Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1180 on: January 07, 2010, 18:11:20 »
Επίσης για τον άγγελο να θυμίσω μια από τις πιο ντροπιαστηκές για μένα στιγμή του ΠΑΟΚ τα τελευταία 15 χρόνια που βλέπω ΠΑΟΚ και αναφέρομαι βέβαια στο ΠΑΟΚ-εθνικός 0-1.
Νομίζω ότι οι περισσότεροι θελημένα ή όχι έχουν ξεχάσει αυτήν τη ντροπή της ιστορίας μας και τότε προπονητης ήταν ο Άγγελος. Μετά από αυτό για μένα όλα τα άλλα περί ντομπροσύνης, περηφάνιας και τα λοιπά πάνε περίπατο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1181 on: January 07, 2010, 18:17:11 »
Εγώ πάλι λέω ν αφήσουμε τον Άγγελο εκεί που ναι. Ο καθένας μπορεί να μιλάει επί ώρες, αλλά η Ιστορία δείχνει ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΟΥΝ καλό είναι να μένουν μακριά για τους δεσμούς που μας ενώνουν οπαδικά. Κ τα λέω αυτά εγώ που μπήκα στον πειρασμό να ποστάρω στο thread για τον Άγγελο, που τον έχω στην καρδιά μου. Θα μπορούσα νας σας πω κ άλλες ντροπιαστικότερες ήττες, μακρινές κ κοντινές και κατι 6αρια κάτω στην Αθήνα, χωρίς προπονητή στον πάγκο, αλλά δεν μένω εκεί. Ο καθένας ας έχει την γνώμη του.
Αλλά πρόσωπα που διχάζουν μακρυά. Κ ας κρίνει η ιστορία τι ήταν ο καθένας. Μου φτάνει που κάποια ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΙ Κ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ κ γι' αυτό δεν τον θέλω πίσω ούτε ζωγραφιστό. Κ ας τον πάω.
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΕΙ. κ ας έχουμε προσωπικές αποψεις. Πρώτα κ κύρια, πάνω απο τις οικογένειες, απο το Θεό τον ίδιο υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Κ αφού ταχθήκαμε υπερ αυτού, ας υπηρετούμε ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1182 on: January 07, 2010, 20:55:03 »
 :thumbok:

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1183 on: January 07, 2010, 21:00:05 »
όποτε ανοίγει το στόμα του λέει περισσότερα "όταν ήμουν εγώ" και "την εποχή τη δική μου" και από τον αβραμόπουλο.  

επίσης θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Π.Ο. της Κύπρου.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1184 on: January 07, 2010, 21:11:45 »
Είπα να μην γράψω αλλά κάποιοι προκαλούνε και προσπαθούν να περάσουν την προπαγάνδα τους απαξιώνοντας τα παντα. Συμφωνώ πως άτομα(άγγελος και κοντός) που θα διχάσουν τον κόσμο δεν έχουν θέση στην ομάδα. Αλλά από τα τόσα χρόνια που προσφερε στον ΠΑΟΚ ο άλλος έμεινε στο 0-1 με τον εθνικο!!!!!!!!! ελεος!!!!! δηλαδή με την αρσεναλ δε σου λεει κάτι?? με τον γαύρο εκεί μέσα το 1-2
με γκολ σπασιτσ και κοντοπουτανου δε σου λενε τίποτα??? για να χάσει εκείνος ο ΠΑΟΚ του άγγελου από τον γαυρο μέσα στην τούμπα έπρεπε να επιστρατευτούν κάτι παπαπετρου κάτι κασναφέρηδες αλλά προφανώς και αυτό δε σου λέει τίποτα. λιγο σεβασμός δε βλάπτει!!
« Last Edit: January 08, 2010, 01:45:31 by Capricorn »

apostolos

• Guest
« Reply #1185 on: January 07, 2010, 21:56:58 »
Τεράστιε Άγγελε, πολύ καλά τα είπες ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ.

Ρε Νίκο πώς σε ψήνει αυτός ο δημαγωγός ρε συ, αυτός ο αρχιλαϊκιστής, αυτός ο ψέυτης? Δεν το χωραέι το μυαλό μου... Μάγια σας έχει κάνει? Δεν παίρνω λέει παίκτες εγώ το Γενάρη και Γενάρη 2004 έχει φέρει Ράιαν Καπαγιαννίδη ρε παιδιά κάθισα και το ψαξα.... Λιάσο, Γαρπόζη, Αμαφούλε, Μαλαδένη και τολμάει τώρα και το παίζει αγνός κι εγώ προωθώ τα πιτσιρίκια? Μπηχτές, μπηχτές και δημόσιες σχέσεις.... Βγες ρε και πες στα ίσα δεν κάνει ο Σάντος πάρτε εμένα, πες το ρε αν έχεις άντερα... Άντε με το παραμύθι σου.... Ποια πιτσιρίκια? Μαλεζά έφερε κι ο Μαλεζάς έγινε άνθρωπος τώρα. Ο κορμός της ομάδος εκείνης που την έβγαλε c.l. κάτι Κούτσηδες και κάτι Μάρκοι και πιο πριν Οκκάδες, Γιασεμάκηδες κλπ. ήτανε... Έναν Σαλπιγγίδη στήριξε και έφερε και Ντάνι Φερνάντεζ.... Ποιόν άλλον έβγαλε ρε παιδιά? Έδωσε συμμετοχές όντως και σε δύσκολα ματς, αλλά ποιον έβγαλε? Πάντα σε έτοιμους παίκτες στηριζότανε... Δεν μπορώ άλλο την αγιοποίηση αυτού του ανθρώπου. Είχε το φοβερό κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα, είχε εμψύχωση φοβερή, αλλά προετοιμασίες? Κοιλιές η ομάδα? Χάλια, κι όμως ό,τι κι αν πει ό,τι κι αν κάνει έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο, πάντα, ο αρχιΠΑΟΚτσης, ο "δικός μας" άνθρωπος.... Κρίμα...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1186 on: January 07, 2010, 22:23:00 »
Κι εγώ αυτό λέω, κρίμα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1187 on: January 07, 2010, 23:22:21 »
σαμπως υπαρχει και κανεις που να μην διχαζει?....και ο κουδας να ακουγοταν π.χ. για προεδρος παλι θα διχαζε ξερω γω....εν τω μεταξυ αν δεν υπηρχε ο κουδας και κανα 5-6 ακομα παικτες των 70ες οι μισοι απο δω μεσα ειναι πιθανο να υποστηριζαν αλλη ομαδα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1188 on: January 08, 2010, 03:10:17 »
Απόστολε στο θέμα Άγγελου δεν θέλω να παραθέσω επιχειρήματα, γιατί είμαι της άποψης του CLUB πως ο Άγγελος δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ εφόσον μία μεγάλη ή μικρή μερίδα οπαδών θα παγώσει μέσα της με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω πίσω τον Άγγελο σεβόμενος όλους αυτούς.

Η κουβέντα που πήγα να ανοίξω με αφορμή τις δηλώσεις του δεν ήταν για να μιλήσω για τον Άγγελο, αλλά για τον Ζαγοράκη. Αυτό που ονομάζω ότι τα είπε όλα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, που κανένας γλύφτης δεν θα πει ποτέ στον Ζαγοράκη, αλλά είχε τ' αρχίδια να του το πει ο ίδιος.

Ο ΠΑΟΚ, προειδοποίησε ο Άγγελος, είναι Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο μέγεθος και όταν είσαι επικεφαλής αυτού του μεγέθους σου συμβαίνουν πολλά και διάφορα μέσα στη ψυχή και το μυαλό σου, τα οποία πρέπει να παλέψεις πολύ για να μη σε επηρρεάσουν και σε τυφλώσουν. Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα γιατί αυτό που σε ανεβάζει σε κάνει υπηρερήφανο και ως γνωστό η υπερηφάνεια θολώνει. Ακόμη κι αν ξεκινάει από αγνά κίνητρα. Με απλά λόγια όταν βλέπεις ότι φροντίζεις τον ΠΑΟΚ κι αυτός σιγά σιγά γιγαντώνεται, το μυαλό σου χάνεται. Λες μέσα σου λίγο ακόμη και θα φτάσω στον ήλιο χωρίς να καώ. Και καίγεσαι.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ζαγοράκης έζησε αυτήν ακριβώς την κατάσταση. Έβλεπε το υλικό και ορκιζόταν πως πάμε για πρωτάθλημα. Έβλεπε τα οικονομικά να ρολάρουν και ήταν σίγουρος πως θα τελειώσει το προπονητικό. Έβαλε τον γκαγκάτση στην ΠΑΕ και αλαζονικά έκλεινε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις του συστήματος και στα παράπονα των οπαδών.

Τώρα που ξανάρχεται πίσω, ελπίζουμε όλοι σοφότερος, θα έχει και πάλι τα ίδια και μεγαλύτερα ακόμη δαιμόνια να αντιμετωπίσει. Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει κι άλλο. Αυτό θα τον κάνει ανυπόμονο να ακουμπήσει την κορυφή και ίσως τον γκρεμοτσακίσει. Ο ΠΑΟΚ θα προσελκύσει επενδυτές κι αυτό ίσως τον κάνει από ανυπόμονο και απρόσεχτο. Ο ΠΑΟΚ ίσως αποτύχει και αυτό ίσως τον κάνει περισσότερο εγωιστή. Μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ θα τον αποδοκιμάσει σε περίπτωση που έρθει ο κοντός και αυτό μπορεί να τον πεισμώσει αλαζονικά.
Είναι πάρα πολλά αυτά που ως ηγέτης θα ζήσει και ο Άγγελος που έχει δει το έργο, έχει και τ' αρχίδια να του χτυπήσει το καμπανάκι για να προσέξει. Για το καλό το δικό του και του ΠΑΟΚ. Άλλοι τον γλύφουν λέγοντάς του ακόμη και στις μαλακίες μπράβο Πρόεδρε μεγάλε. Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι για κάθε Ζαγοράκη.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

JamaicaN

• Guest
« Reply #1189 on: January 08, 2010, 04:15:42 »
είμαι της άποψης του CLUB πως ο Άγγελος δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ εφόσον μία μεγάλη ή μικρή μερίδα οπαδών θα παγώσει μέσα της με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω πίσω τον Άγγελο σεβόμενος όλους αυτούς.

Αυτο ρε cure γραψτο αλλη μια και στο κοντο το τοπικ...αλλαξε 3 λεξουλες μονο....

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1190 on: January 08, 2010, 12:51:49 »
Σε αυτο το topic ειναι καλο να γραφει αυτο που ανεφερε και ο club.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #1191 on: January 16, 2010, 05:03:10 »
Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για το ματς του ΠΑ.Ο.Κ. με τον oλυμπιακό και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλά στο «GOAL Χωρίς Σύνορα» Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ . με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν!

Για το ματς ανάμεσα στον oλυμπιακό και τον Π.Α.Ο.Κ. είπε:

"Μπορούσε να διεκδικεί ο Π.Α.Ο.Κ. γιατί αν θυμάστε στον πρώτο γύρο όταν ήρθε ο oλυμπιακός εδώ ήρθε χωρίς προπονητή στην ουσία. Αν ο Π.Α.Ο.Κ. είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούσε ο oλυμπιακός στη συνέχεια γιατί με το διπλό στην Τούμπα πήρε πάνω του και από τότε έκανε μόνο νίκες. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, θα μπορούσε να διεκδικήσει. Έχει τον Παναθηναϊκό μέσα εδώ.

Εγώ ακόμα και τώρα πιστεύω ότι θα μπορεί να διεκδικήσει γιατί θα παίξει ο oλυμπιακός με τον παναθηναϊκό, οι 10 πόντοι βέβαια είναι πολλοί δεν είναι λίγοι και ο παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες και με την αλλαγή προπονητή πιστεύω θα πάει καλύτερα. Είναι πολύ εύκολο σε αυτή την κατάσταση που είναι ο oλυμπιακός να παει να τον κερδίσει ο Π.Α.Ο.Κ. εύκολα.

Και όχι μόνο τον ολυμπιακό οποιαδήποτε ομάδα γιατί είναι καλή ομάδα πειθαρχημένη κλπ. Συν τα προβλήματα που έχει τώρα ο ολυμπιακός με τον κόσμο να γκρινιάζει να φωνάζει, να τα έχουν με τον προπονητή, να τα έχουν με τους παίκτες, αυτά δεν είναι καλά πράγματα για καμία ομάδα. Και βέβαια μπορεί να το εκμεταλλευτεί, πιστεύω ότι μπορεί να πάει να κερδίσει...".

"Μάνατζερ μου η παναγιά"!

Για την επιστροφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα ή Εθνική είπε:

"Δεν ασχολούμαι. Τώρα αυτή τη στιγμή, δεν, δεν ασχολήθηκα ποτέ που θα πάω τι θα κάνω. Εγώ έχω άλλο μάνατζερ εγώ, σας το είπα, η Παναγιά είναι ο μάνατζερ μου, δεν ασχολούμαι. Ποτέ δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ. Και η απόδειξη είναι ότι μόλις με διώχνουν, γιατί μια φορά θυμάμαι έφυγα όλη κι όλη.

Όσες φορές με διώχνουν με το που έφυγα από τα αποδυτήρια μέχρι να πάω στο σπίτι δόξα το θεό οι προτάσεις είναι πολλές. Το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου έτσι για να πάω στην Εθνική ομάδα και για μένα αν θα θέλει η Παναγία να πάω, θα πάω... δε θα ασχοληθώ εγώ με το θέμα καθόλου, απλά...".

http://paokmania.gr/el/component/content/article/43-mme/3499-dilwseis-anastasiadi.html

Δεν θα τον δω για 2 λόγους(αν και τον γούσταρα παλιά πολύ).
1.Θα προτιμήσω να ΠΑΟΚ να δω για κανένα μπασκετικό παπουτσάκι μέρες που είναι :03:
2.Αν δεν ΠΑΟΚ για παπούτσια θα κοιμάμαι :13:
*Κάτι άσχετο με το συγκεκριμένο topic.Έχει παιχνίδι γριά-αεκακι(1.000 εισιτήρια παίρνουν θα πάει και φίλος μου)σήμερα στις 19:00.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #1192 on: January 16, 2010, 10:58:02 »
Εγώ έχω άλλο μάνατζερ εγώ, σας το είπα, η Παναγιά είναι ο μάνατζερ μου

Η βλακεία έχει όρια κύριε Αναστασιαδη
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1193 on: January 16, 2010, 12:26:24 »
τη πεταξες τη μαλακια σου Αναστασιαδη για το σαλπιγιδη...
τη πεταξες και θα μπορουσες να μη το κανεις...
και προπαντως τους χαρακτηρισους που εκανες  >:( >:( >:(

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1194 on: January 16, 2010, 12:35:57 »
τσομπανη τραβα τα αρχιδια σου ρε
ακομη και το 2010 καλυπτεις τον γουμενο
εχασες και τα τελευταια τσομπανοσκυλα σου

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1195 on: January 16, 2010, 12:42:14 »
αυτο ηταν το χειροτερο λικ...
οι πλατες που εκανε στο γουμενο...
---
τλσπαντων...
του ευχομαι προπονητης στην εθνική του Ιραν και να τον τραβαει μαζι με την ομαδα ο μουλας της Τεχερανης 2 φορες το μηνα για προσκύνημα στη μεκκα.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1196 on: January 16, 2010, 12:50:44 »
Να θυμίσω επίσης τα λεφτά που έδωσε ο Αναστασιάδης στους Σαλπιγγίδη, Βόκολο και άλλους δύο που μου διαφεύγουν τα ονόματά τους για να του ρουφιανεύουν τί γίνεται στην ομάδα (αφότου είχε φύγει μετά το στραπάτσο με τη Μακάμπι και το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα).

Ωραίο ΠΑΟΚτσηδηλίκι.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1197 on: January 16, 2010, 12:55:59 »
ο επισημος ρουφιανος του ειτανε ο Ατματζιδης
αμα θυμασε ειχανε βγαλει και μια ανακοινωση οι ποδοσφαιριστες τοτε που την εγραψε αυτος

ive4

• Guest
« Reply #1198 on: September 05, 2010, 00:07:02 »
Στο πιο συγκλονιστικό και χορταστικό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, η Κύπρος απέσπασε πανάξια τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πορτογαλία, ισοφαρίζοντας στο 89' με τον Αβραάμ σε 4-4.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ με τον Στάθη Αλωνεύτη στο 3ο λεπτό. Η απάντηση των Λουζιτανών ήταν άμεση (ισοφάριση από τον Αλμέιδα στο 8'), όμως ο Κωνσταντίνου είχε διαφορετική άποψη, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 11'. Οι δύο αντίπαλοι πήγαν ισόπαλοι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, καθώς ο Μεϊρέλες έκανε το 2-2 στο 29'.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πήραν για πρώτη φορά τα ηνία στο ματς με τον Ντάνι στο 50', αλλά ο Οκκάς δεν άφησε και πάλι σε... χλωρό κλαρί τους Πορτογάλους ισοφαρίζοντας στο 57ο λεπτό. Με το ίδιο πείσμα οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-3 στο 60' με τον Φερνάντες και φτάνοντας προς το φινάλε όλοι πίστεψαν ότι ο αγώνας θα έληγε με νίκη της ομάδας του Kάρλος Κεϊρός.

Στο 89ο λεπτό, όμως, ο Ανδρέας Αβραάμ "πάγωσε" το "Ντομ Αφόνσο Ενρίκε" του Γκιμαράες, γράφοντας το τελικό και εντυπωσιακό 4-4!

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Euro2012/Portugal_Cyprus/287101.html

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1199 on: March 22, 2011, 01:54:01 »
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......