Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1700 on: August 25, 2014, 17:20:22 »
tragic...
α)η αμυντικη λειτουργια δεν ειχε προβλημα ειπε. Μονο που ο Καμαρα εμπαινε οπως ηθελε απο οπου ηθελε.Αφηνε στο σπριντ τους 20 χρονια νεωτερους. Οι δικοι μας κουτουλουσαν. Ο Γλυκος απο τυχη και τσαφ εσωσε γκολ. Αδικαιολογητα παραχωρουσαμε κορνερ. Υποψια πεναλτυ απο Βιτορ στο α ημιχρονο με επικινδυνο "τζατζαρσιμα". Με 3 μπαλιες εβγαζαν αντεπιθεσεις και ηταν 3 με 3 ή 2 με 2. Σπυροπουλος γαματα.
β)Ειπε" εγω ποτε δεν καταφερθηκα εναντιον της διαιτησιας" Και  το 100 -0 τι ηταν δηλαδη?Ψεμα. Ειπε οτι "παιξαμε ακριβως 45 δευτερολεπτα απο τα 4 λεπτα καθυστερησεων". Ψεμα
γ)Για γαυρους που αποθεωνουν προεδρο/προπονητη/παιχτες. Κατ' αρχην στα αρχιδια μας τι κανουν και τι δεν κανουν οι γαυροι. Αυτων οι μανες πηδιοτανε με ολο το στολο. Εσυ ως ΠΑΟΚτσης απο τα γενοφασκια σου Αγγελε επρεπε να ξερεις οτι τους γραφουμε στα αρχιδια μας. Αν ομως παρεπιπτοντως εχεις αυτους σαν προτυπο συμπεριφορας, κοιτα να δεις και τα υπολοιπα, πχ τα επαγγελματικα προτυπα στα οποια δουλευουν. Επρεπε να πιασουμε 25 Αυγουστου, 2 μηνες μετα και να μας πεις οτι "αυτος που εσυ προτεινες για βοηθο σου, εθεσε εαυτον εκτος ομαδας". Γιατι αραγε? Ελπιζω να μαθουμε καποτε απο τον ιδιο. Για το αλλο οτι η διαφορα του ΠΑΟΚ απο το γαυρο ειναι η οπαδικη συμπεριφορα, γαμησε τα. Τι να πρωτοπεις πανω σ αυτο? Δυστυχως ουτε τη σιωπη δεν κρατα, ο ιδιος ειπε οτι χρειαζεατι σιωπη, ο ιδιος το παραβιζει με αρλουμπες.
δ)τα γραφικα περι ζεστης, απειριας, Σαββιδης τον Οκτωβρη και το Νοεμβρη, ομαδας που θα κερδιζει και τους διαιτητες, τα εχουμε ξανακουσει, ασχολιαστα.
ε)Ειπα προσφατα οτι αναμεσα στους Αγγελομαχους και Αγγελολατρες προτιμω ουδετερη σταση. Θεωρω το θεμα μικροτερης σημασιας, αποπροσανατολιστικο. Το προβλημα ειναι ο Ιβαν. Δυστυχως ομως ο ιδιος διαλεγει να κανει το αλεξικεραυνο και το λιβανιστηρι του Ιβαν. Συνεπως διαλεγει στρατοπεδο. Ανγκαστικα λοιπον συντομα θα με κανει και μενα να αλλαξω σταση απεναντι του. Και αλλοι πολλοι, νομιζω. Δικη του ειναι η επιλογη και η ευθυνη
στ)Συμπληρωνοντας τον konkamp για τα Θεια και την Παναγια, εχω να πω οτι αυτος που ειναι πραγματικα θρησκος το δειχνει με τη ζωη του και τις πραξεις του, ειναι ταπεινος, δεν επερεται και δεν το διαφημιζει συνεχως. Και επισης "ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω."

https://www.youtube.com/watch?v=vyB_gxz6Gp8

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1701 on: August 25, 2014, 17:36:14 »
Ο Αναστασιάδης μας πουλάει τρέλα. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό κάνει. Για τον Μάιο δεν ξέρω αλλά τον Σεπτέμβρη σίγουρα δε θα περάσουμε καλά.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1702 on: August 25, 2014, 19:30:37 »
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΒΡΕ ΣΤΗΜΕΝΕ ΤΑΓΑΡΟΠΟΥΣΤΑ; Φίδι κολοβό φύγε χθες απο τον ΠΑΟΚ...
Πανε στον γαυρο να σε αποθεώνουν αλλα και αυτο λάθος σου το μάθανε. Πηγές στο παράρτημα και εγινες κολλητάρι με τους γαύρους...βρε ουστ

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1703 on: August 25, 2014, 19:50:24 »
Ο Αναστασιάδης μας πουλάει τρέλα. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό κάνει. Για τον Μάιο δεν ξέρω αλλά τον Σεπτέμβρη σίγουρα δε θα περάσουμε καλά.
Γιατι μας αξιζει.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1704 on: August 25, 2014, 21:14:18 »

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1705 on: August 26, 2014, 02:36:26 »
Πεθαμένο φθηνό μαξιλαράκι

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1706 on: August 26, 2014, 12:15:38 »
Μπουλο ρε τσομπανοβλαχε που θα με συγκρινεις με γαυρο. Ειχα μια ουδετερη σταση με την παρτη σου, περιμενα να δω αν εχεις ξεφυγεις απο τα κολληματα σου, αλλα που εσυ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1707 on: August 26, 2014, 12:20:10 »
Ο Αναστασιάδης είναι γνωστό ότι έρχεται τακτικά στην Θάσο και φυσικά παίρνει σβάρνα τα μοναστήρια κλπ κλπ...
Τώρα είναι "παππάς" η όχι αυτό που μου είπε ο άλλος δεν ξέρω απλά το αναφέρω..
Γνωστός μου βρισκόταν σε μοναστήρι και μου είπε πως πήρε ο Αναστασιάδης τον μοναχό με τον οποίο έχει καλές σχέσεις (γνωστό) και στην κουβέντα τους του είπε πως άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα κάνουν και πως είναι ζήτημα χρόνου να φύγει από τον ΠΑΟΚ...
Ξανά λέω, "παππάς" η όχι αυτό, απλά το αναφέρω...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1708 on: August 26, 2014, 12:34:50 »
και στην κουβέντα τους του είπε πως άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα κάνουν και πως είναι ζήτημα χρόνου να φύγει από τον ΠΑΟΚ...

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1709 on: August 26, 2014, 13:00:19 »
Ακομα εδω ειναι ο βοσκος;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1710 on: August 26, 2014, 15:29:27 »
νομιζω οτι δεν χρειαζοταν να το πει στον μοναχο ,ξερει κ αυτος οτι αν χασουμε την πεμπτη θα ειναι πολυ πολυ δυσκολα......για ολους....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1711 on: August 26, 2014, 16:47:30 »
Ο Αναστασιάδης είναι γνωστό ότι έρχεται τακτικά στην Θάσο και φυσικά παίρνει σβάρνα τα μοναστήρια κλπ κλπ...
Τώρα είναι "παππάς" η όχι αυτό που μου είπε ο άλλος δεν ξέρω απλά το αναφέρω..
Γνωστός μου βρισκόταν σε μοναστήρι και μου είπε πως πήρε ο Αναστασιάδης τον μοναχό με τον οποίο έχει καλές σχέσεις (γνωστό) και στην κουβέντα τους του είπε πως άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα κάνουν και πως είναι ζήτημα χρόνου να φύγει από τον ΠΑΟΚ...
Ξανά λέω, "παππάς" η όχι αυτό, απλά το αναφέρω...

Αν "άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα κάνουν" να παραιτηθεί με το τέλος των μεταγραφών, ξημερώματα στις 1 Σεπτέμβρη και ας δώσει μια συνέντευξη τύπου να τα πει. Ούτε 1/1000 δεν δίνω πιθανότητες να το κάνει. Δεν δαγκώνει το χέρι που τον ταίζει.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1712 on: August 26, 2014, 17:50:02 »
Καλως τον Αλαμανα (εχουμε πολλες επιστροφες τελευταια ή με φαινεται; )

Αμα πας σε δουλεια και σε κοροιδευουν, τοτε φευγεις αγιε πατερα. Αλλα το 400αρι που θα το ξαναβρεις; Στο μαρινακη ουτε ενα κατοσταρικο δεν επερνες. Η σχολη αρχοντιδη και δανιηλ που εκπροσωπεις δεν εχει πλεον περαση στο αθλημα. Το 'Ειμαι ΠΑΟΚ' αντιθετως, δειχνει να εχει πολυ ψωμι. Κοσμο και κοσμακι ταιζει αυτος ο συλλογος εδω και δεκαετιες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1713 on: August 27, 2014, 21:07:22 »
Εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αλλά περισσότερο στην Παναγιά και τώρα που ήρθε η αμφισβήτηση και μας βρίζουν πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει το κουμπί προς τα εμάς".

Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, αλλά αν η μπάλα πάει μέσα ή χτυπήσει στο δοκάρι είναι δουλειά άλλων, έχω εμπιστοσύνη στην Παναγία.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1714 on: August 27, 2014, 21:21:06 »
αχαστη πρόκριση αύριο..
για τους παλαιοημερολογιτες 28 αυγούστου είναι της παναγιας...ευκολη πρόκριση λοιπόν ..βάλτε τα σπίτια σας όσοι παίζεται ΠΑΟΚ..
πρεπει να πουμε και συνθημα στο 5-0...βαλε ενα γκολ ρε παναγια, προς τιμην της που ξηγιεται και στηνει τα ματς για μας
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1715 on: August 28, 2014, 23:16:57 »
Μπορεί να παίξαμε με τη μεικτή πακετάδων, αλλά η ομάδα έδειξε κάποια όμορφα πράγματα, όπως και στο πρώτο ημίχρονο εκεί μέσα.
Καλή δουλειά στη συνέχεια, καλά μυαλά και να μη μιλάς καθόλου. Καθόλου

Κι επειδή έχω να μπω μέρες και δε θέλω να κάνω την κότα
κιουρ αδερφε μου ειδες λοιπον ποσο δικιο ειχα μετα τις προγραμματικες δηλωσεις;ο ιδιος ρε φιλε στο διευκρινησε χθες.του ΠΑΟΚ του φταιει ο ΠΑΟΚ.ποιος ΠΑΟΚ;αυτοι οι 100 μπερδεμενοι αυτοι οι μαλακες που θελουνε τον ΠΑΟΚ ελευθερο και πρωταθλητη
Ναι φίλε! Έτσι είναι δυστυχώς.

στ)Συμπληρωνοντας τον konkamp για τα Θεια και την Παναγια, εχω να πω οτι αυτος που ειναι πραγματικα θρησκος το δειχνει με τη ζωη του και τις πραξεις του, ειναι ταπεινος, δεν επερεται και δεν το διαφημιζει συνεχως. Και επισης "ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω."
Να αγιάσει το στόμα/χέρι σου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1716 on: August 29, 2014, 03:03:36 »
Σταματα να πιστευεις οτι ολοι σε κατατρεχουν. Κατσε δουλεψε, αναπτυξε τα δυνατα σου σημεια και καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Αμα ειναι να μιλας να λες αυτα που πραγματικα καινε την ομαδα που λες οτι αγαπας. Οχι να λαικιζεις και να διχαζεις. Περασαν χρονια απο τα παλια, ο ανθρωπος γινεται σοφοτερος ως γηραιοτερος.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1717 on: August 29, 2014, 08:10:26 »
Έτσι.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1718 on: August 29, 2014, 09:13:18 »
λολ, οτι προλαβεις να χαρεις αγγελε ερχεται ο πλατανιας την Κυριακη

Offline scarsick