Liakos, κατάλαβα το πνεύμα σου, αλλά βρίσκω την ευκαρία να απαντήσω σε όσους βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα.
Δεν με ενδιαφέρουν οι "προφανείς λόγοι". Ειδικά στην περίπτωση που η ευθύνη δεν είναι δική του. Ή μήπως είναι, αν όχι ολόκληρη, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό και δική του; Οπότε υπάρχει σκοπιμότητα στις όποιες δηλώσεις του.
Γενικά έχω μια διαφορετική νοοτροπία σε ότι αφορά το "καλό της ομάδας" όπως συνηθίζεται να λέγεται κατά κόρον όταν ακούγονται κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι το ψέμα έχει μικρή ζωή και η αλήθεια πάντα βγαίνει στο τέλος στην επιφάνεια. Όταν συμβεί αυτό αφήνει εκτεθειμένους τους ψεύτες και κανείς δεν εξετάζει τους "προφανείς λόγους". Αν ο Αναστασιάδης είναι, όπως λέει, ΠΑΟΚτσής και ενδιαφέρεται κατά πρώτο λόγο για το καλό της ομάδας θα έπρεπε να λέει πάντα την αλήθεια στις συνεντεύξεις του. Επειδή αυτές γίνονται για να ενημερωθεί ο Λαός της ομάδας, δηλαδή ο ΠΑΟΚ. Εκτός αν πάμε στη λογική ότι ΠΑΟΚ είναι η ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές και όχι ο κόσμος της ομάδας.
Ρωτάς από ποιόν είδα και άκουσα διαφορετικά πράγματα. Ο Σάντος ήταν ένας που δεν κρύφτηκε και με την συνέντευξη που είχε δώσει και μίλησε για σαρδέλες, ενημέρωσε τον κόσμο και ανάγκασε την ΠΑΕ να αλλάξει τροπάρι και να κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση πραγματικής ενδυνάμωσης του υλικού. Ο Ζαγοράκης στην αρχή της θητείας του μιλούσε ειλικρινά και για αυτό κέρδισε την υποστήριξη και τη συμμετοχή του κόσμου. Όταν άρχισε τις υπεκφυγές και τα ψέμματα, με το ύψος των χρεών και τα δανεικά του Βιολίδη, για λίγο καιρό είχε στήριξη, αλλά όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια έμεινε εκτεθειμένος και τον εγκατέλειψαν πολλοί, μέσα σε αυτούς και εγώ.
Ο Αναστασιάδης δεν χρειάζεται να μιλήσει για σαρδέλες, επειδή πράγματι υπάρχουν κάποιοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στο υλικό. Αλλά όφειλε να πει κάποια στιγμή την αλήθεια, που βλέπει όλος ο κόσμος, ότι υπάρχουν ελλείψεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Θα ανάγκαζε έτσι την ΠΑΕ να κινηθεί προς ενίχυση στις συγκεκριμένες θέσεις και θα κέρδιζε και την εμπιστοσύνη του κόσμου, ειδικά αυτής της μερίδας, μέσα σε αυτούς κι εγώ, που δεν τον γουστάρει για αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο. Ο ίδιος όμως προτιμά, να τα βλέπει όλα καλά, να μην εκθέτει τα κενά που υπάρχουν, για το "καλό της ομάδας", δηλαδή της ΠΑΕ. Έτσι ήταν στο παρελθόν και έτσι εξακολουθεί να είναι και σήμερα.