Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 180079 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...
« Reply #4200 on: September 01, 2013, 18:05:03 »
hoax είναι ο αστικός μύθος στο ίντερνετ. Δηλαδή γράφει σε μία σελίδα κάποιος μία αναπόδεικτη μπαρούφα, το αναδημοσιεύουν 500 μπλογκ και σελίδες και έχεις ένα hoax.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hoax

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4201 on: September 01, 2013, 18:37:11 »
Άρα το πόσο βοηθάει και πόσο καλός είναι ο κοντός είναι ένα hoax...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4202 on: September 01, 2013, 18:54:29 »
:'(

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4203 on: September 02, 2013, 21:27:30 »
 :'( :'( :'(
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4204 on: September 05, 2013, 18:09:27 »
Χρυσαύγουλα, πιάστε τον πούτσο μου στο στόμα σας κι αφήστε τον μεγάλο ΠΑΟΚ για τους ΠΑΟΚτσήδες. Άντε ξεκωλιάρες, έχετε και άποψη! Σούβλα μόνο!

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4205 on: September 05, 2013, 18:26:33 »
δε θα λερωσω καν το forum αναρτωντας την προσβλητικη για το ΛΑΟ της ομαδας μας ανακοινωση.Σιχαματα απο τον ΠΑΟΚ μη λιγουρευεστε ψιφαλακια.ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #4206 on: September 05, 2013, 19:29:10 »
ποια ψηφαλακια?υποδειξη στον λαο του ΠΑΟΚ απο κομμα και μαλιστα χωρις αντιδραση.καληνυχτα

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4207 on: September 05, 2013, 19:35:27 »
Γελασε και ο διας ξεφτυλισμενα με την εμετικη ανακοινωση σας που εμπεριεχει εν γνωση τους εμφανη ψεύδη..
κρεμαλα..
« Last Edit: September 05, 2013, 19:40:57 by gagas »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4208 on: September 05, 2013, 20:32:19 »
ποια ψηφαλακια?υποδειξη στον λαο του ΠΑΟΚ απο κομμα και μαλιστα χωρις αντιδραση.καληνυχτα

μακάρι να υπάρξει κάποια αντίδραση στο επόμενο ματς ή τουλάχιστον με ανακοινώσεις συνδέσμων.
Αντίδραση εδώ μέσα δε θα βοηθήσει σε τίποτα . . . . δηλαδή, π.χ. αν αρχίσει ο σπαρτιατης να βαζει φώτο με κονσερβοκούτια και πηγάδια το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει το tsakalaki να ξενυχτά μέχρι τις 5 το πρωί και να μπανάρει κόσμο... ταλαιπωρία θα φέρει.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #4209 on: September 05, 2013, 20:38:45 »
Οι απόγονοι των σιχαμάτων που κυνηγούσαν τους παππούδες μας τώρα μας κάνουν και υποδείξεις για την ιστορία μας. Ουστ ρε σκουλήκια.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4210 on: September 05, 2013, 21:05:54 »
Ego δεν γνώριζα αυτό που λες..! Πριν κανα μήνα που γυρνούσα από χαλκιδική πέρασα από Νεοχώρι και παραδιπλανά χωριά και είδα 3 πανιά σαν και αυτό στην φωτο που μου έκαναν εντύπωση και γιαυτό και φωτογράφισα το ένα. Δεν γνώριζα πως όλη αυτή η κατάσταση με τον χρυσο έχει και υποστηρικτές στην χαλκιδική! Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Αλλά θα με πεις έπρεπε να το περιμένω, παντού υπάρχουν ρουφιάνοι.

Όσοι είναι να βρουν δουλειά άμεσα (να τους προσλάβει) ή έμμεσα (να κινηθεί χρήμα στην περιοχή μαγαζιά κτλ) είναι υπέρ...
Όσοι φοβούνται μη χάσουν δουλειά (βλ διαφορές παραλία Στρατωνίου και Ιερισσού) είναι κατά...
Σε όλο αυτό βάλε και τα πολιτικά παιχνίδια....
Από την άλλη λίγοι είναι αυτοί που είναι κατά λόγο πραγματικού φόβου και προστασίας του περιβάλλοντος
Υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν ότι από την μία θα κάνει καλό... (δουλειές κτλ) από την άλλη όμως να ληφθούν αυστηρά μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος... (πχ αν δεν γίνουν εδώ τα πλυντήρια αλλάζει πολύ το θέμα...)

Μέσα σε αυτούς υπάρχουν και οι κλασικοί Ελληναράδες κολοτούμπες σαλπιΓιδικοί οι οποίοι ενώ τρέχαν με σημαίες και πλακάτ κατά των μεταλλείων μόλις πήραν αυτούς ή κανα παιδί τους ή νοικιασαν κανα σπίτι τους ή ακόμα κάναν συμφωνία με κανα μαγαζί τους γίναν άμεσα υποστηρικτές μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος....

Πρόσφατα φτάσαμε σε σημείο να πέσουν και μάπες....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #4211 on: September 05, 2013, 21:20:28 »
Καλά, οι χαλκιδικιώτες είναι οι καλαματιανοι του Βορρά ως γνωστόν   ;D

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #4212 on: September 05, 2013, 21:29:48 »
τρελαμενε διαβασα το ποστ σου 3-4 φορες ακρη δεν εβγαλα τι θες να πεις.

βασικα ΙΔΕΑ δεν εχεις επι του θεματος και λες τα δικα σου.

α και αυτο το ουδετερο υφακι στυλ πανελιστα ειναι πολυ σπαστικο ρε μαγκες (γενικα το λεω...)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #4213 on: September 05, 2013, 21:37:48 »
Ρε βάζουν στο στόμα και στην πένα τους τον μεγάλο ΠΑΟΚ τα φασισταριά του κερατά.
Σιχάματα προσκυνημένοι μάνες δεν έχω βρίσει ποτέ αλλά με αναγκάσανε σήμερα να γίνω κόκκινος από τα νεύρα. Υποδείξεις ρε βρωμιάρηδες θα κάνετε στα πρόβατα σας και όχι στο λαό του ΠΑΟΚ, δούλοι. Κωλόπουστες γαμώ τα σπίτια σας που τολμήσατε να εμφανιστείτε και στην Τούμπα. Θα μας κάνετε να σιχαθούμε την Ελλάδα κωλόζωα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #4214 on: September 05, 2013, 22:06:40 »
τρελαμενε διαβασα το ποστ σου 3-4 φορες ακρη δεν εβγαλα τι θες να πεις.

βασικα ΙΔΕΑ δεν εχεις επι του θεματος και λες τα δικα σου.

α και αυτο το ουδετερο υφακι στυλ πανελιστα ειναι πολυ σπαστικο ρε μαγκες (γενικα το λεω...)

+1

όσο για το αν θα γίνουν τα πλυντήρια όπως λες trelamene μάλλον δεν ξέρεις τι έχει υπογραφει επί του συγκεκριμένου θέματος!πριν 3-4 χρονια υπέγραψαν λοιπόν μια διάταξη που επιτρέπει να έρχονται στην Χαλκιδική από όλη την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα αλλα ακόμα και από τα Βαλκάνια (!!) μεταλλεύματα προς κατεργασία στο εργοστάσιο που πρόκειται να γίνει!
Αν σκεφτείς,επομένως,ότι σε κάθε τόνο μεταλλεύματος το χρήσιμο μέρος είναι όλο και όλο 20 κιλά και τα 980 είναι απόβλητα,σκέψου τι έχει να γίνει όταν θα σκάνε Χαλκιδική  οι καραβιές με τα μεταλλεύματα και που θα εναποτίθενται τα απόβλητα κατεργασίας..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4215 on: September 05, 2013, 22:29:59 »
Δεν έχω πει την άποψη μου εξηγώ στο παλικάρι που είχε απορία αν ύπαρχουν άτομα που είναι υπέρ γτ πίστευε ότι όλοι είναι κατά...
Εγώ του εξήγησα τι παίζει καθως μέχρι τα 18 μου ζούσα σε εκείνες τις περιοχές και κατάγομαι από εκεί....
Ξέρω πολύ καλά τι έχουν υπογράψει όπως ξέρω δυστυχώς ότι τα μεταλία θα γίνουν (ήδη ξεκινήσανε) και ότι τα όποια μέτρα παρθούν με 10χιλιάρικα κάτω από το τραπέζι δεν θα εφαρμοστούν....
Το αν δεν έχω εγώ ιδέα και έχεις εσύ επί των μεταλλίων ίσως... αλλά για τις απόψεις και το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των κατοίκων των περιοχών αν δεν ζεις εκεί δεν μπορείς να έχεις καλύτερη απο μένα...
Και όπως θα με επιβεβαιώσει και ο Lennon ξέρουμε πολύ καλά πια χωριά η πλειοψηφία του κόσμου είναι υπέρ και σε ποια κατά....

Υ.Γ. δεν είπα ότι δεν θα γίνουν τα πλυντήρια είπα σε περίπτωση που ΔΕΝ γινότανε κάποιοι δεν θα είχαν το ίδιο πρόβλημα....
Υ.Γ. 2 Η Γιαγια μου 45 χρόνια είναι χήρα και η Μάνα μου από τα 17 της ορφανή από πατέρα λόγω των προηγούμενων μεταλλίων οπότε δεν χρειάζεται να πω αν είμαι υπερ ή κατά...
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #4216 on: September 05, 2013, 22:52:09 »

μακάρι να υπάρξει κάποια αντίδραση στο επόμενο ματς ή τουλάχιστον με ανακοινώσεις συνδέσμων.
Αντίδραση εδώ μέσα δε θα βοηθήσει σε τίποτα . . . . δηλαδή, π.χ. αν αρχίσει ο σπαρτιατης να βαζει φώτο με κονσερβοκούτια και πηγάδια το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει το tsakalaki να ξενυχτά μέχρι τις 5 το πρωί και να μπανάρει κόσμο... ταλαιπωρία θα φέρει.

Πιστεύεις πως μόνο εγώ σβήνω;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4217 on: September 05, 2013, 23:02:57 »
Τα τελευταία 24ωρα, αλλά και παλαιότερα, γίνεται κουβέντα για την πολιτική στάση που υιοθετούν και κρατούν αρκετά, ίσως και πολλά, μεταξύ αυτών και εγώ, μέλη του φόρουμ στις διάφορες τοποθετήσεις τους. Προσωπικά εμένα αυτό δε με ενοχλεί, η πολιτική είναι μέρος της ζωής, μάλιστα κυρίαρχο αφού οι πολιτικές καθορίζουν στο μέγιστο βαθμό και τη ζωή μας. Η πολιτική σκέψη του καθενός, είτε αυτή είναι νεοφιλελεύθερη, είτε κεντρώα, είτε αριστερή, είτε αναρχική (η φασιστική δεν αναφέρεται γιατί απλά δεν αποτελεί πολιτική σκέψη) δε μ ενοχλεί καθόλου! Θα με ενοχλούσε πάρα πολύ αν καταλάβαινα οποιαδήποτε προσπάθεια εισοδισμού ή προπαγάνδισης υπέρ κάποιου συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, και αυτό τουλάχιστον έως τώρα δεν έχει συμβεί απο κανέναν.  

Επίσης, δε θα με ενοχλούσε και θα την αποδεχόμουν πρώτος ως μια συλλογική απόφαση των μελών, να μείνει παντελώς έξω από ΕΔΩ ακόμα και υποψία πολιτικής θέσης στα ποσταρίσματά μας. Από την στιγμή όμως που αυτό μπορεί να γίνεται (γι αυτό υπάρχουν και κάποια τοπικ όπου πολλά απο τα θέματα που πραγματεύονται έχουν άμεση σχέση με την πολιτική) δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ενοχοποιείται από άλλους.  

Νομίζω πως το σωστό είναι κάπου στη μέση, και αυτό έχει ειπωθεί επίσης από αρκετούς. Δηλαδή, επειδή ο χώρος αυτός αφορά στον ΠΑΟΚ μας, όταν κάνουμε login να έχουμε πρωτίστως τον ΠΑΟΚ στο μυαλό μας και ύστερα όλα τ' άλλα . . . .

καλή μας συνέχεια  ;)
αυτά ήθελα να πω, κυρίως αυτοκριτικά και ύστερα να τα μοιραστώ μαζί σας.  

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4218 on: September 05, 2013, 23:04:23 »
τσάκαλε με παρεξήγησες  :)

εννοείται πως όλοι τραβάτε το μαρτύριο με όσα διαβάζετε απ τον καθένα μας

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #4219 on: September 05, 2013, 23:07:47 »
Δεν σε παρεξήγησα, εγώ είμαι πάντα ο παρεξηγημένος, απλά είδα το όνομα μου και ρώτησα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ