Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tolhs04

• Κερκίδα
  • *
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1520 on: May 20, 2014, 12:13:53 »
εγώ θυμάμαι και φοβάμαι ότι δεν γούσταρει και ξένους πάρα πολύ....δεν ξέρω. θα προτιμούσα έναν ιταλό ή ισπανό και 2ης κατιγορίας...να έφερνε και κανα παίχτη.
θέλω να έχουμε ομάδα ρε γαμότο...να παίζουνε μπαλάρα, ήρεμοι! όχι να τους φανατίζει για ένα αποτέλεσμα και άμα δεν του βγαίνει να αρχίζει σφαλιάρες. ο Άγγελος και κάλος να είναι, δεν τον βλέπω για μεγάλες ομάδες.  ::)

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1521 on: May 20, 2014, 12:32:41 »
χαχαα οκ με ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ τότε! Αλλά αν υπάρξει υποστήριξη τότε θα πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που νομίζουμε.

Βέβαια ότι και να λέμε εδώ όλα θα δείξουν στην πορεία.
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1522 on: May 20, 2014, 12:35:15 »
Ακομα μια αποφαση της ΠΑΕ για διχασμο. Ωραια, μυαλο δεν βαζουμε! Ανακυκλωση, η λεξη κλειδι!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1523 on: May 20, 2014, 12:51:49 »
"Δεν κάνει" και "Πισωγύρισμα" άρχισαν να γράφουν οι ειδήμονες χαμουτζήδες αρδ στα σάιτ. Ξεθάρρεψε και ο σταυράκης ο σαπιοκοιλιάς και άρχισε τα νόστιμα αρθράκια του, περί χαμηλών προσδοκιών με Αναστασιάδη. Το τρύπημα ήδη ξεκίνησε μέσα σε 24 ώρες από την ανακοίνωση της συνεργασίας(!). Αναμενόμενο θα μου πεις γιατί υπάρχουν προηγούμενα με όλο αυτό το συνάφι, όμως, κατά τα άλλα ενοχλούμαστε που ο γαύρος σηκώνει πρωτάθλημα ήδη από το Νοέμβριο...
 "Καλός", γράφει ο αδερφός παραπάνω, "αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος". Ο Στέφενς, σαν μέγεθος, που αρκετοί τον στηρίξαμε μέχρι τέλους, ήταν για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος; Βέβαια, όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ τον στείλαμε πριν την ώρα του, γιατί δεν μας άρεσε αυτό που βλέπαμε, επειδή έχουμε συνηθίσει γενικά σε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια. Τι προσέφερε για τον ΠΑΟΚ του "μέλλοντος" ο Στέφενς; Ποιο είναι το "μέγεθος" του ΠΑΟΚ σήμερα και ποιος είναι αυτός ο ΠΑΟΚ του "μέλλοντος"; Και τελικά ποιος είναι ο σούπερ προπονητής που αρμόζει στον ΠΑΟΚ του "μέλλοντος"; Ο Μουρίνιο, που θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, κάνει για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος; Αυτός, πάντως, που θεωρείται ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο παίζει σε όποια ομάδα πηγαίνει με γιόμες και πούλμαν και λεωφορεία στην άμυνα. Όχι βέβαια ότι ο Αναστασιάδης είναι της φιλοσοφίας του πούλμαν. Ωστόσο, για τον λαό του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα αν του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλει την ομάδα του να παίζει και ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ο Μουρίνιο, που παίζει το ακριβώς αντίθετο ποδόσφαιρο, θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ του "μέλλοντος", απλά γιατί είναι ο Μουρίνιο.΄Όλοι συμφωνούμε πιστεύω ότι και ο Μουρίνιο μέχρι την παρέλαση θα έφευγε από τον ΠΑΟΚ, γιατί "ΠΑΟΚ είσαι"... Αναρωτηθήκαμε ποτέ το γιατί;; Δε θέλω να ισοπεδώσω τον Μουρίνο με αυτό που γράφω, ούτε αμφισβητώ όσα κατέκτησε (με πούλμαν, αλλά με το σπαθί του). Μαγκιά του. Όπως μαγκιά και του Αναστασιάδη για ό,τι πέτυχε σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Ωστόσο, το πούλμαν είναι δεδομένο σύστημα για τον προπονητή Μουρίνιο. Αν το εφάρμοζε (υποθετικά) ο προπονητής Αναστασιάδης, θα άκουγε τα εξ αμάξης, απλά γιατί είναι ο Αναστασιάδης, και πρέπει να την ακούει γενικώς και αορίστως.
Και σε τελική ανάλυση ποιο είναι το μέγεθος του ΠΑΟΚ και μπορούμε να τρέφουμε ελπίδες για πρωτάθλημα στην παρούσα φάση με οποιονδήποτε προπονητή και αν φέρναμε; Μπορεί στα δικά μας μάτια το μέγεθος του ΠΑΟΚ να είναι ασύλληπτο, στα μάτια του κάθε αλλόθρησκου, όμως, το μέγεθος της ομάδας (και όχι βέβαια του λαού μας) είναι του τριτοτέταρτου (όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα). Ας κοιτάξουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή ομάδα σε σχέση με το φετινό ναυάγιο, και σιγά σιγά κοιτάμε και πιο ψηλά. Γιατί σήμερα δεν μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά. Όχι γιατί δεν μπορούμε να κοντράρουμε αγωνιστικά το γαύρο (ακόμα και φέτος τον κερδίσαμε δύο φορές), αλλά επειδή έχουν ξεφύγει στην αλητεία και την τρομοκρατία. Πάμε να τα βάλουμε με το παρακράτος του Μαρινάκη, που με τρομοκρατία και βία πήρε νταηλίκι τις εκλογές στον Πειραιά (υπάρχουν άπειρες καταγγελίες, που πνίγονται), που κάνει κουμάντο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην κεντρική εξουσία, που στέλνει μπράβους σε όποιους τολμήσουν να τον διαβάλουν (βλ. εξώδικο ζουράρη προς άρειο πάγο για τον τραμπουκο και τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του), που τόλμησες να του πουλήσεις τσαμπουκά στην Τούμπα, και σου αφαίρεσε νταηλίκι 15 βαθμούς (!!!), και θέλουμε όχι αύριο, αλλά σήμερα να σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Και μέσα σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας, προπονητές, αλλά και παίκτες σαν τον στοχ και τον νάτχο, δεν μπορεί παρά να ξενερώνουν με όσα βιώνουν με κοράκια και τιμωρίες, και κοιτάζουν να φύγουν να σωθούν.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1524 on: May 20, 2014, 13:19:42 »
Καλα σουρεαλ καταστασεις λεμε, ωρα ειναι να ξαναγραφτει και κανενας alessandro4 να "κλεισει" το κλαμπ των Αγγελοσκυλων να θυμηθουμε  τα παλια! Το Ντελοριαν που το παρκαρα?

Πανω που ειπα κοιτα να δεις πηραμε αποφαση να γαμησουμε και κανεναν ΕΚΤΟΣ ΠΑΟΚ, σκαει ο Αγγελος. Ρε δεν θα αγιασουμε ποτε με αυτην την ομαδα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1525 on: May 20, 2014, 16:28:02 »
Να διορθωθεί ο τίτλος του τόπικ παρακαλώ. Να γίνει όπως ήταν πριν

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΙ ΛΑΒ ΕΝΤ ΧΕΪΤ ΙΣ ΣΤΙΛ ΜΠΙΤΟΥΙΝ ΑΣ

;D

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1526 on: May 20, 2014, 17:12:22 »
Μαγκες τζαμπα χαλιεστε ή ενθουσιαζεστε. Το ταβανι του ΠΑΟΚ εκει ειναι, εκει βολευει. Δικα μας προπονητακια, μαθημενα στην ελληνικη πραγματικοτητα. Στην καλυτερη Αγγελο, Μπαγεβιτς, καρπουζα, στη χειροτερη Χαβο, Κωστικο, Οτσαλαν, Αλεφαντο, Δωνη. Προπονητης με αποδεδειγμενη αξια, ξενος με την ελληνικη λαμογια, εχει να στεριωσει απο την προεδρια του μακαριτη του φαλακρα. Οποιος ηρθε, σε λιγους μηνες τον εφαγε η μαρμαγκα. Στεφενς, Μπολονι, Μπλαχιν, Χααν, ολοι βγηκαν αχρηστοι και τους εφυγαν νυχτα. Κατι Γιακομπς και Λιμπρεχτς που ηρθαν με καλο βιογραφικο δε τους πολυθυμαμαι, αλλα κι αυτοι κατι μηνακια πρεπει να κρατησαν να ψωμια τους.
30 χρονια εχεις να δεις διοικηση που δε κρεμεται απο ξενα αρχιδια και δεν εχει να λογοδοτησει καπου. Το πρωταθλημα ετσουξε πολυ καποιους και φροντησαν να μη σηκωσεις κεφαλι ποτε. Εσυ φταις ομως αδερφε ΠΑΟΚση, εσυ το επετρεψες. Τα ΠΑΟΚ, πασοκ, ηλεκτροσοκ εσυ τα ελεγες, και κοκορευοσουν απο πανω που ειχες πλατη κατι ακηδες και κατι βασουλες.
Οποτε με διοικηση υποτελη σε εχθρους σου, ο Αγγελος ειναι το ταβανι σου σαν συλλογος. Ο παραπανω απο τον Αγγελο θα φυγει βραδυ χωρις φεγγαρι σε μερικα μηνακια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1527 on: May 20, 2014, 17:43:57 »
Η διοίκηση φταίει για τη τραγελαφική εικόνα της ομάδας του προπονητή Στέφενς? (τους τελευταίους του 2 μήνες και με επιλογές δικές του). Τέλος και η προπονητική για τον ολλανδό μετα τη Στουτγκάρδη δηλώνοντας λέει κούραση..

Ο προπονηταράς ο Μπόλονι που πήγε μετά απο τον ΠΑΟΚ? Γελάνε και τα πετρέλαια των Εμιράτων..

Για Αγγελο είμαι αντίθετος (αλλά ίσως είναι ο κατάλληλος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή) αλλά μη κάνουμε σημαία όλους τους αποτυχημένους..(στον ΠΑΟΚ)

Επίσης είναι ενδιαφέρον να τον δούμε σε εναν ΠΑΟΚ χωρίς οικονομικά προβλήματα και με το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ στη κατηγορία..Είναι κάτι το οποίο θα διαχειριστεί για πρώτη φορά στην τέταρτη του θητεία...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1528 on: May 20, 2014, 18:31:31 »
Ειναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα. Θα ήθελα να δω και τον σχεδιασμό της ομάδας δηλαδή παίκτες οι οποίοι θα φύγουν και ποιους παίκτες θα παρουν. Εκεί θα καταλάβω επίσης εαν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.

Θα ήθελα να δω μια ομάδα η οποία θα χτιστεί έτσι ώστε να κερδίζει άνετα στις "γειτονιες" του πρωταθλήματος. ( δεν θέλω να σνομπάρω άλλες ομάδες απλά με τον όρο "γειτονιες" αναφέρομαι σε θεωρητικά υποδιαίστερες ομάδες!!!!).

Δεν γίνεται να χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια από Πλατανιάδες, Παναιτωλικούς...να τρως παιδιάστικα γκόλ από Αστέρες, να αναγεννάς έναν σκοτωμένο Άρη μέσα στο Χαριλάου και ύστερα να μιλάς για κάτι καλύτερο. Εκεί είναι που θέλω να δω μία ομάδα η οποία θα κάνει την διαφορά και από εκεί και πέρα τα παιχνίδια με τον Γαύρο είναι 2!!

Είναι ο Άγγελος ικανός να φτιάξει μια τέτοια ανταγωνιστική ομάδα φέτος?? Θέλω να πιστεύω ότι με ένα πολύ καλύτερο μπάτζετ σε σχέση με τις προηγούμενες του θητείες και μία συμπαγή και λειτουργική διοίκηση ο Αναστασιάδης και φυσικά μπορεί να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα!!! Το πρόβλημά μου δεν είναι ο Αναστασιάδης και οι οποιεσδήποτε ικανότητές του. Τα υπόλοιπα με απασχολούν ( συμπεριφορά Σαββίδη, Διοικητικό σχήμα, μεταγραφές και φυσικά ο γενικότερος σχεδιασμός)...

Όταν ο Σάντος πέτυχε απλά πέτυχε επειδή υπήρξε μία διοίκηση η οποία τον υποστήριξε όσο δεν πήγαινε, του φέραν καλούς παίκτες και είχε δημιουργηθεί ένα οικογενειακό κλίμα με ένα κορμό ομάδας ο οποίος ήταν μαζί τουλάχιστον 3 χρόνια! Απλά είναι τα πράγματα. Και φυσικά μια Τούμπα με αγωνιστικό νεύρο όπου το όραμα είχε πάρει σάρκα και οστά μέσα στο γήπεδο και τότε ο ΠΑΟΚ άγγικε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το πρωτάθλημα. Και τότε του το κόψαν αμείλικτα και χωρίς πολλά πολλά.

Απλά τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχει ένα συνοθήλεμα χωρίς αρχή μέση και τέλος και νομίζαμε ότι ένας Στέφενς θα μπορούσε από μόνος του να φέρει την άνοιξη!

Τέλος πάντων ανυπομονώ να δω τις επόμενες κινήσεις της ομάδας και μετά θα μπορώ να έχω άποψη για τη νέα χρονιά. Τώρα είναι ακόμη νωρίς!
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1529 on: May 20, 2014, 22:49:08 »
απο praktorinos..πισω τακολα

την εποχή που είχε λεφτά ο  ΠΑΟΚ και ειχε προπονητη τον τρελο(την δευτερη φορα νομιζω ειναι )

αλλα και κλασικά με λαμόγια στη διοίκηση όπως πάντα

« Last Edit: May 20, 2014, 22:55:24 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1530 on: May 20, 2014, 22:55:46 »
Koντά στο να κλείσει τον Γεώργιο Εφραίμ φέρεται να είναι ο ΠΑΟΚ
ο βραχύσωμος μέσος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ομόνοια λευκωσίας ομάδα της Κύπρου που αγωνιζόταν και είναι σε συζητήσεις με το επιτελείο του ΠΑΟΚ.

από το gazzetta

:'( :'( ακόμα δεν ήρθε ο άγγελος μας έφερε την αρμάδα των κύπριων...τι έχουν να δούν τα ματάκια μας..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1531 on: May 20, 2014, 23:05:12 »
Εφραίμ ο κύπριος..

Συνδυάζει Κύπρο ταυτόχρονα με Άγιο όρος... :'(
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1532 on: May 20, 2014, 23:49:01 »
απο praktorinos..πισω τακολα

Εντάξει ο φωτογράφος αξίζει 17 pulitzer... 3 σε 1

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1533 on: May 20, 2014, 23:57:52 »
και γαμω το outfit o αγγελος....με μπασκετονι παππουτσακι τιποτα ναικ αιρ τζορνταν και ριγε αντιντας φορμα σετακι με τζακετ αερινο...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1534 on: May 21, 2014, 13:36:45 »
αν δεν αρχίσουμε από τον Αύγουστο τα πρωταθλητές και αέρα ευρώπη εγώ θα κάνω υπομονή.
Άγγελος, μουρίνιο και ξύσε τα @@ σου.

το χαμηλά τη μπάλα (ποδοσφαιρικά) με εκφράζει. το χαμηλά τη μπάλα και μέσα στον πάτο μας της διοίκησης θέλω να τελειώσει.

οψόμεθα.
@sky το ταβάνι μας ποδοσφαρικά θεωρώ ότι ακόμα δεν το ξέρουμε. αυτό που βιώνουμε και μας έχει ξενερώσει είναι το ταβάνι της ποδοσφαιρικής νοοτροπίας των παρατρεχάμενων που παραγοντίζουν στον ΠΑΟΚ.

Offline wes-4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1535 on: May 21, 2014, 14:34:30 »
Ειναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα. Θα ήθελα να δω και τον σχεδιασμό της ομάδας δηλαδή παίκτες οι οποίοι θα φύγουν και ποιους παίκτες θα παρουν. Εκεί θα καταλάβω επίσης εαν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.

Θα ήθελα να δω μια ομάδα η οποία θα χτιστεί έτσι ώστε να κερδίζει άνετα στις "γειτονιες" του πρωταθλήματος. ( δεν θέλω να σνομπάρω άλλες ομάδες απλά με τον όρο "γειτονιες" αναφέρομαι σε θεωρητικά υποδιαίστερες ομάδες!!!!).

Δεν γίνεται να χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια από Πλατανιάδες, Παναιτωλικούς...να τρως παιδιάστικα γκόλ από Αστέρες, να αναγεννάς έναν σκοτωμένο Άρη μέσα στο Χαριλάου και ύστερα να μιλάς για κάτι καλύτερο. Εκεί είναι που θέλω να δω μία ομάδα η οποία θα κάνει την διαφορά και από εκεί και πέρα τα παιχνίδια με τον Γαύρο είναι 2!!

Είναι ο Άγγελος ικανός να φτιάξει μια τέτοια ανταγωνιστική ομάδα φέτος?? Θέλω να πιστεύω ότι με ένα πολύ καλύτερο μπάτζετ σε σχέση με τις προηγούμενες του θητείες και μία συμπαγή και λειτουργική διοίκηση ο Αναστασιάδης και φυσικά μπορεί να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα!!! Το πρόβλημά μου δεν είναι ο Αναστασιάδης και οι οποιεσδήποτε ικανότητές του. Τα υπόλοιπα με απασχολούν ( συμπεριφορά Σαββίδη, Διοικητικό σχήμα, μεταγραφές και φυσικά ο γενικότερος σχεδιασμός)...

Όταν ο Σάντος πέτυχε απλά πέτυχε επειδή υπήρξε μία διοίκηση η οποία τον υποστήριξε όσο δεν πήγαινε, του φέραν καλούς παίκτες και είχε δημιουργηθεί ένα οικογενειακό κλίμα με ένα κορμό ομάδας ο οποίος ήταν μαζί τουλάχιστον 3 χρόνια! Απλά είναι τα πράγματα. Και φυσικά μια Τούμπα με αγωνιστικό νεύρο όπου το όραμα είχε πάρει σάρκα και οστά μέσα στο γήπεδο και τότε ο ΠΑΟΚ άγγικε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το πρωτάθλημα. Και τότε του το κόψαν αμείλικτα και χωρίς πολλά πολλά.

Απλά τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχει ένα συνοθήλεμα χωρίς αρχή μέση και τέλος και νομίζαμε ότι ένας Στέφενς θα μπορούσε από μόνος του να φέρει την άνοιξη!

Τέλος πάντων ανυπομονώ να δω τις επόμενες κινήσεις της ομάδας και μετά θα μπορώ να έχω άποψη για τη νέα χρονιά. Τώρα είναι ακόμη νωρίς!

Πέτυχε? Τι ακριβώς αδελφέ? δεν κατάλαβα. θεωρείς πετυχημένη την εποχή santos?

Τότε πραγματικά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα.

δεύτερο-τρίτος άτιτλος θα σε τερματίσει και ο άγγελος συν ένα δυο αποτελέσματα.Europe

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1536 on: May 22, 2014, 12:58:25 »
Υγ cure για τον ίδιο λόγο ακριβώς κοψαμε την Τούμπα, τωρα τι έγινε και θα κάθεσαι δίπλα σ αυτούς που σιχαινεσαι; Λίγο τα χρονια άπουσιας η αλλαγή οπτικησ και λίγο το κόλλημα με τον πρώην προπονητη;
Μια διευκρίνιση σημαντική για την ουσία της ερώτησής σου. Δεν γυρνάω τώρα επειδή ήρθε ο Άγγελος. Έχω ήδη γυρίσει από πέρυσι σιγά σιγά γιατί απλά δεν κόβεται ο ΠΑΟΚ. Απλά ρε φίλε και με καταλαβαίνεις γιατί τραβάμε το ίδιο ζόρι, αλλά δεν ξέρω αν εγώ τέλειωσα από αντοχές πιο σύντομα από σένα και άλλα αδέρφια και το σκέφτομαι αλλιώς (γι' αυτή την αλλαγή οπτικής).
Δεν γίνεται να επικεντρώνομαι άλλο στην ουσία του πράγματος. Θα τρελαθώ. Και πλέον θέλω να ξαναζήσω έστω και με ψευδαίσθηση τον ΠΑΟΚ μου, έστω και να πάρω μια (αληθινή) μικρή τζούρα του ΠΑΟΚ μου. Όπως στον ημιτελικό π.χ.

Ναι μας διοικεί ο λαμόγιος Νο 382, ναι το μόνο που μετράει είναι το χρήμα και καμιά ιδεολογία, απλά μας χρησιμοποιούν πετώντας ιδεολογία στα μούτρα, ναι ο πολύς λαός είναι από τρύπιος μέχρι πληκτρολογίου, ραδιοφωνατζής ή ζαμανφουτίστας σαν εμένα, ναι δεν έχουμε καμία σοβαρή προοπτική σαν οργανισμός ΠΑΟΚ και για όσους διοικούν, αλλά κυρίως λόγω της μπανανίας που κάνουν κουμάντο οι γκάγκστερ μπούληδες κ.ο.κ.. Τι μου μένει; Να "ρουφήξω" ό,τι μπορώ από ΠΑΟΚ. Και ας μη νικήσω ποτέ. Έτσι είναι και η ζωή άλλωστε.

Τώρα θα μου πεις ότι κλάιν μάιν αλλαγή οπτικής, απλά βρίσκεις λόγους να γυρίσεις. Δεκτό και ίσως σε λίγο καιρό το κάνεις κι εσύ (εύχομαι)

Για να είμαι On topic φυσικά και πιστεύω ότι φέτος θα ζήσουμε πολύ ΠΑΟΚ αγωνιστικά
« Last Edit: May 22, 2014, 13:05:07 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1537 on: May 22, 2014, 14:05:01 »
@lik4
Εγώ τα έζησα όλα από κοντά φίλε το 2005, αλλά και πιο πριν ακόμη, επί μπάτμαν που ήταν ο Άγγελος και τα βλέπω αλλιώς.
Π.χ. σε αυτό το ιστορικό "κειμήλιο" που παρέθεσες για το ντου μετά τη φάση με το φαξ θα σχολιάσω μόνο ένα πράγμα φίλε. Οι μισοί απ' όσους συνυπόγραψαν εκείνη την παπαριά είναι εδώ και χρόνια επαγγελματίες ραδιοφωνατζήδες ή στοιχηματζήδες (συγγνώμη αλλά δεν παρακολουθώ τους τσελσολαγογιάννηδες τακτικά). Αλλά άσχετα από αυτό. Ναι τον τσουβάλιασε ο λαός και αυτόν στην αρχή. Φυσικά το σοκ ήταν τεράστιο και όποιον πάρει ο χάρος. Τι σημαίνει όμως αυτό; Πώς αυτή η εν βρασμώ αντίδραση έχει γίνει με τα χρόνια και το μπίρι μπίρι των αρδ ένα βέβαιο κατηγορητήριο;

Επίσης αν πάρουμε τις εν θερμώ αντιδράσεις του λαού ως κάποιου είδους απόδειξη ενοχής, σου έχω καλύτερο, που είχα την ατυχία να το ζήσω κιόλας με τις μάπες που του έριξαν μετά το ιστορικό ματς με τον Ιωνικό που πήρε Χ και χάσαμε και καλά το πρωτάθλημα, γιατί οι δικοί μας συνδεσμίτες φάγανε τον παπά του βεζυρτζή και του μουντιακικού τρένου που δεν ήθελε ο τρελός να αγοράσει ο μπάτμαν. Άρα με αυτή τη λογική δεκανίκι και του μπάτμαν; Όχι. Ίσως θα ξέρεις κι εσύ ότι όλοι σχεδόν που συμμετείχαν στο κυνηγητό εκείνο του έχουν ζητήσει συγγνώμη. ή ακόμη και στο κυνηγητό στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Δεν λέει κάτι πως ο καλοπροαίρετος οπαδός, όταν ηρεμήσει το μυαλό του, τότε καταλαβαίνει ποιος φταίει και ποιος όχι; Αυτό είναι περισσότερο σοβαρή απόδειξη από τα εν βρασμώ ντου και τα λόγια. Από μαλακία του ο Αναστασιάδης που μπλέκεται παντού, τραβάει σαν μαγνήτης το κράξιμο. Αλλά η ουσία ποια είναι

Τότε που γράφουν και στην ανακοίνωση που έβαλες έγινε κάτι πολύ απλό. Έφαγε και αυτός όπως κι εμείς παπά και εδραίωσε τον τζον γου στην ομάδα.  Ε και; Ας τον διώχναμε εμείς τον τζον γου από τον Σεπτέμβρη του 2005 και μετά. Ποιος όμως; Αυτός που έφαγε τον παπά ή αυτός που έφαγε γενικά, που καθοδηγούμαστε μια ζωή ως λαός από μέλλοντες "επώνυμους" ΠΑΟΚτσήδες. Βολικό να ρίχνουμε στον Άγγελο τις δικές μας μαλακίες. Συμφωνώ με τον Gewlogo. Για προπονητή τον θέλουμε, όχι για ηγέτη του λαού.

Γαμώ το κεφάλι μου μπήκα στο κωλοτρυπάκι και δεν γουστάρω. Τελευταία φορά. Πείτε τον και κλέφτη και δεκανίκι. Στ' αρχίδια μου. Εγώ θα μιλάω γι' αυτόν ως προπονητή του ΠΑΟΚ και μόνο στο εξής, γιατί δεν γουστάρω να μαλώσω με κανέναν για αυτές τις ασήμαντες μαλακίες. Και μάλιστα επαγγελματία προπονητή του ΠΑΟΚ, γιατί αναφέρθηκε και το ποσό που θα πάρει σε σχέση με το ΠΑΟΚτσηδιλίκι, λες και είναι κακό κι αυτό.
« Last Edit: May 22, 2014, 14:23:11 by cure »

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1538 on: May 22, 2014, 14:23:29 »
απ την στιγμη που εισαι προσωπολατρης εκει τελειωνουν ολα..δεν υπαρχει λογος για περαιτερω κουβεντα και να καθομαι και γω να γραφω  :-*

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1539 on: May 22, 2014, 14:41:58 »
Δεν είσαι εντάξει να με λες προσωπολάτρη. Δεν ισχύει και είναι άδικο. Εγώ χάρηκα γιατί ήρθε ένας προπονητής που έχει όλα όσα γουστάρω. Έχω επιχειρήματα για τη χαρά μου. Και αν τα κάνει σκατά εγώ θα τον κράξω όπως τον τελευταίο μαλάκα.