Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76365 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1720 on: August 29, 2014, 10:20:07 »
Εριξες και ντορτι, ευρωβοσκος απο σημερα. Ποιος σε πιανει τωρα. Τσιμπας ενα πονταλακι μεσα στον πλατανια και εχεις βγαλει αλωβητος 4 ντερμπυ μεσα στις δυο πρωτες βδομαδες. Μεχρι να δωσει η παναγια να συνταξιοδοτηθεις, εδω θα σ'εχουμε μαζι με το 14 και το ζησακο το μεγαλομπακαλη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1721 on: August 29, 2014, 11:26:46 »
λολ, οτι προλαβεις να χαρεις αγγελε ερχεται ο πλατανιας την Κυριακη

Η Παναγιά θα έχει θέμα που θα παίζει εναντίον της παλιάς της ομάδας;
Η Παναγιά ειναι επαγγελματιας 100% φιλε... δεν εχει συναισθηματισμους με παλιες ομαδες κτλ, τωρα ειναι στον ΠΑΟΚ με τον αγγελο και θα γυρναει τα μπουτον μονο για εμας

πλακα πλακα τον αγγελο τον θεωρουσα γραφικο κτλ αλλα βλεποντας πλεον κατι κατσικαδες, σπυροπουλους στα χαφ, 14 στα αριστερα, κλαους εκτος περιοχης, καραγκουνηδες και δεν συμαζευεται αρχιζω και σιγουρευομαι οτι δεν βλεπει καθολου μπαλα πλεον... μικρα παιδια τα βλεπουνε, αυτος και ο βρυζας τιποτα, μυρωδιαδες κανονικα μιλαμε

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1722 on: August 29, 2014, 12:01:06 »
τσομπανη δεν εχεις σεντερ μπακ για δειγμα και ζητας σεντερ φορ μετα την καλλονη (χθες μας ειπες οτι στο 30 επρεπε να ειναι 9-0 και δεν μπορω να θυμηθω καθαρη ευκαιρια) και φερνεις παπαδοπουλο την ωρα που βαζεις τον αθανασιαδη να γυροφερνει στο γηπεδο
θελεις οχταρι (μπροστα η πισω απο τζανδαρη?) για να φερεις την καραγκουνα γιατι δεν εμεινε παλαιμαχος του βαζελου να παιζει αριστερο εξτρεμ
ε γαμω τον αντιχριστο σου

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1723 on: August 29, 2014, 12:02:38 »
Τον γλωσσοφάγατε και τράκαρε την ώρα που κοιμόταν η Παναγιά

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1724 on: August 29, 2014, 12:07:59 »
θα το ειχε παιξει διπλο η κυρια....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1725 on: August 29, 2014, 12:09:24 »

Η Παναγιά μπορεί να μην έχει, αλλά ο "πνευματικός" του, αυτός που τον συμβούλευε που να πάει ή να μην πάει, μπορεί να έχει. Είναι ένας χοντρός με μούσι από Πειραιά μεριά.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1726 on: August 29, 2014, 12:12:41 »
παίρνει μεγάλο ρίσκο ... με την απόφαση να πορευτεί η ομάδα μέχρι και τον Φλεβάρη τουλάχιστον με 2 κεντρικούς αμυντικούς ... Βίτορ - Κατσικά ... (αν ο δεύτερος μπορεί να θεωρηθεί κάτι τέτοιο)...

απ'ότι κατάλαβα θα κουμπώσει δίπλα σε αυτούς και τους Σέλφι-Σκόνδρα ... τους οποίους θα τους δουλέψει για να τους φτιάξει κεντρικούς αμυντικούς μιας και είναι πλάγιοι μπακ ... χτες έβγαλαν άνετα το ματς γιατί και ο αντίπαλος ήταν πολύ χαμηλών δυνατοτήτων ... αλλά και η φύση του ματς ήταν τέτοια που προτιμούσες ένα πιο γρήγορο κεντρικό αμυντικό (Σκόνδρας) έναντι ενός πιο αργού (Κατσικάς) ... ειδικά για τον Σκόνδρα απότι κατάλαβα σκέφτεται να τον καθιερώσει εκεί ... μιας και για την δεξιά πλευρά υπολογίζει στους Κίτσιου και Κων/δη(όταν αυτός επιστρέψει)...

δεν ξέρω τι θα του βγει από όλο αυτό το εγχείρημα ... αν του βγει αυτό που πάει να κάνει θα είναι μαγκιά του ...
αν δεν του βγει όμως αυτός ο πειραματισμός ... πράμα το οποίο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ... θα την πληρώσει για ακόμα μία φορά ο Π.Α.Ο.Κ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1727 on: August 29, 2014, 13:15:02 »
ΑΓΓΕΛΑΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΜΕΝΟΥΣ ΑΡΔ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1728 on: August 29, 2014, 17:09:53 »

Η Παναγιά μπορεί να μην έχει, αλλά ο "πνευματικός" του, αυτός που τον συμβούλευε που να πάει ή να μην πάει, μπορεί να έχει. Είναι ένας χοντρός με μούσι από Πειραιά μεριά.

πητ παπαδακος;  :'(

περα απο πλακες και τετοια αρχιζω και φοβαμαι για τον αγγελο.και το λεω ειλικρινα.ειδα χθες την συνεντευξη τυπου και νομιζω οτι αρχιζει να παρουσιαζει τασεις σχιζοφρενειας.οταν γελαγε μου θυμιζε τζακ νικολσον.δεν ξερω αρχιζω και φοβαμαι πραγματικα

φυσικα και δεν θα ασχοληθω με τις δηλωσεις του και χθες που λογω καταδιωκτικης μανιας ασχοληθηκε με το τι θα γινοταν αμα εχανε και οχι με το πως ξαναεπαιξε μια ομαδα που μετα απο 2 μηνες δεν ξερει να κανει τπτ σωστα μες στο γηπεδο οταν πρεπει να δημιουργησει

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1729 on: August 29, 2014, 17:31:54 »
εύκολη νίκη χθες σου έδωσε η κολλητή  σου τρελέ...βεβαια στη μέρα της γιορτής της με το παλιό ορθόδοξο ημερολόγιο είχε κέφια και πήραμε το παιχνίδι χαλαρά...μέχρι και διαιτητή ειδαμε οτι έστησε και έβγαλε χαλαρή κόκκινη και καθάρισε, εκανε παίκτη αντίπαλης ομάδας να φαει κόκκινη από βλακεία που τόσα χρονια μονο εμείς τρώμε τέτοιες,τους μολδαβούς ειδαμε να σουτάρουν σουτ από το κέντρο αφού κάτι μαγικό δεν τους άφηνε να προχωρήσουν και άλλο-τον μαρτενς εκανε παικταρα και οι αλλοι ακομη γραφουν ποστς  :'( και αλλα..άντε τώρα πλατανια να δούμε, αν θα παει για κανα μπανιο στα χανια  η θα ασχοληθει με μας να παρουμε το διπλο.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1730 on: August 29, 2014, 20:55:26 »
ολοι βλεπω εχουμε γυρισει με ορεξη για πολυ κλαμα φετος :'(

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1731 on: August 29, 2014, 21:29:53 »
Ντερμπι παναγιας με τους ορθοδοξους Λευκορωσους

ολοι βλεπω εχουμε γυρισει με ορεξη για πολυ κλαμα φετος :'(

:'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1732 on: August 30, 2014, 00:31:56 »
Αμα τα πάρει ο Θεός και της τραβήξει κανά διαζύγιο, να σε δω που θα κρυφτείς

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1733 on: August 31, 2014, 22:39:53 »
Βλέπω, έχουμε βγάλει και προετοιμασία. Άρα, στο τρέξιμο δε θα 'χεις πρόβλημα όταν χρειαστεί. Γιατί, με μισό σέντερ μπακ, θα χρειαστεί. Μετά τον γαύρο στο τηγάνι, το αργότερο.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1734 on: August 31, 2014, 23:09:28 »
Μεγάλη βελτίωση η ομάδα σε σχέση με τα τελευταία και χωρίς ρόστερ. Αν μπούνε στην άκρη οι δηλώσεις που ανοίγουν πολλά θέματα, στο χορτάρι βλέπουμε ότι έχει γίνει δουλειά. Επιτέλους
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1735 on: August 31, 2014, 23:19:16 »
Μοιραζει ντορτια η παναγια
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1736 on: September 01, 2014, 15:59:15 »
κόουτς, όπου το βρεις!
τι είναι πράσινο και όταν πετάει βλαστημάει?
.
.
.
.
το αλογάκι της χριστοπαναγίας!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1737 on: September 01, 2014, 17:45:15 »
Ελα πες την αληθεια τωρα, η ομαδα δεν θελει καμια μεταγραφη ε?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1738 on: September 13, 2014, 21:33:56 »
ελα σε απάντησε GkaZ4 :  "Εμείς πριν από 20-25 μέρες δεν είχαμε ποιότητα, θέλαμε μεταγραφές. Τώρα μου λέτε ότι ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας. Η ποιότητα βγαίνει μέσα από την δουλειά και την αγωνιστική πειθαρχία."

Αναστασιάδη οταν μιλάμε για ποιότητα δεν μιλάμε σε σχέση με την νίκη βόλου, άσε που το ξέρεις αυτό αλλά μας περνάτε όλοι για μαλάκες και λετε ότι μαλακία σας κατέβει.

όσο γι αυτό : "Εγώ είμαι εδώ από μικρό παιδί." να σου πω ότι μπορεί να ξεκίνησες από μικρό παιδί εδώ αλλά έκανες πολλες βόλτες μέχρι να γεράσεις.
Κατά τ άλλα η παναγιά να σε φωτίσει..

"Όχι να μειώσουμε τα λάθη, να μην κάνουμε λάθη"

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

"Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλα ως συνήθως, αλλά είχαμε ένα πρόβλημα στην τελική πάσα. Εκεί λίγο μπερδεύονται τα πράγματα. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα το διορθώσουμε. Εμείς πριν από 20-25 μέρες δεν είχαμε ποιότητα, θέλαμε μεταγραφές. Τώρα μου λέτε ότι ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας. Η ποιότητα βγαίνει μέσα από την δουλειά και την αγωνιστική πειθαρχία."

Για το βαρύ πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ:

"Εγώ σε όλες τις ομάδες που δούλεψα μέχρι τώρα δημιουργούν πολλά προβλήματα στον εαυτό μου. Το πρόβλημά μου είναι πως θα κάνω ενδεκάδα. Δουλεύω με 25 πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Από την πρώτη μέρα σας λέω να με φωτίσει η Παναγιά να κάνω τις σωστές επιλογές. Αυτό συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ. Μετά από μία δύσκολη περίοδο δουλειάς, το πρόβλημα μεταφέρεται σε μένα. Σίγουρα θα είναι δύσκολη περίοδος για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε εντελώς διαφορετικά για να μπορέσουμε να πείσουμε τους αυτούς μας ότι είμαστε καλοί και εκεί. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει σε κανέναν από εμάς να εφησυχάσει. Ο προπονητικός χρόνος είναι στα όρια και πρέπει όσο γίνεται, όχι να μειώσουμε τα λάθη, να μην κάνουμε λάθη."

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Κλάους:

"Εγώ είμαι εδώ από μικρό παιδί. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στην ομάδα τόσα χρόνια. Ήταν διακαής πόθος και δικός μου και της διοίκησης να μείνει αυτό το παιδί στην ομάδα. Όπως έγινε και με τον Γλύκο. Εμείς όμως τα κυνηγάμε τα δικά μας τα παιδιά. Αυτό συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις στην χώρα μας γενικότερα, όχι μόνο στον αθλητισμό".

Για τον τραυματισμό του Τζαβέλλα:

"Πάρα πολύ δύσκολη φάση. θα μπορούσε να του φύγει μέχρι και ο σύνδεσμος. Πολύ δύσκολος τραυματισμός. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να του συμβαίνει. Θα μπορούσε να πάθει πολύ χειρότερα πράγματα".

Για το αν τον προβληματίζει ότι έχασε έναν κεντρικό αμυντικό:

"Δεν με προβληματίζει τίποτα. Ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Υπάρχει η προπόνηση, υπάρχει και η ζωή. Για να πας ψηλά πρέπει να κάνεις αυτά που ζητάει ο πρωταθλητισμός. Να μάθουν να δουλεύουν και εκτός γηπέδου. Δεν έχω προβλήματα εκτός γηπέδου. Κάνουμε προπόνηση Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να κοροϊδέψω κανένα, πόσο μάλλον τον εαυτό μου. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Αν υπήρχαν άλλα προβλήματα, εξωαγωνιστικά θα τα γράφατε εσείς πρώτοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό το πράγμα. Αν συμβεί θα παταχθεί πλήρως. Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον ΠΑΟΚ./ Ξεκάθαρα πράγματα. Ας κοροϊδεύει τον εαυτό του. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα. Σας λέω ότι το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό πηγαίνουν μία χαρά. Εγώ, όμως, δεν πετάω στα συννεφάκια. Εγώ θυμάμαι τι έγινε μετά το 1-0 με τη Ζίμπρου. Μας φώναζαν: "ΠΑΟΚ παίξε την μπάλα της ζωής σου...", τη συνέχεια την ξέρετε. Όταν το θυμάμαι αυτό, λέω μακάρι να μην το ξαναζήσω. Θα βρούμε τη λύση. Γι' αυτό έχουμε 27 παίκτες".
http://olapaok.gr/podosfairo/oxi_na_meiwsoyme_ta_lathh_na_mhn_kanoyme_lathh.3024638.html

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1739 on: September 15, 2014, 09:17:16 »
Προχθές, έκανε μία φανταστική δήλωσε, που μ έκανε να ξανασκεφτώ την άποψη μου γ αυτόν. Μία δήλωση που δε τη βλέπω ούτε στο φόρουμ ούτε σε αθλητικά site να τη δίνουν τη προβολή που της αξίζει, αντίθετα θα έλεγα εγώ με το τι θα διάβαζα άμα έλεγε καμιά μαλακία. Εκεί θα γέμιζαν σελίδες!

Για την ιστορία λοιπόν, ο Άγγελος μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου σε ερώτηση δημοσιογράφου που δε μπορώ να καταλάβω τι τον ρωτάει λέει:

Θέλω έναν ΠΑΟΚ με γηγενή παίκτες. ΠΑΟΚσάκια άρρωστα. Να χάνουν και να τρελαίνονται. . . . .Έτσι έμαθα από παιδί.  

Respect από εμένα γιατί κάπως έτσι ονειρεύομαι και εγώ τη νοοτροπία του μεγάλου ΠΑΟΚ!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!