Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 180171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αγαπητέ μου φίλε savage republic ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε εκτιμώ.
Βέβαια εδώ μεταφέρεις ένα κείμενο, που παίζει με την εικόνα αλλά οι δηλώσεις μένουν.
Τελειωνω λέγοντας πως πολύ πιθανο χωρίς να υπερασπίζομαι κανένα να απουσίαζαν απο την αίθουσα η και απο την συνεδρίαση όλους κατηγορεί το κείμενο, άλλο αυτό και άλλο να φεύγει για να μη σηκωθείς σε ενδειξη τιμής.

Δεν τα λέω εγω τα λέει πιο πάνω η ίδια
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **

ÁíáðáñÜãåôáé óå ðïëëÜ éóôïëüãéá, áêñïäåîéÜ êáé “åíçìåñùôéêÜ”, Ýíá äÞèåí öùôïñåðïñôÜæ ðïõ êáôáãñÜöåé ÷ñïíéêÜ ôçí ðáñïõóßá ôçò Ñåðïýóç óáí áõôü åäþ.

ôï áêñïäåîéá åéíáé óáí ôçí êïêá êïëá ðáåé ìå ïëá?
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline savage republic

• Βασικός
ÁãáðçôÝ ìïõ ößëå savage republic îÝñåéò ðüóï óå áãáðþ êáé óå åêôéìþ.
ÂÝâáéá åäþ ìåôáöÝñåéò Ýíá êåßìåíï, ðïõ ðáßæåé ìå ôçí åéêüíá áëëÜ ïé äçëþóåéò ìÝíïõí.
Ôåëåéùíù ëÝãïíôáò ðùò ðïëý ðéèáíï ÷ùñßò íá õðåñáóðßæïìáé êáíÝíá íá áðïõóßáæáí áðï ôçí áßèïõóá ç êáé áðï ôçí óõíåäñßáóç üëïõò êáôçãïñåß ôï êåßìåíï, Üëëï áõôü êáé Üëëï íá öåýãåé ãéá íá ìç óçêùèåßò óå åíäåéîç ôéìÞò.

Äåí ôá ëÝù åãù ôá ëÝåé ðéï ðÜíù ç ßäéá
Äåêôü.

ÁíáðáñÜãåôáé óå ðïëëÜ éóôïëüãéá, áêñïäåîéÜ êáé “åíçìåñùôéêÜ”, Ýíá äÞèåí öùôïñåðïñôÜæ ðïõ êáôáãñÜöåé ÷ñïíéêÜ ôçí ðáñïõóßá ôçò Ñåðïýóç óáí áõôü åäþ.

ôï áêñïäåîéá åéíáé óáí ôçí êïêá êïëá ðáåé ìå ïëá?

Ôï êåßìåíï äåí åßíáé äéêü ìïõ. Ìßá äéáöïñåôéêÞ Üðïøç âñÞêá êáé ðüóôáñá áð' áõôÜ ðïõ âëÝðù íá ãñÜöïíôáé. ÁëëÜ êé åóý âñå Üíèñùðå äåí èõìÜóáé áðü ôé óåëßäá ôï îåóÞêùóåò; ;D Ùò åðß ôï ðëåßóôïí ôÝôïéåò óåëßäåò ôï áíáðáñÞãáãáí.

ÊáôÜ ô' Üëëá, óôï ãåíéêüôåñï ðëáßóéï, ï åèíéêéóìüò äåí åßíáé ìüíï ðñïíüìéï ôçò áêñïäåîéÜò. Áêüìá êáé åíôüò ôïõ ÓÕÑÉÆÁ õðÜñ÷åé Ýíôïíá (ÊÏÅ ð.÷.). Èåùñþ ëÜèïò ôçí ôáýôéóç ôïõ åèíéêéóìïý ìå ôçí Üêñá äåîéÜ. ËÜèïò ðïõ ôï êÜíïõí ïé áñéóôåñïß ãéá íá îå÷íïýí ôá ôïõ ïßêïõ ôïõò.  ;)

Btw, ãñáììÝíç ôçí Ý÷ù ôçí êõñßá êáé èåùñþ áðáñÜäåêôá ôá åðßìá÷á ãñáðôÜ ôçò.

baron

• Guest
Το γνωστό πέρα δώθε με τις ημερες μνήμης.
Αλλα είπα και θα το ξαναλέω: Δεν ξεκαθάρισες το παρελθόν , δεν απέδωσες ευθύνες -- θα το σέρνεις μια ζωή μαζί σου , για πάντα.

Αδιαφορώ για την ρεπούση τον σαμαρά η οποιον άλλων ήταν απών. Ενδιαφέρον έχει ότι αυτοί που θα έπρεπε να είχαν μνήμη στέλνουν αυτούς στην βουλή...

Ενδιαφέρον επίσης: Η υπογραφή του τσακάλου
ούτε φασισμός ούτε αναρχία μας λέει. Το ερώτημα είναι φυσικά τι απομένει ?? Ερώτηση κρίσεως.

Εννοείτε φυσικά ότι δεν τον ενδιαφέρει ούτε η ηχηρή απουσία τον "εκγεφαλων" που είναι ούτε φασίστες ούτε αναρχικοί.... το υπόλοιπο δηλαδή
Με αυτή την λογική λοιπόν : Γαμήστε την ρεπούση και στα ψιλά τα υπόλοιπα.

Σταθερά,- δε λέω. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Και έτσι θα μείνουμε με τις μέρες μνήμης παραμάσχαλα -- του 22 του 45-49 του 74 του σήμερα.

Είπαμε: Ούτε "φασιμος" ούτε αναρχία. Κέντρο-φιλήσυχο-εθνικό-tik και μετά δυο τσάμικα. Από της δώδεκα και μετά πρόγραμμα terleggas

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **

Το κείμενο δεν είναι δικό μου. Μία διαφορετική άποψη βρήκα και πόσταρα απ' αυτά που βλέπω να γράφονται. Αλλά κι εσύ βρε άνθρωπε δεν θυμάσαι από τι σελίδα το ξεσήκωσες; ;D Ως επί το πλείστον τέτοιες σελίδες το αναπαρήγαγαν.

Κατά τ' άλλα, στο γενικότερο πλαίσιο, ο εθνικισμός δεν είναι μόνο προνόμιο της ακροδεξιάς. Ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει έντονα (ΚΟΕ π.χ.). Θεωρώ λάθος την ταύτιση του εθνικισμού με την άκρα δεξιά. Λάθος που το κάνουν οι αριστεροί για να ξεχνούν τα του οίκου τους.  ;)

Btw, γραμμένη την έχω την κυρία και θεωρώ απαράδεκτα τα επίμαχα γραπτά της.

Για το κειμενο ελεγα ρε....καλα το σαιτ που ξεσηκωσα ηταν θεικο το διαβαζα και εκλεγα

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

Ενδιαφέρον επίσης: Η υπογραφή του τσακάλου
ούτε φασισμός ούτε αναρχία μας λέει. Το ερώτημα είναι φυσικά τι απομένει ?? Ερώτηση κρίσεως.

Εννοείτε φυσικά ότι δεν τον ενδιαφέρει ούτε η ηχηρή απουσία τον "εκγεφαλων" που είναι ούτε φασίστες ούτε αναρχικοί.... το υπόλοιπο δηλαδή
Με αυτή την λογική λοιπόν : Γαμήστε την ρεπούση και στα ψιλά τα υπόλοιπα.

Σταθερά,- δε λέω. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Και έτσι θα μείνουμε με τις μέρες μνήμης παραμάσχαλα -- του 22 του 45-49 του 74 του σήμερα.

Είπαμε: Ούτε "φασιμος" ούτε αναρχία. Κέντρο-φιλήσυχο-εθνικό-tik και μετά δυο τσάμικα. Από της δώδεκα και μετά πρόγραμμα terleggas

Ενδιαφέρον θα είχε για εμένα κατα πόσο έχεις σχέση με τον ΠΑΟΚ, γιατί αν δεν γνωρίζεις αυτό το σύνθημα μάλλον είσαι μακρυά νυχτωμένος.

Ενδιαφέρον επίσης έχει το ότι πήρες ένα τμήμα της υπογραφής μου για να πλάσεις την θεωρεία σου; να το παρουσιάσεις σαν εξυπνάδα; απορώ και σηκώνω ψηλά τα χέρια.

Σου απαγορεύω σαν απλό μέλος,  να θεωρείς και να γράφεις εδώ μέσα τι με ενδιαφέρει και τι όχι, δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω, δεν γνωρίζεις τις απόψεις μου, αν έχω περι της πολιτικής.
Αυτά σου επιτρέπω να τα κάνεις σε άλλους που σε παίρνει.

Όσο για τα τσάμικα τα κλαρίνα και τα υπόλοιπα όπως ο Τερλέγκας και τα σκυλάδικα τα αφήνω σε εσένα, γιατί φαντάζομαι θα τα έχεις πιο πολύ ανάγκη εκεί που είσαι εγώ ούτε έχω σχέση με αυτά ούτε πρόκειται να ασχοληθω σε αυτη την ηλικία.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

baron

• Guest
Η απάντηση σου είναι ότι περίμενα.

-- Για το σύνθημα:

δεν ξέρω εάν το δεύτερο μέρος λανσάρεται ως η αποκάλυψη στα think tank του σύγχρονου PAOKiou αλλα σε άλλες δεκαετίες θα "σε πηγαιναν" "γαμιωντας" έως την κορόμηλα σταυρώνοντας σε πάνω από την OZ για τέτοιες μαλακίες.
Εντός γηπέδου θα έφευγες DIRECT από την a προς την Ag.Μαρίνα.

Ήταν οι εποχές όπου κάθε πάνo στο A του ΠΑΟΚ είχε και κύκλο, και τα φρικιά της a ... είπαμε

Πιθανόν άλλαξαν οι καιροί.

Σε εσένα και σε κάποιους άλλους απομένει να δείξουν κατά ποσο είναι ούτε φασιμος ούτε αναρχία.

Ας πούμε: ποτε ÐÁÏÊôóÜêéá ήταν επίσημα σε αντιφά φάση?
Ας πούμε η "4" εναντίον των φασιστών στην διαδήλωση τάδε?

βοηθήστε με στο παραπάνω και εγώ θα "σπονσαρο" φωτό με επίσημα τα ΔΣ συνδέσμων του ΠΑΟΚ σε εκδηλώσεις φασιστών - βασιλοφρόνων - nazi -- τέλεια ως εδώ.
............................................

Το δεύτερο περί του συνθήματος:

Ωραία ακούγεται στο αυτi. Πάρε να χεις και τρομοκρατία και θρησκεία έχει μέσα. Μέχρι εκεί καλά.
Στο δεύτερο σκέλος έχουμε πρόβλημα.

εάν υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι τρομοκρατία (για τους άλλους) τι άλλο  από "φασιsμος" είναι για αυτούς?
Αλλα το αφήνω αυτό και πάω στο επίμαχο ξανά:

Εάν υποθέσουμε ότι για το Παόκι ισχύουν της παράμετροι ως ιδεολογικό υπόβαθρο

- Ρίζωμα στο λαϊκό στρώμα
- Ιδεολογική Μάχη εναντίον του "καθεσθμενου" (αθηνα γαμημένη- πολιτική κλπ.)
- ανένδοτος αγώνας εναντίον κρατικών και παρακρατικών ως εκφραστές αυτού του κατεστημένου δηλ. μπάτσοι

Εάν ισχύουν αυτά , κατά ποσο ισχύει το ούτε φασισμός ούτε αναρχία? Στην δικια μου ιδεολογία η σύγκρουση με το κατεστημένο έχει συνέπεια: Την απελευθέρωση από την μπότα του Ματατζή και πάει την κοινωνία κατευθείαν στην ΑΝΑΡΧΙΑ.

Λοιπόν?

.........................

Τα τι Παοκτζής είμαι στα χαρίζω. Είναι τα γνωστά όταν σε πιάνουν να κλέβεις σοκολάτες. Κάτι πρέπει να κανεις.

Τα terleggas (εδώ που είμαι εγώ) είναι techno -trance-psychedelic -house-heavy και αλλα καλά. Η παρατήρηση μου πάει κατευθείαν στους "εορτασμούς" πολυτεχνείου - σφαγή μικρασιατών και οποιος κατάλαβε κατάλαβε

Και επειδή εγώ παίζω με ανοιχτά χαρτιά:

Εγώ είμαι ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ

περισσότερες πληροφορίες η ΚΥΠ η ΕΥΠ όπως την λένε τώρα η και στην αντιτρομοκρατική με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Εγώ είμαι ΠΑΟΚ..

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Mονο ΠΑΟΚ.

Μ-Ο-Ν-Ο ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
μεγάλο τσακάλι αυτός που έβαλε στον τίτλο η ώρα της πίπας....προφήτης.

Mονο ΠΑΟΚ.

Μ-Ο-Ν-Ο ΠΑΟΚ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
Κλάμα!  :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

!

Jordan-4

• Guest
Η απάντηση σου είναι ότι περίμενα.

-- Για το σύνθημα:

δεν ξέρω εάν το δεύτερο μέρος λανσάρεται ως η αποκάλυψη στα think tank του σύγχρονου PAOKiou αλλα σε άλλες δεκαετίες θα "σε πηγαιναν" "γαμιωντας" έως την κορόμηλα σταυρώνοντας σε πάνω από την OZ για τέτοιες μαλακίες.
Εντός γηπέδου θα έφευγες DIRECT από την a προς την Ag.Μαρίνα.

Ήταν οι εποχές όπου κάθε πάνo στο A του ΠΑΟΚ είχε και κύκλο, και τα φρικιά της a ... είπαμε

Πιθανόν άλλαξαν οι καιροί.

Σε εσένα και σε κάποιους άλλους απομένει να δείξουν κατά ποσο είναι ούτε φασιμος ούτε αναρχία.

Ας πούμε: ποτε ΠΑΟΚτσάκια ήταν επίσημα σε αντιφά φάση?
Ας πούμε η "4" εναντίον των φασιστών στην διαδήλωση τάδε?

βοηθήστε με στο παραπάνω και εγώ θα "σπονσαρο" φωτό με επίσημα τα ΔΣ συνδέσμων του ΠΑΟΚ σε εκδηλώσεις φασιστών - βασιλοφρόνων - nazi -- τέλεια ως εδώ.
............................................

Το δεύτερο περί του συνθήματος:

Ωραία ακούγεται στο αυτi. Πάρε να χεις και τρομοκρατία και θρησκεία έχει μέσα. Μέχρι εκεί καλά.
Στο δεύτερο σκέλος έχουμε πρόβλημα.

εάν υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι τρομοκρατία (για τους άλλους) τι άλλο  από "φασιsμος" είναι για αυτούς?
Αλλα το αφήνω αυτό και πάω στο επίμαχο ξανά:

Εάν υποθέσουμε ότι για το Παόκι ισχύουν της παράμετροι ως ιδεολογικό υπόβαθρο

- Ρίζωμα στο λαϊκό στρώμα
- Ιδεολογική Μάχη εναντίον του "καθεσθμενου" (αθηνα γαμημένη- πολιτική κλπ.)
- ανένδοτος αγώνας εναντίον κρατικών και παρακρατικών ως εκφραστές αυτού του κατεστημένου δηλ. μπάτσοι

Εάν ισχύουν αυτά , κατά ποσο ισχύει το ούτε φασισμός ούτε αναρχία? Στην δικια μου ιδεολογία η σύγκρουση με το κατεστημένο έχει συνέπεια: Την απελευθέρωση από την μπότα του Ματατζή και πάει την κοινωνία κατευθείαν στην ΑΝΑΡΧΙΑ.

Λοιπόν?

.........................

Τα τι Παοκτζής είμαι στα χαρίζω. Είναι τα γνωστά όταν σε πιάνουν να κλέβεις σοκολάτες. Κάτι πρέπει να κανεις.

Τα terleggas (εδώ που είμαι εγώ) είναι techno -trance-psychedelic -house-heavy και αλλα καλά. Η παρατήρηση μου πάει κατευθείαν στους "εορτασμούς" πολυτεχνείου - σφαγή μικρασιατών και οποιος κατάλαβε κατάλαβε

Και επειδή εγώ παίζω με ανοιχτά χαρτιά:

Εγώ είμαι ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ

περισσότερες πληροφορίες η ΚΥΠ η ΕΥΠ όπως την λένε τώρα η και στην αντιτρομοκρατική με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ

XXXXXXXXX
« Last Edit: May 22, 2012, 23:23:42 by Capricorn »

Jordan-4

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
« Last Edit: May 22, 2012, 23:22:31 by northeagle_4 »

baron

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
« Last Edit: May 22, 2012, 23:22:09 by northeagle_4 »

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
  :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Πάγκαλος κατά Τσίπρα: "Μπορεί τόσο εύκολα ο κάθε Τσο... να λοιδωρεί ιστορικά ονόματα;"

Tο Τwitter επέλεξε ο Θ.Πάγκαλος για να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα είπε στο Παρίσι για τον Ολάντ-δρέου.

Εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεσε τον Αλ. Τσίπρα "τσόγλανο".

"Μπορεί τόσο εύκολα ο κάθε Τσο... -με συγχωρείτε- Τσίπρας να λοιδωρεί ιστορικά ονόματα;" διερωτήθηκε.

Ο πρώην υπουργός γράφει ακόμα ότι "σχολιάστηκε επαρκώς η ανοησία του Τσίπρα, που χαρακτήρισε τον φίλο της Ελλάδας πρόεδρο της Γαλλίας "Ολαντρέου", και τονίζει ότι  "Γεώργιος και Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και ο πρόσφατος πρωθυπουργός, είναι μέρος της ιστορίας της Ελλάδας'.

πεθαινω.......

υ.γ. αυτο που μου μαθανε και το τουιτερ οι πολιτικοι...

Offline scouser4

• Αλλαγή
φαε καμια πουτσ..σορυ πιτσα κ ασε το τουιτερ χοντρομπαλα γαμω κ σενα κ τον παπανδρεου κ οποιο αλλο μουνοπανο εε ιστορικο ονομα

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=459262

Αρχείο Α.Τσοχατζόπουλου: Αμοιβή 270.000 για επικοινωνιακή προβολή

Ακόμα και «επικοινωνιακές» συμβουλές ζήτησε να πάρει ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, από τον...Νίκο, ένα πρόσωπο του οποίου το επώνυμο παραμένει άγνωστο. Από το αρχείο του Ακη Τσοχατζόπουλου προκύπτει ότι ο «Νίκος» υπέβαλε πρόταση στον πρώην υπουργό για επικοινωνιακή επίθεση σε έντυπα και διαδικτυακά σάϊτ με στόχο να βελτιώσει την εικόνα του.

Η πρόταση περιλαμβάνει συνεχείς εμφανίσεις επί 18 μήνες στα ΜΜΕ και συγκρότηση ειδικής ομάδας εργασίας δημοσιογράφων με αποστολή να εξωραϊσει την εικόνα του Τσοχατζόπουλου. Προτείνεται μάλιστα να υπάρχει ένα παραπολιτικό σχόλιο ανα 20ημερο σε 13 έντυπα και περίπου 15 σάϊτ και μπλογκ.

Για την 18μηνη συνεργασία ο «Νίκος» ζητάει αμοιβή 270.000 ευρώ. Το 30% εξ αυτών απαιτεί να καταβληθούν με την υπογραφή του συμφωνητικού. Ο «Νίκος» υποβάλλει παράλληλα στο Τσοχατζόπουλο και πλάνο πολιτικής παρέμβασης με τη διενέργεια ακόμη και δημοσκοπήσεων με κατευθυνόμενα ερωτήματα για «τα πολιτικά παιχνίδια και τις σκευωρίες κατά πολιτικών από συγκεκριμένα συμφέροντα»......

πέφτω από τα σύννεφα!

υπάρχουν κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα;;

αμ το άλλο!! στημένες δημοσκοπήσεις;;

προπαγάνδα των κουμμουνιστών θα είναι αυτά!δε μπορεί...
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Πάγκαλος κατά Τσίπρα: "Μπορεί τόσο εύκολα ο κάθε Τσο... να λοιδωρεί ιστορικά ονόματα;"

μιλάει ποιος? ο μαλάκας που κάτι εβριζε τους γερμανούς και την άλλη μέρα τους ζητούσε συγνώμες  :smiley4:

το χω πει πολύ καιρό . . . αυτός και η τρεμη πρέπει να εχουν πολύ μαρτυρικό θάνατο.
θάνατο που θα ζήλευε και ο vlad tsepes ή η bathory. εναν θάνατο μαρτυρικό που παρόμοιο δε θα ξαναδεί η ανθρωπότητα για τα επόμενα 2.500 χρόνια