Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 182889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Απ: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...
« Reply #4220 on: September 06, 2013, 19:52:29 »

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4222 on: September 07, 2013, 14:07:19 »
Eλπιζω να ειμαστε περισσοτεροι απο τους ενστολους..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4223 on: September 08, 2013, 01:03:34 »
"Κύριε πρωθυπουργέ, είμαι βέβαιος ότι θα πάνε τα πράγματα καλά. Να ξέρετε ότι η Εκκλησία θα είναι δίπλα σας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος

"Η προτροπή της εκκλησίας προς τους πιστούς είναι υπομονή, αντοχή και στην ψυχή μας να μεγαλώνει η ελπίδα"
===

αθλιε μουτζαχεντίν ν αγιάσει το χέρι όποιου σε πετάξει στη φωτιά να καούν τα πάντα σου για να πάρει το χρυσάφι και τα πετράδια που κουβαλάς.

Offline banis

• Αλλαγή

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4225 on: September 08, 2013, 12:40:09 »
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
« Last Edit: September 08, 2013, 14:18:19 by tsakalaki »

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #4226 on: September 08, 2013, 12:50:08 »
Ειλικρινά ήθελα να ξερα τον σκοπό του ποστ αυτού Κάτι, ειλικρινά

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4227 on: September 08, 2013, 13:02:32 »
το ειδα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας καταλα...τοσο απλα.
« Last Edit: September 08, 2013, 13:25:57 by KATISI4 »

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #4228 on: September 08, 2013, 13:13:48 »
Μάλιστα, τόσο απλά...
Αυτές τις μέρες έχουμε γίνει κώλος με την πατριωτική-εθνικιστική βλακεία στον εγκέφαλο παικτών, οπαδών, κομμάτων, κι εσύ είπες να μοιραστείς αυτό το πράγμα μαζί μας (το οποίο είναι και ΕΝΤΕΛΩΣ οφ τόπικ συν τοις άλλοις) χωρίς να σε νοιάζει αν ρίχνεις λάδι στη φωτιά αναπαράγοντας τη μαλακία, τόσο απλά...

Το ίντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες μαλακίες από όλα τα έθνη, εσύ είπες να διαλέξεις ειδικά αυτό το σκουπίδι ειδικά από τους αλβανούς ειδικά ΑΥΤΗΝ την περίοδο, τόσο απλά...

Τώρα αν πεταχτεί ένας άλλος μαλάκας από εδώ μέσα και βάλει καμιά 100 παρόμοιες μπούρδες γκιαούρηδων κουφιοκέφαλων για τα μεμέτια ας πούμε και γίνει κώλος το φόρουμ, θα βγεις μετά να μας πεις δε βρίζουμε και δε βαράμε αδέρφια και άλλα χωρατά.

Τι να πω, ειλικρινά δεν ξέρω. Εδώ είναι που λένε "μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος".

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4229 on: September 08, 2013, 13:29:24 »
ωραια...ας το σβυσουνε λοιπον οι μοντ,και να μας πειτε ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να μοιραστουμε πραγματα που βλεπουμε στο ιντερνετ σε αυτο εδω το φορουμ...
Ημουνα σιγουρη οτι θα ποσταρες πρωτος...τυχαιο?
ουτε ηθελα να προκαλεσω την συγκεκριμενη οπως λες στιγμη ,απλα μου εκανε εντυπωση οπως χιλιαδες αλλα πραγματα εδω μεσα και που ο καθενας ποσταρει για να το μοιραστει μαζι μας...η σβυστε το η αγνοηστε το ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #4230 on: September 08, 2013, 13:39:36 »
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, θα ήταν καλό να αφήσεις τα υποννοούμενα και να πεις στα ίσια για αυτή σου τη σιγουριά.
Εγώ ήμουν πολύ σίγουρος ότι δεν θα το παραδεχτείς.
Όπως είπα, εγώ είμαι μάλλον ο περίεργος, έχω λάθος κι εσύ είσαι σωστή. Μοιράσου κι άλλες ομορφιές μαζί μας, αφού είναι τόσο "αθώα" όλα και τόσο απλά. Δεν υπάρχουν κατάλληλες και μη ώρες, μια χαρά όλα.
Και μετά πες για ενότητες και βγάλε δεκαλόγους, όταν θα έχουμε γίνει κώλος πάλι θα είναι σίγουρα η κατάλληλη ώρα.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4231 on: September 08, 2013, 13:50:06 »
Ψαχνεσε καταλα και ψαχνεσε ασχημα...αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω μπορεις να τα αγνοησεις..
Δεν εχω να παραδεχτω κατι ειδα αυτο στο ιντερνερ και απλα το ποσταρα..απο κει και περα σβυστε το γιατι μας βλεπω να μαλωνουμε..
Υπονοουμενα μαλλον εσυ αφηνεις για δεκαλογους...Αν δεν συμφωνεις η δεν σ αρεσουν μην τα διαβαζεις..ποτε κανεις στα τοσα χρονια δεν μου υπεδειξε τι θα γραψω,η πως θα τα γραψω...Και αν στους δεκαλογους μου βλεπεις κατι που δεν σ αρεσει να το λες,να μην πετας υπονοουμενα...

Αν κοιταξεις τα ποστ μου σε πολλα δεν περνω μερος γι αυτον τον λογο..Γιατι καποιος θα βρει κατι να πει και εγω οσο και αν δεν αρεσει με αδελφο μου δεν ψηνομαι να μαλωσω...Ολα ομως εχουν και ορια..
Γ αυτο καλε μου καταλα θεωρησε ακυρο το ποστ μου αφου σε πειραξε και σε τσιτωσε...
Εγω βγαζω δεκαλογους για το γηπεδο..εσεις βγαλτε δεκαλογους για το ιντερνετ..

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #4232 on: September 08, 2013, 14:13:52 »
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, θα ήταν καλό να αφήσεις τα υποννοούμενα και να πεις στα ίσια για αυτή σου τη σιγουριά.
Εγώ ήμουν πολύ σίγουρος ότι δεν θα το παραδεχτείς.
Όπως είπα, εγώ είμαι μάλλον ο περίεργος, έχω λάθος κι εσύ είσαι σωστή. Μοιράσου κι άλλες ομορφιές μαζί μας, αφού είναι τόσο "αθώα" όλα και τόσο απλά. Δεν υπάρχουν κατάλληλες και μη ώρες, μια χαρά όλα.
Και μετά πες για ενότητες και βγάλε δεκαλόγους, όταν θα έχουμε γίνει κώλος πάλι θα είναι σίγουρα η κατάλληλη ώρα.

Εμμένω σε ό,τι είπα, είμαι λάθος κι εσύ σωστή. Δεν εννοούσα να παραδεχτείς πρόθεση για κάτι, αλλά για τις συνέπειες που μπορεί να έχει το ποστ σου, που και μικρό παιδί μπορεί να τις αντιληφθεί σε αυτή τη φάση.
Αφού οι συνέπειες είναι οκ για σένα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, τότε όλα καλά και τα παίρνω πίσω όλα. Και τίποτα δεν με τσίτωσε, αν με είχε τσιτώσει θα το καταλάβαινες, να'σαι σίγουρη.
Ούτε πετάω υποννοούμενα, νομίζω ότι είναι από τα λίγα που δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς, το αντίθετο που τα αναλύω πολύ όλα.

Το υφάκι "ψάχνεσαι άσχημα" και "όλα έχουν και όρια", απλώς το παραβλέπω για τώρα.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4233 on: September 08, 2013, 14:21:11 »
κανενα υφακι καταλα να σαι σιγουρος...Το παραβλεψεις δεν το παραβλεψεις δεν θα μαλωσω μαζι σου...Οταν θα μαλωσω ασχημα με καποιον θα αποχωρησω και απο το φορουμ...
Φαινεται ειμαι διανοητικα καθυστερημενη αφου δεν καταλαβα τις συνεπεις του ποστ...Αλλη φορα θα προσεχω τι ποσταρω μονο και μονο για να μην βγαινω και μαλακας απο πανω...

Εγω το τελειωνω εδω ,αν θες να το συνεχισεις δικο σου θεμα...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #4234 on: September 08, 2013, 14:22:09 »
Το λινκ αφαιρέθηκε για να μη γίνει και αυτό το τόπικ σαν τα άλλα

Αυτή τη στιγμή αυτο που χρειάζεται σε όλους μας είναι η ενότητα ή η προσπάθεια για αυτή και απο τις δυο πλευρές.

Παρακαλώ τα υπόλοιπα με πμ, ας μείνουμε στο θέμα μας...
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4235 on: September 08, 2013, 20:00:46 »
Ποιες δυο πλευρες?τι εγινε  :gruebel:

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
working class hero

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #4237 on: September 09, 2013, 00:51:57 »
http://www.youtube.com/watch?v=u0e0y1AzT4w (Embedding disabled, limit reached)

γερμανοτσολιάδες μαυραγορίτες,μισάνθρωποι νοσταλγοί του χίτλερ και των SS που στην κατοχή ξεφάντωσαν προδίδοντας αγωνιστές και πάτησαν στην πεινα του κόσμου για να του πάρουν ότι περιουσιακό στοιχειο είχαν για λίγα τρόφιμα!
Αυτούς τους ελληνάρες έχει για πρότυπο στα απαίδευτα μυαλά της μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4238 on: September 09, 2013, 01:08:19 »

Greek Democracy!!!!!
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4239 on: September 09, 2013, 11:10:49 »
Εικόνες ολοκληρωτισμού.