Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 78902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1500 on: May 19, 2014, 23:26:38 »
lik τον κοντό εσύ τον έβαλες στην κουβέντα πρώτος ρε φίλε..
Ποιες μπάλες τώρα και ποια γήπεδα?
Ο μόνος γνώμονας του κοντού ήταν το καλό της τσεπούλας του, το βήμα παραπάνω και η σωτηρία από τον άρρωστο ΠΑΟΚ εκείνης της περιόδου..
Αυτά τα έφυγε για να πληρωθούν οι συμπαίκτες του ανακαλύφθηκαν κανένα 2μηνο πριν τον ξαναφέρουν στον ΠΑΟΚ ως Mr20-goal αυτή τη φορά..
Σάβα για ποιο τζάμπα μιλάς ρε φίλε?
Επαγγελματίας προπονητής είναι και όχι η μαμά τερέζα..

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1501 on: May 19, 2014, 23:30:49 »
..αυτο λεει ο κοντος κι ο καθε κοντος λεει τα δικα του...απλα ο veder απο οπου τον βολευει εχει απαιτησεις και απο οπου δεν τον βολευει δεν εχει..

κι ο καθενας που εκανε κακο στην ομαδα και καλυψε καταστασεις στην ιστορια του συλλογου....ολοι για καποιο λογο το καναν

εσυ εισουν απο τα μπερδεμενα που βριζαν γουμενο? σα να σε θυμαμε gew γι αυτο ρωταω  :P

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1502 on: May 19, 2014, 23:30:49 »
Μαγκας και ο αγγελαρας παντως.. Το 500αρι το χτυπησε, δεν το λυπηθηκε καθολου..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1503 on: May 19, 2014, 23:34:58 »
το επιτέλους βρήκαμε έναν άνθρωπο να λέμε καλημέρα και να είναι έξω μέρα,το είχε πει όταν μια χούφτα ανθρώπων πάλευαν να μην δοθεί το ποσοστό των βετεράνων που εμενε για να φτασουν το 67% οι γουμενοπαγωνηδες...
τότε είχαν βγει όλοι η δημοσιογράφοι και στήριζαν με- μανια- ..
τοτε εβγαινε και ο τρελος και μιλουσε για μπερδεμενα και καλημερες....
αυτο ηταν την εποχη που η ομαδα πηγαινε για τσουλου και η πλειοψηφια του κοσμου ηταν στα χαμενα-οπως παντα...και οπως παντα μιλουσε για πρεζακια που θελουν να διοικησουν
ο τρελός και η δημοσιογράφοι έβαλαν το χέρι τους  ,ώστε αργότερα να ματώσουμε μέχρι να πάρουμε το 67 % που αργότερα μεγαλωσε και αλλο
δες που φτάσαμε ξανα να συζητάμε για προϊστορικές εποχές...θλίψη ο ΠΑΟΚ.

Quote from: lik4
link=topic=5172.msg499188#msg499188 date=1400527409
Ας βγούνε να εκθέσουν δημόσια τον εξυγιαντικό έργο τους, να μας πούνε ποιο είναι το πραγματικό χρέος του ΠΑΟΚ να μας πούνε γιατί εκβιάσανε το σύλλογο για να πάρουν το 67%, να μας πούνε ποιες συμβάσεις και με ποιους έχουνε υπογράψει
ελεγαν αν δεν παρουν το 67 % αποχωρουν...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1504 on: May 19, 2014, 23:36:52 »
τον κοντο τον ζητησες κατι συγκεκριμενο και σε πουλησε πουστικα οταν ολοι ξεραν οτι ο γουμενος μασ διαλυει

ο τσομπανης ειπε οτι λενε καλημερα και ειναι μερα οταν η πλειοψηφια αυτο πιστευε

συμφωνω οτι ειναι μπερδεμενος γιαυτο λεω να το βουλωνει

και οταν θα λεει μαλακιες θα τον κραζω και θα τον γραφω στα @@ μου

αδερφε εγω τα θυμαμαι αλλιως
θυμαμαι τον αγγελο να γινεται αντιστασιακος αφου πηρε ποδι
και να λεει οτι θελουν να φανε το γηπεδο  και μπλα μπλα
ελεγε οτι ειναι χωρις λεφτα και εκανε προσφυγη να ριξει την ομαδα ιδια περιοδο με κοντο
μαζι του εκαναν προσφυγη και τα παιχτοπροβατα του (ατματζιδης βοκολος και κανα 2 αλλοι)

ευθυνεται για την ξεφτιλα του φαξ
εσπειρε διχονοια λεγοντας ακομα και ο ΠΑΟΚ ειμαι εγω
βγηκε δημοσια και ειπε οτι μονο ο σφ κορινθου ειναι ΠΑΟΚ (γιατι ειχαν βγαλει ανακοινωση υπερ του)

παρισταναι τον προπονητη προεδρο τεχ διευθ  εψαχνε εκταση για προπονητικο κεντρο

4τεσ συμβολαια σε δικους του πχ γιασεμακη

συναντησεις με διαφορους στο σπιτι του
αρνηση σε γχ και πηγε γαθρο

δωσιμο στεγνα της ηγετικης ομαδας της 4 εκεινη την εποχη

ρουφιανος του γουμενου
καθοδηγητης του κοντου

μιγμα σκορδα σουλη και αλεφαντου ειναι

το 67% εγινε και 81&
και 6 μηνες πριν παρει μπουλο γνωριζε για την νεα τουμπα και εκανε την παπια
μετα εγινε αντιστασιακος βεβαια

ολος ο γουμενοπαοκ ειναι παρων
κοντος τσομπανης κυριακος λαγωνιδης πουρλιοτοπουλος κολκας βασιλοπουλος κωστικος

υγ να μην ξεχασω και τον μπουλο που εδωσε ο τσομπανησ στον αλεξανδριδη επειδη δεν τον γουσταρε

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1505 on: May 19, 2014, 23:46:39 »
ο κοντος εφυγε κι αυτος με γνωμονα το καλο της ομαδος και να πληρωθουν οι συμπαιχτες τους....αυτο λεει ο κοντος κι ο καθε κοντος λεει τα δικα του...απλα ο veder απο οπου τον βολευει εχει απαιτησεις και απο οπου δεν τον βολευει δεν εχει..

και γω αν σκοτωσω 32 κινεζους στο δικαστηριο μπορω να πω δεν το ηθελα ητανε η κακια η ωρα..το εκανα για το καλο της ανθρωποτητας και αλλες ποσες μλκιες

το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε κοντο με αγγελο και μην πετατε την μπαλα συνεχεια εξω απ το γηπεδο

εσυ εβαλεσ την συγκριση του κοντου. και τι με βολευει και ξεβολευει  :'(

για τους κινεζους τι να πω...το χεις χασει ε  :P

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1506 on: May 19, 2014, 23:47:21 »

Όταν θα κληθούμε να πληρώσουμε τα γαμησιάτικα του άγιου άγγελου (γιατί έτσι παρουσιάζεται εδώ μέσα), επειδή δεν θα τα πληρώσει ο γιάννης ο σαββίδης, θα στο χτυπήσω αυτό που έγραψες. Να το ξέρεις.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1507 on: May 19, 2014, 23:47:37 »
Ε ντάξει ρε λικ κι εγώ με τους "μπερδεμένους" ήμουν τότε (και είμαι και θα είμαι όσο ζω)..
Και εννοείται με πείραξε τότε η συμπεριφορά του Άγγελου..
Τώρα όμως βλέποντας τη φάση πιο ψύχραιμα πιστεύω ότι δε γίνεται να περιμέναμε τότε από έναν υπάλληλο να βγει και να δώσει το αφεντικό του..
Με άλλα λόγια τον Άγγελο προσωπικά τον συμπαθώ σαν προπονητή και όχι σαν οπαδό, μπροστάρη, αγωνιστή κτλ.
Το ότι είναι ΠΑΟΚτσής κιόλας με κάνει απλά να τον συμπαθώ λίγο παραπάνω, όσο δηλαδή προτιμώ τον ΠΑΟΚτσή μπακάλη από το αντίστοιχο σκουλήκι..
Κι εδώ έρχεται αυτό που λέει ο βεντ, ότι εδώ δε μίλησαν τόσοι και τόσοι οπαδοί για τους οποίους δεν έτρεξε κάστανο(δεν αναφέρομαι σ'εσένα προσωπικά) κι εμείς χρεώνουμε στον Άγγελο ότι δεν έδωσε το έναυσμα να φάμε το λαιμάρι του γούμενου..

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1508 on: May 19, 2014, 23:49:23 »

Όταν θα κληθούμε να πληρώσουμε τα γαμησιάτικα του άγιου άγγελου (γιατί έτσι παρουσιάζεται εδώ μέσα), επειδή δεν θα τα πληρώσει ο γιάννης ο σαββίδης, θα στο χτυπήσω αυτό που έγραψες. Να το ξέρεις.

Γιατί ρε Σάββα είπα εγώ ποτέ ότι ο Άγγελος θα έρθει τζάμπα ή για την ψυχή της μάνας του στον ΠΑΟΚ..?

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1509 on: May 19, 2014, 23:58:17 »
κιεγω με τους μπερδεμενους ημουν πουτανας γιος ο αγγελος φωναζα

οταν λυσουμε σοβαροτερα ηθικα και αρχων θεματα ξαναμιλαμε και γιαυτον

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1510 on: May 20, 2014, 00:10:48 »
για τον κατσε λες;

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1511 on: May 20, 2014, 00:31:40 »
Μονο και μονο το οτι ξυπνησαν μνημες 2004 και οι βρυκολακες της εποχης ξαναμπαινουν στη ζωη μας (και θα ειναι μεχρι να ξαναφυγει) δειχνει οτι η επιλογη του κ. αναστασιαδη δεν ηταν και η καλυτερη

προπονητικα και με δεδομενο ότι τα τελευταια χρονια ειναι ειτε στη φραπα (εθνικη κυπρου), ειτε ανεργος ή ειτε προπονητης σε καφενεια στα οποια δε μεγαλουργησε κιολας, θεωρω ότι παλι δε φαινεται και ως καλυτερη επιλογη

τι να πω
ΠΑΟΚ ειμαστε πορευομαστε με αναστασιαδη πλεον (και πρωην βαζελος παιχτης και πρωην βαζελος προπονητης θυμιζω)
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1512 on: May 20, 2014, 00:37:20 »

Μια εικονα, 1000 παπαδες.  :'(

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1513 on: May 20, 2014, 01:08:54 »
Να ρωτήσω ποιος είναι ο Μάντζας ή δεν αξίζει?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1514 on: May 20, 2014, 01:29:34 »
πουθεν στο φβ.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1515 on: May 20, 2014, 01:34:36 »
Μονο και μονο το οτι ξυπνησαν μνημες 2004 και οι βρυκολακες της εποχης ξαναμπαινουν στη ζωη μας (και θα ειναι μεχρι να ξαναφυγει) δειχνει οτι η επιλογη του κ. αναστασιαδη δεν ηταν και η καλυτερη

προπονητικα και με δεδομενο ότι τα τελευταια χρονια ειναι ειτε στη φραπα (εθνικη κυπρου), ειτε ανεργος ή ειτε προπονητης σε καφενεια στα οποια δε μεγαλουργησε κιολας, θεωρω ότι παλι δε φαινεται και ως καλυτερη επιλογη

τι να πω
ΠΑΟΚ ειμαστε πορευομαστε με αναστασιαδη πλεον (και πρωην βαζελος παιχτης και πρωην βαζελος προπονητης θυμιζω)

Αμαζονια κοκο ηπιες?
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1516 on: May 20, 2014, 06:45:57 »
Εγω γουσταρω Αγγελο αλλα απο τη στιγμη που και ο ιδιος ξερει οτι φερνει διχασμο σε αρκετο κοσμο, κανει μαλακια που ερχεται. Αγγελε αλλοθι της διοικησης θα γινεις παλι. Θα ασχολειται ο κοσμος με σενα και κανενας δεν θα λεει τιποτα στο Ρωσο. Δεν προκειται να ησυχασουμε παλι. Κουφαλα Ιωαννη, πιανεις τον παλμο του ελληνα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1517 on: May 20, 2014, 07:47:08 »
Πάντως επειδή κι εμένα γίνονται τσαταλια τα νεύρα μου με αυτά που διαβάζω 10 χρόνια μετα, και μου φαίνεται η χρονικη απόσταση έχει επηρεάσει την μνήμη, θα κάτσω να γράψω μόλις βρω χρονο πως θυμάμαι εγώ την προηγούμενη περίοδο αγγελου και ειδικα τη χρονια 2003-04 και μέχρι να φύγει.
Όχι και ασπίδα του γουμενου που τον έδωσε στεγνά με το 1-1,5 εκατ που ντεμεκ είχε για μεταγραφές. Τρεις μήνες πριν το ματς με εβραιοιυς είχε προδιαγραφεί η φυγή του.

Με λεπτομέρειες κάποια στιγμη αργοτερα

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1518 on: May 20, 2014, 10:39:21 »
Γιατι αναφερόμαστε τόσο πολύ στο παρελθόν?? Έχει καμιά σημασία?? Επιτέλους η ομάδα απέκτησε προπονητή ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ της ολοκλήρωσης των Play Offs και τουλάχιστον μπορεί να αρχίσει ένας σχεδιασμός αρκετά νωρίς δεδομένου ότι η ομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της τέλη Αυγούστου.

Ο Αναστασιάδης δεν είναι ασχετος και με καθολική υποστήριξη μπορεί να πετύχει.

Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Ο εκάστοτε προπονητής ( με γνώσεις και εμπειρία) χρειάζεται υποστήριξη και χρόνο. Άν τα έχει και τα δυο στον φετινό  ΠΑΟΚ τότε μόνο μπροστά μπορούμε να κοιτάζουμε.

Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1519 on: May 20, 2014, 11:03:37 »
Ο Αναστασιάδης δεν είναι ασχετος και με καθολική υποστήριξη μπορεί να πετύχει.

Θα πεσει φωτια να μας καψει ρε συ !
Με ορθοδοξη υποστηριξη το ξανα συζηταμε αν θελεις  :smiley4:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo