Τα τελευταία 24ωρα, αλλά και παλαιότερα, γίνεται κουβέντα για την πολιτική στάση που υιοθετούν και κρατούν αρκετά, ίσως και πολλά, μεταξύ αυτών και εγώ, μέλη του φόρουμ στις διάφορες τοποθετήσεις τους. Προσωπικά εμένα αυτό δε με ενοχλεί, η πολιτική είναι μέρος της ζωής, μάλιστα κυρίαρχο αφού οι πολιτικές καθορίζουν στο μέγιστο βαθμό και τη ζωή μας. Η πολιτική σκέψη του καθενός, είτε αυτή είναι νεοφιλελεύθερη, είτε κεντρώα, είτε αριστερή, είτε αναρχική (η φασιστική δεν αναφέρεται γιατί απλά δεν αποτελεί πολιτική σκέψη) δε μ ενοχλεί καθόλου! Θα με ενοχλούσε πάρα πολύ αν καταλάβαινα οποιαδήποτε προσπάθεια εισοδισμού ή προπαγάνδισης υπέρ κάποιου συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, και αυτό τουλάχιστον έως τώρα δεν έχει συμβεί απο κανέναν.
Επίσης, δε θα με ενοχλούσε και θα την αποδεχόμουν πρώτος ως μια συλλογική απόφαση των μελών, να μείνει παντελώς έξω από ΕΔΩ ακόμα και υποψία πολιτικής θέσης στα ποσταρίσματά μας. Από την στιγμή όμως που αυτό μπορεί να γίνεται (γι αυτό υπάρχουν και κάποια τοπικ όπου πολλά απο τα θέματα που πραγματεύονται έχουν άμεση σχέση με την πολιτική) δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ενοχοποιείται από άλλους.
Νομίζω πως το σωστό είναι κάπου στη μέση, και αυτό έχει ειπωθεί επίσης από αρκετούς. Δηλαδή, επειδή ο χώρος αυτός αφορά στον ΠΑΟΚ μας, όταν κάνουμε login να έχουμε πρωτίστως τον ΠΑΟΚ στο μυαλό μας και ύστερα όλα τ' άλλα . . . .
καλή μας συνέχεια

αυτά ήθελα να πω, κυρίως αυτοκριτικά και ύστερα να τα μοιραστώ μαζί σας.