Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 182280 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή

[/quote]
 η πλακα ειναι ομως η ψευδαισθηση που εχετε ολοι, οτι πραγματικα περα απο την ψυχρη συναλλαγη (σεξ αντι χρηματων ή υλικων αγαθων-ξερετε εσεις, σπιτωμα, δωρακια κ.λπ. ) νομιζετε οτι θρεφουν και συναισθηματα για την παρτη σας!!!!!
[/quote]

αυτήν την παπάρια που έγραψες την πιστεύεις..???
ποιος ασχολείται για αισθήματα και μαλακίες... ο πούτσος να βρέχεται και όλα τα αλλα είναι λεπτομέρειες...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αυτη η δικαιολογια για τις γυναικες απο την ανατολικη ευρωπη μου θυμιζει ενα φιλο μου που επειδη δεν ειχε καλαμακια δεν επινε φραπε και την εβγαζε με ελληνικο στους 40 βαθμους.
Αυτες οι γυναικες εχουνε γεννηθει για 2 πραγματα να ειναι νοικοκυρες και να ικανοποιουν τον αντρα τους στο κρεβατι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο την προσωπικη τους καριερα στη δουλεια.
Μη συγκρινουμε μαρουλια με καρουλια...

εδιτ. Τωρα ειδα ποστ σπινου..Εσυ δεν εισαι Σπινος..εισαι Τσαχπινος  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Català

• Αλλαγή
Πολύ μπροστά είσαι ρε δικέ μου, σε έχει αγγίξει βλέπω ο ευρωπαϊκός αέρας ε;   :D :D :D

Και άλλοι εδώ μέσα δηλαδή...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **

η πλακα ειναι ομως η ψευδαισθηση που εχετε ολοι, οτι πραγματικα περα απο την ψυχρη συναλλαγη (σεξ αντι χρηματων ή υλικων αγαθων-ξερετε εσεις, σπιτωμα, δωρακια κ.λπ. ) νομιζετε οτι θρεφουν και συναισθηματα για την παρτη σας!!!!!
[/quote]

αυτήν την παπάρια που έγραψες την πιστεύεις..???
ποιος ασχολείται για αισθήματα και μαλακίες... ο πούτσος να βρέχεται και όλα τα αλλα είναι λεπτομέρειες...
[/quote]

σπινε με ολο τον σεβασμο, λογω ηλικιας τα λες αυτα.... οι μεγαλυτεροι ανδρες σε ηλικια και με τα γνωστα προβληματα στυσης (να ειναι καλα εκεινος ποου ανακαλυψε το μπλε χαπακι) δεν νοιαζονται για να βρεχουν τον πουτσο τους μονο, βλεπεις η ανασφαλεια εκεινα τα χρονια βαραει κοκκινο και η αυτοεπιβεβαιωση ειναι επιβεβλημενη αλλιως κλαψτα χαραλαμπε, ουτε τασ χαπακια δεν κανουν δουλεια..... ασε που πολλοι απο αυτους τα σκανε γερα μονο για κανενα χουφτωμα αφου ουτε γερανος δεν κανει τιποτα....

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

Όλες οι μεγάλες αλήθειες σε 5:34...

:'( :'( :'(
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Πολύ μπροστά είσαι ρε δικέ μου, σε έχει αγγίξει βλέπω ο ευρωπαϊκός αέρας ε;   :D :D :D

Γιατι ρε? Ψεμματα ειναι?  :D
Εχω φυγει πολλα χρονια απο το ελλαντα και δεν μου ελειψε ποτε αυτη η κρεβατομουρμουρα (ακομα και της μιας νυχτας), η μιρλα, το συνεχες αισθημα επιβεβαιωσης και τα στενομυαλα των ελληνιδων, ασε που οι περισσοτερες εχουνε και τριχες στον κωλο  :P.

Ελενη, συγκρινεις την ανασφαλεια του αντρα με της γυναικας?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
επιτέλους δικαιώνεται ο τίτλος του τόπικ..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Λες Ελένη τα εξής Οσον αφορα την χ.α. δεν με πειραζει που βγηκε στην βουλη, χαιρομαι μαλιστα! οχι γιατι τους υποστηριζω ενθερμα, καμια σχεση. χαιρομαι επειδη η υποτιθεμενη δημοκρατια τωρα ξεμπροστιαζεται, που καποιοι δηθεν δημοκρατες θα αναγκαστουν να συνυπαρξουν με ατομα τα οποια απεχθανονται, με στοιχεια εκ διαμετρου αντιθετα με οσα φαινομενικα οι ιδιοι υποστηριζουν , και τωρα θα αναγκαστουν να κοιταξουν στον καθρεπτη....γιατι κοιτωντας στον καθρεπτη, θα δουν οτι οι ιδιοι οι δηθεν δημοκρατικες φατσαουλες τους, δεν διαφερουν και πολυ στην ουσια απο τα homo erectus που θα εχουν διπλα τους στην βουλη......

σε καποιον που κατι ειπε για τισ θεσεις της χ.α. και τα ναρκοπεδια, φιλε μου νομιζεις οιτι η Ελλαδα εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια οσον αφορα την διαφυλαξη των συνορων με ναρκες; οτι μονο εδω υπαρχψουν ναρκοπεδια; στα αλλα κρατη εχουν κοκκινα χαλια υποδοχης των λαθρομεταναστων; ελεος!!!!!!!!!!

Ο,τι πιο απλοϊκό, τους βάζω στη βουλή για να τιμωρήσω να ξεμπροστιάσω τους άλλους κλπ. Αυτά τα ζώα δεν πρέπει να μπαίνουν στη βουλή για κανένα λόγο. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Στις αναμπουμπούλες πάντα αυτά τα απλοίκά λέει ο κόσμος, γιατί όχι ας μπουν οι πίθηκοι χειρότεροι είναι από τους άλλους? Ξεχνώντας βέβαια οτι όποτε έγινε αυτό και οι πίθηκοι πήραν εξουσία στα χέρια τους, τα πράγματα ξεφύγαν. Ποτέ δεν οδηγήσαν σε καλό αυτά τα πράγματα. Σοβαρευτείτε επιτέλους και σκεφτείτε και ψηφίστε υπέυθυνα. Δεν τιμωρείς κανένα πασοκ και νδ και δεν ξέρω εγώ τι ψηφίζοντας αυτά τα κατακάθια. Αν δεν σε εκφράζει κάτι μην ψηφίζεις. Αλλά αρκετά με την ανευθυνότητα και την εύκολη λύση. Αρκετά με τη δειλία και την αναζήτηση κάθε είδους προστάτη, νταβατζή.

Μα δεν ειπα οτι ετσι τους τιμωρω, αλλα οτι ετσι τους δειχνω ποιοι πραγματικα ειναι και οι ιδιοι..... τους αναγκαζω να κοιταχτουν στον καθρεπτη, αλλο αν εθελοτυφλουν και δεν θελουν να δουν την πραγματικοτητα!!!! Αλλωστε μερος των επισημων  θεσεων τους εχω ηδη πει οτι με καλυπτει, αλλο αν δεν ηταν αυτος ο λογος που τους ψηφισα....

@κινγκ
ειδικα στην περιπτωση που ειναι μερος του συστηματος, που συντηρειται και θρεφεται απο το συστημα, επιβεβαιωνεται οτι εχω δικαιο....και ειναι αναγκαια η παρουσια τουσ στο συστημα αυτο ανοιχτα, ουτως ωστε να φανει η πραγματικοτητα και να αρχισει να το τελος στην  συγκαλυψη.....

νορθ σε τετοια καλουπια δεν μπαινω εγω...αλλωστε τους ψηφισα, δεν τους παντρευτηκα κιολας....... ας χτυπιουνται οσο θελουν χαρωπες νοικοκυρουλες σπανιζουν, και σιγουρα δεν θα τις βρουν στο προσωπο μου χαχαχαχα

Γιαυτο γεμισε ο κοσμος πουτανες.

Η γυναικα που δεν ξερει που πεφτει η κουζινα ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει στον κοσμο μας, αλλα δυστυχως ολες το καταλαβαινετε οταν ειναι πια αργα. Προσπαθηστε λοιπον να πεισετε τους αντρες οτι το "γατακι" σας δεν θα γερασει ποτε, και οτι μετα απο 10 χρονια γαμου δεν θα ζηταω ενα πιατο μουσακα αλλα τον τρυφερο σας θυσαυρο... Τοσο μυαλο εχετε.. Χαρειτε λοιπον ως τα 35 γιατι μετα εχει μονο ψυχολογικα..

Και φυσικα δεν μιλαω για την μειωνοτητα των γυναικων που "νιωθουν"... Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...

ΠΕΣ'ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

:smiley4: :smiley4: :smiley4:

το γατακι μασ και αν γερασει δεν παυει να λειτουργει, οπως τα υδραυλικα σας....αλλωστε ειναι ηλιου φαεινοτερον ποιος αρχιζει να εχει σοβαρα ψυχολογικα και υπαρξιακα, απο μια ηλικια και μετα οταν και τα "υδραυλικα" πεφτουν επικινδυνα και η αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης σας στελνει στις αξιες εκπροσωπους του γυναικειου φυλου, τις "αμεμπτου ηθικης" πλην πανεμορφες μεταναστριες του ανατολικου μπλοκ, που μαζι με ο,τι απεμεινε απο τον ανδρισμο σας σας ρουφουν και ο,τι απεμεινε και απο το πορτοφολι σας.... και καλα κανουν! η πλακα ειναι ομως η ψευδαισθηση που εχετε ολοι, οτι πραγματικα περα απο την ψυχρη συναλλαγη (σεξ αντι χρηματων ή υλικων αγαθων-ξερετε εσεις, σπιτωμα, δωρακια κ.λπ. ) νομιζετε οτι θρεφουν και συναισθηματα για την παρτη σας!!!!! οποτε μην μου λες εμενα ουτε για ψυχολογικα, ουτε για την ουσιαστικη υπαρξη της γυναικας στον πλανητη...... αν θες μουσακα να πας στο εστιατοριο, αν θες κοριτσι για σπιτι ψαξε  ψαξε δεν θα το βρεις και αν θες γυναικα για να περνας την ωρα σου μαγκια σου αλλα θα υποστεις τις συνεπειες. απλα πραγματα....
υγ: δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κοριτσια για σπιτι, προς θεου....απλα οτι τα κοριτσια για σπιτι που αποδεχονται την ζωη τησ χαρωπης νοικοκυρουλας και του "γυναικα φαι, γυναικα παντοφλες, γυναικα στα 4" ΠΛΕΟΝ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ)..... στην τελικη ρε  σεις τι μας προσφερετε ουτως ωστε μια τετοια κατασταση να μας θυμιζει χρυσο κλουβι και οχι κατεργο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κάνεις μεγάλο λάθος , αν πας να ρωτήσεις και μάθεις και μιλήσεις με τους σωστούς ανθρώπους ο άντρας μπορεί και να συνουσιάζεται αλλά και να τεκνοποιεί μέχρι και στα βαθιά γεράματα , απλά όχι με την ίδια συχνότητα και ένταση που έχεις στα 15 20 και 30 χρόνια. Ενώ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των γυναικών μετά τα 40 κάνει την λεγόμενη υστερεκτομή κατά την οποία πλέον ούτε μπορείς να κάνεις παιδιά αλλά επίσης ούτε έχεις την ίδια σεξουαλική διάθεση όπως πριν , κυρίως του ψυχολογικού. Μη μου λες εμένα για ψυχολογικά , όταν από τότε που γενιέστε και καταλαβαίνετε τι είστε κοιτάζεστε συνέχεια στον καθρέφτη , ζητάτε συνέχεια την επιβεβαίωση και είστε τίγκα στην ανασφάλεια. Αν δεν θες να είσαι η νοικοκυρά με γεια σου και χαρά σου και πολύ καλά κάνεις αλλά το να μας πουλάτε τρέλα εδώ και πολλά χρόνια μετά την λεγόμενη "χειραφέτηση" των γυναικών ότι φταίμε εμείς για όλα και ότι εμείς είμαστε η αιτία για ότι στραβό γίνεται σε μία σχέση είναι πολύ μεγάλη μούφα .. Όσον αφορά αυτό που λες ότι πηγαίνουμε σε γυναίκες του πρωην ανατολικού μπλοκ, πάλι εσείς φταίτε καθώς δν έχετε καταλάβει πολλά πράγματα για την αντρική ψυχολογία και το πως λειτουργούμε.. Kαι επίσης τα "υδραυλικά" μας μία χαρά δουλεύουν με τις κατάλληλες προεργασίες και το κατάλληλο περιβάλλον. Παρεπιπτόντως και μόνο που κάθεσαι και απαντάς το ένα μετά το άλλο τα ποστ δείχνει την ανασφάλεια σου αντί να κάτσεις και να πεις , έλα μωρέ με τους βλάκες θα ασχολούμαι. Α , και όλα αυτά σου τα λέει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι παντρεμένος ΚΑΙ ευτυχισμένος και δν έχει κανένα πρόβλημα ..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **

Γιατι ρε? Ψεμματα ειναι?  :D
Εχω φυγει πολλα χρονια απο το ελλαντα και δεν μου ελειψε ποτε αυτη η κρεβατομουρμουρα (ακομα και της μιας νυχτας), η μιρλα, το συνεχες αισθημα επιβεβαιωσης και τα στενομυαλα των ελληνιδων, ασε που οι περισσοτερες εχουνε και τριχες στον κωλο  :P.

Ελενη, συγκρινεις την ανασφαλεια του αντρα με της γυναικας?

Και μόνο που η λέξη ανασφάλεια είναι θυληκού γένους τα λέει όλα  :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania:

Offline savage republic

• Βασικός
Από σεξισμό, καλά πάμε. Το τι είναι ο καθένας/η καθεμία, θα το ορίσει ο ίδιος/η ίδια. Πάντως, αυτό που ψάχνεις, το βρίσκεις. Όλα τα γούστα καλύπτει ο κόσμος. Κατά τ´ άλλα, αγόρια ιππότες (ή πότες), κορίτσια μαύρες κότες.  :P

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Όχι δν είμαι σεξιστής, απλά τρελαίνομαι όταν ακούω στερεότυπα και από τις 2 μεριές (όλες οι άντρες είναι γουρούνια-όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες) και όταν ακούω υπερβολές τύπου "τα υδραυλικά του άντρα είναι άχρηστα μετά από κάποια ηλικία και θέλουν γερανό να τα σηκώσει ... "

Offline spartiatis

• Αλλαγή
επιτέλους δικαιώνεται ο τίτλος του τόπικ..

αμα το δεύτερο μισό του τίτλου το αλλαζες και στο - η ώρα του λόκου... θ ακανες τεράστια χάρη σε όλους μας του ανατολίτες  8)
μόνο ο king έχει μια διαρκή εμμονή με το "γατακι". Τα χω συζητήσει πολλές φορές μαζί του και του χω κανει σαφέστατη τη θέση μου στο ζήτημα. Μόνο λόκο. Αλλά ο αδερφός king είναι αδιάλλακτος.

Offline ved

• Αλλαγή
Από σεξισμό, καλά πάμε. Το τι είναι ο καθένας/η καθεμία, θα το ορίσει ο ίδιος/η ίδια. Πάντως, αυτό που ψάχνεις, το βρίσκεις. Όλα τα γούστα καλύπτει ο κόσμος. Κατά τ´ άλλα, αγόρια ιππότες (ή πότες), κορίτσια μαύρες κότες.  :P

ΑΓΟΡΙΑ ΑΤΣΙΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Offline Geo

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=M-Bi7zGfJ8c&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Παίζει πολύ τώρα τελευταία, η ιστορία αυτού του "ιστορικού" προσώπου... :P

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
 V I A G R A          ;D

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Όχι δν είμαι σεξιστής, απλά τρελαίνομαι όταν ακούω στερεότυπα και από τις 2 μεριές (όλες οι άντρες είναι γουρούνια-όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες) και όταν ακούω υπερβολές τύπου "τα υδραυλικά του άντρα είναι άχρηστα μετά από κάποια ηλικία και θέλουν γερανό να τα σηκώσει ... "

ρε μικρο κανεισ δεν μιλαει για απολυτες τιμες. γενικοτητες λεμε για τα 2 φυλα, οι οποιες ειναι βασιμες εως ενα μεγαλο ποσοστο.... ναι οι γυναικες ειμαστε μες στην ανασφαλεια, το ιδιο και εσεις ομως και ας μην το παραδεχεστε! επισης ο χρονος αλλα και η βαρυτητα ειναι αμειλικτοι και στα 2 φυλα, στο καθενα με διαφερετικες επιπτωσεις..... και στο τοπικ ετσι οπως το ξεμπουρδελεψαμε, μας πατε κοντρα, σας παμε κοντρα κι εμεις (η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση χιχι και σας χτυπαμε εκει που σας ποναει.....) οποτε χαλαρωσε λιγο!

υγ:οσον αφορα την προηγουμενη απαντηση σου που λογο μεγεθους των προηγ. παραθεσεων δεν ηθελα να κανω παραθεση,  η υστερεκτομη ξερεις τι ειναι;  αφου δεν ξερεις ρε αγορι μου τι το αναφερεις;  οταν αναφερεσαι σε κατι ιατρικο καλο ειναι να το γνωριζεισ καλα......

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Πίστεψε με ξέρω πολύ καλά τι είναι υστερεκτομή. Και το σταματάω εδώ γιατί θα τραβηχτεί πολύ αυτή η συζήτηση

Offline Català

• Αλλαγή
ÌáæÝøôå åðéôÝëïõò ôïí ðáñáóçìïöïñçìÝíï êáñðáæïåéóðñÜêôïñá ôïõ FBI, êáé ç ãåëïéüôçôá Ý÷åé ôá üñéá ôçò

http://www.tsantiri.gr/ethnika-themata/guardian-kindinos-me-enoples-simmories-me-kalasnikof-stin-athina.html

Guardian: Êßíäõíïò ìå Ýíïðëåò óõììïñßåò ìå êáëÜóíéêïö óôçí ÁèÞíá!

Öüâïé üôé Ýíïðëåò óõììïñßåò ïðëéóìÝíåò ìå êáëÜóíéêïö èá åöïñìÞóïõí óôïõò äñüìïõò ôçò ÁèÞíáò êÜíïíôáò ðëéÜôóéêï, óå ðåñßðôùóç îáöíéêÞò åîüäïõ ôçò ÅëëÜäáò áðü ôï åõñþ, åêöñÜæåé ç âñåôáíéêÞ åöçìåñßäá Gurdian åðéêáëïýìåíç äçëþóåéò ôïõ õðïõñãïý ÐÑÏ.ÐÏ Ìé÷Üëç ×ñõóï÷ïßäç óôïí ñáäéïöùíéêü óôáèìü Flash.

Ìå ñåðïñôÜæ ôçò Helena Smith áíáöÝñåé ðùò ï Ì. ×ñõóï÷ïßäçò ìéëþíôáò óå ñáäéïöùíéêü óôáèìü åßðå:

«ÅÜí ç ÅëëÜäá äåí ìðïñåß ðëÝïí íá ôçñÞóåé ôéò õðï÷ñåþóåéò ôçò êáé íá åîõðçñåôÞóåé ôï ÷ñÝïò ôçò, ï ðüíïò èá åßíáé ìåãÜëïò. Ôé èá Ý÷ïõìå íá ÷Üóïõìå ðåñéóóüôåñï áðü üôé Ý÷ïõìå ÷Üóåé óÞìåñá; Ôçí åëåõèåñßá ìáò. Áõôü ðïõ èá åðéêñáôÞóåé èá åßíáé Ýíïðëåò óõììïñßåò ìå êáëÜóíéêïö êáé üðïéïò Ý÷åé ôïí ìåãáëýôåñï áñéèìü áðü êáëÜóíéêïö èá åðéêñáôÞóåé…. Èá êáôáëÞîïõìå óå Ýíá åìöýëéï ðüëåìï».

Offline gagas

• Αλλαγή
βασικα ο τυπος δεν λεει ψεμματα..λεει αυτο που σκεφτεται καθε βραδυ για να καυ...ωσει οταν βαραει την μαλ...ια του..
ποσο θα θελε να ειναι υπουργος σε μια τετοια κατασταση και να δινει διαταγες στους μπλε και πρασινους κομαντο του..

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ο αιμορροειδης ειναι πολιτικος με κρανος...πισσα και πουπουλα και αργο βασανιστικο θανατο του ευχομαι

(πολιτικο εννοω)
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ