Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 78321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1080 on: September 03, 2007, 12:33:54 »
o Santos ti kase exei kserei kanenas ?!?!?!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1081 on: September 03, 2007, 12:36:05 »
δεν μπορω αλλο μετα απο καθε στραβη να επανερχεται το ονομα του για προπονητης
ειναι το μοναδικο ονομα που διχαζει
δεν ειναι ο απολυτος προπονητης (εχει και τα καλα του και τα ασχημα)
δεν ειμαστε φασιστες οπως καποιοι λενε και θελουμε να κλεισουμε το τοπικ με τον αγγελο αλλα αυτο το τοπικ το εχει παραγαμησει.
τερμα στην προσωπολατρεια . μονο ΠΑΟΚ .δυστυχως καποιοι ειστε μονο αγγελοι. τελεια πλυση εγκεφαλου
προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι για αυτον .εγω την ομαδα που λατρευω θελω να δω ψηλα ,αλλα τρελαινομαι σε καθε στραβη να πετανε καποιοι συνεχεια το ονομα του. βαλτοι εισαστε ?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

northeagle_4

• Guest
« Reply #1082 on: September 03, 2007, 12:37:39 »
Δεν τιθεται θεμα Αγγελου και κακως το συζηταμε..εαν παρει προπονητη μαλλον θα ειναι απο εξω
Και για Σαντος το βλεπω δυσκολο λογω κασε κυριως

northeagle_4 παλι εδω σε βρισκω  8)

Εισαι μεγαλη λερα  ;D

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1083 on: September 03, 2007, 13:04:40 »
Εγώ πάλι bane δεν κατλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι. Γιατί "τρελένεσαι" δηλαδή;
Καλώς ή κακώς υπάρχει ατυό το τόπικ. Καλώς ή κακώς είναι ο πολυνίκης προπονητής του ΠΑΟΚ που εκδιώχθηκε από μια ανικανη διοίκηση απατεώνων που το τελευταίο που τους απασχολούσε ήταν η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Εγώ το βρίσκω απόλτα λογικό να υπάρχει συζήτηση για τον Άγελο όταν η ομάδα φαίνεται να ψάχνει προπονητή. Και φυσικά το ότι γίνεται συζήτηση δε σημαίνει ότι είναι ο απόλυτος προπονητής.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι η αντίδραση η δική σου.
Είναι θέμα ταμπού ο Άγγελος;
Και επιμένω σε όσα έλεγα στο προηγούμεο ποστ μου:

Δηλαδή η τυφλή εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση Ζαγοράκη θα υπάρχει μόνο όσο δεν φέρνουν Άγγελο;
Γιατί εγώ δεν βλέπω γιατί να υπάρξει διχόνοια αν απλά στηρίξει ο κόσμος τη διοίκηση όπως κάνει τώρα χωρίς να ενδιαφέρεται για λεπτοέρειες.
Αν κάποιοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, τουλάχιστον μην προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είναι εμπαθείς με τον Άγγελο

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1084 on: September 03, 2007, 13:29:25 »
δεν καταλαβαινω γιατι σε καθε ηττα ερχεται το ονομα του. νομιζω σε καλυψα με οσα εγραψα πιο πανω. δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα το εχω γραψει κατα το παρελθον. ολοι οι αγγελικοι λοιπον καθε δευτερα ξεσπαθωνετε.δεν καταλαβαινω τι εξυπηρετει να τον θυμιζετε μετα απο καθε ηττα. παιρνετε μεριδιο σε περιπτωση αναληψης τεχνικης ηγεσιας ? φτανει με το θεμα. κουραζει .ξανακανε μεταγραφη τον σαλπιγγιδη τοτε. το ιδιο μου θυμιζει

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1085 on: September 03, 2007, 14:08:38 »
Ela ston PAOK korwnie, ela ston PA-, ela ston PAOK korwnie...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1086 on: September 03, 2007, 14:12:10 »
Κατ'αρχάς ας θεωρήσω ότι η έκφραση "αγγελικοί" σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε τον Άγγελο ως τον καλύτερο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ.
Και σίγουρα δεν ξεσπαθώνω εγώ τουλάχιστον ποτέ, είτε μετά από ήττα είτε μετά από νίκη. Οπότε άσε το δεύτερο πληθυντικό.
Επιμένω σε αυτά που γράφω πιο πάνω και ότι το πιο απλό για σένα θα ήταν να μην μπεις στο συγκεκριμένο τόπικ, όποτε νομίζεις ότι θα ξεσπαθώσουν κάποιοι.
Πάντως αυτή η αντίδραση εμένα δεν μου φαίνεται λογική. Άποψη για τον Αναστασιάδη έχει πολύς κόσμος και δεν τους κατηγορώ καθόλου που τη γράφουν κάθε τόσο.
Η σύγκριση με τον Σαλπιγγίδη ιδιαίτερα ατυχής. Άλλωστε ο κοντός έχει κατδικαστεί στη συνείδηση του συνόλου σχεδόν του κόσμου του ΠΑΟΚ. Δεν μένουν και πολλά να πούμε δηλαδή.

northeagle_4

• Guest
« Reply #1087 on: September 03, 2007, 14:14:59 »

Η σύγκριση με τον Σαλπιγγίδη ιδιαίτερα ατυχής. Άλλωστε ο κοντός έχει κατδικαστεί στη συνείδηση του συνόλου σχεδόν του κόσμου του ΠΑΟΚ. Δεν μένουν και πολλά να πούμε δηλαδή.
Eισαι σιγουρος για αυτο ???

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1088 on: September 03, 2007, 14:24:49 »
επειδη για καποιο λογο παει σε προσωπικο επιπεδο και δεν μασαω λογια και 1 ή 2 πληθυντικους.
αγγελικοι για μενα δεν σημαινει οτι αναγνωριζεις -εται ως τον καλυτερο κοουτς αλλα κατι σαν σκυλια που περιμενετε ηττα για να τον βγαλετε -εις απο την ναφθαλινη. αν εσυ νομιζεις οτι δεν ξεσπαθωνεις το κανουν πολλοι αλλοι και σιγουρα οχι το 90% .οπως με κατηγορεις για φασιστα το ιδιο ειναι οταν μου λες να μην μπω στο συγκεκριμενο τοπικ . η αντιδραση μου ειναι η λογικη αντιδραση καποιου που με -του επιβαλουν τον συγκεκριμενο κοουτς και με ακομψο στυλ τυπου ελα πισω ρε θεε και γαμησε τα ολα. εχω μνημη και κριση ,τον εχω ζησει ως κοουτς ,εχει τα καλα και τα ασχημα. για μενα ΗΤΑΝ ενας απλως κοουτς και τιποτε αλλο. θεος παντως οχι .προσφερε πολλα θα μπορουσε περισσοτερα αλλα δεν το εκανε και δεν ξερω το γιατι οχι μονο προπονητικα . αλλωστε οσο ηταν κοουτς ηταν και αυτος φασιστας τυπου εγω ειμαι ο ΠΑΟΚ .γιατι να τους κατηγορησεις που γραφουν . εσυ κατηγορεις αυτους που γραφουν το αντιθετο αλλα και αυτους που εχουν ουδετερη σταση. εισαι σιγουρος οτι ο αγγελος δεν εχει καταδικαστει απο το συνολο του κοσμου ? και αν καταδικαστηκε και ο κοντοπυτανος , εδω αρχιζει και παιζει το θεμα μετα< το ματς με την εθνικη.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1089 on: September 03, 2007, 14:26:40 »
και αν το πηγα σε προσωπικο σου λεω οτι δεν εχω τιποτε μαζι σου και αν παλι παρεξηγηθεις δεν ζηταω συγνωμη αλλα αυτη ειναι η αποψη μου. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ με αυτον

giannis80

• Guest
« Reply #1090 on: September 03, 2007, 14:27:56 »
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελαίνεστε όλοι με άγγελο, σάντος κτλ κτλ.Ποια είναι η βάση με την οποία ξεκίνησε η χρονιά?Εννοώ, με ποιο σκεπτικό, με ποια αντίληψη βλέπουμε τον ΠΑΟΚ ως κόσμος φέτος?Στήριξη πρωτίστως στην διοίκηση και στην ομάδα.Άρα, είτε τον παράσχο κρατήσει, είτε τον σάντος φέρει, είτε τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία μας βάσει αποτελεσμάτων φέρει, είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε οποιαδήποτε επιλογή, από την στιγμή που όλοι συμφωνούμε, ότι οι επιλογές της συγκεκριμένης διοίκησης γίνονται με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και όχι το ατομικό τους συμφέρον.Όποια κίνηση και να κάνει η σοβαρή αυτή διοίκηση, θα είναι υπεύθυνη για την επιλογή της και θα κριθεί στο μέλλον.Απλά.Κι όλα αυτά περί ξαναζεσταμένου φαγητού είναι μαλακίες (σε περίπτωση που αναλάβει ο άγγελος, το οποίο το θεωρώ απίθανο).Ο καμάστσο πήγε δεύτερη φορά μπενφίκα,ο καπέλο το ίδιο στην ρεάλ,ο χίτζφελντ στην μπάγερν,ο σάκι παλιότερα στην μίλαν κτλ κτλ.Κι αυτά που λένε για διχασμούς?Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Π.χ, αναλαμβάνει ο άγγελος και παίρνει διπλό στην λεωφόρο με τον τραγικό βάζελο που είδαμ όλοι χθες, ποιος διχασμός μετά,δεν υπάρχει διχασμός, είναι τρελός ο άγγελος όλο το γήπεδο.Χάνει στην λεωφόρο, χάνει και χαριλάου, να μας πει τι έγινε με το φαξ, ο τσοπάνης που παίζει με γιόμες στον βρύζα κτλ κτλ.Η διοίκηση αποφασίζει και κρίνεται από τις αποφάσεις της.Είτε άγγελος,είτε σάντος, είτε παράσχος.

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
« Reply #1091 on: September 03, 2007, 14:37:16 »
Ωραίο μάτς γίνεται σ αυτό το γήπεδο , τόπικ θέλω να πώ !!!!  
ΓOYΣΤΑΡΩΩΩ , εναλλαγές , πάνω κάτω η μπάλλα , τάκλιν , μονομαχίες σώμα με σώμα ,
οι "αγγελικοί" έχουν μεγαλύτερη κατοχή της μπάλλας , όπου νάναι -είναι θέμα χρόνου- θα το χώσουν το τεμάχιο στο πλεκτό των επικριτών του Αγγελου !!

Μία είναι λύση να αντιστραφεί η ροή του παιχνιδιού . Να γίνει αλλαγή , σ αυτή τη κρίσιμη καμπή του αγώνα .

Ναι , αλλαγή ,
να μπεί λίμπερο ο Ά'ι'ρον ίγκλ να αναχαιτήσει τους επελαύνοντες αγγελικούς , να καθαρίζει τις φάσεις πίσω !!  
Έμπαινε Simon !

υ.γ. μη παρεξηγηθεί κανείς , πλάκα είναι , έτσι ;!.

northeagle_4

• Guest
« Reply #1092 on: September 03, 2007, 14:40:18 »
 :lol: :lol: :lol:  εγραψες

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1093 on: September 03, 2007, 14:43:10 »
Το πιο απλό  ;D είναι να στείλει η διοίκηση τον Άγγελο σε καμιά Κούβα και να αλλάξει πρόσωπο με καμιά γονιδιακή επέμβαση, όπως στον James Bond. Εκεί να του αλλάξουν και τα στοιχεία ταυτότητας και να μας παρουσιάσουν τον φέρελπι Γερμανό προπονητή Engel Treue!
Έτσι απλά, θα ικανοποιηθούν όλες οι τάσεις στον ΠΑΟΚ (μόνο να μη το μάθει ο Πουρλιοτόπουλος).

Όταν ο Treue θα φωνάξει κριάρι τον Χαραλάμπους στην προπόνηση, θα θαυμάζουν όλοι το πόσο γρήγορα έμαθε τη γλώσσα ο ευφυής προπονητής!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1094 on: September 03, 2007, 14:44:19 »
An einai na mpei o IronEagle einai san na bazeis ton Winnie "The Butcher" Jones,
na pai3ei se omades tsiko ! SFAGH !

yg: magkes ola wraia, alla to 3erete oti ayth ti stigmh dikazonte aderfia mas sthn 3an8h,
     ki emeis barame to pouli mas gia ton an prepei na gyrisei o aggelos?
 :'(
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

alessandro4

• Guest
« Reply #1095 on: September 03, 2007, 14:45:33 »
mpaino allagi na synisfero stin epithesi  ;D

filarako super ta les, alla ama thes na to kanoyme kai pio omorfo bale mesa kai toys abantadorous-dimosiografous poy poylan antikeimentikotita alla paizoyn kai aytoi treli amyna.

poios einai o kolkas edo mesa oeo?

ps: gia sou re paokcure :)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1096 on: September 03, 2007, 14:46:01 »
Μα το θέμα διαφωνίας μας (εμού και εσού) δεν είναι αν είναι καλός προπονητής ή όχι.
Καλά κάνεις και έχεις όποια άποψη θες. Αλλά όταν αντιδράς έτσι επειδή γίνεται συζήτηση γύρω από αυτόν, ε ναι άλλα σκέφτομαι. Και δεν σου λέω μην μπαίνεις στο τόπικ. Απλά σου υπενθυμίζω ότι έχεις κι αυτή τη δυνατότητα αν χαλάει τόσο η ηρεμία σου όταν βλέπεις οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από τον Άγγελο.
Έχω γράψει χίλια δυο για τον Άγγελο και δεν θέλω να τα ξαναγράψω. Άλλα όταν χρησμοποιείς δεύτερο πληθυντικό(ή ενικό) τότε το κάνεις προσωπικό.
Οπότε σου λέω μόνο οτι εγώ προσωπικά ούτε τον γνωρίζω ούτε έχω κάποιον άλλο λόγο να γουστάρω τον Άγγελο εκτός από την προσφορά του ως προνονητής της ομάδας που αγαπώ. Και η προσφορά αυτή τον κατατάσσει στην κορυφή των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Αν το συνδυάσεις με το πως έφυγε, τότε πιστεύω να ανιληφθείς (όχι να συμφωνήσεις) ότι είναι λόγικο να υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει ότι μπορεί ακόμα να προσφερει.

Κι εγώ ρωτάω: αν το πρόβλημα είναι η διχόνοια που επικαλείστε, τότε ποιος θα ευθύνεται σε ένα υποθετικό σενάριο επιστροφής; Ειδικά με τη σημερινή διοίκηση. Ο Άγγελος ή όσοι θα αντιδράσουν;
Γιατί εγώ δε γουστάρω να αποτελούν ορισμένοι κομπλεξικοί το λόγο για τον οποίο δεν μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπώ ο αποδεδειγμένα καλύτερος προπονητής της τελευταίας δεκαπενταετίας.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1097 on: September 03, 2007, 14:48:30 »
yg: magkes ola wraia, alla to 3erete oti ayth ti stigmh dikazonte aderfia mas sthn 3an8h,

yg: POIOS EINAI O KOLKAS ? Alessandro, lege !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1098 on: September 03, 2007, 15:06:38 »
poios einai o kolkas edo mesa oeo?

ps: gia sou re paokcure :)
:t161:
Τι πρόσεξα τώρα αδερφέ μου!

Έτσι που έβαλες τον κόλκα πάνω μου το μάτι συνειρμικά τα συνδυάζει! Οι μισοί θα νομίζουν ότι είμαι ο κόλκας :D
 Όποιος σκεφτεί τέτοιο πράγμα να του καεί το pc
 :b347:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

alessandro4

• Guest
« Reply #1099 on: September 03, 2007, 15:11:06 »

yg: POIOS EINAI O KOLKAS ? Alessandro, lege !

op tora to eida ayto... paidia den yparxei i paramikri enimerosi gia ta aderfia mas. elpizo na brethei i kalyteri gia aytous lysi....

ps2: aytos poy katigorei toys eponomazomenoys "aggelikous" oti agapan ton anastasiadi isos kai parapano apo ton eayto toys, kai toys katigorei gia emmones, exontas o idios tin emmoni toy...

gia osous den gnorizoyn to poion toy sygekrimenoy dimosiografou, bgazei panta xoli enantia toy anastasiadi, milontas "antikeimenika" kai sto metaxy exei kataferei na exymnisei kostiko, ntumitersku, frigger kai ek ton ysteron na kanei KOLOtoympitses....

to sxolio graftike sta plaisia toy xioymor toy gine_melos kai se analogo tono. ama arxisoyme na milame kai se pio sobaro tono, mallon allilofagomos problepete :) opote as meinoyme sta ANAGKAIA poy eipe o billy.

ps2: nai re paokcure na sou kaei to pc!  :D . xeretismoys esteile se ena melos poy sebomai kai blepo meta apo kairo logo tis apoysias moy...