Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 78190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manos4

• Guest
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #860 on: May 20, 2007, 16:10:55 »
o mpraoydakhs exei apisteyth antipaueia ston PAOK einai megalh koufala....
tha arxish na mas eirwneyete gia to daneio ta xreh klp alla gia taskandala twn omadwn ths xaboyzas den ua bgalei tsimoudia....H aek TWN 150 EKAT EYRV XREH
KANEI METAGRAFES TWN 800.000-1.000.000  >:(
TA XREH TOY PAOK NA PANE EKEI POY PHGAN THS AEK TOY ROYLH KAI TOY OFH...

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #861 on: May 20, 2007, 17:21:36 »
Mipos kserete an 8a yparxei kapoio tilefono ekpompis, opou 8a mporei o kosmos na perenei tilefono kai na sinomilei apeu8eias me tous en logo episkeptes tis ekpompis ? ? ? 

:P         :P

Ante na doume ean esto kai 3 xronia meta ma8oume ti egine tis 10.08.2004 !!!

To tilefono tis ekpompis de to thimame giati stamatisa na ti vlepo edo ke hronia.. Den anteha alo afton ton poustogavro super irona karapapa.. Distihos stin poria ektethi ke o braoudakis.

To mail tous pantos boris na to ehis: opiosantexi@supersport.gr . Se protino na to apefthinis sto Markaki, mipos ke diavasti ston aera. Be nice giati i paramikri vrisia tha se sterisi ta 5 lepta dimosiotitas pou se analogoun  ;D

GL ;)

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #862 on: May 20, 2007, 17:26:09 »
o mpraoydakhs exei apisteyth antipaueia ston PAOK einai megalh koufala....

Thimithika ke ti mou tin edine perisotero me to hanoumaki. Kathe pou anaferotane stis megales -ke kala- omades tis psorokostenas, elege: gay,floria,hanoumia,PAOK ke ...... roulis :o :o :o. Panta, ma panta kolouse (i akoma kolai) to rouli apo piso mas !! Kritikogenitsare  :b347:

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #863 on: May 20, 2007, 19:51:24 »
Τα πράγματα είναι απλά: μην περιμένουμε απολύτως τίποτα από την συνέντευξη, είναι 100% στημένη, ο χανουμο-μπρουδάκης-goalnews-στελλας-κολλητός του αναστασιάδη θα λιβανίσουν τον αναστασιάδη και η αλήθεια αποκλείεται να βγει.

Γενικά τέτοιου είδους συνεντεύξεις δεν λένε τίποτα, τετ-α-τετ του κώλου, ερωτήσεις του γλυκού νερού.

Από πίσω είναι ο Στέλλας, θυμάμαι ρωτούσε τον αναστασιάδη: Άγγελε, γιατί σε λατρεύει τόσο πολύ ο κόσμος του ΠΑΟΚ?"

Για πόσο μα...κες μας έχουν?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #864 on: May 20, 2007, 19:58:20 »
είναι 100% στημένη, ο χανουμο-μπρουδάκης-goalnews-στελλας-κολλητός του αναστασιάδη
  :thumbok:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #865 on: May 20, 2007, 20:29:53 »
einai trellos o aggelos

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #866 on: May 20, 2007, 20:33:50 »
8eotrellos
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

steffos_4

• Guest
« Reply #867 on: May 21, 2007, 12:56:24 »
Mipos kserete an 8a yparxei kapoio tilefono ekpompis, opou 8a mporei o kosmos na perenei tilefono kai na sinomilei apeu8eias me tous en logo episkeptes tis ekpompis ? ? ? 

:P         :P

Ante na doume ean esto kai 3 xronia meta ma8oume ti egine tis 10.08.2004 !!!

συνέχεια θα δοθεί από τον Αγγελο Αναστασιάδη στο SuperSport. Ο πρώην προπονητής του «δικέφαλου», μάλιστα, θα απαντήσει και σε ερωτήματα που θα θέσουν οι τηλεθεατές του συνδρομητικού μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=495086

aide IRONeagle...orma k parakala na bgalis grami na ta pite ligaki esy k o angelos....... ;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #868 on: May 21, 2007, 14:51:54 »
Hdh sthnei doryforiko thlefono gia na bgalei sta sigoyra grammh

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Fotakis

• Guest
« Reply #869 on: May 23, 2007, 10:43:07 »
Den akousa tin sinentefksi pou edose proxtes...

Einai kapou grameni? Kanena Link (ektos to mikro apospasma sto goalday)...

Efxaristo

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #870 on: May 23, 2007, 11:11:33 »
pesta re aggelara giati uparxoun polla vodia ston paok pou to paizoun kai paokarxes

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #871 on: May 23, 2007, 11:21:11 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=496638

Αστραψε και βρόντηξε
"Goal" 08:01 23/5
Αστραψε και βρόντηξε

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Αστραψε και βρόντηξε ο Αγγελος Αναστασιάδης στην προχθεσινή μεταμεσονύκτια εκπομπή του SuperSport με τους Βαγγέλη Μπραουδάκη και Στέλιο Μαρκάκη.

Μίλησε για τη θητεία του σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, σχολίασε τη σημερινή κατάσταση στο «δικέφαλο» και περιέγραψε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πώς εκδιώχθηκε τρεις φορές από την Τούμπα. Και στις τρεις η αιτία ήταν η άποψή του για τις μεταγραφές που ήθελαν να κάνουν οι διοικούντες -«για να υπερτιμολογήσουν παίκτες», όπως είπε ξεκάθαρα για την περίπτωση του Σικαμπάλα»- και αυτός διαφωνούσε.

«Είχα ζητήσει από την Παναγιά να με αξιώσει να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ μόνο για ένα παιχνίδι. Και κοιτάξτε τι έγινε. Πήγα τρεις φορές στον ΠΑΟΚ, με έδιωξαν άλλες τόσες, με χτύπησαν. Είμαι ο μοναδικός που έφαγε ξύλο, ενώ χτύπησαν και τη γυναίκα μου. Από την άλλη, όμως, είμαι ο μακροβιότερος προπονητής που πέρασε από την ομάδα, αυτός που πέτυχε τις περισσότερες νίκες. Αυτά, για να τα περάσεις, περνάς από κύματα και αυτό, γιατί η αλήθεια πειράζει.

Την πρώτη φορά έφυγα από τα Τρία Πέντε πηγάδια και μέσα σε πέντε ημέρες έφεραν 12 παίκτες και μετά τον Μπλαχίν επέστρεψα. Κάναμε οκτώ συνεχόμενες νίκες και μετά από μια ισοπαλία με τον Ιωνικό με έδιωξαν. Γιατί; Γιατί ήθελε ο Βεζυρτζής να μου φέρει τον Βαλέντσια με 125.000.000 δραχμές, 150 κιλά και με θλάση. Για τον οποίο είχα φαξ που τον κοστολογούσε 35.000.000 δραχμές. Και του λέω "Νίκο, γιατί 125; Εγώ τον έχω με 35 και πάλι δεν κάνει". Εδιωξαν εμένα και καλά έκαναν...

Την επόμενη φορά που βγήκαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ υπήρχαν παίκτες που ήταν απλήρωτοι. Ζήτησα να πληρωθούν, πριν φύγουν για τις διακοπές τους. Δεν πληρώθηκαν. Μου είπαν ότι θα τους πληρώσουν στην αρχή της προετοιμασίας. Δεν πληρώθηκαν. Φύγαμε για τη Γαλλία και μου είπαν ότι θα πληρώσουν με την επιστροφή της ομάδας. Μείναμε ένα μήνα εκεί και ο Γούμενος διέδιδε ότι έχει 1.000.000 ευρώ, για να κάνει μεταγραφές. Επιστρέψαμε και του είπα, αν έχεις 1.000.000, να το δώσεις στους παίκτες και θα περάσουμε στους ομίλους. Θα δεχόμουν να μου φέρουν τον Αλιούτα με 550.000 ευρώ; Εκεί έπρεπε να φύγω, αλλά έμεινα, για μη χρεώσουν και με άλλα δισεκατομμύρια την ΠΑΕ. Το έργο είχε παιχτεί ήδη και ήταν να φάνε τον Αναστασιάδη και να κάνουνε μεταγραφές. Και έφεραν τον Σικαμπάλα και τον χρέωσαν 2.800.000 ευρώ. Ποιον έφεραν; Τον Μέσι; Ξέρετε ποιο είναι το σκεπτικό στον ΠΑΟΚ; Φέρνουν παίκτες και μετά τους διώχνουν. "Ελα, μωρέ, θα κάνει προσφυγή... Μετά από δύο τρία χρόνια δεν θα είμαστε εμείς" λένε. Βάζουν και τον κόσμο να κάνει φασαρίες στην εκθεση, γιατί και τον κόσμο τον χρησιμοποιούν και δεν τους ενδιαφέρει ότι ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή θα πρέπει να πληρώσει. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ; Αυτόν τον ΠΑΟΚ ονειρεύομαι;».

Οι κορυφαίες ατάκες του
«Χρέωσαν 2.800.000 ευρώ τον Σικαμπάλα.... Ποιον πήραν το Μέσι;».

«Ο Βεζυρτζής ήθελε να φέρει τον Βαλέντσια που ήταν 150 κιλά και είχε θλάση με 125.000.000 ευρώ».

«Τον Χριστοδουλόπουλο αυτοί τον έστειλαν στο Λίβερπουλ. Οποιον θέλουν να πουλήσουν τον δίνουν βορά στον κόσμο».

«Ο κόσμος απηύδησε και δεν πιστεύει κανέναν. Τον χρησιμοποιούν και τον βάζουν να κάνει συλλαλητήρια στη ΔΕΘ».

Ο Ζαγοράκης και η ρύθμιση
«Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει ο Ζαγοράκης. Εχει τη δική του τεράστια προσωπικότητα, αυτήν τη στιγμή είναι πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από την άλλη, μόνος του τι μπορεί να κάνει ο Ζαγοράκης; Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ είναι πολλά. Είναι μια ομάδα με 40.000.000 ευρώ χρέη, που δεν έχει τίποτα άλλο. Τι μαγαζί γωνία είναι ο ΠΑΟΚ με τόσα εκατομμύρια χρέη;». ...«Να δούμε τι θα γίνει η ρύθμιση που πρέπει να περάσει για όλες τις ομάδες. Οι ρυθμίσεις δικαιώνουν εκείνους που πλουτίζουν από το ποδόσφαιρο. Κάποιοι έχουν κατακλέψει τον κόσμο και μένουν ατιμώρητοι. Η ομάδα τι φταίει; Πρώτα να διώξουν αυτούς. Κάποτε ρωτήθηκα και είπα ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν πειράζει να είναι φτωχός, αλλά πρέπει να είναι έντιμος».

«Δίνουν παίκτες βορά στον κόσμο»
«Θεωρώ τον Χριστοδουλόπουλο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον ΠΑΟΚ. Δώσαμε μάχη για να τον πάρουμε, αφού τον διεκδικούσαν και άλλες μεγάλες ομάδες. Δεν ήταν ΠΑΟΚ, αλλά έγινε. Θα είναι καλό για τον Ολυμπιακό να τον πάρει, αλλά θα είναι κακό για τον ΠΑΟΚ. Ομως αυτή είναι η τακτική τους. Τους παίκτες που θέλουν να πουλήσουν τους δίνουν βορά στον κόσμο. Το έκαναν και με τον Σαλπιγγίδη, πήγαν να το κάνουν και με τον Χριστοδουλόπουλο. Οι ίδιοι τον έστειλαν στο Λίβερπουλ και στη συνέχεια τον έδωσαν βορά στον κόσμο, για να μπορούν να τον πουλήσουν».

«Να πώς γίναμε... πουλημένοι»
«Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που μας είπαν πουλημένους δεχθήκαμε το γκολ στο 93? και 45?. Η εβδομάδα εκείνη ήταν εφιαλτική για τους παίκτες, αλλά και για μένα. Ελεγαν πολλά, ότι θα δώσουμε το παιχνίδι λόγω σχέσεων που είχα εγώ με τον Παναθηναϊκό και άλλα τέτοια. Αν δείτε το βίντεο λοιπόν, λίγα δευτερόλεπτα πριν δεχθούμε το γκολ, ο ΠΑΟΚ βγαίνει στην αντεπίθεση και ο Παναθηναϊκός έχει μείνει στην άμυνα με δύο παίκτες. Τον Γκούμα που φωνάζει στους συμπαίκτες του "γυρίστε πίσω, για να πάμε στο μπαράζ" και έναν ακόμη και βγαίνουν έξι παίκτες δικοί μας. Και ο ένας, αντί να δώσει πάσα και να γίνει φάση, βγάζει την μπάλα πλάγιο άουτ. Το εκτελούν γρήγορα και έτσι ο Παναθηναϊκός βάζει το γκολ. Και αντί να κερδίσουμε το παιχνίδι ή έστω να κάνουμε φάση ή έστω να πάει η μπάλα στον τερματοφύλακα, βρεθήκαμε να είμαστε όλοι πουλημένοι».

«Πηγαίναμε για πρωτάθλημα»
«Οταν εγώ πήγα στον ΠΑΟΚ, το χρέος ήταν 15.000.000 ευρώ, το κατεβάσαμε στα 7.000.000 ευρώ και τώρα είναι πάλι 40.000.000 ευρώ. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, τη δεύτερη βγήκαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την τρίτη θα παίρναμε το πρωτάθλημα, αλλά με διώξανε γιατί ήθελαν να φέρουν τον Σικαμπάλα και να τον χρεώσουν με 2.800.000 ευρώ. Εγώ πίστευα τον Παγώνη... τον Γούμενο τον ήξερα. Την προσωρινή διοίκηση ο Γούμενος τους έβαλε. Ο κόσμος κυνηγούσε τον Γούμενο και αυτός τους έδωσε τις μετοχές και τους έκανε διοίκηση. Ο Παγώνης γιατί δεν έδωσε τις δικές τους; Ο ένας λύνει και ο άλλος δένει . Ολοι κυνηγάνε τον Γούμενο, εγώ δεν θέλω να κρίνω κανένα».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #872 on: May 23, 2007, 11:25:08 »
Egw tin egrapsa sto video kai tin eida xtes to brady.

2.30 wres kouventa itane, oi 2 gia ton PAOK.

O aggelaras eipe megales alitheies, me poly agapi, poly pathos kai tou axizoun 1000 bravo pou eixe to s8enos na axigizei ta anexigita (oso mporouse). Anoixe to stoma tou kai ta eipe ola exw apo ta dontia... Ypirxan simeia pou mou erxotane na klapsw apo sigkinisei. Bravo agelle... Pragmatika einai sintevksi pou tha prepei na tin exei o kathe PAOKtsis. Kata tin gnomi mou i kaliteri sinentevksi me thema ton PAOK pou exw dei edw kai xronia.

Tha koitaxw na tin petaxw sto pc kai na tin balw se kommatia sto youtube giati prepei na tin doune OLOI oi paoktsides. Pragmatika pistevw pws auti i syntevksi einai oti kalitero gia na xipnisei mexri kai o teleutaios PAOKtsis. Leptomeries kai kommatia apo tin sinentevksi den exei noima na pw.. To thema einai na tin dei o PAOKtsis kai na ksemperdepsei ligo to mialo tou apo ola auta pou simvenoun ston PAOK.

Aggelikos den eimai, alla otan deite tin sinentevksi , ekei tha deite pws einai otan enas anthropos agapaei ton PAOK. Ebraze o anthropos epanw stin karekla..

BRAVO AGGELARA  :thumbok:

yg. o Aggelos exei kanei polla lathoi logo tou xerou tou kefaliou, alla i agapi tou gia ton sylogo einai pragmatika anektimiti stis meres mas...  :'(

xalllara4

• Guest
« Reply #873 on: May 23, 2007, 11:49:09 »
na pw ki egw gia tin sinentefksi pou tin eida olokliri, o,ti o aggelos an kai den thathela na ksanagirisei ston PAOK mou eixe leipsei kai de to xa katalavei.

i ekpompi diirkise 140 lepta kai den xortaina na ton akouw, elege pragmata pou fortwnan sinaisthimatika, elege pragmata pou se ekanan na skefteis, alla kai poli gelio ("alla omws", "alla omws", alla omws"...i alla i omws re aggele!!!)

Magiki stigmi episis stin arxi otan ton rwta o Mpraoudakis an tha paei ston teliko tou CL kai o aggelos apanta san se kideia "den exw eisitirio".   :extralaugh:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #874 on: May 23, 2007, 11:55:37 »
opos ta les file... idika auto pou les gia to poso mas exei leipsei kai den to exoume katalavei... kai egw to idio eniwsa.

alla i ataka itane alli...

erwtisi: pia einai i gnomi sas gia ton giasemaki?

aggelos: an auto to paidi eperne ton xrono pou pire o torgele tha eixe balei panw apo 15 goal..  :notworthy: :lalalalala:

xalllara4

• Guest
« Reply #875 on: May 23, 2007, 12:10:45 »
tragiki dilwsi...

episis ekpliktiko skiniko pros to telos pou mila gia tin ektasi pou xe vrei stin peristera (les kai kserei o mpraoudakis me ton allo ton asximo pou peftei i peristera, oute egw de kserw pou mai ki apo panw gennima thremma) kai tou lege o boskos "egw tha sou dwsw ayti tin ektasi, tzampa!"

aggelos: "de kserete ti trela exoun oi PAOKtsides"  :devil:
« Last Edit: May 23, 2007, 12:14:15 by xalllara4 »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #876 on: May 23, 2007, 12:12:45 »
entaxi... kaneis den einai teleios  ;)

Athinaios--4

• Guest
« Reply #877 on: May 23, 2007, 12:14:03 »
A re Aggelara...  Pragmatika exeis leipsei apo tin omada.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #878 on: May 23, 2007, 12:56:43 »
A re pws travaei to paramythi o organismos orismenwn...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #879 on: May 23, 2007, 13:18:00 »
Εγώ δεν την είδα τη συνέντευξη. Από αυτά που διαβάζω βλέπω ότι ο Άγγελος είπε τα πράγματα πάνω-κάτω όπως τα είχα ερμηνεύσει και τα γράφω εδώ και δυομισι χρόνια. Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος με κοινή λογική και με προϋπόθεση να μην έχει κολλημένο το μυαλό του, μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν (και γίνεται) στον ΠΑΟΚ.
Αλλά όταν ακόμα και σήμερα (με 40 εκατ. χρέη) μερικοί απορούν γιατί δεν έκανε μεταγραφές με το 1,5 εκατ. του Γούμενου...