το οτι επιτελους καποιοι κλεφτες εχουν γεμισει τον κορυδαλλο.το διωξιμο τον λαθρομεταναστων.τις αλλαγες που ειναι να γινουν στο ΦΠΑ.το οτι εκαναν μειωσεις σε δημοσιο και ειδικα μισθολογια και δεκο ωστε να μην εχουν το βαρος οι ιδιωτικοι να πληρωνουν τοσους πολλους.το οτι παει να μπει μια ταξη στα πανεπιστημια χωρις να εχουμε αιωνιους φοιτητες.με το δικο μου ματι παντα
ποιος μπηκε στον κορυδαλλο;ο ακης;κλαιω ρε μλκ.τεσπα ετσι ειναι αμα ετσι νομιζεις
για τους λαθρο δεν σου λεω κατι σου λενε οι αλλοι
αλλα εδω περα ρε φιλε με εχεις κουφανει σε βαθμο να θελω να σε βρισω
ποιο φπα λες ρε μεγαλε;το 23%;και ποιοι ιδιωτικοι υπαλληλοι χωρις συλλογικες συμβασεις;.δεν βλεπεις τι γινεται εξω;αλλαγες λες;ναι οντως αλλαγες σε μισθους.καποιοι παιρνουν και 280 τον μηνα
ελευθεροι επαγγελματιες μηπως εννοεις;μηπως μηπως εννοεις την φορολογηση απο το πρωτο ευρω με 26%;γιατι σιγουρα με αυτα τα μετρα ουτε ελευθεροι επαγγελματιες θα υπαρχουν ουτε ιδιωτικοι υπαλληλοι ουτε και οι δημοσιοι θα παιρνουν πανω απο 5 κατοσταρικα
τεραστια αλλαγη λοιπον
τα αλλα ταξη ασφαλεια και ησυχια παλι δεν θελω να τα σχολιασω
τεσπα σε αφηνω στον κοσμο σου φιλε τρελε που σιγουρα δεν ειναι η εδω πραγματικοτητα
τρελε σπορε δεν ξερω αν ζεις σε γκετο μεταναστων οπως λες αλλα ναι οντως υπαρχουν τετοια.
η εμπειρια η δικια μου χωρις να βασιζομαι στο τι ακουω,χωρις να εχω κομπλεξ με το διαφορετικο χρωμα,ειναι πως στα γκετο των μεταναστων δεν εχεις προβλημα να κυκλοφορεις αναμεσα στους μεταναστες ουτε και οταν πας στα μαγαζια τους θα σε κοιταξουν με μισο ματι.
ο μεγαλυτερος κινδυνος σε αυτα τα γκετο ωστε να απειληθει η σωματικη σου ακεραιοτητα δεν ειναι οι μεταναστες αλλα οι φασιστες ειτε ελληνες ειτε μεταναστες λευκου χρωματος που στρατολογηθηκαν....εννοω εσυ σαν ελληνας εναντια στον νεοναζι κινδυνευεις περισσοτερο απο οτι ενας αλβανος που ψιριζει παππουδες σε πλατειες γιατι τον εβαλε η χρυση αυγη εκει περα μην τυχον και πατησει το ποδι του κανας πακιστανος και την μολυνει
αυτο ειναι προσωπικη οπτικη δεν μου τα πε κανενας μπατσος