Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline James

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1560 on: May 28, 2014, 19:40:37 »
Και να ηταν απλά ο Άγγελος. Εχω αρχίσει να βλέπω να γράφονται σαχλαμάρες και πολ'ύ φοβάμαι ότι θα πέσει πολύ μπλα μπλά χωρίς ουσία. Τώρα διάβαζα πως ο Άγγελος θέλει Έλληνες παίκτες και ταλαντούχους και τέτοια διάφορα και αρχίσαν συγχρόνως να μιλούν πως ο Κρασιτς κοστίζει τόσα και άλλα τόσα και τρέχα γύρευε. Πολύ φοβάμαι ότι όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας θα πέσει πολύ παραμύθι!!!
Οπότε και ότι αφορά της απόψεις και τις κινήσεις του Άγγελου και της διοίκησης λέω να ξαναδιαβάσω τι εχουν αποφασίσει και τι έχουν πάρει μέσα στον Ιούλιο για να μην μου ανέβει η πίεση στο κεφάλι. Και ο Άγγελος είναι λάτρης της πειθαρχείας κλπ κλπ. Πραγματικά γιατί  αρχίσαν να μας βομβαρδίζουν με ανόητες και άχρηστες πληροφορίες. Είναι απλά. Να πάρουν παίκτες αξίας να υποστηρίξουν τον προπονητή και να τελειώνουμε.Όλα τα άλλα είναι ανούσια να τα λένε και να τα ακούμε. Λόγια του αέρα!
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1561 on: May 28, 2014, 19:51:06 »
Και ας πούμε ότι προσωπικά ή κάποιος άλλος πιστεύω και πιστεύει στον Άγγελο. Αφού είναι γνωστός ως προπονητής προς τι όλα τα δημοσιεύματα περί της αξίας του και των χαρακτηριστικών του!!! Δηλαδή πήραν 'Άγγελο για να μας πήσουν ότι ο ίδος προτιμάει Έλληνες παίκτες άρα και η ΠΑΕ θα πάρει έλληνες πάικτες μόνο και όχι άχρηστους ξένους?? Μα γιατί να πάρει άχρηστους ξένους έτσι και αλλιώς!!! Όλη η Ευρώπη και όλη η Λατινική Αμερική έχουν άχρηστους παίκτες??? Τι μακακιες διαβάζω πλέον!!! Ρε μας δουλεύεται?? Ρε Ρώσε από το Ρωστόφ βρήκες προπονητή να σου κατεβάσει το μπάτζετ γιατι στην Ελλάδα έχει οικονομικούς ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ενώ στην Ευρώπη έχει ακριβούς άχρηστους??? Ναι Αγγελε μου εσυ, Αγγελούδι μου πάρε, εισηγησου ελληνες παίκτες και πάμε στο δρόμο που θα χαραξετε εκει στην ΠΑΕ. Και μετα φωναζε τους γίδια και κατσίκια αν δεν τραβάνε. Ρε Άγγελε το 10αρι στην Ελλάδα που θα το βρεις?? Το ακρα΄θιο αριστερό μπακ?? 1-2 αμυντικά χαφ να κόβουν και να κάνουν παιχνίδι?? Κανένα κεντρικό αμυντικό έτσι να μην περνάει κουνούπι?? Και όταν είναι τραυματίας ή έχει κάρτες ο Κλάους ( ο οποίος σημειωτέον μπορεί να μην πάρει μπρος αμέσως) ποια θα είναι η εναλλακτική σου?? ΟΚ ΟΚ συγνωμη προτρέχω. Αλλά όταν διαβάζω ότι ο Άγγελος είναι λάτρης των Ελλήνων παικτών ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΟΥΜΕ????
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1562 on: May 29, 2014, 00:14:58 »
Για τον μαλεζα τον καρυπιδη και τον πελκα το 10αρι που με αναστασιαδη θα οργιασει
ΠΑΟΚ G4Α

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1563 on: May 29, 2014, 02:39:35 »
 :'( :'( Καρυπιδη
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1564 on: May 29, 2014, 21:03:06 »
25 οπαδους παρε ρε μαλακα. και κατεβαζε τους μεσα.και αν λακισουν μετα απο λιγα χρονια για φραγκα, παρε αλλους 25 στο ροστερ. ετσι και αλλοιως δεν παιρνουμε τιποτε. τουλαχιστον να γουσταρουμε. γιατι τα ξεχασαμε ολα. αναπολουμε ΠΑΟΚ δεκαετιας 80 και 90
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #1565 on: June 12, 2014, 00:48:45 »
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την υπογραφή της συνεργασίας της με τον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο νέος προπονητής του Δικεφάλου θα πλαισιωθεί από τον γυμναστή Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και  τον προπονητή τερματοφυλάκων Απόστολο Τερζή.  Η παρουσίαση του Αγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12.06, στη 13:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας".

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1566 on: June 12, 2014, 01:55:43 »
Ειναι επισημο πλεον, fight club η Τουμπα την επομενη σεζον, το μονο που μενει ειναι να εμφανιστει καποιος να ξεκινησει τη φαση πλακωνοντας τον εαυτο του στις μπουνιες. Θα χωριζομαστε στα τεσσερα αναλογα με τη συμπαθεια ή αντιπαθεια μας προς το γιδι και τον αγγελο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1567 on: June 12, 2014, 11:08:01 »
Στις 25 ή 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά, ως είθισται, με ανοιχτές τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας για τον κόσμο και πανηγυρική ατμόσφαιρα.
Η αναχώρηση για το Όστερμπικ της Ολλανδίας είναι προγραμματισμένη για τις 1ο Ιουλίου και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών η ανακοίνωση για τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη επί ολλανδικού εδάφους κατά την διάρκεια των 17 ημερών του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Ο Αναστασιάδης θέλει όσο το δυνατόν δυνατότερους αντιπάλους στα φιλικά για να μοντάρει την ομάδα κάτω από πραγματικές συνθήκες.

ΑΓΓΕΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ KANE ΞΑΝΑ TON ΠAOK ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ  ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΛΟΣΤΡΕ :spray:
« Last Edit: June 12, 2014, 11:19:59 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1568 on: June 12, 2014, 13:52:05 »
Κάθομαι και τον ακούω στο ραδιόφωνο στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητή του ΠΑΟΚ (για 4η φορά). Μου έλεγαν ότι ωρίμασε, ότι άλλαξε η οπτική του σε όσα αντιμετωπίζει και άλλα πολλά. Εμένα γιατί μου ακούγεται ίδιος και απαράμιλος; Γιατί μου φαίνεται ότι ακούω κασέτα;
Καλή τύχη στην ΠΑΟΚάρα και κυρίως μεγάλη υπομονή στον Λαό του για όσα αντιμετωπίσει τους προσεχείς μήνες μέχρι την ώρα που θα αρχίσουν να του φταίνε όλα και είτε παραιτηθεί, είτε τους αναγκάσει να τον διώξουν.
Εγώ δεν θα ακολουθήσω. Στα 47 μου δεν αντέχω το καθημερινό κρύο-ζέστη, ανάλογα με το πως θα ξυπνήσει το πρωί. Δεν έχω άλλες αντοχές, δεν αντέχω άλλη κοροιδία από καταστάσεις που θα επακολουθήσουν, που έχω βιώσει στο παρελθόν και γνωρίζω από πριν πως θα εξελιχθούν. Το έχω ξαναδεί το έργο.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1569 on: June 12, 2014, 14:02:03 »
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1570 on: June 12, 2014, 14:08:58 »
Eιχε πολλες ατακες
Ψαξτε την στο youtube

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1571 on: June 12, 2014, 14:29:42 »
Καλά τους γλέντησε τους αρδ..Ειδικά εκείνον απο τα ΝΕΑ για το οτι εχει πρόβλημα με τους μεγάλους ξένους παίκτες τον έκανε σκουπίδι..Για Αμαεφούλε οι ατάκες που είπε κλάμα..

Αν μείωνε λίγο και αυτά τα γνωστά του με τις Παναγίες θα ήταν καλά..
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1572 on: June 12, 2014, 14:42:22 »
εγω αν με ειχε διωξει το αφεντικο μου τρεις φορες ,δε θα δεχομουν να παω και τεταρτη
εγω αν ειχα απολυσει καποιον τρεις φορες, δεν θα τον προσλαμβανα και τεταρτη

αποτυχια, παρακμη, παρωχημενα και ντεμοντε κλισε, περι αρδ, αθηνας αμαφουλε
ειμαστε αυτο που εχουμε για προπονητη, μετριοτητα και οπισθοδρομηση

ΥΓ ενας πουστης χριστιανος δε ρωτησε αν η παναγια ή ο μνρινακης εβαλαν εφτα γκολ πριν τρεις μηνες

ΥΓ2 στα 35 μου βαριεμαι να ξαναφωναξω αντε γαμησου αγγελε
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1573 on: June 12, 2014, 16:04:23 »
αν απελυες καποιον 3 φορες και μετα και τις 3 φορες πηγαινες χειροτερα ?

βασικα η αληθεια ειναι οτι ολοι θα θελαμε απο τοτε να χαμε κανει βηματα μπροστα και οι επιλογες μας να ητανε διαφορετικες αλλα την δεδομενη στιγμη νομιζω οτι δεν υπαρχει καταληλοτερος ανθρωπος για τον παγκο ωστε να προσδωσει στην ομαδα την χαμενη ταυτοτητα της και να δημιουργησει ενα θεμελιο για τα επομενα χρονια.....

και μονο που παρουσιασαν τον νεο προπονητη και ητανε πραγματικα η παρουσιαση του και οχι του μεγαλομετοχου ειναι κατι πολυ θετικο.....οσο θυμαμαι την παρουσιαση παρωδια του Στεφενς...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1574 on: June 12, 2014, 19:10:43 »
εγω αν με ειχε διωξει το αφεντικο μου τρεις φορες ,δε θα δεχομουν να παω και τεταρτη
εγω αν ειχα απολυσει καποιον τρεις φορες, δεν θα τον προσλαμβανα και τεταρτη

αποτυχια, παρακμη, παρωχημενα και ντεμοντε κλισε, περι αρδ, αθηνας αμαφουλε
ειμαστε αυτο που εχουμε για προπονητη, μετριοτητα και οπισθοδρομηση

ΥΓ ενας πουστης χριστιανος δε ρωτησε αν η παναγια ή ο μνρινακης εβαλαν εφτα γκολ πριν τρεις μηνες

ΥΓ2 στα 35 μου βαριεμαι να ξαναφωναξω αντε γαμησου αγγελε
μονο που δεν ειναι το ιδιο αφεντικο, και επισης δε μιλαμε για την εταιρεια νερουλας α.ε
εσυ πιστευεις δλδ οτι συμμετειχε στο στησιμο ο αγγελος?οτι ηξερε τι ειχανε κανονισει οι διοικησεις και οι παικτες? αποδειξε το
ειχες 10 χρονια και πολλες αφορμες να φωναξεις αντε γαμησου σε παρα πολλους .δε νομιζω οτι θα το κανεις τωρα για τον αγγελο.

αν εχεις μιση και παθη μακρια απο τον ΠΑΟΚ .γιατι αυτα που γραφεις δεν δικαιολογουν αποψη για καλος η κακος προπονητης .ειναι ο τελευταιος που φταιει στην πορεια της ομαδος ολα αυτα τα χρονια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1575 on: June 12, 2014, 19:20:57 »
Κάθομαι και τον ακούω στο ραδιόφωνο στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητή του ΠΑΟΚ (για 4η φορά). Μου έλεγαν ότι ωρίμασε, ότι άλλαξε η οπτική του σε όσα αντιμετωπίζει και άλλα πολλά. Εμένα γιατί μου ακούγεται ίδιος και απαράμιλος; Γιατί μου φαίνεται ότι ακούω κασέτα;
Καλή τύχη στην ΠΑΟΚάρα και κυρίως μεγάλη υπομονή στον Λαό του για όσα αντιμετωπίσει τους προσεχείς μήνες μέχρι την ώρα που θα αρχίσουν να του φταίνε όλα και είτε παραιτηθεί, είτε τους αναγκάσει να τον διώξουν.
Εγώ δεν θα ακολουθήσω. Στα 47 μου δεν αντέχω το καθημερινό κρύο-ζέστη, ανάλογα με το πως θα ξυπνήσει το πρωί. Δεν έχω άλλες αντοχές, δεν αντέχω άλλη κοροιδία από καταστάσεις που θα επακολουθήσουν, που έχω βιώσει στο παρελθόν και γνωρίζω από πριν πως θα εξελιχθούν. Το έχω ξαναδεί το έργο.
+++

και ειναι 5η φορα αν δεν κανω λαθος   :o

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1576 on: June 13, 2014, 03:13:22 »
Τέταρτη, στην ουσία τρίτη αν εξαιρέσεις το διάλειμμα Μπλαχίν για 2-3 αγώνες τον Αύγουστο του '99.
Από τις συνεντεύξεις του Άγγελου είμαστε έμπειροι δεν χρειάζεται να δίνουμε και πολύ σημασία.
Με Άγγελο-Πάμπλο-Ιβάν θα 'χει πολύ δουλειά ο Μητσικώστας.
Χειρότεροι απ'το φετινό μπουρδέλο αποκλείεται να είμαστε όχι ότι θα λέει κάτι αυτό.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1577 on: June 13, 2014, 09:19:03 »

Ημερολόγιο Π.Α.Ο.Κ. ... Σεζόν 96-97 ... Πάμε γερά Παληκάρια ...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1578 on: June 13, 2014, 10:23:10 »
Εγώ θα ήθελα να ακούσω από όσους προεξοφλούν απογοητεύσεις με Άγγελο, ποιες είναι οι απαιτήσεις τους από την ομάδα του χρόνου, ασχέτως προπονητή.
Με βάση τουλάχιστον όσα ακούγονται για το υλικό που θα έχουμε του χρόνου.
Οποιος δεν βαριέται από τους πιο πάνω, ας απαντήσει.
Γιατί αν δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις (όπως ισχυρίζομαι εγώ) δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα να σχολιάζουν έστω και στο ελάχιστο τον προπονητή

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1579 on: June 13, 2014, 11:21:45 »
liakos, θα σου απαντήσω γενικότερα για τους προβληματισμούς μου.
Ο Γιάννης Γούμενος "επέζησε" διοικητικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ένα τέχνασμα γνωστό σε όλους, αλλά ίσως όχι συνειδητό από όλους. Επέλεγε κακούς ποδοσφαιριστές και με την συνεργασία-αποδοχή των ΜΜΕ τους βάφτιζε πολυτάλαντους και κελεπούρια. Όταν βέβαια εντός αγωνιστικού χώρου φαινόταν το ποιόν τους και η ανυπαρξία τους, άρχιζε η αντίδραση του κόσμου. Προτού η αντίδραση και οι αποδοκιμασίες "φτάσουν" προς τον ίδιο,  διάλεγε ως εύκολη λύση την απομάκρυνση-αλλαγή των προπονητών. Είναι γνωστή η αλυσίδα των αποδοκιμασιών. Παίχτες -> προπονητής -> διοίκηση. Με αυτή την μέθοδο διατηρήθηκε αρκετά χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Δεν ξέρω αν 'Με βάση τουλάχιστον όσα ακούγονται για το υλικό που θα έχουμε του χρόνου' ο Ιβάν Σαββίδης θα ακολουθήσει την ίδια μέθοδο. Η φήμη που τον ακολουθεί από την προεδρία του στο Ροστόκ, αλλά και τα πρώτα δείγματα γραφής στον ΠΑΟΚ, μαρτυρούν το ίδιο πράγμα. Προπονητοφαγία! Μακάρι να τον οδήγησαν άλλες σκέψεις σε αυτές τις αλλαγές και να μην ακολουθεί τα βήματα Γούμενου.
Πάμε τώρα στον Αναστασιάδη. Δεν είναι ένα πρόσωπο άγνωστο στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τον τρόπο δουλειάς του, τον χαρακτήρα του και τις κινήσεις του. Το μεγάλο ατού του είναι η δημιουργία οικογενειακού κλίματος στις ομάδες που δουλεύει. Κατορθώνει με την συμπεριφορά του να δένεται με τους ποδοσφαιριστές και να παίρνει από αυτούς το 100% σε κάθε παιχνίδι. Γνώμη μου είναι πως το κάνει με λάθος τρόπο και σαφέστατα μη επαγγελματικό. Ας μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έγιναν βοηθοί-εργάτες στο χωράφι του, συνειδηπόροι του στις επισκέψεις στο Άγιο Όρος κλπ. Ας μην ξεχνάμε το τραπέζωμα πριν το 1-4 από το σκουλήκι επί Μπλαχίν που οδήγησε στην αποπομπή του τελευταίου και την επαναπρόσληψη του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ. Δεν υπονοώ ότι ο Αναστασιάδης είπε σε εκείνο το τραπέζωμα στους ποδοσφαιριστές "καθήστε να χάσετε για να επιστρέψω", αλλά ότι με την συμπεριφορά του οδήγησε τους ποδοσφαιριστές σε αυτήν την σκέψη ασυνείδητα. Σκέφτηκαν οι τελευταίοι "πόσο καλός είναι ο Άγγελος και τι μαλάκας είναι ο Μπλαχίν" και δεν μπήκαν με "κέφι" στον αγώνα. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε. Υπόψην ότι όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι αναφερόμαστε σε ενήλικες με νοοτροπία έφηβου και όχι ενήλικα. Την νοοτροπία τους αυτή μπορεί να μην την χάσουν μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.
Για να μην πλατιάζω. Η παρουσία Αναστασιάδη με γεμίζει φόβο για το σήμερα και το άυριο, αλλά κυρίως για την επόμενη ημέρα όταν αυτός καλώς ή κακώς αποχωρήσει. Η πληγή δεν θα επουλωθεί εύκολα. Θα μετεξελειχθεί σε γάγραινα και θα πρέπει να κοπούν κάποια μέλη (αποχώρηση ποδοσφαιριστών, ίσως και κάποιων πολύτιμων για την ομάδα) για να σωθεί το σώμα (ΠΑΟΚ).
gdaou
"γάβροι=κότες"