Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 78244 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1840 on: October 27, 2014, 12:42:58 »
κωλοτουμπες μας εκανε μεχρι τωρα πολλους απο εμας οφειλω να παραδεχτω... εχει κανει τα λαθη του αλλα η ομαδα παει καλα και δειχνει ποδοσφαιρικη υγεια

μακαρι να συνεχισουμε ετσι

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1841 on: October 27, 2014, 15:49:35 »
εγω παλι περιμενω....τετοια ματς ο ΠΑΟΚ πρεπει να τα περνει ουτως η αλλως.με αναστασιαδη η οχι

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1842 on: October 27, 2014, 21:54:48 »
αυτα τα "τετοια ματς πρεπει να τα παιρνει" μονο φετος συμβαινει μεχρι στιγμης και συμβαινει με αναστασιαδη. και σε μια χρονια σαντος πηραμε πολλα ματς με λιμα με αχ βαχ κι αλιμονο και με θεωρητικα καλυτερο ροστερ

Κατι που βλεπω στον ΠΑΟΚ του αναστασιαδη
Ο ΠΑΟΚ παιζει επιθετικα μετα απο απειρα χρονια. αυτο φαινεται απο τα ασαλιωτα γαμησια που ριχνει στο πρωταθλημα και μας εχει τρελανει ολους
Φαινεται ομως και στην ευρωπη οπου συνηθισαμε τοσα χρονια τον ΠΑΟΚ να παιζει σφιχτα και να βγαζει αποτελεσματα (επαγγελματικες εμφανισεις θυμιζω) ενω τωρα που το mentality ειναι επιθετικο, δυσκολευομαστε να βγαλουμε αποτελεσμα απεναντι σε καλα οργανωμενες ομαδες.

Να προσθεσω επισης πραματα που γουσταρω φουλ
α. Ψηλα η αμυνα ωστε να πιεζουμε φουλ παντου
β. Στα στημενα 6 παιχτες μεσα στην περιοχη, 2 απ εξω περιμενουν κι ενας που χτυπαει!!!!
γ. Η ομαδα φαινεται να ειναι πολυ πιο γρηγορη απο τους αντιπαλους, ακομα και με αργοκουρουτες τζιολη, γιδη, κατσικα
Δεν εχουν ξαναγινει αυτα στον ΠΑΟΚ!!

Προσωπικα (φετος τουλαχιστον, του χρονου μπορει να αλλαξω γνωμη) προτιμω να ξεκωλιαζω τα λιμα του ελληνικου πρωταθληματος που μου σπαγαν τ αρχιδια τα προηγουμενα χρονια με τη δυσκοιλιοτητα που μας βγαζανε και ας χαθει και κανα ευρωπαικο παιχνιδι που ουτως ή αλλως ομιλους περνουσαμε μονο.

« Last Edit: October 27, 2014, 22:22:00 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1843 on: October 27, 2014, 22:32:05 »
και ενα αρνητικο που εχω διαπιστωσει αν και το δειγμα ειναι σχετικα μικρο

Η ομαδα δεν ανταποκρινεται και πολυ καλα οταν το ματς στραβωνει. αυτο φανηκε και με καλλονη (οκ πρωτο ματς ηταν δε βγαζεις συμπερασμα) και στα δυο ευρωπαικα , αν και με τη φιορεντινα αξιζαμε την ισοφαριση

Ελπιζω να μη χρειαστουν ανατροπες και να ξεκωλιαζουμε χαλαρα απο νωρις

Υ.Γ. κακες συνηθειες αρχιζουμε και αποκταμε

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1844 on: October 27, 2014, 22:59:30 »
αν και με τη φιορεντινα αξιζαμε την ισοφαριση
με την φιορεντινα αξίζαμε ενα 0-3 στο ημιχρονο, ξεχνάμε τι χάνανε απτην μικρή περιοχή?
Πάτησαν την μικρή περιοχή μας καμια 10 φορες και εμεις μία με το ζόρι στο 2ο ημιχ μονο,

μου φαίνονται πανηγυρτζίδικα τέτοια σχόλια
« Last Edit: October 27, 2014, 23:11:44 by chuck »

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1845 on: October 27, 2014, 23:16:53 »
ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς με φιορεντινα στο τελος λες οτι μπορουσες και το Χ, δεν τα βαλαν στο πρωτο μπορουσαν να φανε στο δευτερο πως να το κανουμε δηλαδη?

οσο για τον απαξιωτικο χαρακτηρισμο "πανηγυρτζιδικα", θα τον δεχτω ευχαριστως, ιδιως αυτην την περιοδο που ο ΠΑΟΚ ξεκωλιαζει και βουλωνει στοματα και κανει πραγματα που εχω να δω χρονια

εσυ βεβαια κατσε αταραχος βουδας μεχρι το Μαιο και μετα κανε κριτικη. εκτος βεβαια και αν μιλαμε για αρνητικη κριτικη, οποτε υπάρχει πάντα χρονος για μιρλιασμα

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1846 on: October 28, 2014, 00:59:41 »
δεν είμαστε τυφλοί, διακρίνω οτι η ομάδα παίζει μπάλα που γουστάρουμε όλοι, αλλα ειναι και αρχή ακόμα, 1/5 πρωταθλήματος ε? καλα κανουμε και τους γαμαμε τώρα άλλο αυτό,

η ομάδα είχε εξωπραγματική απόδοση σε αγώνες πρωταθλήματος ενώ έχει στο ρόστερ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ(εσύ τι λές?) ντουζίνα απο σαπάκια και λιμά,
την ίδια στιγμή υπάρχει κόσμος ξενερωμένος, δεν υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει όραμα, δεν έγιναν μεταγραφές, και με γουμενο τετοιο ρόστερ το έχτιζες άνετα, γκαρσία, κοντος, γραφικός κοουτς, κοσμος σε κελιά, κόσμος σ'άλλο κόσμο, οργάνωση σε αποσύνθεση, εκφασισμός, μόδα, κοινωνία, χειροκροτητές τις πλάκας, αηφονια στην κερκίδα και και ένα σωρό άλλα γεγονότα/δικαιολογίες μπορούν να αραδιαστούν, για αυτό δεν γεμίζει και το γήπεδο, γιαυτο και δεν υπάρχει σύμπνοια, είναι μια σειρά γεγονότων που οδήγησαν σε αυτήν την μιζέρια. Διαφωνείς? Ομάδα, διοίκηση, τυχοδιώκτες παντου και τα μεγάλα λόγια οδήγησαν την φάση έτσι , δεν ξυπνησε μια μερα ο τἀδε κομπλεξικος και αρχισε την κριτική. Ουτε θα αναστραφει σε μια στιγμή η φάση,

επίσης έτσι θα έπρεπε να παίζει ο ΠΑΟΚ πάντα, καταντήσαμε το φυσιολογικό να το αναφέρουμε σαν "εξωπραγματική" απόδοση όπως έγραψα και εγώ πιο πάνω, ξεχάσαμε ποιος ήταν ο ΠΑΟΚ, κολλήσαμε στα μισο μηδεν του μιζερου(??αγωνιστικά) νεοΠΑΟΚ του φερναντου σαντου μου φαίνεται και τωρα που πιέζουμε και τρεχουμε μιλάμε για μπαρθελονεθ,

υπάρχει θέμα διαφορετικής αντίληψης μάλλον,θα παει στο προσωπικό αν συνεχίσω, μην κουράζουμε,  θα πω το προφανές κάποιοι το βλέπουν μισογεμάτο κάποιοι μισοάδειο, κάποιοι κουράστηκαν με την απέραντη κατάφαση καποιοι με την μόνιμη άρνηση, καποιοι κριτικάρουν την ομάδα και ολοι οι υπολοιποι αυτους που κριτικαρουν, έχουν χαθεί ισορροπίες, τρέλα, ομόνοια όλα χάθηκαν, αλλα ακόμα ένα σημαντικό ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ, γιοφυρι της αρτας εχει καταντήσει η φαση στην ομάδα, μια απέραντη λουπα, ολο γυριζει και ολο στα ιδια ειμαστε, κάτι βαθιά μέσα σιγοκαίει σε όλους, τώρα ή θα σβήσει ή θα τα ξανακάψει όλα στο περασμα της, ποιος ξέρει,

και κατι πιο σχετικο στο τοπικ και τον αγγελο,
οι καλυτεροι σου παικτες, ρατς, μακ, άλλα ας χτίσουμε ομάδα με ελληνάκια, γιατί ελληνοψυχα ταλέντα, όχι άλλο κάρβουνο

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1847 on: October 28, 2014, 13:08:26 »
οι καλυτεροι σου παικτες, ρατς, μακ, άλλα ας χτίσουμε ομάδα με ελληνάκια, γιατί ελληνοψυχα ταλέντα, όχι άλλο κάρβουνο

Είναι κάτι που αναφέρθηκε πρίν καιρό εδω μέσα. Να έχουμε μια ομάδα με ελληνάκια με παίκτες ακαδημιών κλπ.
Εντάξει δεν αντιλέγω μετά απο αυτό που έκανε η μπαρτσελόνα, ο αγιαξ και δεν ξέρω ποιος άλλος, πολλοί θεωρούν οτι αυτή είναι η υπέρτατη ομάδα.
Δεν είναι όμως τόσο απλό.
Φυσικά και μιλάμε για υγιη σύλλογο. Δηλαδή εαν έχεις τόσο δυνατές ακαδήμιες (οχι μόνο με ελληνάκια, μιλαω για παιδιά απο βαλκάνια που παραδοσιακά ψαχουλέυει ο ΠΑΟΚ) προφανώς και έχεις οικονομικά οφέλη, πιο έτοιμους παίκτες στην μεγάλη και και και...
Το να στήσεις όμως μια σχολή ποδοσφαίρου δεν είναι τόσο απλό.

Καταρχην πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη νοοτροπία στο ποδόσφαιρο σου. Δεν μπορείς να είσαι με τον Σαντος (πισω αντεπίθεση) τον Στέφενς (επίθεση) τον Αγγελο (πιεση παντου) και απο πίσω 100 παιδιά να δουλέυουνε διαφορετικά. Φυσικά δεν εννοω να κρατήσεις τον κάθε Στεφενς για 30 χρόνια αλλά μπορείς (επιτέλους) να πείς οτι θέλω αυτη την μπάλα αρα ψάχνω αυτους τους παίκτες/προπονητές. Φαντάσου μετα τον Αγγελο να έρθει ο Σαντος και να πρέπει να κάθοοοοοοομαστε πίσω και να περιμέεεεεεεενουμε ποοοοοοτε θα κάνουμε αντεπίθεση. Ακυρώνεις όλους τους παίκτες που για έναν τουλαχιστον χρόνο έχουνε μάθει να πιέζουνε και στις τουαλέτες.

Δευτερον πρέπει να έχεις έναν πραγμάτικα καταρτισμένο μάνατζερ/τεχν διευθυντή/προπονητή (οτι θές βάλε) ο οποίος να τρέχει αυτο το πράγμα. Ο Αγιαξ για παράδειγμα έχει μια σείρα απο κανόνες για τους μικρους. Πέρα απο τους χαρακτήρες που ψάχνει στις συνεντευξεις, οι ομάδες Κ10 κ15 κοκ, έχουνε 22 παίκτες. 2 Δμπακ 4στοπ 2αρμπακ κλπ. Διπλούς σε κάθε θέση για καλύτερη διαχείρηση, για καλύτερη προπόνηση. Δεν θέλουμε 300 παιδιά να τους μάθουμε ποδόσφαιρο, έχουμε 400 ακαδημίες απο πρώην παίκτες μας που κάνουνε αυτη την δουλεία. Τους θέλουμε έτοιμους να ανταγωνίζονται την θέση τους κάθε μέρα. Να την μαθαίνουνε να την ζούνε....

Τρίτον Πρέπει τα παιδιά αυτά να ζούνε και να αναπνέουνε για το σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ είναι, για μένα τουλάχιστον πάρα πολυ αντικειμενικά, η μεγαλύτερη ομάδα στα Βαλκάνια. Πρέπει να είναι τιμή σου να αγωνίζεσαι σε τμήμα του ΠΑΟΚ να είναι στόχος ζωης. Γι αυτό και πρέπει να ψάχνεις χαρακτήρες τέτοιους οχι Χριστοδουλόπουλους.

ΑΛΛΑ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Μεταγραφές ξένων μεγάλων ποδοσφαριστών δεν είναι μόνο αναγκαία αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να τονώσεις τις ακαδημίες σου. Ο Πόζογλου έχει πατήματα απο τον Βιερίνια, ο Μαλεζας έγινε ποδοσφαιριστης απο τον κοντρέρας ο Τζανδαρης πιθανόν να δούλεψε με τον Γκαρσία. Δεν είμαστε αρια φυλή, είμαστε ποδοσφαιρικά υπο του μηδενος. Δεν έχει σχέση με τα επεισόδια, μετα κακα γήπεδα, με την αλητεία.. Είναι οτι στην Ελλάδα οταν διαβάσουμε το επώνυμο μας πρώτη φορά στην τοπικη εφημεριδα έχουμε πιάσει ήδη το ταβάνι. Βγαίνουμε με φόρμα για φραπέ και την τσάντα με το FC Kalochori στα πλαγια και ας έχουμε προπόνηση σε 5 ώρες. Διάβασα προχτές την συνέντευξη του Τζαβέλα και έλεγε οτι τον ελευθερο χρόνο μου: Για καφεδάκι - Σωραίος, και ο Πέτζα όταν η επόμενη ομάδα είχε προπόνηση στο παλέ τον περιμέναν να τελειώσει τα 1000 σουτ που έριχνε.

Ποδοσφαιριστές επιπέδου Γκαρσία, Μακ, Βιερίνια, εγω θα πω και Γκολάσα, θα πω και Μαρτενς (τον αλλον της αλκμααρ) είναι αναγκαίοι στην ομάδα. Ειναι παίκτες με παραστάσεις είναι παίκτες που για να "βγουν" σε χώρες που ο Μαλεζας θα είχε ήδη γίνει μπαρμανι μόνο καλό μπορουν να σε κάνουνε. Το θέμα είναι να επιλέγεις ποιους, σωστά, γιατι κάρβουνο έχουμε δει ανεξαρτήτα με εθνικότητα και θρήσκευμα...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1848 on: October 28, 2014, 14:19:26 »
davids, συμφωνω σε ολα μαζι σου, για τα ελληνοψυχα ταλεντα ειρωνευομουν, προφανως και δεν πιστευω σε αυτα, ειναι μια μονιμη μλκια επιχειρημα στην ελλαδα οταν εχεις καβουροτσεπη στην διοικηση

+ οτι εγραψες για σαντου, αγγελο , νοοτροπια παιχνιδιου κλπ, εν μερει αυτο εννοουσα με γιοφυρι της αρτας παραπανω

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1849 on: October 28, 2014, 18:04:53 »
ξεχασατε να αναφερετε τους μανατζερ που μπαινουν στις ακαδημιες απο τα 13 τους και τους προπονητες που ζητανε μετρητο για να παιζουνε τα πιτσιρικια.μεγαλη βρωμα .μετα πρεπει να φτανουμε εκει που γραφετε στα αυτονοητα. αλλα αυτη η λεξη δεν υπαρχει στο ελληνικο λεξιλογιο
βαλε και λιγο το συστημα παιδειας που εγκλωβιζει τους νεους και κανει τους γονιους στα 15 να πρεπει να επιλεξουν σχολειο ή μπαλα (και τα δυο δεν γινεται σε αυτην την χωρα ελλειψει χρονου προπονησης).τελειως παραδοξο οι μεγαλοι συλλογοι να ζητανε βαθμους προοδου για να σε δεχτουνε και οταν τους ζητας στην γ λυκειου να χαλαρωσει λιγο ο μικρος απο προπονησεις για να δωσει πανελληνιες σε πετανε εξω.

και μετα περιμενετε να εχουμε ακαδημιες. τρελη κουβεντα που αμα την πιασω δεν τελειωνω μεχρι αυριο.για αυτο δεν βγαζουμε ταλεντακια αν και εγω πιστευω οτι εχουμε πολλα σε νεαρες ηλικιες. το συστημα τα γαμαει τα μικρα και τς οικογενειες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #1850 on: October 28, 2014, 23:44:42 »
Ποδοσφαιριστές επιπέδου ...... θα πω και Μαρτενς (τον αλλον της αλκμααρ) ....

Πολυ ευστοχο, τι να έγινε μαυτον έχει πάθει πολιτισμικό σόκ, μανατζερικό σόκ ή έχει βρίσει τα θεία σε καμμια προπόνηση?

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1851 on: October 30, 2014, 14:49:13 »
Μούχτι με τον δαιμονισμένα χριστιανό προπονηταρά. Όποτε μας βολεύει "εγω τα πιστεύω τα παιδιά, εσείς ζητούσατε μεταγραφές", όποτε μας βολεύει "δεν μπορούν ακόμα τα παιδιά σε τέτοιο επίπεδο". Με αυτά κ μ αυτά ο ΠΑΟΚ χάνει 1 στα 2 ματς που δίνει, αλλά το μούχτι συνεχίζει γτ λέει είμαστε 1οι στο πρωτάθλημα και το περβόλι της οσίας Αικατερίνης βαδίζει ξυπόλητο κ ευλογημένο = δεν έχει υλικό για να κριθεί. Φαντάζομαι ο δωδωδωδωδω είχε, ο Μπόλονι είχε μετά τον Γενάρη και ο Στέφενς είχε προ Γενάρη.

Λωτοφαγία, χρέη του παραχρόνου και σούτια απο τα ανύπαρκτα κ πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1852 on: October 30, 2014, 18:20:29 »
Άγγελε είμαι φοβερά θρήσκος, αλλά το έχεις ξεφτιλίσει το θέμα ρε παιδάκι μου... Η Παναγία δεν θέλει να πας παρακάτω στο κύπελο;; Μας έχετε γαμήσει τα πάντα..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1853 on: October 30, 2014, 18:48:08 »
σημερα που κερδισε η κερκυρα τι εγινε; αλλαξε η παναγια γνωμη;

θα μου πεις γυναικα ειναι, δεν ξερουν τι θελουν ρε αγγελε

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1854 on: October 30, 2014, 20:27:22 »
Δηλαδη ειναι αληθινη η δηλωση η παναγια δεν θελει να το παρουμε; Κ εγω νομιζα οτι μας τρολαρουνε.... Η γραφικοτητα σπαει ολα τα κοντερ... Θ αρχισω να λυπαμαι την παναγια.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1855 on: October 30, 2014, 21:16:07 »
ρε τσακ
απευθυνομαι σε σενα χωρις να το κανω προσωπικο το θεμα

ο κατσε στον οποιο φαινεται να χτιζει ο ΠΑΟΚ αφου ειναι αναντικαταστατος απο περσι ειναι ελληνοψυχος?

φουρειρα, μακ, ρατς που ξερουν μπαλα και βοηθανε φουλ και ο ντενεκες ο σαντικαι που παιζει οποτε ειναι διαθεσιμος ειναι ελληνοψυχοι?

ο μπουφος ο πρωην ποδοσφαιριστης μαντουρο και ο ασυντονιστος μαρτενς που δεν ειναι ελληνοψυχοι πρεπει να παιζουν σωνει και ντε?

ο σπυροπουλος που ειναι αμπαλος ελληνοψυχος βλεπει ποτε ενδεκαδα?

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1856 on: October 31, 2014, 10:15:39 »
εγω θα σου δωσω τα ευσημα γιατι με εκανες να βλεπω ΠΑΟΚ μεχρι το 90΄και οχι το 70΄καθοτιν γνωστος ψυχακιας αγχωτικος που θελω να βγαλω την εκαστοτε βραδυα στο σπιτι μου και οχι σε κανα νοσοκομειο ή νεκροτομειο με γιαγνωση εμφραγματος και εγκεφαλικου ,αλλα βρες τροπο να ενργοποιησεις περειρα-μαρτενς και εξω τον κοντο σε 4-4-2 ,βαλε τζαβελα αντι κατσικα και κωνστντινιδη αντι κιτσιου μεχρι να γυρισει ο σκονδρας γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.μαλον εσυ φοβασαι πιο πολυ την ομαδα απο οτι εμεις.
οι οιωνοι δειχνουν ΠΑΟΚ η ιστορια επαναλαμβανεται 30 χρονια μετα ο βαζελος του 85 ειναι ο γαβρος του 15 με πορεια ευρωπη ,το 0-1 θα ερθει στο καραισκακη οπως τοτε στο οακα και η νεα σμυρνη περιμενει τον γυρο του θριαμβου οπως τοτε.οπως τοτε δεν περιμενε κανεις τον ΠΑΟΚ με ανανεωση υλικου αλλα πηγαινε τρενο. εγω το βλεπω το 0-3 στον τελη και την ψιλοαγχωτικη νικη με βαζελο, δωσε τα ρεστα σου στην τριπολη και παρε τον λαο μαζι σου να κοιμαται σε αντισκοινα εξω απο τα γηπεδα. ασε την παναγια εκει ψηλα και ασχολισου με τον επιγειο θεο στην τουμπα.
το μονο που λειπει ειναι ο βασιλακος να πηδαει την κορη του σκοτσικ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1857 on: October 31, 2014, 11:14:38 »
 :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1858 on: October 31, 2014, 15:14:59 »
εγω θα σου δωσω τα ευσημα γιατι με εκανες να βλεπω ΠΑΟΚ μεχρι το 90΄και οχι το 70΄καθοτιν γνωστος ψυχακιας αγχωτικος που θελω να βγαλω την εκαστοτε βραδυα στο σπιτι μου και οχι σε κανα νοσοκομειο ή νεκροτομειο με γιαγνωση εμφραγματος και εγκεφαλικου ,αλλα βρες τροπο να ενργοποιησεις περειρα-μαρτενς και εξω τον κοντο σε 4-4-2 ,βαλε τζαβελα αντι κατσικα και κωνστντινιδη αντι κιτσιου μεχρι να γυρισει ο σκονδρας γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.μαλον εσυ φοβασαι πιο πολυ την ομαδα απο οτι εμεις.
οι οιωνοι δειχνουν ΠΑΟΚ η ιστορια επαναλαμβανεται 30 χρονια μετα ο βαζελος του 85 ειναι ο γαβρος του 15 με πορεια ευρωπη ,το 0-1 θα ερθει στο καραισκακη οπως τοτε στο οακα και η νεα σμυρνη περιμενει τον γυρο του θριαμβου οπως τοτε.οπως τοτε δεν περιμενε κανεις τον ΠΑΟΚ με ανανεωση υλικου αλλα πηγαινε τρενο. εγω το βλεπω το 0-3 στον τελη και την ψιλοαγχωτικη νικη με βαζελο, δωσε τα ρεστα σου στην τριπολη και παρε τον λαο μαζι σου να κοιμαται σε αντισκοινα εξω απο τα γηπεδα. ασε την παναγια εκει ψηλα και ασχολισου με τον επιγειο θεο στην τουμπα.
το μονο που λειπει ειναι ο βασιλακος να πηδαει την κορη του σκοτσικ

:prosk: :prosk:
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1859 on: October 31, 2014, 15:36:07 »
 :prosk: :prosk: :prosk:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ