Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 180398 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...
« Reply #3320 on: December 29, 2012, 21:26:45 »
σα χχχχχχχχχ πεταγεσαι οποτε θιγουμε τετοια θεματα κατα τ αλλα δεν ασχολεισαι

Δικαίωμα του καθενος είναι να έχει όποια άποψη θέλει παρακαλώ όχι βρισιές και προκλήσεις σε άλλα μέλη
« Last Edit: December 29, 2012, 21:32:00 by tsakalaki »

trelos4

• Guest
« Reply #3321 on: December 29, 2012, 21:29:44 »
χχχχχχχχ πεταγεσαι εσυ.και ναι δεν ασχολουμαι.συνεχεια φταινε οι αλλοι αλλα ποτε εμεις.δεν μπορεις να πεις κατι ελευθερα στο φορουμ χωρις να σου δωσουν παρατσουκλι

είπαμε τελείωσε δεν απαντουμε αφήνουμε τους μοντ να καθαρίζουν το τοπικ, γιατι μετα βγαίνουν κάρτες
« Last Edit: December 29, 2012, 21:34:14 by tsakalaki »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3322 on: December 29, 2012, 21:32:41 »
μπορεις ρε μεγαλε αλλα μην πουλας τρελα οτι δηθεν δεν ασχολεισαι

οποτε λεμε για χουντα κ φασιστες πεταγεσαι λες το αντιθετο..πεσ ναι ειμαι ΧΑ να σε παραδεχτω κ οχι στα πουστικα

ολοι αυτοι τετοιοι ειστε ομως δεν εχετε αρχιδια ρε

trelos4

• Guest
« Reply #3323 on: December 29, 2012, 21:36:29 »
οχι δεν ειμαι ΧΑ .ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΥΤΕ ΗΜΟΥΝ.με τα δικα μου τα ματια βλεπω οτι παει να γινει κατι θετικο απο τον δενδια.ισως να ειμαι λαθος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3324 on: December 29, 2012, 23:33:36 »
trelos4, ποιο είναι το θετικό, όπως γράφεις παραπάνω, που με τα δικά σου μάτια βλέπεις ότι πάει να γίνει με τον δενδια? καλοπροαίρετα ρωτάω αδερφέ γιατί μ ενδιαφέρει να ακούσω την άποψή σου. εγώ πάντως, με τα δικά μου μάτια, βλέπω στον δενδια έναν διεστραμμένο πουτάνας γιο που ίσως τον γάμαγε ο πατέρας του όταν ήταν μικρός, που τώρα που μεγάλωσε και έπιασε εξουσία, χωρίς δισταγμό θα με (σε) σήκωνε χωρίς λόγο απ το κρεβάτι μου (σου) μέσα στη νύχτα και θα με (σε) βασάνιζε μπροστά στα παιδιά μου (σου), όπως κάνανε και κάτι άλλοι πουτάνας γιοι πριν δεκαετίες.  

πραγματικά μ ενδιαφέρει να μάθω ποιο είναι το καλό που πάει να κάνει . . .

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3325 on: December 29, 2012, 23:47:47 »

Τo σκάνδαλο Πάχτα-επένδυσης χρυσού στο FRANCE2

Αυτό το βρωμόσκυλο να θυμίσω ότι ήταν υφυπουργός οικονομικών των αρχιλαμόγιων παπαντωνίου-χριστοδουλάκη στις κυβερνήσεις της ισχυρής ελλάδας του σημίτη, της ολυμπιάδας και των στρατόπεδων συγκέντρωσης μεταναστών

ΥΓ: Ευτυχώς που βγάλαν τους άπλυτους από καταλήψεις και πανεπιστήμια και θα μπει επιτέλους μια τάξη στη χώρα  :a1006: :a1006: :a1006:
Άντε κανά δυο τέτοια ακόμα και βλέπω σύντομα να έχουμε και λεφτά για καλοριφέρ
« Last Edit: December 29, 2012, 23:57:24 by Català »

trelos4

• Guest
« Reply #3326 on: December 30, 2012, 00:35:23 »
το οτι επιτελους καποιοι κλεφτες εχουν γεμισει τον κορυδαλλο.το διωξιμο τον λαθρομεταναστων.τις αλλαγες που ειναι να γινουν στο ΦΠΑ.το οτι εκαναν μειωσεις σε δημοσιο και ειδικα μισθολογια και δεκο ωστε να μην εχουν το βαρος οι ιδιωτικοι να πληρωνουν τοσους πολλους.το οτι παει να μπει μια ταξη στα πανεπιστημια χωρις να εχουμε αιωνιους φοιτητες.με το δικο μου ματι παντα

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #3327 on: December 30, 2012, 01:10:13 »
το διωξιμο τον λαθρομεταναστων.

θα παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η περίπτωση του να βρισκόσουν στη θέση που είναι οι λαθρομετανάστες ... είτε εσύ ... είτε ο Δένδιας ... είτε οποιοσδήποτε Δένδιας λειτουργεί με αυτό το σκεπτικό ...

trelos sporos

• Guest
« Reply #3328 on: December 30, 2012, 02:13:58 »
θα παρουσιαζε ιδιαιτερο ενδιαφερον η περιπτωση του να  σπουδαζες/εμενες αθηνα σε περιοχες γκετο των λαθρο.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3329 on: December 30, 2012, 02:35:53 »
ποιο ειναι το προβλημα σου εσενα ρε σπορος? ζεισ εσυ σε τετοιο γκετο?

πες μας τι σε ενοχλει? σου την σπανε τα μουτρα τους? βρωμανε? σε πειραζει που δεν καταλαβαινεισ την γλωσσα τους? φοβασαι μην σε λήστεψουν μην γινει καποια φασαρια? ειναι απλα κατι διαφορετικο και νοιωθεις ανασφαλεια σε καθε τι διαφορετικο?

αιντε να το συζητησουμε λοιπον.

trelos4

• Guest
« Reply #3330 on: December 30, 2012, 02:45:49 »
κουβαλανε πολλες αρρωστιες.σκοτωνουν για το τιποτα.η μονη δουλεια τους ειναι βαπορακια, παραεμποριο με απομιμησεις και εμποριο οπλων..θελεις και αλλα?
δηλαδη αυτα που λενε οι αθηναοι και ειδικα οι γυναικες ειναι ψεμματα?η ειναι ολοι φασιστες

trelos sporos

• Guest
« Reply #3331 on: December 30, 2012, 02:53:19 »

πες μας τι σε ενοχλει? σου την σπανε τα μουτρα τους? βρωμανε? σε πειραζει που δεν καταλαβαινεισ την γλωσσα τους? φοβασαι μην σε λήστεψουν μην γινει καποια φασαρια? ειναι απλα κατι διαφορετικο και νοιωθεις ανασφαλεια σε καθε τι διαφορετικο?

μας εχουνε ληστεψει ηδη φιλε και ναι νοιωθω ανασφαλεια να κυκλοφορω σε πολλες περιοχες αμα το θεωρεις παραλογο γνωμη σου.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3332 on: December 30, 2012, 02:58:46 »
κουβαλανε πολλες αρρωστιες οταν λεσ? ποσες ο καθενασ? θα μιλησουμε σοβαρα η να τα παρατησω απο τωρα?

γνωρισες πολλους? εισαι γιατρος και τους εξετασες?

σκοτωνουν για το τιποτα? να τα παρατησω μαλλον. ειδες εσυ? σου ειπαν καποιοι οτι οι λαθρομεταναστες σκοτωνουν?και για το τιποτα?

βαπορακια εχεις γνωρισει εστω και ενα? μηπως εισαι μπατσος και τα ξερεις ολα αυτα?

εχεις προβλημα μ τις απομιμησεις? εισαι μετοχος της nike? πηρες οπλο απο καποιον λαθρομεταναστη?

εκανες γκαλοπ στην αθηνα? και κυριως στις γυναικες? οι γυναικες λενε και οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια,ισχυει?

northeagle_4

• Guest
« Reply #3333 on: December 30, 2012, 02:59:02 »
επιχειρηματολογια χ.α. και πρετεντερηδων,πες μας και για τις γιαγιαδες που χωρις τα παλικαρια με τα μαρα δεν μπορουν να παρουν την συνταξουλα τους απο τα ατμ και αλλα τετοια παραδειγματα κοινοφελους εργου με κατελειμενα σπιτια κ.ο.κ

κατα δευτερον διαβασε τους κανονες του φορουμ που λενε για απαγορευση ρατσιστικων σχολιων και στοχοποιησης ομαδας ανθρωπων βαση εθνικοτητας,χρωματος,θρησκειας κτλ γιαυτο πιπες περι αρρωστιων,επαγγελματων και το τι κανει κανεις ας τα για αλλα φορουμ.

κατα τριτων φαινετε ποιος εχει αποψη επειδη ειδε και ποιος επειδη καποιος ειπε ,ακουσε και τετοια....μπαμ κανει.

κατα τεταρτων σας τρωει ο κωλος σας να την ακουσετε ποιοι σκοτωνουν απο βιτσιο....ειναι και φρεσκα και δεν κανει να το πιασουμε αλλα αν το κανε κανα ξενος θα μας ειχατε ζαλισει το παπαρι, για ξανθη μιλαω. τωρα που ειναι ελληνας ειναι ψυχοπαθης απλα και κτηνος αν ηταν ξενος αυτοι σκοτωνουν βιαζουν και και και ...α ρε μυαλα που χουμε σε αυτην την χωρα...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3334 on: December 30, 2012, 03:00:41 »

μας εχουνε ληστεψει ηδη φιλε και ναι νοιωθω ανασφαλεια να κυκλοφορω σε πολλες περιοχες αμα το θεωρεις παραλογο γνωμη σου.

θα μπορουσε να ηταν και ελληνες σπορος δεν ειναι αποκλειστικοτητα οι ληστειες των λαθρομεταναστων.

trelos4

• Guest
« Reply #3335 on: December 30, 2012, 03:04:26 »
μου τα λενε  3 συμμαθητες πρωην που εγιναν μπατσοι και ειναι αθηνα.τωρα αμα λενε και οι 3 ψεμματα.παω πασο

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3336 on: December 30, 2012, 03:06:48 »
αφου σου τα λενε μπατσοι αυτο φτανει ..

trelos4

• Guest
« Reply #3337 on: December 30, 2012, 03:11:32 »
να υποθεσω οτι και για τις χιλιαδες εκδιδομενες απο την αφρικη μου λενε ψεμματα?

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
« Reply #3338 on: December 30, 2012, 03:54:38 »
Ρε trelos4 το κρατος σε συνεργασια με τις τραπεζες και η νοοτροπια του ελληναρα σε φεραν σε αυτο το χαλι σαν χωρα και οχι οι μεταναστες. Αν αυτη η χωρα που ζεις δεν ητανε ενα ανεξελεγκτο μπουρδελο, τοτε ολοι αυτοι που σε ενοχλουν θα δουλευαν σε εργοστασια, θα πληρωναν φορους και θα συνεισφερανε στις τοπικες οικονομιες οπως αλλωστε συμβαινει σε ολα τα ανεπτυγμενα κρατη, των οποιων οι οικονομιες εχουν βοηθηθει αβερτα απο μεταναστες (ηπα, αγγλια, γερμανια, γαλλια, σουηδια κτλ). Στανταρ καποιοι μεταναστες συντελουν και αυτοι στην εξαρση της εγκληματικοτητας αλλα αλλου πρεπει να αναζητηθουν οι ενοχοι.

Στην τελικη λιγο ιστορικη μνημη δεν βλαπτει καθως σαν ελληνας ησουν εισαι και θα εισαι μεταναστης που πολλες φορες θεωρηθηκε και τριτοκοσμικος, αλλα και σαν ΠΑΟΚ εισαι προσφυγικο σωματειο. Και ξερεις οι μεταναστες απο Κων/πολη, Μ.Ασια και Ποντο δεν ειχαν και την καλυτερη υποδοχη απο τους καθαροαιμους ελληναραδες. Τους γκετοποιησαν καθως βρωμουσαν, ειχαν αρρωστιες, ηταν τουρκοι, ητανε κλεφτοκοταδες και αλλα τετοια εμορφα..

Αντε καλη χρονια και καλα μυαλα
aderfia zeite

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3339 on: December 30, 2012, 10:54:08 »
το οτι επιτελους καποιοι κλεφτες εχουν γεμισει τον κορυδαλλο.το διωξιμο τον λαθρομεταναστων.τις αλλαγες που ειναι να γινουν στο ΦΠΑ.το οτι εκαναν μειωσεις σε δημοσιο και ειδικα μισθολογια και δεκο ωστε να μην εχουν το βαρος οι ιδιωτικοι να πληρωνουν τοσους πολλους.το οτι παει να μπει μια ταξη στα πανεπιστημια χωρις να εχουμε αιωνιους φοιτητες.με το δικο μου ματι παντα

ποιος μπηκε στον κορυδαλλο;ο ακης;κλαιω ρε μλκ.τεσπα ετσι ειναι αμα ετσι νομιζεις

για τους λαθρο δεν σου λεω κατι σου λενε οι αλλοι

αλλα εδω περα ρε φιλε με εχεις κουφανει σε βαθμο να θελω να σε βρισω

ποιο φπα λες ρε μεγαλε;το 23%;και ποιοι ιδιωτικοι υπαλληλοι χωρις συλλογικες συμβασεις;.δεν βλεπεις τι γινεται εξω;αλλαγες λες;ναι οντως αλλαγες σε μισθους.καποιοι παιρνουν και 280 τον μηνα

ελευθεροι επαγγελματιες μηπως εννοεις;μηπως μηπως εννοεις την φορολογηση απο το πρωτο ευρω με 26%;γιατι σιγουρα με αυτα τα μετρα ουτε ελευθεροι επαγγελματιες θα υπαρχουν ουτε ιδιωτικοι υπαλληλοι ουτε και οι δημοσιοι θα παιρνουν πανω απο 5 κατοσταρικα
τεραστια αλλαγη λοιπον

τα αλλα ταξη ασφαλεια και ησυχια παλι δεν θελω να τα σχολιασω

τεσπα σε αφηνω στον κοσμο σου φιλε τρελε που σιγουρα δεν ειναι η εδω πραγματικοτητα

τρελε σπορε δεν ξερω αν ζεις σε γκετο μεταναστων οπως λες αλλα ναι οντως υπαρχουν τετοια.
η εμπειρια η δικια μου χωρις να βασιζομαι στο τι ακουω,χωρις να εχω κομπλεξ με το διαφορετικο χρωμα,ειναι πως στα γκετο των μεταναστων δεν εχεις προβλημα να κυκλοφορεις αναμεσα στους μεταναστες ουτε και οταν πας στα μαγαζια τους θα σε κοιταξουν με μισο ματι.

ο μεγαλυτερος κινδυνος σε αυτα τα γκετο ωστε να απειληθει η σωματικη σου ακεραιοτητα δεν ειναι οι μεταναστες αλλα οι φασιστες ειτε ελληνες ειτε μεταναστες λευκου χρωματος που στρατολογηθηκαν....εννοω εσυ σαν ελληνας εναντια στον νεοναζι κινδυνευεις περισσοτερο απο οτι ενας αλβανος που ψιριζει παππουδες σε πλατειες γιατι τον εβαλε η χρυση αυγη εκει περα μην τυχον και πατησει το ποδι του κανας πακιστανος και την μολυνει

αυτο ειναι προσωπικη οπτικη δεν μου τα πε κανενας μπατσος