Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 183718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Απ: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...
« Reply #3400 on: December 31, 2012, 17:21:07 »
και μένα μου τι δίνει το ομάδες που συμπαθώ στο εξωτερικό!τι να γίνει δηλαδή?
ωραίο το γαμώ την αναρχία και τον φασισμό!έξυπνο!τον εθνικισμό τον παίρναμε bye στην stiapou.
δε γαμιέται.σβήστε το.αργά η γρήγορα θα μαλώνουμε σε άλλο "τοπικ" γιατί πολύ απλά δεν είμαστε ξεκομμένα οντα σε έναν άλλο πλανήτη που όλα μας τα προβλήματα είναι λυμένα και μας απασχολεί μονο ποσα γκολ θα βάλει ο σάλπι (λέμε και καμια μαλακια χρονιάρες μέρες)
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Jordan-4

• Guest
« Reply #3401 on: December 31, 2012, 17:37:50 »
βασικά εδώ μέσα όταν μιλάτε για πολιτικά και διαφωνείτε υποσκάπτεται την παοκάρα μας δηλαδή βάζετε ένα ακόμα φτυαράκι να θάψετε την μεγαλύτερη ιδέα στον πλανήτη δε το πιστεύω προσωπικά ότι μπορεί να μαλώσεις με τον αδερφό σου "παοξι" επειδή είναι χρήση αυγή η αναρχικός αυτά "ειναιτους" πολιτικούς τα περί γίγνεσθαι άντε ρε "μελπομενες" κουτσομπόλες   σάλτσες ρε στη ζωή όλοι βλάκες πιάνεστε όταν πιστεύετε η μιλάτε για τέτοιες "βαγλαμαδιες"  γαμιέται η σάλτσα η ναπολιτάνα τα μυαλά μας στα κάγκελα τις τούμπας "γαλουθιθικαν" γάμο τις σάλτσες άντε δηλαδή "χοντροκουραζετε" με τον che guevara τον stain τον adolfo και κάθε πούστη "τιξιοδοκτι" μονο η παοκάρα γραφει ιστορία μεστά δικά μας τα μυαλά τα δικά σας δε ξέρω ρε αλλα μας θίγεται όταν λέτε "γραφετ"5e στα "παοπαρια" σας τα "καταμαβρτα" "παοξακια" γιατί ξεγελάστηκαν με κάποιον ηθοποιό τις πολιτικής σκηνής γελασμένοι είστε πιστέψτε στη παοκάρα μας και τα ksanalemeeeee

Jordan-4

• Guest
« Reply #3402 on: December 31, 2012, 17:40:58 »

Jordan-4

• Guest
« Reply #3403 on: December 31, 2012, 17:47:04 »
ρε τσακώνεστε metaklsi σας για κάθε μιαχαλολιάκο και τσίπρα και πως τα αλέν olaa αυτά τα "αρχιδακια" ρε? ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΡΕ μη λέτε ότι είστε είστε "παοξιδες" στη τελική ρε λέτε είμαι πασοκ αναρχικός και "ψιλοσιβαθο" και τον παοκ να ξέρουμε ότι τρέφεται μια συμπάθεια στον ΠΑΟΚ άντε γάμο τα κόμματα σας όλα πήγα 18 παιδάκι να "ψιφισιο" και έγραψα σε έντονα koamtikopihmenes εποχές κόμματα πολλά ΠΑΟΚ μονο ένας και πάλι χίλιες θα σας το πω αν με βάζετε αρνό από "μοματα" και ideologies σας έχω ρε γιατί ιδεολογία μου είναι η ΠΑΟΚΑΡΑ
« Last Edit: December 31, 2012, 23:25:58 by Capricorn »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3404 on: December 31, 2012, 18:11:21 »
+1926

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3405 on: December 31, 2012, 18:17:33 »
Διαβαστε τι εγραψαν Capricorn και savage republic. Αν δε χαμπαριασετε ουτε ετσι, εγω δεν εχω τιποτα να προσθεσω.
Η συζητηση να σβησει ενα τοπικ επειδη δε μας αρεσει ειναι απλα τραγικη. Οτι δε μας αρεσει ή δεν μας ενδιαφερει, πολυ απλα δε βαζουμε το ποντικακι μας επανω στον τιτλο και δεν κανουμε κλικ. Εμενα δε με ενδιαφερει καθολου το μπασκετ, οποτε αιτουμαι να σβηστουν ολα τα σχετικα απο το φορουμ.
Επισης το επιχειρημα οτι διχαζουν οι συζητησεις που δεν εχουν να κανουν με ΠΑΟΚ δε στεκει απ'οπου και να το πιασεις. Μεγαλα παιδακια ειμαστε και ολοι διαφορετικοι μεταξυ μας. Απο πολιτικοκοινωνικα να πιασουμε μεχρι τι νουμερο βυζι ειναι το σωστο στις γκομενες δε προκειται να συμφωνουν ολοι. Το μιλαμε μονο για την ομαδα μας και ολα τ'αλλα τα σκουπιζουμε κατω απο το χαλακι, μονο νοοτροπια ΠΑΟΚ δεν ειναι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Jordan-4

• Guest
« Reply #3406 on: December 31, 2012, 18:26:22 »
 άκου ρε scyclad κάτι για να καταλάβεις apal πράγματα είναι αυτά εμενα μαρεσούν όλοι μα όλοι οι "παοσιδες" κομματικών αποχρώσεων όταν ιάνει μπέμπα "παοξιδες" το να μιλάτε μεταξύ σας κομματικά και να ξεχνάτε ότι είστε "παοξιδες" πάλα δεν βάζετε στο περιθώριο τον ΠΑΟΚ στα παπάρια σας ο ΠΑΟΚ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΝΤΩΣ ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΑΠΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΟ AMS "ΧΟΝΤΡΟΘΙΓΙ" ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ είσαι με το κόμμα σου πάει αν ph ο "χανουμις" ο γαμπρός ο με το κόμμα σου είναι αδερφή σου εμάς όμως εμενα και κάνα άλλον πολλών αυτός εδώ που σύμφωνη μαζί σου ο αδερφός σου ο κομματικοποιημένος ιάνει δικός μου εχθρός απλά πράγματα γιατί ιάνει χάνουμι είναι gfabros είναι bazelso και σκουλήκι γαμιούνται όλες οι ideologies γιατί μονο το "παοσκιδιλικι" ιάνει η αλήθεια
« Last Edit: December 31, 2012, 23:28:03 by Capricorn »

Jordan-4

• Guest
« Reply #3407 on: December 31, 2012, 18:29:16 »
poses ideologies υπάρχουν ρε si scyclad πέσμου κομματικές 15? E ΔΕ TAH ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ PAOKMAS ΕΣΕΙΣ ΟΨΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ 1/15 ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ στα ντού απτά χνότα σου που βγάζουν φωτιά περνώ κουράγιο να bo στο γήπεδο τσαλαπατώντας mat και γαμπρούς με κατάλαβες ox βεβαια στα παπάρια σας αναρχία και fasimso πάνω από la e
« Last Edit: December 31, 2012, 23:28:45 by Capricorn »

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3408 on: December 31, 2012, 18:48:29 »
βασικά εδώ μέσα όταν μιλάτε για πολιτικά και διαφωνείτε υποσκάπτεται την παοκάρα μας δηλαδή βάζετε ένα ακόμα φτυαράκι να θάψετε την μεγαλύτερη ιδέα στον πλανήτη δε το πιστεύω προσωπικά ότι μπορεί να μαλώσεις με τον αδερφό σου "παοξι" επειδή είναι χρήση αυγή η αναρχικός αυτά "ειναιτους" πολιτικούς τα περί γίγνεσθαι άντε ρε "μελπομενες" κουτσομπόλες   σάλτσες ρε στη ζωή όλοι βλάκες πιάνεστε όταν πιστεύετε η μιλάτε για τέτοιες "βαγλαμαδιες"  γαμιέται η σάλτσα η ναπολιτάνα τα μυαλά μας στα κάγκελα τις τούμπας "γαλουθιθικαν" γάμο τις σάλτσες άντε δηλαδή "χοντροκουραζετε" με τον che guevara τον stain τον adolfo και κάθε πούστη "τιξιοδοκτι" μονο η παοκάρα γραφει ιστορία μεστά δικά μας τα μυαλά τα δικά σας δε ξέρω ρε αλλα μας θίγεται όταν λέτε "γραφετ"5e στα "παοπαρια" σας τα "καταμαβρτα" "παοξακια" γιατί ξεγελάστηκαν με κάποιον ηθοποιό τις πολιτικής σκηνής γελασμένοι είστε πιστέψτε στη παοκάρα μας και τα ksanalemeeeee

++++ ετσι ρε jo......++++
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3409 on: December 31, 2012, 18:51:10 »
Λίγο πολύ την άποψή μου για τα πολιτικά την ξέρετε οι πιο πολλοί..
Πάντα στη ζωή μου είχα και έχω υπεράνω όλων των πεποιθήσεών μου τον μεγάλο ΠΑΟΚ..
Από παιδάκι μέχρι και τώρα άλλοι καμαρώνουν για τη μουσική που ακούν, άλλοι για το αμάξι που οδηγούν με τα άλογα και τις εξατμίσεις του, άλλοι για το κόμμα που ψηφίζουν και άλλοι για τα πολιτικοκοινωνικά τους πιστεύω..
Εγώ λοιπόν διάλεξα όταν όλοι μου μιλάνε για το τι γουστάρουν σε διάφορες φάσεις τις ζωής τους να τους απαντάω με το πώς νιώθω εγώ για τον ΠΑΟΚ μου..
Το τόπικ δεν με ενοχλεί που υπάρχει σαν σχολιασμός της καθημερινότητας και γενικά της εποχής..
Με στεναχωρεί αφάνταστα όμως να βλέπω αδέρφια που ίσως στο γήπεδο κρατιούνται αγκαλιά και τραγουδάνε χωρίς να γνωρίζονται, να μαλώνουν εδώ μέσα για θέματα πέραν των 4 ιερών γραμμάτων..
Ναι ρε μάγκες διαφωνήστε, δίκιο έχει ο σκάικλαντ που λέει πως δε γίνεται να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά μην ξεφεύγετε με χαρακτηρισμούς που θα πληγώσουν τον άλλο και προπαντώς δείτε τον στη συνομιλία σας σαν αδερφό σας και όχι σαν εχθρό..

Υ.Γ. Πραγματικά απορώ αν στα πολιτικοκοινωνικά φόρουμ που μπαίνετε κάποιοι μαλώνετε με ομοϊδεάτες σας για τα αθλητικά και γενικά για τον ΠΑΟΚ ή το θέμα του αθλητισμού είναι απαγορευμένο εκεί προκειμένου να μην υπάρχουν κόντρες μεταξύ ομοϊδεατών..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3410 on: December 31, 2012, 20:32:39 »
Συμφωνω απολυτα

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3411 on: December 31, 2012, 20:37:19 »
Λοιπόν για να τελειώνουμε και μην το πολυκουράζουμε
1ον και βασικό: Jordan ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, απλά νέτα σκέτα.  :-* :-*
Θα στα πω σύντομα και από το τηλέφωνο.
Μπερδεύεις κι εσύ και άλλοι τον σχολιασμό των κοινωνικών ζητημάτων με τα κόμματα. Εδώ αν ένα πράγμα έχουμε πετύχει, είναι ακριβώς το να φτύνουμε τα κόμματα, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Άλλος ξεκίνησε να μας πει για τον υπουργό που κρατάει ΠΑΟΚτσήδες στη στενή.
Και για να μην το πάνε στην πουστιά μερικοί, ας δουν τα παλιά μου ποστ και θα δουν να βρίζω και άπλυτους, και ανένταχτους αριστερούς κτλ, αν και αυτοί δεν έχουν προξενήσει ούτε κατά διάνοια όσα οι άλλοι. Η κουβέντα ξεκίνησε χτες με τον trelos, επειδή ακριβώς υπερασπίστηκε ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ το ένα από τα δύο κόμματα που γάμησαν όλο τον κόσμο, αλλά και που συνεχίζουν να τον γαμάνε. Το βασικότερο όμως: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ.
Αν ήξερε το κωλαράκι ορισμένων χαχόλων τι εστί καταστολή και τι σημαίνει να κάνεις φυλακή, δεν θα το έπαιζαν τόσο έξυπνοι. Και αυτό πάει φυσικά και για τα αδέρφια μας και για όλα όσα έχει τραβήξει και τραβάει ο λαός του ΠΑΟΚ από αυτή τη γαμημένη συμμορία. Όταν τους δίνεις το πράσινο φως να γαμάνε τους άλλους, σύντομα θα γαμήσουν και σένα, άσε που με πολλά αδέρφια μας το κάνουν ήδη.
Ας έρθουν όλοι αυτοί λοιπόν να μου το παίξουν θιγμένοι και χαλασμένοι. Και ας έρθετε όλοι εσείς οι υπεράνω, που μάλλον είστε και πιο πολύ ΠΑΟΚ από εμάς, να μου πείτε ότι αυτοί είναι αδέρφια μου. Για αυτούς υπάρχουν και άλλα φόρουμ με διαφημίσεις του δαφνοτσιμπουκωμένου αν γουστάρουν. Εκεί μπορούν άνετα να λένε καλά τους κάνουν που τους μπουζουριάζουν και να τους χώσουν και πιο βαθιά. Εδώ δεν ανέχομαι να αποθεώνουν τα γουρούνια και τα αδέρφια μας να σαπίζουν στα ανήλιαγα μπουντρούμια τους. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, έχει πρόβλημα.
Ωραίο ΠΑΟΚτσηδιλίκι, ωραία αδελφοσύνη, ωραία αλληλεγγύη.

Εγώ το λέω στα ίσια: άτομο που είναι νεοναζί δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδερφός μου και να πάει να γαμηθεί να ψοφήσει. Γιατί εκ των πραγμάτων ένα τέτοιο άτομο βάζει όλα τα άλλα και φυσικά και το ΠΑΟΚτσηδιλίκι, σε δεύτερη μοίρα. Και η ιδεολογία του η μαύρη, τα σκεπάζει όλα και έρχεται ξεκάθαρα σε σύγκρουση με την ιδιότητα του ΠΑΟΚτσή.
Ούτε είναι θέμα κομμάτων ή και ιδεολογιών. Γιατί ορισμένα πράγματα στη ζωή είναι πάνω και από την κάβλα μας για τις ομάδες. Όπως δε νομίζω να θυσίαζε κανείς τα παιδιά του για τον ΠΑΟΚ, έτσι δε νομίζω και εγώ αν καίγανε ξανά χωριά ή εκτελούσανε ολόκληρους πληθυσμούς ή βασανίζαν σε φυλακές και εξορίες, να γούσταραν μερικοί επειδή οι βασανιστές και δολοφόνοι «είναι ΠΑΟΚ μωρέ», άρα είναι αδέρφια μας. Να τελειώνουμε με αυτή τη χαζοχαρούμενη, απολίτικη και άκρως επικίνδυνη αντίληψη για μένα. Αρχίδια και τυχοδιώκτες όλοι, αλλά δεν είναι όλοι αδόλφοι και μιχαλολιάκοι.

Το ίδιο πιστεύω βέβαια και για κάποιους «επαναστάτες» που θεωρούν τη μπάλα και τις ομάδες γενικά και αόριστα παρακμή του καπιταλισμού κτλ και θα ήθελαν μετά από μια επανάσταση να καταργήσουν τον ΠΑΟΚ μας ίσως.
Ουδέτερο λοιπόν και αθώο δεν είναι τίποτα.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ «ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ», ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ Ο ΚΟΛΚΑΣ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ, Ο ΔΕ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Οπότε αυτόματα αυτό το επιχείρημα ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, αλλά ΠΑΟΚτσής από ΠΑΟΚτσή διαφέρει. Προσωπικά ούτε μεροκάματο πήρα ή έβγαλα ποτέ, ούτε τον νταβά έκανα, ούτε κουβάλησα κανέναν γαύρο στο γήπεδό μας. Για να μην ξεχνιόμαστε.
Και για να το τελειώνουμε, επειδή με γνωρίζεις κι εσύ Jordan και κάποιοι άλλοι ακόμα καλύτερα, ξέρετε πολύ καλά αν εδώ στη χαβούζα τα βρίσκω με αδερφούς που είναι εντελώς διαφορετικών πολιτικών απόψεων από μένα, και αν δίνουμε μάχες δίπλα δίπλα απέναντι στους αλλόθρησκους. Και γνωρίζετε όλοι ότι οι ειδικές συνθήκες εδώ στη χαβούζα μας θέλουν πάντα ετοιμοπόλεμους για τον σύλλογο. Για να τελειώνουμε και με αυτή τη μαλακία.
Θέλω να πω κι άλλα, αλλά με συγχύσατε και τα ξεχνάω. Αν θέλετε να το κλείσετε, εμπρός κάντε το. Πολιτικά και κοινωνικά είναι όλα σε τελική ανάλυση, και το φαινόμενο ΠΑΟΚ και η μπάλα γενικώς και πάει λέγοντας. Ναι, μπορεί να τύχει να "ανάψει" ένα τέτοιο τόπικ και να παίζουν 100 ποστ για αυτό και κανένα για τον ΠΑΟΚ, χαλάει το φόρουμ αυτό; Δεν το κατάλαβα δηλαδή. Το φόρουμ είναι τα μέλη του στο κάτω-κάτω και αν θέλουν να επιβάλουν κάτι οι μοντ ή χαλιούνται 5-6 άτομα, εμπρός, ενεργήστε αναλόγως. Γιατί πρέπει να έχουμε και ένα όριο στις ευθύνες του ο καθένας, να αναλογιζόμαστε πώς συνεισφέρει το κάθε μέλος. Και για μένα είναι απείρως πιο σοβαρό το πώς έφυγαν ορισμένα λαμπρά μέλη από εδώ, έτσι έχασε απείρως περισσότερο το φόρουμ παρά από το να ανοίγεις μια πολιτική κουβέντα, έτσι για να τα λέμε όλα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι ξέχωρο, αυτό που χαρακτηρίζει τη ζωή μας ή απλά ένα χόμπυ που μας καβλώνει λίγο παραπάνω. Επειδή ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς οι ίδιοι, και ο σύλλογος χαρακτηρίζεται από εμάς τους ίδιους, ας αναλογιστούμε κάποια στιγμή πού τον οδηγούμε και εμείς με όσα κάνουμε.
Αυτά και τέλος από μένα, καλή χρονιά να έχουμε και κουράγιο σε όσους δυσκολεύονται.

ΥΓ: trelos, πολλή κλάψα για ΠΑΟΚτσής ρε αδερφέ, πολλή κλάψα, αλλά αντιμετώπιση αντρίκεια και στα ίσα με επιχειρήματα καμία.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3412 on: December 31, 2012, 21:10:44 »
Διαβαστε τι εγραψαν Capricorn και savage republic. Αν δε χαμπαριασετε ουτε ετσι, εγω δεν εχω τιποτα να προσθεσω.
Η συζητηση να σβησει ενα τοπικ επειδη δε μας αρεσει ειναι απλα τραγικη. Οτι δε μας αρεσει ή δεν μας ενδιαφερει, πολυ απλα δε βαζουμε το ποντικακι μας επανω στον τιτλο και δεν κανουμε κλικ. Εμενα δε με ενδιαφερει καθολου το μπασκετ, οποτε αιτουμαι να σβηστουν ολα τα σχετικα απο το φορουμ.
Επισης το επιχειρημα οτι διχαζουν οι συζητησεις που δεν εχουν να κανουν με ΠΑΟΚ δε στεκει απ'οπου και να το πιασεις. Μεγαλα παιδακια ειμαστε και ολοι διαφορετικοι μεταξυ μας. Απο πολιτικοκοινωνικα να πιασουμε μεχρι τι νουμερο βυζι ειναι το σωστο στις γκομενες δε προκειται να συμφωνουν ολοι. Το μιλαμε μονο για την ομαδα μας και ολα τ'αλλα τα σκουπιζουμε κατω απο το χαλακι, μονο νοοτροπια ΠΑΟΚ δεν ειναι.

Κάτσε ρε αδερφέ. Θεωρείς πχ απαραίτητο ένα τόπικ σαν κι αυτό παρά (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ) ένα τόπικ όπως του μπάσκετ, σε ένα ΑΜΙΓΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ φόρουμ;

Όταν λέμε ΠΑΟΚ, εννοούμε μέχρι και την ρυθμική γυμναστική. Η γαμημένη η πολιτικοποίηση, είτε αριστερίζουσα, είτε φιλελεύθερη, που κολλάει;

Όσο βάζουμε την πολιτική μέσα στον ΠΑΟΚ, τόσο περισσότερα στρατόπεδα (ΕΝΤΟΣ ΠΑΟΚ) θα δημιουργούνται.
Κι όταν πολλά στρατόπεδα φυτρώνουν, η αλληλεγγύη πάει περίπατο, οι εμφύλιοι σκάνε μύτη και οι απώλειες είναι μεγάλες.

Γι' αυτό, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

υγ. Γεωλόγε, εύγε αδερφέ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3413 on: December 31, 2012, 21:21:23 »
εγω που αναγκαζομαι οποτε βλεπω τον καταλα σε γηπεδο να τον παρω αγκαλια σε συνθημα μπορει να με καταλαβει κανεις;

Jordan-4

• Guest
« Reply #3414 on: December 31, 2012, 21:53:14 »
με τον ζουρλομανδύα η χωρίς με το γιλέκο και go τον αγκαλιάζω απτά πέντε μετρα  :ambulance: :spray:

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #3415 on: December 31, 2012, 22:48:55 »
Διαφωνώ με την άποψη του κλειδώματος. Θέλω να τονίσω κάτι που μας διαφεύγει. Άλλο πολιτικοποίηση, άλλο κομματικοποίηση. Είμαστε πολιτικά όντα παντού σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας (εννοείται και μέσα στη κερκίδα) και οφείλουμε, τουλάχιστον στον εαυτό μας, να εκφράζουμε την άποψή μας (για κάθε κοινωνικοπολιτικό γεγονός) και να την διασταυρώνουμε με άλλους συναθρώπους πόσο μάλλον με άλλους αδερφούς ΠΑΟΚτσήδες. Ναι μέσα από ένα οπαδικό φόρουμ. Αν δεν ξέρουμε να συζητάμε αυτό είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί. Που θα πάει, θα μάθουμε. Ποιος λέει ότι ο οπαδισμός δεν παράγει πολιτισμό?

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #3416 on: January 01, 2013, 00:39:37 »
Αυτό το μόνο Π.Α.Ο.Κ. που γράφετε ορισμένοι συγγνώμη αλλά ο δικός μου εγκέφαλος δεν το καταλαβαίνει ...

υπάρχουν εδω μέσα κάποια άτομα τα οποία τάσονται υπέρ ατόμων όπως ο Δένδιας... που εδώ και χρόνια έχουν ξεσκίσει αυτό το κράτος στο οποίο ζούμε ... μέσα στο οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως συμπεριλαμβάνεται και το Υπουργείο Αθλητισμού ... το οποίο είναι το κατεξοχήν αρμόδιο για τη διοργάνωση αυτού του βρώμικου πρωταθλήματος που βιώνουμε απο την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο γήπεδο όλοι μας ανεξαιρέτως ... και απορώ ειλικρινά αν εθελοτυφλούν ή αν μέσω μιας ιαχής ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ. πιστεύουν πως το ίδιο ακριβώς σύστημα το οποίο μας έχει στερήσει εδώ και χρόνια πολλούς τίτλους ... δε θα μας στερήσει άλλους στο μέλλον;;;

είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος ότι στηρίζοντας συγκεκριμένες πολιτικές... συντηρεί ακριβώς το ίδιο σύστημα που στρέφεται εναντίον του συλλογου μας εδώ και χρόνια;;; εκτός και αν αρκούνται σε τριτο-τεταρτο-πέμπτες θέσεις και δε θέλουν να δουνε τον Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητή ...

trelos4

• Guest
« Reply #3417 on: January 01, 2013, 02:20:37 »

ΥΓ: trelos, πολλή κλάψα για ΠΑΟΚτσής ρε αδερφέ, πολλή κλάψα, αλλά αντιμετώπιση αντρίκεια και στα ίσα με επιχειρήματα καμία.
[/quote]

απλα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.δεν αλλαζω τις αποψεις μου και δεν θελω να ανοιξω παλι την ιδια κουβεντα γιατι παλι σε αδιεξοδο θα καταληξουμε..μαλλον φταιει το συστημα.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

baron

• Guest
« Reply #3418 on: January 01, 2013, 08:11:29 »

Στάλθηκε από: tsaxtsis

νομίζετε ότι εμείς δεν έχουμε κοινωνική συνείδηση?δεν μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα τον άλλον?...
από παλιά όμως δεν τα μπερδέψαμε με τον ΠΑΟΚ..κοιτάξτε να βγάλουμε τα "γkαρντασια" μας από μέσα που κάνανε γιορτές μέσα ενώ όλοι εμείς στα σπίτια μας...
ας κάνουν και οι σύνδεσμοι κάτι "παραπαno από βραδιές αλληλεγγύης,γιατί με αυτές δεν βγαίνουν τα aderfia μας από τα τέσσερα τοιχάκια..
ας λύσουν αυτοί τα προβλήματα μεταξύ τους..που δεν μιλάνε οι μισοί με τους άλλους μισους για πολιτικά,για κόζι ,για....,για.....,για.....,
και εσείς που συμμετέχετε ενεργά με τους συνδέσμους και όχι μονο στο pc,

+1 φορουμ του ΠΑΟΚ ειναι και καταντησε να μπαινουμε να μιλησουμε για την ομαδαρα και να εχουν 0 ποστ αγωνιστικα/διοικητικα και 10 τα της κοινωνιας.. στα αρχιδια μας ρεεεεε

εχουμε ατομα εδω μεσα που περισσοτερες φορες εχουν γραψει σε ποστ την λεξη αστυνομια και αναρχια και φασισμος παρα την λεξη ΠΑΟΚ...

ηθελα να το γραψω καιρο εδω...
γαμω ολους τους αναρχικους, φασιστες, κομμουνιστες, νδμηκρατες, πασοκσηδες, συριζαιους, κκε, κρατικους και παρακρατικους, μπαρτσα και ρεαλ και γιουβε και στα αρχιδια μας
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ

δεν ειδα ποιος το ξεκινησε αυτο το ποστ εδω αλλα μπραβο στο παληκαρι

Χρονια πολλά και καλά. Ο Νέος χρόνος με δυναμικό αγώνα για να βγούν τα παιδιά μας από τα σιδερα.

Έκανα παράθεση δυο post πάνω. Ένα του μπλού που μιλάει για ομάδα και να συζητάμε για μπάλα, και ένα του tsaxtsi.

Είναι η αντίληψη που έχουν λοιπόν κάποιοι για το τι είναι ο ΠΑΟΚ. Μια ομάδα (άσχετα εάν ο ΠΑΟΚ έχει από κολύμβι μέχρι TAE KWON DO). Να ασχοληθώ λοιπόν με μια διοίκηση που δεν γουστάρω, με μεταγραφές του κώλου τύπου κατσουράνη που με ταπεινώνουν σαν Παόκι. E? Μάλλον όχι.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ είναι ΑΛΛΑ. Γεγονότα .Ιστορία .Ονόματα (παικτών ΚΑΙ οπαδών) Είναι Ιδέες. Προσφυγιά. Αγώνας εναντίον κατεστημένων και σαπίλας. Είναι νίκες οπαδικές.

Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με την μιζέρια των τελευταίων 2 - 3 χρονων.
Αυτός ο ΠΑΟΚ χάρισμα στους πασατέμπο μασολωντας ερασιτέχνες προπονητές της 1 και της 5. Egw off. Ασχοληθείτε με κατσουράνη λοιπόν -δικαίωμα σας.

Το δεύτερο post του μιλα για ενότητα και αδέλφια και "γκαρντασια".

Sorry dike μου. Ούτε ενότητα θέλω με φασιστοειδή ούτε είμαι γκαρντάσι κανενός από τους προπονητές της κυριακής
Αυτό έλλειπε να σκάσω ένα ωραίο κυριακάτικο απόγευμα στην 4 και να βλέπω να τραγουδάνε τους ύμνους μας κάφροι με το δεξί χέρι στην ανάταση.

Αυτό έλλειπε να είναι "γκαρντασια" μου άτομα που έχουν - όχι έναν όχι δυο αλλα τρεις(!!!!!) μπάτσους για φιλαράκια! Την ημερα που θα έχω σχέση φιλική με μπάτσο να είναι η τελευταία μου ρε!

Και τέλος

μεγάλη η κουβέντα του tsaxtsi για τους συνδέσμους και για την κίνηση που πρέπει να μπει σιγά σιγά στο θέμα με τα αδέλφια που είναι στα κάγκελα. Ενώ εμείς όλοι τα ήπιαμε σήμερα το βραδυ, αδέλφια μας είναι στην στενή και εμείς διοργανώνουμε βραδιές αλληλεγγύης. Καλές είναι και αυτές και χρειάζονται αλλα από ότι φαίνεται το καθεστώς δεν ενοχλείται και πολύ.

Ήρθε η ώρα για νέα στρατηγική. Νομίζω είναι η ώρα να αυξήσουμε την πίεση στους συνδέσμους για πιο ριζοσπαστικές φάσεις.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3419 on: January 01, 2013, 18:46:06 »
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231228615

Δημοσίευση: 31 Δεκ. 2012, 17:25 | Τελευταία ενημέρωση: 31 Δεκ. 2012, 18:54
Και βελτιωμένη ψυχολογία
Συνολικά κέρδη 33,4% αφήνει στο Χρηματιστήριο το ταραχώδες 2012

Αθήνα
Με συνολικά κέρδη άνω του 33% και βελτιωμένη ψυχολογία λόγω της απομάκρυνσης ενός πιθανού «Grexit» αποχαιρετά το Χρηματιστήριο Αθηνών το 2012 που χαρακτηρίστηκε από έντονη μεταβλητότητα, λόγω και των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών σημείωσε στο δωδεκάμηνο κέρδη 33,43%. Οι τράπεζες καταγράφουν από τις αρχές του έτους απώλειες περίπου 11,5%.

Μετά από ένα καταστροφικό 2011 (-51,88% και αφού «χάθηκαν» 27 δισ. από την κεφαλαιοποίηση της αγοράς), το 2012 εξελίχτηκε πολύ καλύτερα από τις προσδοκίες.

Το ΧΑ κατόρθωσε να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες ανόδους μεταξύ των διεθνών αγορών, κάνοντας ένα ισχυρό ράλι στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, με αφορμή την πολιτική εξομάλυνση και την απομάκρυνση του ενδεχόμενου εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε το 2012 στις 907,90 μονάδες, έναντι 680,42 μονάδων του κλεισίματος του 2011 καταγράφοντας άνοδο 227,48 μονάδων ή σε ποσοστό 33,43%.

Ωστόσο εξακολουθεί να υπολείπεται σημαντικά των 2.200 μονάδων που είχε σημειώσει στα τέλη του 2009.

«Το χρηματιστήριο κλείνει τη χρονιά σε πολύ καλύτερο σημείο από τα χαμηλά των τελευταίων δεκαετιών που σημείωσε τον περασμένο Ιούνιο όταν είχαμε τον συνδυασμό της πολιτικής κρίσης και του ενδεχόμενου εξόδου της χώρας από το ευρώ», είπε στο Reuters ο Τάκης Ζαμάνης επικεφαλής διαπραγμάτευσης στην Beta Χρηματιστηριακή.

Αναλυτές αναμένουν από την κυβέρνηση για το 2013 αποτελεσματικά βήματα αναφορικά με την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και την τόνωση της ανάπτυξης.

«Για το 2013 ευχόμαστε να υπάρξει μια ισορροπία μεταξύ της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της ανάπτυξης παγκοσμίως. Εγχωρίως περιμένουμε η κυβέρνηση να πετύχει τους στόχους του μνημονίου και να τονώσει την ανάπτυξη», είπε ο κ. Ζαμάνης.

Ράλι στο δεύτερο εξάμηνο του έτους

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στη διάρκεια του 2012 αυξήθηκε κατά 6,90 δισ. και διαμορφώθηκε στα 34,28 δισ., από 27,38 δισ. το 2011.

Η χρηματιστηριακή χρονιά χαρακτηρίσθηκε από έντονες διακυμάνσεις.

Η χαμηλότερη τιμή του βασικού δείκτη το 2012, σε επίπεδο κλεισίματος ήταν στις 476,36 μονάδες (5/6) και η υψηλότερη στις 912,70 μονάδες (27/12).

Δηλαδή στο δεύτερο εξάμηνο του έτους η αγορά «έτρεξε» ένα ράλι της τάξεως του 90%(!), αφού το πρώτο εξάμηνο του 2012 είχε καταγράψει πτώση 30%.

Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE-25 έκλεισε το 2012 με άνοδο 16,90%, ενώ ο δείκτης FTSE MID CAP έκλεισε με άνοδο σε ποσοστό 77,20%.

Από τους επιμέρους δείκτες υποχώρησαν μόνο των Τραπεζών και των Ταξιδιών & Αναψυχής, ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας, των Τηλεπικοινωνιών και της Τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν το 2012 ως εξής: Βιομηχανικά Προϊόντα και Υπηρεσίες: άνοδος 35,78%, Εμπόριο: άνοδος 65,28%, Κατασκευές και Υλικά: άνοδος 35,62%, Πετρέλαιο και Αέριο: άνοδος 25,56%, Προσωπικά και Οικιακά Προϊόντα: άνοδος 64,89%, Πρώτες Ύλες: άνοδος 60,42%, Ταξίδια: πτώση 11,41%, Τεχνολογία: άνοδος 76,52%, Τηλεπικοινωνίες: άνοδος 77,08%, Τράπεζες: πτώση 13,92%, Τρόφιμα και Ποτά: άνοδος 36,52%, Υγεία: άνοδος 11,37%, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας: άνοδος 92,22% και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες: άνοδος 32,05%.

Από τις μετοχές του δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης πτώση σημείωσαν μόνο οι μετοχές της Κύπρου (-54,46%), του ΟΠΑΠ (-20,94%) και της Εθνικής (-20,37%).

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Ινραλότ (+183,80%), της Τέρνα Ενεργειακή (+174,17%), της Alpha Bank(+167,58%), του ΟΛΠ (+98,59%), του ΟΤΕ (+77,08%), της Eurobank (+69,13%), της Folli Follie (+67,35%), της Jumbo (+65,83%), της ΜΕΤΚΑ (+64,26%), της Ελλάκτωρ (+58,68%), της ΔΕΗ (+55,00%) και της ΕΧΑΕ (+53,71%).

Τα στοιχήματα για το 2013

Με καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινάει η χρηματιστηριακή χρονιά το 2013 αφού πολλές εκκρεμότητες εντός του 2012 ολοκληρώθηκαν αναφορικά με την χρηματοδότηση του ελληνικού χρέους και την οριστικοποίηση των αναγκαίων κεφαλαίων για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Ως βασικούς καταλύτες για το 2013 οι αναλυτές προσδιορίζουν την ομαλή εφαρμογή του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα, τις προσπάθειες αποκρατικοποιήσεων και τη συμμετοχή των επενδυτών στην ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού κλάδου.

Οι τράπεζες παραμένουν και θα παραμείνουν, σύμφωνα με τους αναλυτές, ο αδύναμος κρίκος της αγοράς, καθώς οι αυξήσεις κεφαλαίου ύψους 17 και πλέον δισ. ευρώ που θα υλοποιήσουν οι 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες τον Απρίλιο του 2013 στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης τους, φοβίζουν την αγορά.

Η πλειοψηφία των αναλυτών για το επόμενο έτος επιλέγει μετοχικές επιλογές εταιρειών με εξωστρεφή χαρακτήρα και εταιρειών υπό ιδιωτικοποίηση.

Οι υπό αποκρατικοποίηση εταιρείες (ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΛ.ΠΕ.) είναι πιθανόν να υπεραποδώσουν, ενώ εισηγμένες με εξαγωγικό προσανατολισμό (Μυτιληναίος, Μέτκα, Motor Oil, όμιλος Βιοχάλκο, Ιντραλότ) και ισχυρά θεμελιώδη (ΟΤΕ, Coca-Cola 3Ε, Jumbo, Τέρνα Ενεργειακή, Folli Follie, ΕΧΑΕ, Frigoglass) αναμένεται να προσελκύσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον, σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ