Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 179837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Εγώ τα βλέπω όλα θετικά:

-- ανακάλυψαν ότι ο εκλογικός νομος είναι αντιδημοκρατικός , παραφροσύνη μπλα μπλα...

ποιοι? Αυτοί που έβαλαν όλα τα λεφτά στο να γίνουν τουλάχιστον πρώτο κόμμα για να τσεπώσουν τα μπόνια...

τρεχάτε ποδαράκια μου, μαλακες! Ούτε αυτά δεν σας bgaimoun πια.

Ο σκανδαλίδης και ο "βελτιωσας" το νομο παυλόπουλος όμως έγιναν βουλευτές. Το γέλιο!

Αυτό με πάει στο επόμενο

-- ένα σωρό βρικόλακες έμειναν εκτος. Ρε η μητσοτάκαινα, ο karatzofurer και ένα σωρό "πρωτοκλασάτα".

Δεν είναι καλο αυτό? Απομακρύνθηκε το meli για πολλούς έστω για λίγο και για πολλούς για πάντα

-- Η είσοδος των φασιστών είναι ότι πρέπει. Στην επομενη βουλή θα σαπίσω όταν ο σαμαράς θα αναγκαστεί να δεχτεί συνομιλητή το βλαχαδερό φύρερ ως συγκάτοικο στην δεξιά πολυκατοικία.

Και τώρα το καλύτερο λογικά με την επανεκκίνηση προεκλογικής περιόδου για τον ιούνιο χαίρομαι το κλίμα φόβου και τρόμου που θα παίξει. θα έχει τόση τούμπα το πράμα που θα καταντήσει γελοίο.

Offline tool4a

• Αλλαγή
ξέρουμε τι σκατά είναι η χρυση αυγη όπως ξέρουν και πολλοί που τους ψήφισαν τι σκατά είναι.
ξαφνικά όλο το πανελλήνιο σε συζητήσεις σε σπίτια,καφετέριες και πλατείες μιλάει για τα στρατιωτικά παραγγέλματα που ακούστηκαν
στην ομιλία του αρχηγού τους.και Ω! ανακάλυψαν τους νεοναζί!
και πήραν σβάρνα τα κανάλια και τα αριστεροαναρχοσαιτ και μιλάνε για φασισμό και για χουντική εικόνα και για διάγγελμα μίσους και και και

σκατά στα μούτρα σας
οταν ο χώρος της αναρχίας και μεταφορικά και κυριολεκτιά διαλύεται στην Θεσσαλονίκη,όταν στην Αθήνα ζουν στο μικροκοσμο των εξαρχείων
και οταν τα αστικά κόμματα και οι ψευτοφοιτητικές παρατάξεις ανταρσιακοι,εαακ,αμακ,ακαμπ κάθονται και δέχονται σφαλιάρες απο γυμνασμένους και ξυρισμένους...
 η δύναμη τους φτάνει μέχρι την ανακοίνωση στο ιντυμιντια... ας σκάσουν και να σηκώνονται σε στάση προσοχής όταν μπαίνει μέσα ο αρχηγός του 7%
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Τη μεγαλύτερη κάψα και τα περισσότερα σχόλια για τις εκλογές την έχουν όσοι προτείνουν εκλογική απεργία. Ενδιαφέρον αυτό.

Κατά τα άλλα :
Η Χρυσή Αυγή καλώς ή κακώς ψηφίστηκε από ένα 7%, σε ένα κλίμα θαψίματος της ίδιας της έννοιας του έθνους για δεκαετίες και λοιδωρίας και χτυπημάτων εναντίον της στην προεκλογική περίοδο. Με αυτά τα δεδομένα η Χρυσή Αυγή δεν ήρθε μόνη της, αλλά κάποιοι την έφεραν, κάποιοι οδήγησαν πολύ κόσμο σε αυτήν.
Οι υποστηρικτές του διεθνισμού, των ανοικτών συνόρων, της λαθρομετανάστευσης και των δουλεμπόρων, όσοι χαλάσανε τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις των προηγούμενων χρόνων, αλλά και οι υποστηρικτές δοσίλογων πολιτικών και προδοτών, έφεραν την ανάγκη στήριξης πατριωτικών κινημάτων είτε με την συνήθη πολιτική έκφραση, είτε με την ακραία έκφρασή τους (πάντως όχι περισσότερο ακραία από τις οργανωτικές δομές του νομιμοποιημένου στα μάτια όλων ΚΚΕ). Επίσης η αριστερόστροφη πορεία της κοινωνίας, δημιούργησε κάποιες κοινωνικές δυσλειτουργίες, και κάπου έπρεπε να ισορροπήσει το πράγμα.

Οι νοσταλγίες του κάθε παρανοϊκού αρχιμαλάκα (Χίτλερ, Στάλιν κ.α), δεν είναι ο λόγος ενίσχυσης των ακραίων δεξιών ή αριστερών κομμάτων. Υπάρχουν πραγματικά σημερινά δεδομένα που μπορούν να σε οδηγήσουν στα άκρα, και δεν υπάρχει κανένα θέμα νοσταλγίας. Σχεδόν όλα πάνε χάλια και ο κόσμος βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα.   

Είμαι όλος αυτιά και θέλω να ακούσω για τις ακραίες οργανωτικές δομές του ΚΚΕ..

Και όσον αναφορά περι διαφορών στάλιν χιτλερ εάν δεν ήταν ο στάλιν τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά στην Ευρώπη..
ΑΡχίΔια

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
gianniwths συμφωνω σχεδον σε ολα απο αυτα που αναφερεις στο ποστ σου μονο σε ενα σημειο στο τελος δε σε πιανω.. λες για να κανεις ομελετα χρειαζεται να σπασεις χρυσα αυγα και χρειαζονται ανθρωπινες θυσιες κτλ..  αναφερεσαι σε περιπτωση 2ου εμφυλιου? Η κατι αλλο? Γιατι τα αυγα θα χρειαστει να τα σπασεις και στο σχολειο και στο δρομο και στο γηπεδο..

Απο την αλλη αυτο το θεμα με τους φασιστες ειναι και παγιδα.. να μπεις στο τριπακι να ασχολεισε συνεχως με αυτους και οι εξουσιαστες να συνεχιζουν να σε γαμανε πατοκορφα(οχι πως και αυτοι δεν ειναι φασιστες.. απλα ειναι με αλλο προσωπειο)

Tool δε θα συμφωνησω σε αυτα που λες.. με εξαιρεση τον εσωτερικο εμφυλιο στη Θεσσαλονικη που αποτελει τεραστιο ξεφτυλικι τα μηνυματα ειναι θετικα και απο επαρχιακες πολεις και απο Αθηνα(πλεον δεν υπαρχει μονο ο μικροκοσμος των Εξαρχειων.. υπαρχουν λαικες συνελευσεις σε πολλες περιοχες και πολλα νεα στεκια) και οχι μονο απο τον α/α χωρο.. και αριστερες οργανωσεις ειδικα στο θεμα με τους χρυσαυγιτες ξηγιουνται σωστα..

Το πως φτασαμε στους 450χιλιαδες υποστηρικτες τους μεσω της καλπης βεβαια ακομα να το καταπιω.. απιστευτος αριθμος για μια χωρα σαν την Ελλαδα.. και οσο και αν το δικαιολογειται καποιοι και δε βρισκεται λογο ανησυχιας δε το συμμεριζομαι..

Offline tool4a

• Αλλαγή
στην επαρχία μπιβ όπου υπήρχε πυρηνας αντιφασιστών τους πήραν στο κυνήγι δε λεω.

Στην Θεσσαλονίκη πέρσι θυμαάμαι τις 3 φορές που χρειάστηκε κόσμος για αντιφασιστική πήγε και με το παραπάνω.
οι ιδιοι βέβαια αλλά πήγε άμεσα όπου χρειάστηκε.
Όμως πλέον αυτό το πράγμα  να γίνει δύσκολο το κόβω.
και λογικό θα είναι να ανεβει στην πόλη η ανύπαρκτη ακροδεξιά (πυρηνας ενεργών) και να έχουμε και εδώ σφαλιάρες.

προσωπικα πλεον τα στεκια τα βλεπω σαν μαγαζια καθαρα για το χρημα και πρωώθηση πρέζας(αισχρη συνεργασια με το κρατος δηλαδή). μπορει να σκεφτομαι μηδενιστικα
αλλά με αυτα που βλεπω και ακουω για τα μαγαζια στο κεντρο της Θεσσαλονικης που τα διαζειριζονται αναρχικοι
ή αναρχικες ομαδες...εμετος με έρχεται

το θέμα για μενα ειναι οτι οι σφαλιάρες που λεω -οργανωμενες σε κομματικους πάγκους- σε γειτονιές των αθηνών
αντιμετωπίστηκαν το λιγότερο σθεναρά με ανακοινώσεις η και καθόλου.
εκει βγαίνεις μπροστά και τους καθαρίζεις αυτόματα όλους αυτους και απο το 7 πέφτουν στο 4

αυτο βεβαια θα γινοταν με ενωση ολων των κομμάτων και μη της αριστερας και του περισσότερου ακραιου χώρου :'(
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
διαβάζω ότι στα Καλάβρυτα (ναι εκεί που το 1943 οι ναζί σκότωσαν 638 νέους, εγύους, ηλικιωμένους) η χρυσά αυγά πήρε 8% περίπου... (κάτι ανάλογο έγινε στο Δίστομο...)
μπράβο στον λαό, αυτού του μπουρδέλου. οι ιστορικές του μνήμες μικρότερης σημασίας από τα ψευτοδιλήμματα για μνημόνια και αρχίδια.

Offline petran4

• Αλλαγή
Τοση ωρα βλεπω τα μυνηματα των ατομων του λεγομενου αντιεξουσιαστικου αναρχικου και αριστερου χωρου.Δικαιωμα σας.Ξαφνικα τα καθεστωτικα μμε(ΑΡΔ) γινανε τα θυματα της κοινωνιας μας.Φανικε ποιους θελει το πολιτικο συστημα της σκλαβιας και κατοχης.Εγω προσωπικα φηφισα Χ.Α το μοναδικο λαικο εθνικηστικο κινημα και ειμαι περηφανος γι αυτο.Ουτε νεοναζι ειμαι ουτε μαχαιρια κουβαλαω ουτε  κοπαναω αλοδαπους.Σιγουρα παντως υπαρχουν περιεργοι σε ολους του χωρους.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.Υψονω τη Ελληνικη σημαια και δεν την καιω.Τα υπολοιπα εντος και εκτος βουλης.Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν οπως εχω διλωσει και παλιοτερα γιατι δεν προκειτε να σας αλαξω τις   πολιτικες αποψεις οπως και εσεις τις δικες μου.Οποιος παντως επιμενει μονο με πμ.

Υ.Γ Καλο ειναι να μην προπαγανδιζουμε πολιτικοκομματικα και αναφερομαι σε ολους τους πολιτικους χορους γιατι  εδω ειναι site του ΠΑΟΚ μας και ειναι αυτο που μας ενωνει.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΣΑ ΜΑΣ
« Last Edit: May 08, 2012, 12:32:29 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
αυτοκτονα που νιωθεις και περηφανος που ψηφισες χα

γαμω τις πα και γαμω ολ τους χρ μεσημεριατικα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ::)
ΑΥΤΑ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖO ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΙΝDY.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
που θα παει, θα ξεβρωμισει η χωρα, η σκατοχωρα  ;)

υγ. αντε μωρη πατσαβουρα που μου εμαθες και τον σορος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ελα τέλος λέμε εδώ μέσα

μην βγάζουμε σβήστρες μεσημεριάτικα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Η είσοδος της χα στη βουλή θα είναι η τελική τους ήττα. Ή θα βάλουν κοστούμι και γραβάτα και θα εξημερωθούν και θα πετάξουν το προφίλ του αντισυστημικού και ξερωγώ ή θα ξαναγυρίσουν, οριστικά αυτή τη φορά, στο 1%. Εδώ κόβονται μισθοί και συντάξεις και θα ασχολούμαι με το κόμμα που έβγαλε για βουλευτές κάτι άσβερκους. Ο τέλειος αποπροσανατολισμός.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

CLUB LARISA

• Guest
Αν μερικοί νομίζουν οτι νομιμοποιούνται οι οργανώσεις μίσους τους επειδή κάποιοι αγράμματοι, ανιστόρητοι φελοί τους έβαλαν στην βουλή, πλανώνται πλάνην οικτρά. Η μόνη νομιμοποίηση έναντι αυτών, είναι η παράδοση τους στις πλατείες για ΑΝΕΛΕΗΤΟ λυντσάρισμα.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.  

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
.Ουτε νεοναζι ειμαι ουτε μαχαιρια κουβαλαω ουτε  κοπαναω αλοδαπους.

Εσύ μην είσαι, είναι αυτοί που ψήφισες. Θα κάνουν αυτοί την δουλειά για εσένα.

Υψονω τη Ελληνικη σημαια και δεν την καιω.

Μην την καις την ελληνική σημαία, καλά κάνεις, κάντην κουλούρα γύρω από ένα ρόπαλο και κοπάνα όποιον βρεις. Έτσι την τιμάς ακόμα περισσότερο.

Τα υπολοιπα εντος και εκτος βουλης.Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν οπως εχω διλωσει και παλιοτερα γιατι δεν προκειτε να σας αλαξω τις   πολιτικες αποψεις οπως και εσεις τις δικες μου.Οποιος παντως επιμενει μονο με πμ.
Αυτό ακριβώς είναι το μεγαλύτερο λάθος όλων, γιατί δεν πρόκειται να αλλάξεις τις πολιτικές σου πεποιθήσεις ή των άλλων; Πως τις απέκτησες και πως κατέληξες σε αυτές; Μήπως όταν γεννήθηκες σου τις έβαλαν ή θεωρείς πως οι δικές σου είναι ανώτερες και δεν μεταδίδονται στον απλό θνητό; Ακούγοντας τον άλλον και ο άλλος εσένα τότε καταλήγεις κάπου, αυτή είναι η ουσία, να δεις όλες τις πλευρές και να καταλήξεις σε εκείνη που σε εκφράζει περισσότερο. Αν δεν μπορείς να συμμετάσχεις σε διάλογο τότε επιβεβαιώνεις όλα όσα πρεσβεύει η χρυσή αυγή και ακολούθως ο ναζισμός...

Offline savage republic

• Βασικός
έχουμε κι εδώ τελικά εκπρόσωπο των ουγουρθούτου (αν και τον είχε προδώσει η ορθογραφία εδώ και καιρό).

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
ρε αυτούς η κρεατίνη τους έχει βαρέσει στον εγκέφαλο!

με τους γραφικούς θα ασχολούμαστε;

εγερθουτού ρε  :extralaugh:

τα βρωμοκάναλα συνεχίζουν την επιχείρηση τρομολαγνείας και εκφοβισμού συνεπικουρούμενα από τις ευρωπαϊκές

δυνάμεις με προφανείς σκοπούς!

η φάπα αν ξαναγίνουν εκλογές θα είναι μεγαλύτερη,αλλά ακόμα μεγαλύτερη θα είναι στους δρόμους  ;D

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
εμα τοιμει χροισυ αβγει

ουγουρθουτου ειναι το εγερθητι στα πορτογαλικα απο το εστοριλ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Català

• Αλλαγή
Petran, οι εκλογές για αυτό είναι, για να ψηφίζει ο άλλος ό,τι θέλει. Με γεια σου με χαρά σου που ψήφισες χα και φυσικά δεν θέλω να αυτοκτονήσεις, απαράδεκτο το σχόλιο του kiss. Τουλάχιστον εσύ δεν ντρέπεσαι να το πεις.
Θέλω μόνο να μου πεις αν με το να φύγουν οι παράνομοι εξασφαλίζεται η νομιμότητα. Θα σταματήσει δηλαδή αυτός που πεινάει να κλέβει και να σκοτώνει όταν φύγουν οι παράνομοι;
Θα γυρίσουν και τα λεφτά και οι περιουσίες που έχουν φάει οι τράπεζες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι φιλιππινέζες όλων αυτών, οι πολιτικοί; Θα τιμωρηθούν αυτοί που εκτέλεσαν εντολές του διεθνούς τραπεζικό συστήματος;
Θα μειωθεί η φτώχεια και η ανεργία; Θα ανέβουν οι μισθοί; Θα σταματήσει η βλαχομαγκιά των μπάτσων σε κάθε γωνία; Θα σταματήσει ο ελληνάρας να είναι λαμόγιο;
Θα γίνουμε καλύτεροι ως έθνος, λαός, πες το όπως θες;
Αν η απάντηση σε μισό έστω ερώτημα από αυτά είναι ΝΑΙ, σου υπόσχομαι ότι εγώ από αύριο θα κυνηγάω σκούρους.
Η απάντηση όμως είναι σε όλα ΟΧΙ και η "μαγκιά" αυτών που λες "γνήσιους" ενώ όλοι ξέρουν ότι τα κονέ τους φτάνουν στον σκληρό πυρήνα του κράτους και του συστήματος, φτάνει μέχρι να βαράνε ξένους 20 με έναν και δίπλα οι μπάτσοι να κοιτάνε.

Τα υπόλοιπα αργότερα, επειδή το πουλέν μου χτες βράδυ έγραψε ιστορία πάλι, άντε να δουλέψουμε και λίγο  ;D

ΥΓ: Τώρα βλέπω ότι κανιβαλίζετε οι υπόλοιποι πάντως, ο petran είναι παλιό μέλος και παρόλο που έχω ξανάρθει σε αντιπαράθεση, δεν θυμάμαι να μίλησε έτσι άσχημα σε κανέναν, σίγουρα όχι σήμερα πάντως. Να είμαστε δίκαιοι, κάποιοι άλλοι το αξίζουν να τους την πέφτετε έτσι, όχι όμως σε αυτή την περίπτωση.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ουτε που μου καιγεται καρφακι καταλα, νο οφενς οφ κορς

με τετοια ατομα το τελευταιο που μπορει να μας εδενε θα ηταν η ομαδα
τελος
κεφαλι και τερμα

CLUB LARISA

• Guest
Διαφωνώ κάθετα αδερφέ μου Catala που του κάνεις ερωτήσεις.
Κανένας διάλογος με δολοφόνους. Καιρός να αποδεχτούν τις συνέπειες της ψήφου τους.