Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 183349 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
jawohl mein führer  :o :o :o

Offline Català

• Αλλαγή
 :D :D :D :D :D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
νορθ σε τετοια καλουπια δεν μπαινω εγω...αλλωστε τους ψηφισα, δεν τους παντρευτηκα κιολας....... ας χτυπιουνται οσο θελουν χαρωπες νοικοκυρουλες σπανιζουν, και σιγουρα δεν θα τις βρουν στο προσωπο μου χαχαχαχα

Γιαυτο γεμισε ο κοσμος πουτανες.

Η γυναικα που δεν ξερει που πεφτει η κουζινα ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει στον κοσμο μας, αλλα δυστυχως ολες το καταλαβαινετε οταν ειναι πια αργα. Προσπαθηστε λοιπον να πεισετε τους αντρες οτι το "γατακι" σας δεν θα γερασει ποτε, και οτι μετα απο 10 χρονια γαμου δεν θα ζηταω ενα πιατο μουσακα αλλα τον τρυφερο σας θυσαυρο... Τοσο μυαλο εχετε.. Χαρειτε λοιπον ως τα 35 γιατι μετα εχει μονο ψυχολογικα..

Και φυσικα δεν μιλαω για την μειωνοτητα των γυναικων που "νιωθουν"... Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...

« Last Edit: May 11, 2012, 11:36:51 by king »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
 :prosk:  :prosk:  :prosk:  :prosk:  :prosk:  :prosk:  :prosk:  :prosk:  :prosk:  :prosk:

Μπορει να ακουγεται 'ακομψο' αλλα ειναι 1000% πραγματικοτητα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
νορθ σε τετοια καλουπια δεν μπαινω εγω...αλλωστε τους ψηφισα, δεν τους παντρευτηκα κιολας....... ας χτυπιουνται οσο θελουν χαρωπες νοικοκυρουλες σπανιζουν, και σιγουρα δεν θα τις βρουν στο προσωπο μου χαχαχαχα

Η γυναικα που δεν ξερει που πεφτει η κουζινα ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει στον κοσμο μας, αλλα δυστυχως ολες το καταλαβαινετε οταν ειναι πια αργα. Προσπαθηστε λοιπον να πεισετε τους αντρες οτι το "γατακι" σας δεν θα γερασει ποτε, και οτι μετα απο 10 χρονια γαμου δεν θα ζηταω ενα πιατο μουσακα αλλα τον τρυφερο σας θυσαυρο... Τοσο μυαλο εχετε.. Χαρειτε λοιπον ως τα 35 γιατι μετα εχει μονο ψυχολογικα..

Και φυσικα δεν μιλαω για την μειωνοτητα των γυναικων που "νιωθουν"... Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...

Άξιος

Offline Suicidal

• Βασικός
και οτι μετα απο 10 χρονια γαμου δεν θα ζηταω ενα πιατο μουσακα αλλα τον τρυφερο σας θυσαυρο...

:smiley4:
Χρήζει ΑΝΑΛυσις πάντως το θέμα, ειδικά οταν προέρχεται απο το στόμα σου ρε αρχηγάρα !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ντροπη, εχουμε και ανηλικα εδω μεσα  :21:
Στον κοσμο αλλος κανενας

apostolos

• Guest
Λες Ελένη τα εξής Οσον αφορα την χ.α. δεν με πειραζει που βγηκε στην βουλη, χαιρομαι μαλιστα! οχι γιατι τους υποστηριζω ενθερμα, καμια σχεση. χαιρομαι επειδη η υποτιθεμενη δημοκρατια τωρα ξεμπροστιαζεται, που καποιοι δηθεν δημοκρατες θα αναγκαστουν να συνυπαρξουν με ατομα τα οποια απεχθανονται, με στοιχεια εκ διαμετρου αντιθετα με οσα φαινομενικα οι ιδιοι υποστηριζουν , και τωρα θα αναγκαστουν να κοιταξουν στον καθρεπτη....γιατι κοιτωντας στον καθρεπτη, θα δουν οτι οι ιδιοι οι δηθεν δημοκρατικες φατσαουλες τους, δεν διαφερουν και πολυ στην ουσια απο τα homo erectus που θα εχουν διπλα τους στην βουλη......

σε καποιον που κατι ειπε για τισ θεσεις της χ.α. και τα ναρκοπεδια, φιλε μου νομιζεις οιτι η Ελλαδα εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια οσον αφορα την διαφυλαξη των συνορων με ναρκες; οτι μονο εδω υπαρχψουν ναρκοπεδια; στα αλλα κρατη εχουν κοκκινα χαλια υποδοχης των λαθρομεταναστων; ελεος!!!!!!!!!!

Ο,τι πιο απλοϊκό, τους βάζω στη βουλή για να τιμωρήσω να ξεμπροστιάσω τους άλλους κλπ. Αυτά τα ζώα δεν πρέπει να μπαίνουν στη βουλή για κανένα λόγο. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Στις αναμπουμπούλες πάντα αυτά τα απλοίκά λέει ο κόσμος, γιατί όχι ας μπουν οι πίθηκοι χειρότεροι είναι από τους άλλους? Ξεχνώντας βέβαια οτι όποτε έγινε αυτό και οι πίθηκοι πήραν εξουσία στα χέρια τους, τα πράγματα ξεφύγαν. Ποτέ δεν οδηγήσαν σε καλό αυτά τα πράγματα. Σοβαρευτείτε επιτέλους και σκεφτείτε και ψηφίστε υπέυθυνα. Δεν τιμωρείς κανένα πασοκ και νδ και δεν ξέρω εγώ τι ψηφίζοντας αυτά τα κατακάθια. Αν δεν σε εκφράζει κάτι μην ψηφίζεις. Αλλά αρκετά με την ανευθυνότητα και την εύκολη λύση. Αρκετά με τη δειλία και την αναζήτηση κάθε είδους προστάτη, νταβατζή.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Τι καθεστε και το αναλυετε ρε παιδια τοσο καιρο?

Απο που συντηρουνται οι χα ρε μαγκες? (Απο νδ πασοκ)
Πιανου συμφεροντα εξηπηρετουν? (νδ πασοκ)
Πακεταδες τους ηταν/ειναι/και θα ειναι το παρακρατος της νδ και του πασοκ. Τελος.
Πραγματα γνωστα εδω και χρονια και οποιος πηγε και τους ψηφησε ειναι απλα Μαλακας. Αν εχει φαει και την παραμυθα οτι αυτοι θα βοηθησουν να ξεβρωμισει η βουλη/ο τοπος ειναι και φελλος.

Επιτηδες πεφτει τοση διαφημηση/δυσφημηση στην χα απο τα καναλια.
Επιτηδες εχουν εφευρει την (και καλα) κοντρα με τα μμε, για να φαει τον παπα ο κοσμακης οτι τα βαζουν με τον εχθρο μας.
Ολα ειναι μια πολυ ομορφη στημενη παραμυθα των 2 μεγαλων κομματων και οι αφελεις καθονται και ασχολουνται με τον καιαδα και το μπασο του.
Δεν ειναι για γελια αυτα τα πραγματα, παρτε το χαμπαρι.

Την χα την φερανε οι 2 γαμιολες του συστηματος και ο ΠΑΝΧΑΖΟΣ λαος που εχει φαει τον παπα οτι θα τους δουν μες την βουλη οι βουλεφταραδες και θα κλασουν μαλλι...

Τωρα με την βουλευτικη ασυλια στα μουνοπανα και τα κρατικα φραγκα, θα δειτε τι εχουν να δουν τα ματια μας...
ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΝΑΝΑ.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
οταν λες σε εναν ηλιθιο οτι εκανε μια ηλιθιοτητα, τι περιμενεις; να μην την ξανακανει ή να τον ακολουθησουν και αλλοι;

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **

ΠΕΣ'ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
@ ΠunderΑΟgroundΚ

Την ώρα που ο πεινασμένος προλετάριος επαναστατεί απαγορεύεται να τον δαγκώνει βασιλικός σκύλος - αρχαίο κινέζικο απόφθεγμα

αν τα κατοικιδια τα οποια ειναι και αμοιρα ευθυνων κατακρεουργουνται στην οποιαδηποτε φιλοσοφια να την βρασω τετοια φιλοσοφια....και σαφως θελω να πιστευω οτι οι κινεζοι ηταν αρκετα εξυπνος λαος ουτως ωστε τετοια αρχαια αποφθεγματα και γνωμικα να εχουν αλληγορικο χαρακτηρα.....βεβαια δεν νομιζω οτι η λεξη προλεταριος χρησιμοποιουνταν στην αρχαια κινα, αν δεν κανω λαθος η λεξη αυτη ειναι προιον τησ κομμουνιστικης φιλοσοφιασ.........Βλέπω αγαπάς πολύ τα ζώα. Έτσι εξηγούνται πολλά

Έχεις μπερδέψει το προσωπικό σύστημα ηθικών αξιών με τη φιλοσοφία. Εσύ και όλοι μας έχουμε το πρώτο, η φιλοσοφία είναι γραπτή και παγκόσμια αλλιώς δεν είναι φιλοσοφία. Κατά τα άλλα η ανασφάλεια που νοιώθεις (η οποία είναι λογική) φαίνεται ότι σε αναγκάζει να ζητάς προστάτες. Συγχαρητήρια, βρήκες το σωστό ψηφοδέλτιο

Δηλαδη πριν την ανακαλυψη του αλφαβητου δεν υπηρχε φιλοσοφια; ο καθε ανθρωπος που προσπαθουσε να βρει την θεση του σε σχεση με το περιβαλλον και το συμπαν προ γραφης, δεν θεωρειται φιλοσοφος; και αν εγω αναπτυξω μια φιλοσοφικη θεωρια την οποια δεν καταγραψω καπου παυει να ειναι φιλοσοφικη θεωρια; αν ειναι ετσι και ο Σωκρατης, μεγας φιλοσοφος, δεν ηταν φιλοσοφος αφου ο ιδιος δεν κατεγραψε ουτε λεξη απο τις φιλοσοφικες του αποψεις.... ασε που η φιλοσοφια αν ηταν παγκοσμια, δεν θα υπηρχαν τοσα φιλοσοφικα ρευματα, εντελως ασχετα και αντικρουομενα μεταξυ τους......Όχι. Πριν τη γραφή δεν υπήρχε φιλοσοφία και αν υπήρχε δεν τη ξέρουμε γιατί πολύ απλά δεν γράφτηκε. Ο Σωκράτης δεν έγραφε αλλά έγραφε ο Πλάτωνας τα λόγια του Σωκράτη. Το κάθε φιλοσοφικό ρεύμα είναι παγκόσμιο. Αν δεν ήταν παγκόσμιο θα ήταν τοπικό, δηλαδή ανύπαρκτο φιλοσοφικά
οσο για τους; προστατες που λες, εγω προσωπικα δεν τους αποζητω, ζητω απλα αυτο που μου ανηκει δικαιωματικα και συνταγματικα. να αισθανομαι ασφαλης στην πολη μου, την συνοικια μου, την χωρα μου γενικως..... το σωστο και το λαθος αποδεικνυονται εν καιρω.....Η ασφάλεια του πολίτη είναι δουλειά της αστυνομίας που πληρώνεται γι'αυτό και όχι αυτόκλητων ροπαλοφόρων ομάδων που κάποια στιγμή θα σου ζητήσουν αντάλλαγμα για την προστασία που σου παρέχουν και τότε να δούμε πως θα πληρώσεις, αλλά μάλλον τότε θα ζητήσεις ξανά προστασία από νέο προστάτη, πιο νταβραντισμένο

Φαίνεται ότι η ανασφάλεια που σας ώθησε να ψηφίσετε φρενολόγους ως προστάτες σας στο ελληνικό κοινοβούλιο, είναι μεταδοτική

φαινεται η ειρωνεια ειναι ευκολη οδος οταν δεν υπαρχουν βασιμα επιχειρηματα. Δεν ειρωνεύομαι. Εσείς οι ανασφαλείς νομίζετε ότι καλύπτοντας τη ψυχολογική σας ανασφάλεια διορίζοντας φρενολόγους ως προστάτες σας λύσατε το πρόβλημά σας. Δεν καταλαβαίνετε τις επιπτώσεις της διαστροφής σας γιατί το μυαλό σας φτάνει μέχρι τα χορτάτα βασιλικά λυκόσκυλα. Δυστυχώς για όλους μας, όταν θα καταλάβετε θα είναι αργά. Δεν είμαι προφήτης, αυτό δείχνει η ιστορία.

Δηλαδή ζητάς από ελληνικά κόμματα που κατεβαίνουν σε ελληνικές εκλογές να κρατάνε ελληνικές σημαίες. Δηλαδή ψηφίστε με επειδή είμαι έλληνας (ενώ οι άλλοι είναι γύφτοι). Αυτό λέγεται πατρηδοκαπηλία στα ελληνικά

Θελω να μου δειξουν οτι πανω απο τους ηλιους και τις φλογες τους και τα χρωματα τους πιστευουν και σε αυτο που υποτιθεται οτι υπηρετουν,
την Ελλαδα. ως χωρα, ως κρατος και ως συνολο ανθρωπων.....Μάλιστα. Ζητάς κάτι που υποτίθεται ότι είναι αυτονόητο αλλά εσύ θέλεις να το ακούς και να το βλέπεις. Μετά τις σημαίες θα ζητήσεις προφανώς τον εθνικό ύμνο. Καθόλου περίεργη στάση ζωής. Είναι διαχρονικό χαρακτηριστικό των φτωχών μικροαστών η αναζήτηση μύθων γύρω από την καταγωγή τους, όπως οι κατεστραμένοι αριστοκράτες βρίσκουν ψυχολογικό αποκούμπι στην ευγένεια του αίματός τους...

Προσωπικά δε θέλω φασισμό αφού όμως ρωτάς σου λέω ότι μεταξύ λίγο και πολύ φασισμού προτιμό λίγο. Εσύ μάλλον θέλεις πολύ φασισμό. Φαίνεται ότι διαφωνούμε

φαινεται οτι σου αρεσει να εθελοτυφλεις....δεν εχεις καταλαβει οτι δεν υπαρχει πολυς η λιγος φασισμος, οπως δεν υπαρχει λιαν ή ολιγον εγκυος...... εγω προτιμω γενικοτερα, ασχετως φασισμου, τους ανθρωπους που δηλωνουν ξεκαθαρα την θεση τους, και οχι με διαφορους μανδυες να καλυπτουν την βρωμια αποκαλωντας την δημοκρατια. Κι όμως υπάρχει ολίγον έγγυος. Είναι διαφορετικό πράγμα, τόσο για την έγγυο όσο και για το έμβρυο, η κύηση των 3 πρώτων μηνών και διαφορετικό των τελευταίων 3 μηνών. Το 'δεν υπάρχει ολίγον έγγυος' είναι λαικό απόφθεγμα παλιότερων εποχών όταν δεν τους ενδιέφερε στην πραγματικότητα αν είναι έγγυος κάποια γυναίκα αλλά αν είναι παρθένα ή όχι. Έτσι λοιπόν ναι και ο φασισμός μπορεί να είναι πολύς ή λίγος. Για παράδειγμα ο Μεταξάς ήταν φασίστας αλλά την κρίσιμη στιγμή αντιλήφθηκε ότι το συμφέρον της Ελλάδας ήταν με τους βασιλόφρονες δημοκράτες Άγγλους και όχι με τους ομοιδεάτες του Ιταλο-Γερμανούς.
Λες ότι έχεις πρόβλημα με την υποκρισία. Αν είναι έτσι φαντάζομαι δε θα έχεις πρόβλημα να παραδεχτείς ότι σε εκφράζει η ιδέα της ανωτερότητας του DNA της αρίας λευκής φυλής, όπως έλεγαν οι μεγάλοι εθνικοσοσιαλιστές φιλόσοφοι...

Τις θέσεις της χ.α. δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω γιατί πρέπει να διαβάσω ένα βιβλίο για τα είδη σχιζοφρένειας. Τουλάχιστον αυτό δε ντύνεται αρνί για να το παίξει πολιτικό κόμμα.
Νομίζω σεβάστηκα τη διαφορετικότητα των απόψεών σου και δεν σε πρόσβαλα.

Απο ποτε η ειρωνεια αποδειδει σεβασμο στις αποψεις καποιου;
αν ετσι σε βολευει να πιστευεισ οκ, δεν θελω να σου χαλασω την ψευδαισθηση.....Οι ψευδαισθήσεις ανήκουν σε'σένα που βρήκες νέο παιχνιδάκι να παίξεις ανακαλύπτοντας τον εθνικοσοσιαλισμό πάνω στην οικονομική σου αγανάκτηση και ψυχολογική σου ανασφάλεια και αφελώς ζητάς να παίξουμε μαζί σου αυτοκτονικά παιχνιδάκια λοβοτομής

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **

ΠΕΣ'ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

:smiley4: :smiley4: :smiley4:
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Καταρχην δεν δικαουσε να μιλας για πολιτικη,ευθυγραμμησου με την θεση του κομματος περι ισοτητας των φυλων ,τραβα κουζινα πλενε κανα πιατο,κανε κανα ιμαμ και περιμενε τον επιβητορα να ερθει να τεκνοποιησει.
  εσυ τους ψηφισες,οποτε τουμπεκιασου και κουζινα.

εσυ πασοκο μη μιλάς γιατί τώρα που θα γινει κυβερνηση ο τσιπρας και αξιωματικη αντιπολιτευση η αλεκα θα ρθουν οι συντροφοι και θα σου παρουν το σπιτι το χωραφι τις γίδες και τη γυναίκα  :-*

Offline ved

• Αλλαγή
ετσι σπαρτ ξεσκεπασε τον τσαρλατανο  O0

northeagle_4

• Guest
λαδωσε το ενταρακι σας με το πασοκ,αχαριστοι.  ::) ::) ::)

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
όταν τρώγατε καλά ήτανε, τώρα γυρίσατε την πλάτη στο κίνημα, αχάριστοι.
ΑΡχίΔια

Offline Vorious

• Αλλαγή
 :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Λες Ελένη τα εξής Οσον αφορα την χ.α. δεν με πειραζει που βγηκε στην βουλη, χαιρομαι μαλιστα! οχι γιατι τους υποστηριζω ενθερμα, καμια σχεση. χαιρομαι επειδη η υποτιθεμενη δημοκρατια τωρα ξεμπροστιαζεται, που καποιοι δηθεν δημοκρατες θα αναγκαστουν να συνυπαρξουν με ατομα τα οποια απεχθανονται, με στοιχεια εκ διαμετρου αντιθετα με οσα φαινομενικα οι ιδιοι υποστηριζουν , και τωρα θα αναγκαστουν να κοιταξουν στον καθρεπτη....γιατι κοιτωντας στον καθρεπτη, θα δουν οτι οι ιδιοι οι δηθεν δημοκρατικες φατσαουλες τους, δεν διαφερουν και πολυ στην ουσια απο τα homo erectus που θα εχουν διπλα τους στην βουλη......

σε καποιον που κατι ειπε για τισ θεσεις της χ.α. και τα ναρκοπεδια, φιλε μου νομιζεις οιτι η Ελλαδα εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια οσον αφορα την διαφυλαξη των συνορων με ναρκες; οτι μονο εδω υπαρχψουν ναρκοπεδια; στα αλλα κρατη εχουν κοκκινα χαλια υποδοχης των λαθρομεταναστων; ελεος!!!!!!!!!!

Ο,τι πιο απλοϊκό, τους βάζω στη βουλή για να τιμωρήσω να ξεμπροστιάσω τους άλλους κλπ. Αυτά τα ζώα δεν πρέπει να μπαίνουν στη βουλή για κανένα λόγο. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Στις αναμπουμπούλες πάντα αυτά τα απλοίκά λέει ο κόσμος, γιατί όχι ας μπουν οι πίθηκοι χειρότεροι είναι από τους άλλους? Ξεχνώντας βέβαια οτι όποτε έγινε αυτό και οι πίθηκοι πήραν εξουσία στα χέρια τους, τα πράγματα ξεφύγαν. Ποτέ δεν οδηγήσαν σε καλό αυτά τα πράγματα. Σοβαρευτείτε επιτέλους και σκεφτείτε και ψηφίστε υπέυθυνα. Δεν τιμωρείς κανένα πασοκ και νδ και δεν ξέρω εγώ τι ψηφίζοντας αυτά τα κατακάθια. Αν δεν σε εκφράζει κάτι μην ψηφίζεις. Αλλά αρκετά με την ανευθυνότητα και την εύκολη λύση. Αρκετά με τη δειλία και την αναζήτηση κάθε είδους προστάτη, νταβατζή.

Μα δεν ειπα οτι ετσι τους τιμωρω, αλλα οτι ετσι τους δειχνω ποιοι πραγματικα ειναι και οι ιδιοι..... τους αναγκαζω να κοιταχτουν στον καθρεπτη, αλλο αν εθελοτυφλουν και δεν θελουν να δουν την πραγματικοτητα!!!! Αλλωστε μερος των επισημων  θεσεων τους εχω ηδη πει οτι με καλυπτει, αλλο αν δεν ηταν αυτος ο λογος που τους ψηφισα....

@κινγκ
ειδικα στην περιπτωση που ειναι μερος του συστηματος, που συντηρειται και θρεφεται απο το συστημα, επιβεβαιωνεται οτι εχω δικαιο....και ειναι αναγκαια η παρουσια τουσ στο συστημα αυτο ανοιχτα, ουτως ωστε να φανει η πραγματικοτητα και να αρχισει να το τελος στην  συγκαλυψη.....

ΠΕΣ'ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

:smiley4: :smiley4: :smiley4:

το γατακι μασ και αν γερασει δεν παυει να λειτουργει, οπως τα υδραυλικα σας....αλλωστε ειναι ηλιου φαεινοτερον ποιος αρχιζει να εχει σοβαρα ψυχολογικα και υπαρξιακα, απο μια ηλικια και μετα οταν και τα "υδραυλικα" πεφτουν επικινδυνα και η αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης σας στελνει στις αξιες εκπροσωπους του γυναικειου φυλου, τις "αμεμπτου ηθικης" πλην πανεμορφες μεταναστριες του ανατολικου μπλοκ, που μαζι με ο,τι απεμεινε απο τον ανδρισμο σας σας ρουφουν και ο,τι απεμεινε και απο το πορτοφολι σας.... και καλα κανουν! η πλακα ειναι ομως η ψευδαισθηση που εχετε ολοι, οτι πραγματικα περα απο την ψυχρη συναλλαγη (σεξ αντι χρηματων ή υλικων αγαθων-ξερετε εσεις, σπιτωμα, δωρακια κ.λπ. ) νομιζετε οτι θρεφουν και συναισθηματα για την παρτη σας!!!!! οποτε μην μου λες εμενα ουτε για ψυχολογικα, ουτε για την ουσιαστικη υπαρξη της γυναικας στον πλανητη...... αν θες μουσακα να πας στο εστιατοριο, αν θες κοριτσι για σπιτι ψαξε  ψαξε δεν θα το βρεις και αν θες γυναικα για να περνας την ωρα σου μαγκια σου αλλα θα υποστεις τις συνεπειες. απλα πραγματα....
υγ: δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κοριτσια για σπιτι, προς θεου....απλα οτι τα κοριτσια για σπιτι που αποδεχονται την ζωη τησ χαρωπης νοικοκυρουλας και του "γυναικα φαι, γυναικα παντοφλες, γυναικα στα 4" ΠΛΕΟΝ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ)..... στην τελικη ρε  σεις τι μας προσφερετε ουτως ωστε μια τετοια κατασταση να μας θυμιζει χρυσο κλουβι και οχι κατεργο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Σιγά ρε femme fatale..  :'(