Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1340 on: August 24, 2013, 01:02:26 »
Για τον Μάιο εδωσε κανενα χρησμο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1341 on: August 24, 2013, 10:49:25 »
Ναι, θα είμαστε καλά!  ;D ;D
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1342 on: September 30, 2013, 21:29:05 »
http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4117.html

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης:

Για τον τότε αγώνα Άρσεναλ-ΠΑΟΚ: «Είναι μία μεγάλη επιτυχία για τα δεδομένα εκεινής της χρονιάς, με τα προβλήματα τα διοικητικά και τα οικονομικά ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Άρσεναλ ήταν μία ομάδα πρωταθλήτρια Αγγλίας με ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ αλλά εμείς δεν φοβηθήκαμε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και εκεί αν δεν υπήρχε ο φόβος. Ήταν μεγάλη επιτυχία, μην αρχίσουμε να λέμε πράγματα για να ευλογούμε τα γένια μας. Πιστεύω ότι ήταν η μεγαλύτερη πρόκριση. Και με την Μπαρτσελόνα είχαμε νικήσει στην Τούμπα αλλά που να περάσεις εκεί μέσα».

Και πρόσθεσε: «Ευχόμαι να γίνει ξανά παρόμοια πρόκριση και να περάσει ξανά ο ΠΑΟΚ. Μπήκα και είπα θα πάμε να νικήσουμε. Μερικοί με λοιδόρησαν, έβγαιναν στην τηλεόραση και έλεγαν τι λέει ο άνθρωπος, είναι τρελός και κάποια τέτοια σχόλια, αλλά εμείς το πιστεύαμε με πρώτο εμένα. Μερικοί μιλούσαν ότι θα φάμε τέσσερα, πέντε και έξι γκολ . Σε εκείνο το παιχνίδι είχα κάνει τις δηλώσεις και για εμένα ήταν πολύ δύσκολο γιατί αν χάναμε θα με διώχνανε. Το θυμάμαι ότι κάποιοι μέσα από τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ στενοχωρημένοι μετά την πρόκριση, και τους είχα πει λυπάμαι που σας στεναχωρήσαμε».

Επίσης ανέφερε: «Όταν παίζω ένα παιχνίδι το βλέπω το ίδιο βράδυ στον ύπνο μου τρεις-τέσσερις φορές. Και ανανεώνεται η μνήμη μου από την αρχή μέχρι το τέλος. Τι είπα, τι έκανα, ποιος είπε, τι είπε, μέχρι στιγμής έχω τις αναμνήσεις. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θυμάμαι να πω τα πάντα με Ν και με Σ. Αυτό είναι και κακό γιατί η αϋπνία είναι μόνιμη».

Για την προετοιμασία πριν το παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο καράβι και απαγορεύεται να κοιμηθείς. Όλη η προετοιμασία και όλη η ταλαιπωρία είναι όλη η εβδομάδα. Καταρχήν έπρεπε να πείσουμε τα παιδιά ότι μπορούμε. Αυτό δεν γίνεται μισή ώρα πριν τον αγώνα. Από την ώρα της κλήρωσης πρέπει να γίνει. Είχαμε και τα άλλα τα παιχνίδια που έπρεπε να τα νικήσουμε γιατί δεν μπορείς να πεις εγώ θα χάσω. Απαγορεύεται».

Για τον αγώνα με την Σάλκε: «Βλέποντας την Σάλκε είπα αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει. Αν γυρίζουμε 20-25 μέρες πριν, και μετά το αποτέλεσμα στην Γερμανία όλοι περίμεναν να περάσουμε. Στο δεύτερο παιχνίδι βλέποντας και το πρώτο είχα μεγάλη αμφιβολία. Η πρόκριση έπρεπε να έχει τελειώσει από εκεί. Ήμασταν πολύ κακή ομάδα και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ καλός, όπως δεν είναι και τώρα. Δεν είμαι ούτε φίλαθλος ούτε οπαδός, είμαι προπονητής. Λέω αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει ούτε ένα καλό παιχνίδι . Πιστεύω να βρουν την λύση στον ΠΑΟΚ»

Για το ποιος ευθύνεται για αυτό: «Εγώ ευθύνη δεν ρίχνω σε κανέναν. Η εικόνα πάντως δεν είναι καλή. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει με τον Παναθηναϊκός όπως έπαιξε και με τον ΟΦΗ τότε θα είναι πολύ δύσκολα. Είδα το ματς του Παναθηναϊκού. Τρέχουν και πάνε καλά. Μην κοιτάζετε την βαθμολογία η ομάδα έχει προβλήματα έχει τρανταχτές αδυναμίες. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Τώρα νικάμε και το περνάμε στο by. Αλλά θα έρθουν και ήττες».

Για τον Στοχ: «Αυτός δεν τρέχει καταρχήν, περπατάει. Παίζει μόνο όταν έχουμε την μπάλα. Τι να αποδώσει; Πρέπει να τρέξει. Δεν ξέρω γιατί περπατάει. Εμείς την Άρσεναλ πως την περάσαμε; Τρέξαμε τρεις φορές παραπάνω. Εάν παίξεις με τη Μπαρτσελόνα και τρέξεις όσο αυτοί, θα φάς πέντε γκολ. ρέπει να τρέξεις τρεις φορές παραπάνω. Εγώ ευχές κάνω μόνο. Παρακαλεί όλος ο κόσμος να αλλάξει η εικόνα και θα βγουν κερδισμένοι και οι παίκτες. Ο κόσμος θα τους αποθεώσει».

Για τον Γκαρσία: «Δεν ξέρω πως είναι ο Γκαρσία. Έπαιξε στο Κύπελλο. Με τα... Άσπρα χώματα; Δεν ξέρω πως είναι ψυχολογικά. Πως πάει, πως κοιμάται, πως λειτουργεί. Η προπονητική δεν είναι τόσο εύκολο πράγμα. Και βέβαια μπορεί να παίξει ο Γκαρσία. Είναι παιχταράς, αρχηγός, αλλά το θέμα είναι πως είναι τώρα. Αν δεν είναι καλά πως θα τον βάλει ο προπονητής; Για να μην τον βάζει σημαίνει ότι δεν είναι καλά αγωνιστικά ή υπάρχουν αλλά προβλήματα που δεν τα ξέρω».

Για το θέμα Κάτσε: «Δεν ξέρω πως έγινε όλη η κατάσταση. Ο Κάτσε δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Η συμπεριφορά του είναι για κλωτσιές αλλά δεν φταίει. Μόνο ο Κάτσε δεν φταίει. Είναι παιδί 18 χρονών και έκανε τέτοια πράγματα. Η συμπεριφορά του απέναντι στους συμπαίκτες και τους διαιτητές μειώνει την ομάδα και την προσωπικότητα του. Αυτό ήταν επόμενο. Τρέχουν όλοι πάνω στο διαιτητή. Ο Μέσι τρώει κλοτσιές και δεν λέει κουβέντα. ΠΑΟΚ είσαι. Με δουλεύεις; Είσαι ομαδούλα; Δεν βλέπεις τους παίκτες των μεγάλων ομάδων; Πάει κανένας και μαλώνει;».

Για να προσθέσει: «Τι να κάνουμε τώρα να τα βάλουμε με τους διαιτητές; Πρέπι να κερδίζεις και τους διαιτητές. Όποιος εθελοτυφλεί σημαίνει ότι βρίσκεται αλλού. Δεν πρέπει να ασχολείται με τους διαιτητές. Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ και πήραμε το Κύπελλο, πήραμε 120,000,000 δραχμές γιατί δεν είχαμε ούτε μία κόκκινη κάρτα. Τηρήσαμε το fair play. Αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, από παντού ήμασταν στημένοι και όμως πήραμε και το fair play. Σαν προπονητής αν γράψω την βιογραφία μου θα είναι αυτό το πιο σημαντικό. Κατάφερα να πείσω τα παιδιά να ξεχάσουνε αυτούς τους κυρίους. Το θέμα πρέπει να το λύσεις.

Δεν είναι ούτε θέμα τρίτων προσώπων ούτε τέταρτων. Παίζαμε στην Τούμπα και δεν σου έδινε αράουτ. Με τον Ολυμπιακό έπεσε ο άλλος έξω από την μεγάλη περιοχή και έδωσε πέναλτι. Έχω εφιάλτες. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το παιχνίδι τρεις τέσσερις φορές στον ύπνο σου και να λες στους παίκτες την επόμενη μέρα ξεχάστε τον; Αν τον δώσεις δικαιολογία τον ποδοσφαιριστή τελείωσε το πανηγύρι. Όταν γνωρίζω ποιος είναι ο εχθρός μου θα κάνω ότι θέλει αυτός; Και είμαι μεγάλη ομάδα. Όταν δεν έχεις τελική τι ψάχνεις να βρεις. Εκτός από τα στημένα δεν είχε τελική χθες ο ΠΑΚ με τον ΟΦΗ.Τι ψάχνεις μετά;».

Για τον Στέφενς: «Το να είσαι μεγάλος προπονητής δεν έχει να κάνει με πριν από 10 χρόνια. Το θέμα είναι τι κάνεις τώρα. Εγώ αν πάω σε μία ομάδα δεν θα θυμάται κανείς τι έκανα πριν από 16 χρόνια στην Άρσεναλ. Αν κάνω πράγματα εκτός τόπου και χρόνου δεν θα με κριτικάρουν επειδή πέρασα την Άρσεναλ; Μεγάλοι προπονητές χιλιάδες. Τι να μείνεις στο χθες;».

Για το αν έχει προτάσεις από Σουπερλιγκ; «Δεν ασχολούμαι καθόλου. Είμαι εντελώς αλλού. Είμαι έτοιμος να πάω να δουλέψω. Πήγα στον Πλατανιά, στον θάνατο. Από την περσινή ομάδα παίζουν μόνο δύο, κανείς άλλος δεν έχει βρει ομάδα. Τώρα πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει. Όχι δεν έχω καμία επαφή με κανέναν. Δεν έχω πρόταση. Είχα μία πρόταση από Κύπρο αλλά δεν πήγα. Για Ελλάδα δεν έχω. Παίρνουν κάποιοι δεύτεροι και τρίτοι μόνο».

Για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα Τέμπη: «Είπα προηγουμένως ότι δεν πρέπει να κοιμάσαι. Αλλά όποιος δεν γνωρίζει τι σημαίνει αυτός ο κόσμος, ο λαός του ΠΑΟΚ, κάνει μεγάλο λάθος. Οι γενιές από 60 μέχρι θάνατο είναι άρρωστοι με αυτά που βλέπουν και τα παιδιά που έρχονται είναι ακόμη πιο τρελοί. Δεν έχουν δουλειά δεν έχουν τίποτα η μόνη τους έννοια είναι αυτό. Λοιπόν αυτά τα παιδιά τι να πεις. Για τα Τέμπη. Παίζαμε με τον Άρη στα Τρίκαλα και πήγαμε από άλλο δρόμο. Έλεγαν οι παίκτες τι μπέρδεμα τι ταλαιπωρία.

Τους πήγα εκεί. Τους έλεγα κλαίνε μάνες εδώ τι θα γίνει επειδή θα κάνουμε δύο ώρες παραπάνω. Εύχομαι να μην ξαναγίνει τέτοιο πράγμα. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλους τους λαούς. Όταν γίνονται τέτοια πράγματα μόνο πένθος σου προκαλούν. Τι να πεις. Να δώσεις κουράγιο στους συγγενείς; Μόνο η Παναγία και ο Θεός μπορούν να βοηθήσουν...».

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1343 on: September 30, 2013, 21:49:28 »
Θυμάμαι τότε τον Φραντζέσκο, δεν περπατούσε, γαμιόταν στο τρέξιμο. Όπως κι ο Τουρσουνίδης, όταν δεν ήταν κομμάτια.

Θυμάμαι τότε που δεν είχε κλωτσιές αλλά φάπες. Πέρασαν τα χρόνια, μοντέρνοι καιροί, αν μη τί άλλο, εξελίσσεται η Αυτού Πανοσιότης.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1344 on: September 30, 2013, 22:04:49 »
εγω λεω να μετονομαστεί στο παλιό όνομα το τοπικ. Δε λαβ εντ χεϊτ, χιζ σπιριτ.....
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1345 on: September 30, 2013, 22:50:40 »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1346 on: February 12, 2014, 08:23:02 »
Επειδή προβλέπω ότι θα περάσουμε και γαμω τους μήνες μέχρι να τελειώσει το πανηγύρι της βραζιλιας θα καταθέσω την δική μου πρόταση. Κύριε ιβαν αυτοδημιουργητε( εδώ γελάμε..... Με ολα τα μουνια του κομματοσ που γαμησανε την πρώην ΕΣΣΔ και μοιραστηκανε το χρήμα του λαού, όχι ότι το είχε στο όνομα του ο λαός απλά και επίσημα το πήραν αυτοί στο όνομα τους) πήγαινε και κλεψε μέσα απο τα χέρια του πλατανια τον Άγγελο γιατι καο έλληνας ειναι και καλός χριστιανός ειναι και παρελθόν στην παιανια έχει και τίμιος ειναι και προσφυγη δεν θα κανει να παρει μη δεδουλευμενα αν την κοπανησεις θα μεινει εδω να παλεψει μ αυτα που εχει και σε ερανο θα συμμετάσχει και δεν θα χαλάσουμε την παράδοση στο πήγαινε-έλα και καλύτερος προπονητής ειναι απο την μυρωδιά της πορτογαλιας και στο φιναλε πες μου ρε αυτοδημιουργητε τι περισσότερα πέτυχε ο χεστης απο αυτόν στο παρελθόν.ασε που ενα απο τα παρατσουκλια του ειναι τσομπανης και ταιριάζει με την πρόβατιλα που έχεις για λαό.

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1347 on: February 22, 2014, 09:53:29 »

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1348 on: February 22, 2014, 14:11:11 »
2 πράματα :
1. η κοπέλα τι ρολο βαράει στον πάγκο ?
2. ntax , τον τραγόπαπα τον ξέρουμε ...κοιτάξτε τον άλλον στην άκρη του πάγκου που κάνει το σταυρο του μπας και μπει στις εύνοιες του αγγeλου !

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #1349 on: February 22, 2014, 14:39:58 »
Σιγά, μωρέ, πώς κάνετε έτσι;
Έχει τύχει κι εγώ, στο παρελθόν, να βγάζω από την τσέπη και να φιλώ αγαπημένες... εικονίτσες.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1350 on: February 22, 2014, 18:31:39 »
 :lol: :lol:

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1351 on: February 22, 2014, 20:04:53 »
Με δεδομένο ότι το όνομα του συνδέεται με λαμπρές στιγμές της ιστορίας του ΠΑΟΚ, του αξίζει περισσότερος σεβασμός

Αν μάλιστα δε συνδεόταν και με μαύρες, τότε θα του άξιζαν πολύ περισσότερα από έναν απλο σεβασμο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1352 on: February 23, 2014, 01:03:36 »
Τις εικονιτσες τις φιλούσε και επι Γουμενου και οταν έκανε τις πλάτες στην διοίκηση για το θέμα Λουκά;
Άντε ρε με το πουλημενο τομάρι...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1353 on: February 23, 2014, 22:08:41 »
τρελος με την ομαδα. απο την αγαπη του πληρωσε τα παντα. αν οπως λες εκανε πλατες το εκανε για την ομαδα. στο συναισθημα δεν μπαινει λογικη. αξιζει τον σεβασμο μας,θα ελεγα οτι τον εχει κερδισει προ πολλου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1354 on: May 07, 2014, 11:39:19 »
«Äåí ìå èÝëïõí óôïí ÐÁÏÊ»
ÓõíôÜêôçò : Mi÷Üëçò Ìïõôáößäçò Åíçìåñþèçêå: 6 ÌáÀïõ, 2014 17:41

Ï ¢ããåëïò ÁíáóôáóéÜäçò Ýóðáóå ôçí óéùðÞ ôïõ êáé ìßëçóå óôïí Arena FM 89,4 ãéá ôçí ìåãÜëç ôïõ áãÜðç, ôïí ÐÁÏÊ. ÁíáöÝñèçêå óôï ðáñåëèüí, ëÝãïíôáò üôé ðïôÝ äåí Ýöõãå ,áëëÜ ðÜíôá ôïí Ýäéù÷íáí êáé ðñüóèåóå üôé üðïôå ôïí ÷ñåéáóôåß ï «äéêÝöáëïò» èá åßíáé åêåß, áëëÜ äåí Ý÷åé ãßíåé êáìßá åðáöÞ ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá . Äåí ìå èÝëåé êáíÝíáò óôïí ÐÁÏÊ äÞëùóå ÷áñáêôçñßóôçêá åíþ ôüíéóå üôé óôéò 17 ôïõ ìÞíá èá áðáíôÞóåé óôïí ÐëáôáíéÜ.
ÁíáëõôéêÜ, üóá åßðå o ¢ããåëïò ÁíáóôáóéÜäçò óôïí Arena FM 89,4:
«ÈÝëù êáôáñ÷Þí íá åõ÷áñéóôÞóù ôïí êüóìï ãéá ôçí áãÜðç ôïõ, ðáßñíù ðÜñá ðïëëÜ ìçíýìáôá êáé õðÜñ÷åé ìéá ðïëý ìåãÜëç ìåñßäá ôïõ êüóìïõ ðïõ ìå èÝëåé êáé áõôü ìå ôéìÜåé, áëëÜ ðñÝðåé íá îÝñåé ðùò Ý÷ïõí ôá ðñÜãìáôá. ÈÝëù íá âÜëù ôá ðñÜãìáôá óôçí èÝóçò ôïõò, áõôü ðïõ óõìâáßíåé öÝôïò åßíáé ãíþñéìï óå ìÝíá. ÌÝ÷ñé óôéãìÞò äåí Ý÷åé ãßíåé êáìßá åðáöÞ áðü ðëåõñÜò ÐÁÏÊ. Ïýôå ðÝñóé áëëÜ ïýôå êáé öÝôïò .ÊáíÝíáò áðü áõôïýò äåí Þñèå óå åðáöÞ ìáæß ìïõ. Ç ôåëåõôáßá íýîç Ýãéíå ðñéí áíáëÜâåé ï Äþíçò.  ¹ñèå ï ÆÞóçò ï Âñýæáò óôï óðßôé ìïõ, ìïõ åßðå íá áíáëÜâù ôïí ÐÁÏÊ áëëÜ ôåëéêÜ ðÞñáí ôï Äþíç. Åãþ äåí æÞôçóá ðïôÝ íá Ýñèù óôïí ÐÁÏÊ ðñïðïíçôÞ. Ôï Þèåëá óôçí áñ÷Þ íá êÜôóù ìéá öïñÜ óôïí ðÜãêï ôçò ïìÜäáò. ¸ãéíå êáé ìå ôï ðáñáðÜíù êáé Ýãéíá áõôü ðïõ Ýãéíå. ÆÞôçóá äÝêá ìïõ Ýäùóå 1000. Áðü åêåß êáé ðÝñá äåí áó÷ïëÞèçêá ðïôÝ. Ôçí ïìÜäá ôçí áãáðþ ìå ôïí ôñüðï ôïí äéêü ìïõ, åßìáé áðü ôá óðëÜ÷íá áõôÞò ôçò ïìÜäá êáé áõôü äåí èá áëëÜîåé ðïôÝ».
Ãéá ôïí áí õðÜñ÷ïõí Üôïìá óôçí äéïßêçóç ðïõ äåí ôï èÝëïõí : «Åßíáé çëßïõ öáåéíüôåñï, äåí ìå èÝëïõí ôá ðáéäéÜ áõôÜ. ¢ìá ìå Þèåëáí èá ìå ðñïóÝããéæáí. Êáé êáëÜ êÜíïõí ,åãþ ðïôÝ äåí åßðá üôé åßìáé êáëüò ðñïðïíçôÞò. ÌáêÜñé íá ãßíïõí üëá áõôÜ ðïõ óêÝöôïíôáé óôïí ÐÁÏÊ. ÊáíÝíáò äåí ìå èÝëåé. ¢ìá ìå Þèåëáí èá ìå Ýøá÷íáí. Ðùò ìå ðáßñíïõí ïé Üëëåò ïìÜäåò; Óôïí ÐÁÏÊ äåí ìå Ý÷ïõí øÜîåé ðïôÝ.
¼ôáí Ýöõãá áðü ôïí ÐÁÏÊ, äéùãìÝíïò áðü ôïí Ãïýìåíï, Ýêáíá ìéá äÞùóç. ÅÜí ìå ÷ñåéáóôåß ï ÐÁÏÊ åãþ èá åßìáé åêåß. Áõôü éó÷ýåé. ÁëëÜ óçìáßíåé üôé ï ÐÁÏÊ äåí ìå ÷ñåéÜæåôáé… ×ñåéÜæåôáé êÜôé Üëëï. Ôï áí åßìáé êáëüò Þ êáêüò ðñïðïíçôÞò èá ôï êñßíïõí ïé Üëëïé, åãþ áõôü îÝñù íá êÜíù êáé ðñïóðáèþ íá ôï êÜíù üóï êáëýôåñá ãßíåôáé. Ìå ôéìÜåé ðïõ îÝñù üôé ìéá ìåãÜëç ìåñßäá ôïõ êüóìïõ ìå èÝëåé ðßóù. Åãþ ëåéôïõñãþ ìå Ýíá óõãêåíôñùìÝíï ôñüðï. Âãáßíù íá ìéëÞóù ãéáôß èÝëù íá îåêáèáñßóù óôïí êüóìï ôé ãßíåôáé êáé ôé Ýãéíå ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá».
Ãéá ôïí ÐëáôáíéÜ êáé ôï ìÝëëïí ôïõ: «Ìå üëá áõôÜ ðïõ ëÝãïíôáé äçìéïõñãåßôáé êáé Ýíá Üëëï ðñüâëçìá óôçí ïìÜäá ðïõ âñßóêïìáé. Ìå ôßìçóáí ðïõ ìå öþíáîáí íá ãßíù ðñïðïíçôÞò êáé ìå ôéìÜíå ðïõ èÝëïõí íá óõíå÷ßóù óôçí ïìÜäá. ÐÝñõóé ÷Üëáóå ç äïõëåßá ãéáôß ðÜëé ãéíüôáí ï êáêüò ÷áìüò êáé áõôïß íüìéæáí üôé åãþ ìéëÜù ìå ôïí ÐÁÏÊ. Åãþ ëåéôïõñãþ ìå Ýíá ôñüðï óõãêåêñéìÝíï êáé áõôü ôï ãíùñßæåé êáëÜ üëïò ï êüóìïò. ÌÝ÷ñé ôéò 15 ôïõ ìÞíá ðïõ èá öýãïõí ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ãéá ôéò Üäåéåò, åãþ ëåéôïõñãþ óáí åßìáé ï åðüìåíïò ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐëáôáíéÜ ãéá ôá åðüìåíá 15 ÷ñüíéá. ÐñïåôïéìÜæù ôçí ïìÜäá êáíïíéêÜ áëëÜ óôéò 17 ôïõ ìÞíá èá áðáíôÞóù. ÁõôÜ ðïõ ëÝíå üôé ìßëçóá ãéá ôá ÃéÜííéíá êáé Üëëåò ïìÜäåò åßíáé êáñáãêéïæéëßêéá. Áí ìå öùíÜîåé ï ÐÁÏÊ íá ìéëÞóù áýñéï, äåí èá áðïöáóßóù áýñéï. Èá êÜôóù íá ìéëÞóù, íá äù ôé èÝëïõí íá ðåôý÷ïõìå, ðùò èÝëïõí íá ëåéôïõñãÞóïõíå, èá ìéëÞóù ìå ôïõò óõíåñãÜôåò ìïõ êáé ìåôÜ èá áðïöáóßóù».
Ãéá áí åßíáé Ýôïéìïò íá áíôáðïêñéèåß óå êÜëåóìá ôïõ ÐÁÏÊ: «¼ëá áõôÜ åßíáé öéëïóïößåò. Áí ìå Þèåëáí èá ìå öþíáæáí. ¸÷ù êáé åãþ áíèñþðïõò äéêïýò ìïõ, äåí åßíáé ôüóï áðëÜ ôá ðñÜãìáôá. ¼ðïéá ïìÜäá êáé íá ìå êáëÝóåé, èá ðÜù íá óõæçôÞóù».
Ãéá ôï áí Üöçóå êÜôé óôçí ìÝóç: «Åãþ äåí Ýöõãá ðïôÝ, ðÜíôá ìå äéþ÷íáíå. Ôçí ìßá Ýöõãá ãéáôß äåí ðëçñþíáíå ôá ðáéäéÜ áðü ôá 3-5 ðçãÜäéá êáé ìåôÜ Ýëåãáí üôé èÝëïõí íá êÜíïõí ìåôáãñáöÝò. Ìüëéò Ýöõãá êÜíáíå 14 ìåôáãñáöÝò. ÌåôÜ îáíáãýñéóá ðÜëé êáé ìüëéò öôÜóáìå äåýôåñïé ìå îáíáäéþîáíå ðÜëé».
Ãéá ôçí áããåëßá ðïõ ï ÐÁÏÊ øÜ÷íåé ðñüåäñï êáé åìðïñéêü äéåõèõíôÞ: «Ï êáèÝíáò èá êñéèåß áðü ôá Ýñãá ôïõ êáé áõôÜ ðïõ êÜíåé, ü÷é áðü áõôÜ ðïõ ëÝåé. Ãéá ìÝíá ôüóï êáéñü äåí õðÜñ÷åé ôßðïôá èåôéêü. Êáé äåí ôïí ëÝù óáí ðñïðïíçôÞò, ôï ëÝù óáí ößëïò áõôÞò ôçò ïìÜäáò êáé äåí ôï Ý÷ù êñýøåé ðïôÝ. Äåí Ý÷åé ãßíåé ôßðïôá ðïõ íá éêáíïðïéåß ôïí êüóìï. ¸÷ïõìå íá ðÜñïõìå ðñùôÜèëçìá áðü ôï 1985 êáé êýðåëëï áðü ôï 2003. Ðáñáêáëïýóáìå öÝôïò íá ðÜñïõìå ôï êýðåëëï áëëÜ äåí ôá êáôáöÝñáìå. ¼ëïò ï êüóìïò ðïõ áãáðÜåé ôçí ïìÜäá ðáñáêáëÜåé íá äåé êÜôé äéáöïñåôéêü, áëëÜ äåí áëëÜæåé ôßðïôá».
Ãéá ôïí ôåëéêü êõðÝëëïõ: «Èåùñïýóá üôé ìðïñïýóáìå íá ðÜñïõìå ôï êýðåëëï Þ Ýóôù üôé èá åß÷áìå ìéá ðïëý êáëÞ ðáñïõóßá. Åßíáé ï ÷åéñüôåñïò Ðáíáèçíáúêüò ôïõ ôåëåõôáßïõ ôñéìÞíïõ, öÜíçêå áõôü êáé óôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Áôñüìçôï. ÁëëÜ äåí åßìáóôå êáëÜ êáé åìåßò. Ï ÐÁÏÊ åß÷å ôçí äõíáôüôçôá íá ðÜñåé ôï êýðåëëï êáé áðïäåß÷ôçêå óôï ôåëåõôáßï ðáé÷íßäé».
ÁíáöïñéêÜ ìå ôï áí Þñèáí «óõíäåóìßôåò» óôï óðßôé ôïõ: «Íáé Þñèáí êáé ìïõ åßðáí üôé ìå èÝëïõí óôïí ÐÁÏÊ. Áêïýí äéÜöïñá êáé íïìßæïõí üôé åãþ äåí èÝëù íá Ýñèù óôïí ÐÁÏÊ. Ôï îåêáèáñßæù ãéá áêüìá ìéá öïñÜ üôé óôéò 17 ôïõ ìçí èá áðáíôÞóù óôïí ÐëáôáíéÜ. Áðü åêåß êáé ðÝñá äåí Ý÷ù ìéëÞóåé ìå êáíÝíáí. ¢ìá èÝëåé ç ðáíáãéÜ íá åßìáé óôïí ÐÁÏÊ, èá åßìáé óôïí ÐÁÏÊ. Ç êáøïýñá äåí öåýãåé ðïôÝ…»
Ôï ìÞíõìá ôïõ ¢ããåëïõ ÁíáóôáóéÜäç: «ÁõôÞ ôçí ïìÜäá ðñÝðåé íá ôçí áãáðÜò áí èÝëåéò íá ôçí ðáò ìðñïóôÜ. Áí äåí áãáðÜò êÜôé äåí ìðïñåßò íá ôï ðáò ìðñïóôÜ, äåí îÝñù ôé èÝëïõí íá ðåôý÷ïõí üëïé áõôïß ðïõ ðçãáßíïõí óôïí ÐÁÏÊ. ÈÝëåé ðïëý …êïõðß åêåß. Ï ôåëåõôáßïò Üíèñùðïò ðïõ èÝëåé íá ðÜåé óôïí ÐÁÏÊ åßìáé åãþ. Ãéáôß Üìáèá ðÜù ìüíï åãþ êáé ï èåüò ãíùñßæåé ôé èá ôñáâÞîù.
¸öõãá ðÝíôå ëåðôÜ ðñéí íá ôåëåéþóåé ï ôåëéêüò. Åãþ ðïõ ðÜíôá áêüìá êáé óôï ôåëåõôáßï äåõôåñüëåðôï ðßóôåõá üôé ìðïñïýí íá áëëÜîïõí ôá ðñÜãìáôá ¼ôáí åßäá  üôé Üäåéáóå ç êåñêßäá óçêþèçêá êáé Ýöõãá, ìå óôáìáôïýóáí íá ìéëÞóù êáé äåí åßðá êïõâÝíôá, óôçí óôåíá÷þñéá ìðïñåßò íá ðåéò ðïëëÜ ðñÜãìáôá ôá ïðïßá èá ôá ìåôáíéþóåéò. Êáé åãþ åßìáé ï ôåëåõôáßïò Üíèñùðïò ðïõ èá âÜëåé öùôéÜ óå êÜôé ðïõ áãáðÜåé. Åý÷ïìáé üëïé ïé Üíèñùðïé ðïõ åßíáé åêåß, íá ôïõò öùôßóåé ç ðáíáãßá êáé íá ðÜñïõí óùóôÝò áðïöÜóåéò êáé íá ðÜíå ôçí ïìÜäá Ýíá êëéð ðéï ðÜíù êáé íá äþóïõí ÷áñÜ óôïí êüóìï».

http://www.youtube.com/watch?v=ngAcrfwZqdg (Embedding disabled, limit reached)

ãåéá óïõ ñå ëïóôñå.Íáôïò ï ðñïðïíçôçò âëá÷áêéá âáëôå êáé ðñïåäñï ôïí Ðáõëáñá êáé ôåëïò!
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1355 on: May 07, 2014, 11:47:56 »
Εσύ Αγγελάκο να μας πεις πρώτα τι έγινε με το φαξ. Ξέρεις, τότε που έκανες πλάτες στο Γούμενο σε ένα από τα μεγαλύτερα τρυπήματα της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1356 on: May 07, 2014, 13:11:03 »
Τι σχεση εχει ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ προπονητής με το φαξ?

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1357 on: May 07, 2014, 13:21:02 »
Όση ο μάνατζερ του Γκαρσία με τα γραφεία της παε τότε...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1358 on: May 07, 2014, 13:22:37 »
Τι σχεση εχει ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ προπονητής με το φαξ?

Αυτό θέλω να μάθω κ εγώ. Τι σχέση έχει!

Έκανε τότε πλάτες στο Γούμενο μετά την μαλακία που έκαναν. Γιατί; Ποιος έφταιξε και μπήκε αλλαγή ένας παίχτης που δεν έπρεπε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από προσώπου γης; Ο Άγγελος ήξερε και δεν μιλούσε. Άρα είναι συνένοχος στο έγκλημα!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1359 on: May 07, 2014, 13:39:30 »
α ναι εβγαλε η παε ΠΑΟΚ (η ποια????) με γουμενο/λαιο ανακοινωση τοτε κι εγω πρεπει να την πιστεψω
ενταξει τωρα ησυχασα... ωραιους κολλητους εκανες ρε ινδιανε
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...