Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 183820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...
« Reply #3360 on: December 30, 2012, 18:01:20 »
Ωχ μας επιτίθενται οι φιλιππινέζες του νεοφιλελευθερισμού και οι ρουφιάνοι κολλητοί των μπάτσων, τώρα μας βγήκαν και σε εξυπνακίστικη έκδοση iron, που μετά από τόσο καιρό γλείψιμο στον ζαγοράκη (μάλλον έτσι αντιλαμβάνεται αυτός την επανάσταση), άρχισε να αναρωτιέται πού να γλείψω, πού να προσκυνήσω, πού να δείξω ότι είμαι ένα προβατάκι των μμε και νομίζω ότι έχω άποψη, ε, να πού...
Με τέτοιο χιούμορ πάντως (αυτό με το πίτα γύρο με ξελίγωσε στα γέλια) πρέπει να έχεις τρελή πέραση στις γυναίκες, απορώ τι ασχολείσαι με εμάς τους ψευτοεπαναστάτες και λαϊκιστές ρε τσάκαλε.
Αν και πέρα από τις ειρωνείες σου δε θυμάμαι από παλιά ποτέ να έγραψες και κανένα επιχείρημα, μόνο προσκυνούσες και περίμενες να έρθουν καλύτερες μέρες, μάλλον με τη βοήθεια του θεού.

Τρελέ να σου πω πού κολλάει ρε, είναι το αφεντικό του σαμαρά σου που ελέγχει την ενημέρωση και έτσι γράφονται παντού αυτά που γουστάρεις εσύ και ο iron που τα βλέπετε όλα ρόδινα, το πιασες τώρα ή ακόμα δε βλέπεις καμία σύνδεση; όσο για τη δαπ, δεν κολλάει, γιατί εσύ είπαμε δεν ασχολείσαι με κόμματα όπως είναι ολοφάνερο εξάλλου

trelos4

• Guest
« Reply #3361 on: December 30, 2012, 18:05:44 »
καλα τοτε εσυ ως επαναστατης κατσε να πολεμας το (?)συστημα που φταει για ολα και ασε εμας τους δουλους απλα να λεμε την γνωμη μας

baron

• Guest
« Reply #3362 on: December 30, 2012, 18:16:04 »
δεν κρυβομαι μεσα στις φαμπρικες.

εγώ σου τα είπα dike μου τρελέ.

Κανένας εργάτης / υπάλληλος δεν θα πετούσε τέτοια μπούρδα εάν ήταν άνθρωπος του μόχθου (υπάλληλος τράπεζας η εργάτης "κρυμμένος" σε σε φαμβρικα >:() γιατί οπουδήποτε στέκεσαι στον ιδιωτικό τομέα έχεις νιώσει στο πετσί σου το μαστίγιο.

Άρα εσύ dike μου καμια σχέση με εργασία. Έτσι με μεγάλη άνεση απασχόλησε με τον δένδια και τους πακιστανούς μικροπωλητές , με κουκουλοφόρους. Απλά και μόνον επειδή δεν σε απασχολούν οι μειώσεις μισθών, το 30 % ανεργία , η καταστρατήγηση κεκτημένων δικαιωμάτων του εργαζομενου για ασφάλιση - ωράριο - μέχρι το αυτονόητο: να παίρνεις τον μισθό για τον οποιο ξεκωλιαστικες.

Είναι πραγματικά κρίμα που υπάρχουν άτομα σαν και σένα ΑΛΛΑ:

δεν είσαι μονος ΟΥΤΕ είσαι η μειοψηφία. Αντίθετα ΕΓΩ είμαι η μειοψηφία και το γνωρίζω.

Αλλα αργά η γρήγορα θα τελειώσει και για σένα το party.
Και ξέρεις γιατί? Αυτοί που σε ταΐζουν θα σου τραβήξουν το χαλι κάτω από τα πόδια όταν θα στερέψει η πηγή και θα τεθεί το ερώτημα: Εμείς η αυτοί? Εσύ θα είσαι στους "αυτοί"

trelos4

• Guest
« Reply #3363 on: December 30, 2012, 18:25:40 »
μπαρον πραγματικα αυτα που λες τα πιστευεις?να μου πεις εδω σου φταινε ολοι και ολα.οποτε παω πασο.εχεις δικιο.περιμενω να μου τραβηξουν το χαλι κατω απ τα ποδια

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3364 on: December 30, 2012, 18:29:21 »
 :cwm39: :cwm39:

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3365 on: December 30, 2012, 18:30:21 »
Κανένα σύστημα δεν πολεμάω, απλώς κριτικάρω. Το δικό μου δηλαδή είναι γνώμη (εσύ το λες γκρίνια, κλασσική επιχειρηματολογία κι αυτή συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.
Το δικό σου δεν είναι γνώμη, είναι στήριξη και συνέργεια σε διαρκές μαζικό έγκλημα. Καμία σχέση με γνώμη.

trelos4

• Guest
« Reply #3366 on: December 30, 2012, 18:32:15 »
πιο ειναι το διαρκες μαζικο εγκλημα? :o

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3367 on: December 30, 2012, 18:38:01 »
δεν εχω ποπ κορν κ εβαλα στραγαλια...πηραζει???????

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3368 on: December 30, 2012, 18:39:18 »
Αυτό που εσύ λες "προσπάθεια να μπει τάξη σε αυτή τη χώρα" και ο,τιδήποτε κάνει αυτή η κυβέρνηση και οι τελευταίες.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #3369 on: December 30, 2012, 18:46:10 »
catala τι ψάχνεις να βρείς?εδώ οι τύποι σε άλλο site του ΠΑΟΚ αναρωτιούνται γιατί πρέπει να φωνάζετai το σύνθημα ''Λευτεριά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ'' και αν είναι όλοι αθώοι η όχι!!και συ ψάχνεις να βρείς άκρη για κοινωνικοπολιτικά ζητήματα με αυτούς?που σε λέει με το είπαν 3 μπάτσοι και δε μπορεί να λένε και οι 3 ψέμματα  :blushing:
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3370 on: December 30, 2012, 19:04:24 »

Τη διάλυση όλων των καταυλισμών Ρομά στην Πελοπόννησο ζήτησε από την ΕΛΑΣ ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης.

----

"Ζήτησα από τον αρχηγό της αστυνομίας στην Πελοπόννησο να διαλυθούν όλοι οι υφιστάμενοι καταυλισμοί των Ρομά στην Πελοπόννησο".

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος στα φαινόμενα λεηλασίας που παρατηρούνται. Και συνέχισε:

"Διαφορετικά η περιφέρεια θα λάβει πολιτικές αποφάσεις αντιμέτρων στην κυβέρνηση εφόσον δεν ληφθούν οι αναγκαίες ενέργειες".

Ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε ακόμα πως τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει στην Τρίπολη η διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος και η σύγκληση διεθνούς επιτροπής για τη δημιουργία προγραμμάτων επανένταξης των Ρομά με τη συμμετοχή και της αρμόδιας Ευρωπαίας επιτρόπου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε ότι "δεν μπορεί να επιμεριζόμαστε το κόστος καταστροφής της περιφέρειας αφήνοντας τους Ρομά να λεηλατούν τις αγροτικές και τις μεταποιητικές επενδύσεις" και πρόσθεσε:

"Η επένδυση φωτισμού της Ακροκορίνθου, ένα έργο κόστους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που υλοποιήθηκε επί υπουργίας μου στο υπουργείο Πολιτισμού, έχει ολοκληρωτικά λεηλατηθεί από τους Ρομά. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε παραπέρα την ιστορία αυτή".

-------
τι μου θυμίζουν κατι τετοια τι μου θυμιζουν....κατι δεκανείς.... 
κατι πρεπει να κανουμε με αυτον το μαλακα το σκατοφασιστα που εχουμε για περιφερειαρχη . . . ο ανθρωπος ειναι περισσοτερο απο επικινδυνος . . .
αλλά τι να πεις, σιγουρα υπαρχουν κι άλλοι, πολλοί, . . . τρελοι . . . στο κοσμο που θα χαρουν με κατι τετοιο και θα πουν καλά τους κανει τους γυφτους αφου βρωμάνε, εχουν αρρωστιες, εχουν σκουρο δερμα, κλεβουν, πουλανε πρεζα, κλεβουν το κολατσιό απ τα παιδιά μας στα σχολεια, μιλανε κατι ακαταλαβίστικα για γλώσσα, δε δουλευουν αλλά όλο ζητιανευουν, στην εκκλησία δε πατάνε να κοινωνήσουν (ουτε το σταυρό τους κανουν αν το προσέξετε! ρωτήστε ενα γυφτο να κανει το σταυρό του και θα δείτε! δε τον κάνει...)  και τέλος οδηγούν χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια.     
« Last Edit: December 30, 2012, 19:18:02 by spartiatis »

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3371 on: December 30, 2012, 19:20:22 »
Κανένα σύστημα δεν πολεμάω, απλώς κριτικάρω. Το δικό μου δηλαδή είναι γνώμη (εσύ το λες γκρίνια, κλασσική επιχειρηματολογία κι αυτή συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.
Το δικό σου δεν είναι γνώμη, είναι στήριξη και συνέργεια σε διαρκές μαζικό έγκλημα. Καμία σχέση με γνώμη.

http://www.youtube.com/watch?v=m9We2XsVZfc (Embedding disabled, limit reached)
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #3372 on: December 30, 2012, 19:38:26 »
Όσο υπάρχουν νέοι άνθρωποι που έχουν πειστεί, μεταξύ των άλλων, ότι το πρόβλημα στα Πανεπιστήμια είναι οι "αιώνιοι" φοιτητές αυτό σημαίνει ότι η "δουλειά" πέτυχε.
Ξέρει ο αντωνάκης.

baron

• Guest
« Reply #3373 on: December 30, 2012, 19:54:32 »
να τους πείσουν geo?

Λάθος αδελφέ μου!

Να τους εξαγοράσουν θέλεις να πεις.

εάν είναι δυνατόν με ποσοστά ανεργίας στους νέους 50 %+ , ακριβώς αυτοί, να ασχολούνται με φοιτητές και με τσιγγάνους η μικροπωλητές πακιστανούς.

Αυτοί που βλέπουν ότι "κάτι γίνεται" είναι ανάμεσα σε αυτούς (κάπου 44 000 μέχρι τώρα) που "πληρώθηκαν" για τον αγώνα τους για να κερδίσει το κόμμα.

Πετάγεται το κάθε πουλημένο τομάρι και πουλάει πνεύμα -έχει και άποψη. Φωτιά και τσεκούρι στην λαίλαπα.

Jordan-4

• Guest
« Reply #3374 on: December 30, 2012, 19:55:16 »
κοινωνία μας είναι ο ΠΑΟΚ και πίπες δίνουμε μονο σε όσες ξέρουν καλο τσιμπούκι γιατί είμαστε μερακλήδες άντε μας έχετε ζαλίσει σε "παοξιδικο" forum κοινωνία και αρχίδια καπλαμά μονο ΠΑΟΚ ρε  γαμιέται η βάρcα και όλα τα παρελκόμενα της λέμε
« Last Edit: December 30, 2012, 23:14:06 by Capricorn »

trelos4

• Guest
« Reply #3375 on: December 30, 2012, 20:15:16 »
γιναμε και πουλημενοι τωρα.το παρατσουκλι σου μπαρον στα ρωσικα σημαινει προβατο..τυχαιο?

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #3376 on: December 30, 2012, 20:38:04 »

κοινωνία μας είναι ο ΠΑΟΚ και πίπες δίνουμε μονο σε όσες ξέρουν καλο τσιμπούκι γιατί είμαστε μερακλήδες άντε μας έχετε ζαλίσει σε "παοξιδικο" forum κοινωνία και αρχίδια καπλαμά μονο ΠΑΟΚ ρε  γαμιέται η βάρcα και όλα τα παρελκόμενα της λέμε

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #3377 on: December 30, 2012, 20:38:32 »
κοινωνία μας είναι ο ΠΑΟΚ και πίπες δίνουμε μονο σε όσες ξέρουν καλο τσιμπούκι γιατί είμαστε μερακλήδες άντε μας έχετε ζαλίσει σε "παοξιδικο" forum κοινωνία και αρχίδια καπλαμά μονο παοκ ρε  γαμιέται η βάρcα και όλα τα παρελκόμενα της λέμε

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3378 on: December 30, 2012, 20:42:20 »
σβηστε το τοπικ τοτε αν δεν σας αρεσει

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #3379 on: December 30, 2012, 20:44:02 »
Πίστεψε με φίλε αυτη είναι η πάγια πρόταση μου απο τότε που έγινα μοντ.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ