Petran, οι εκλογές για αυτό είναι, για να ψηφίζει ο άλλος ό,τι θέλει. Με γεια σου με χαρά σου που ψήφισες χα και φυσικά δεν θέλω να αυτοκτονήσεις, απαράδεκτο το σχόλιο του kiss. Τουλάχιστον εσύ δεν ντρέπεσαι να το πεις.
Θέλω μόνο να μου πεις αν με το να φύγουν οι παράνομοι εξασφαλίζεται η νομιμότητα. Θα σταματήσει δηλαδή αυτός που πεινάει να κλέβει και να σκοτώνει όταν φύγουν οι παράνομοι;
Θα γυρίσουν και τα λεφτά και οι περιουσίες που έχουν φάει οι τράπεζες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι φιλιππινέζες όλων αυτών, οι πολιτικοί; Θα τιμωρηθούν αυτοί που εκτέλεσαν εντολές του διεθνούς τραπεζικό συστήματος;
Θα μειωθεί η φτώχεια και η ανεργία; Θα ανέβουν οι μισθοί; Θα σταματήσει η βλαχομαγκιά των μπάτσων σε κάθε γωνία; Θα σταματήσει ο ελληνάρας να είναι λαμόγιο;
Θα γίνουμε καλύτεροι ως έθνος, λαός, πες το όπως θες;
Αν η απάντηση σε μισό έστω ερώτημα από αυτά είναι ΝΑΙ, σου υπόσχομαι ότι εγώ από αύριο θα κυνηγάω σκούρους.
Η απάντηση όμως είναι σε όλα ΟΧΙ και η "μαγκιά" αυτών που λες "γνήσιους" ενώ όλοι ξέρουν ότι τα κονέ τους φτάνουν στον σκληρό πυρήνα του κράτους και του συστήματος, φτάνει μέχρι να βαράνε ξένους 20 με έναν και δίπλα οι μπάτσοι να κοιτάνε.
Τα υπόλοιπα αργότερα, επειδή το πουλέν μου χτες βράδυ έγραψε ιστορία πάλι, άντε να δουλέψουμε και λίγο

ΥΓ: Τώρα βλέπω ότι κανιβαλίζετε οι υπόλοιποι πάντως, ο petran είναι παλιό μέλος και παρόλο που έχω ξανάρθει σε αντιπαράθεση, δεν θυμάμαι να μίλησε έτσι άσχημα σε κανέναν, σίγουρα όχι σήμερα πάντως. Να είμαστε δίκαιοι, κάποιοι άλλοι το αξίζουν να τους την πέφτετε έτσι, όχι όμως σε αυτή την περίπτωση.