10 χρονια περασαν...
Απο τις μαλακιες του:
"Εχω ανθρωπους που με λενε αληθειες"
"Εχω 5 τερματοφυλακες, 15 χαφ και 10 επιθετικους"
"Ο Χαγκαν ειναι παικταρας"
Απο τα "Οσοι γελασαν, γελασαν, τωρα θα δειτε τον πραγματικο ΠΑΟΚ" πριν τη ρεβανς στο Ισραηλ με Μακαμπι...
Απο τους Αμαφουλε, τους Σκαρμουτσους, τους Ανδραλες, τα "μπερδεμενα", την ασπιδα και αβαντα σε Γουμενο...
Νομιζα κατι θα ειχες χαμπαριασει. Καθε νορμαλ ανθρωπος, θα ειχε κανει μια αλφα αυτοκριτικη, τα χρονια που περασαν θα τον ωριμαζαν, θα ζυγιζε καποιες καταστασεις διαφορετικα και καπου θα συνερχοτανε η τουλαχιστον δεν θα εκανε/ελεγε/ειχε τις ιδιες μαλακιες, κολληματα και τα ιδια λαθη.
Δυστυχως η κατασταση η δικα σου χειροτερεψε.
Τα κολληματα σου δεν εχουνε ορια, αρχη και τελος.
Εχω παθει σιχασια μεγαλη μαζι σου απο το "Αν δεν υπηρχε Σαββιδης δεν θα υπηρχε ΠΑΟΚ".
Μονο να ειναι δουλακια μπορεις να μεταλαμπαδευσεις στα παιδακια αυτα.
ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.
Εσπασες το ρεκορ γλυψιματος και ξεφτιλας. Ξεπερασες για πλακα τον Αλεφαντο.
Αυτη την κουβεντα ουτε στην κορη μου θα την συγχωρουσα και ολα τα φταλε του κοσμου να εβαζε στον ΠΑΟΚ και χιλλια πρωταθληματα και Τσαμπιονς Λιγκ να εφερνε...
Μαχαλομαγκα ντεμεκ. Γιατι αν εισαι αρσενικος ΔΕΝ πας ρε στα μαγαζια του μαρινακη να παριστανεις τον προπονητη.
Γιατι εχουνε παραμαζευτει οι σκιες...
Απο τα φαξ που δεν ηξερες, δεν σε ειπανε, δεν ακουσες, δεν ξερω 'γω, απο τα σκυψιματα στο Βαρδινογιανεικο που σε ταιζε, απο τους Βοκολους, απο τα 4-4 της εθνικης Κυπρου και τα ασους ημιχρονα διπλα τελικα, απο τις περηφανες σωτηριες του πλατωνα.
Εσυ παντα ησουνα ο αμεμπτος, ο στην απ'εξω...
Πως μπορει αλλωστε να εχει εμπλοκη ο "αρσενικος" ο "ανθρωπος του Θεου και της εκκλησιας" ...
Δεν μπορει να ειναι συμπτωση οτι τον ιδιο ρολο που επαιξες επι Γουμενου, τον παιζεις και τωρα 10 χρονια μετα.
Ντεμεκ αντιδημοσιογραφικε...
Ρωτα τον Μπολονι και τον Χουμπ να σε πουνε τι θα πει φαγωμα και απειλη...
Μανια καταδιωξης για να εχεις, δεν εισαι καθαρος ρε.
Ολος σου ο μυθος, το τεπελενι του Χαιμπουρι αλα Αρχοντιδης στο Γουεμπλει και το all time classic "Το Μαη θα'μαστε καλα".
Και απο πισω θαβονται και Καστοριες και Αγροτικοι Αστερες και Ντεμπρετσεν...
Ασε το καταραμενο το 2004, αυτο θελει τομους...
Σε λιγο δεν θα μπορεις να κοροιδευεις ΚΑΝΕΝΑΝ.
Δεν εισαι θυμα του Ρωσοποντιου. ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ.
Οπως τελικα, γιατι τετοιοι μαλακες φιλοτιμοι ειμαστε και παντα μεχρι και αυτη τη θητεια σου κρατουσαμε μια πισινη μηπως το βλεπουμε το εργο λαθος, δεν ησουν θυμα ουτε του Βλαχοπουστα απο το Αγρινιο.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΗΣΟΥΝΑ.
Συνεχισε παρεα με το μεγιστανα το αφεντικο σου που αμα δεν ητανε αυτος δεν θα υπηρχαμε, τους μεγαλους σταυρους.
Με δυο χερια και με δυο ποδια μαζι.
Εσυ και ο παπαρας που σε πληρωνει και του γλυφεις τ'αρχιδια κανεις δεν ξερει για ποσο θα ειστε ακομα εδω.
Ο ΠΑΟΚ ομως τυχον αποκλεισμο απο το "φαβορι" θα τον κουβαλαει την επομενη πενταετια στην πλατη του...