Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 185368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Βαρατε τους οπου τους βρειτε.Ειδικα σε κανα γηπεδο. Σορρυ για τα σκουπιδια. 
Εμαιλ που πηρα πριν λιγο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ         
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΩΝ

Σκοπός μου δεν είναι να γίνω ένας ακόμη επαγγελματίας πολιτικός.
Ούτε δημιούργησα Ούτε συμμετείχα στις αποφάσεις που έφεραν τα σημερινά προβλήματα στην Πατρίδα μας. Θέλω να δω και να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου, ώστε τα δημοσιονομικά της χώρας να βελτιώνονται, η ανάπτυξη να επιστρέφει, το χρέος να μειώνεται, οι συντάξεις και οι μισθοί να σταματήσουν να "κουρεύονται" και η ανεργία να περιορίζεται. Δείτε με ποιους τρόπους μπορεί και πρέπει να αλλάξει ολοκληρωτικά η σημερινή εικόνα της Ελλάδας, δείτε επίσης την δική μου προσπάθεια αφύπνισης των αδρανούντων υπουργών κάθε Κυβέρνησης, γεγονός που εδώ και πολλά χρόνια με έχει κάνει να αισθάνομαι οργισμένος, αναλυτικά στην ιστοσελίδα μου http://www.alexandrosmoraitakis.gr

Υπάρχει λίγος χρόνος 1 με 2 Χρόνια, υπάρχουν όμως οι Λύσεις.
Τώρα είναι η ώρα, Τώρα είναι η ευκαιρία, ίσως είναι η τελευταία, για να αλλάξουμε μαζί την αρνητική πλευρά του πολιτικού κατεστημένου, αλλάζοντας εκ των έσω τα πολιτικά κόμματα. Η λύση είναι Τώρα οι πολίτες να πραγματοποιήσουν την μοναδική  Λ Υ Σ Η  που υπάρχει και να ψηφίσουν (σταυροδοτήσουν)  Μ Ο Ν Ο Ν  υποψηφίους που έχουν τα κατάλληλα προσόντα και τοποθετούν πάνω από όλα την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ενδεικτικά σας αναφέρω μερικές από τις μέχρι σήμερα προσπάθειες μου.
7 Σεπτεμβρίου 2005, Δελτίο Τύπου Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών.
16 Απριλίου 2007, Συζήτηση στο πλαίσιο του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ
12 Νοεμβρίου 2007, όπως γράφεται στα πρακτικά Δ.Σ ΕΒΕΑ
24 Νοεμβρίου 2008, Στην εφημερίδα RealNews
15 Δεκεμβρίου 2008, Συζήτηση στο πλαίσιο του ΕΒΕΑ.
31 Δεκεμβρίου 2008, Στην εφημερίδα METRO. "Το έλλειμμα εμπιστοσύνης, "πληγή" για την ελληνική αγορά"
5 Ιανουαρίου 2009, στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. "Πως θα βγει η Ελλάδα από την κρίση"
25 Ιανουαρίου 2009, Στην εφημερίδα RealNews. "Τα προσόντα ενός υπουργού Οικονομίας"
22 Φεβρουαρίου 2009, Στην εφημερίδα RealNews. "Μια καθαρή φωνή εν μέσω κρίσης"
8 Μαρτίου 2009, Στην εφημερίδα RealNews. "Δικαστικός έλεγχος στις υποσχέσεις"
13 Απριλίου 2009, Στην εφημερίδα RealNews. "Νάρκη για την ανάπτυξη το ασφαλιστικό"
21 Απριλίου 2009, Στην εφημερίδα RealNews. "Επιχειρήσεις .......... υπό διωγμό"
2 Αυγούστου 2009, Στην εφημερίδα RealNews. "Η ακριβή μας Δημοκρατία"
21 Σεπτεμβρίου 2009, Συζήτηση στο πλαίσιο του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ.
4 Οκτωβρίου 2009, στην εφημερίδα RealNews. "Η αξιοποίηση των αρίστων της αγοράς"
22 Νοεμβρίου 2009, Στην εφημερίδα RealNews. "Η οικονομία των κομμάτων"
28 Δεκεμβρίου 2009, Στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. "Το πρόβλημα δεν είναι οι μισθοί, αλλά η κατασπατάληση σε όλες τις λειτουργίες του Δημοσίου"
3 Ιανουαρίου 2010, Στην εφημερίδα RealNews. "Προτεραιότητες και δημοσιονομική πραγματικότητα"
3 Ιανουαρίου 2010, Στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. "Προέχει η στήριξη της πραγματικής οικονομίας"
21 Φεβρουαρίου 2010, Στην εφημερίδα RealNews. "Πρόταση για την ρευστότητα"
23 Μαρτίου 2010, Στην εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας. "Δεν μας βγάζουν από την κρίση μόνο αυτά τα μέτρα"
28 Μαρτίου 2010, Στην εφημερίδα RealNews. "Μέτρα δίκαια, αναπτυξιακά και εφαρμόσιμα"
6 Απριλίου 2010, Στην εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο"
18 Απριλίου 2010, Στην εφημερίδα RealNews. "Δώστε κίνητρα ανάπτυξης"
5 Μαΐου 2010, Στην εφημερίδα ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. "Η αδικία προς τους συνταξιούχους"
13 Μαΐου 2010, Συνέντευξη στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. "Η Ελλάδα έχει πλούτο και πρέπει να τον εκμεταλλευθεί"
30 Μαΐου 2010, Στην εφημερίδα RealNews. "Να κοπούν περιττές δαπάνες"
10 Ιουνίου 2010, Στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ"
25 Ιουλίου 2010, Στην εφημερίδα RealNews. "Απαιτούνται πρόσθετα μέτρα οικονομικής ανάπτυξης"
31 Ιουλίου 2010, Στην εφημερίδα Αξία. "Δεν είμαστε υποδεέστεροι των ξένων"
5 Σεπτεμβρίου 2010, Στην εφημερίδα RealNews. "Εναλλακτικές πηγές εσόδων"
12 Σεπτεμβρίου 2010, στην εφημερίδα RealNews. "Κροίσοι ή κρίση;"
17 Οκτωβρίου 2010, στην εφημερίδα RealNews. "Έξυπνες λύσεις για τα έσοδα"
7 Νοεμβρίου 2010, Στην εφημερίδα RealNews. "Ικανά στελέχη για έξοδο από την κρίση"
21 Νοεμβρίου 2010, Στην εφημερίδα RealNews. "Βρείτε την σπατάλη και μειώστε την!"
3 Ιουνίου 2011, Στο site του www.euro2day.gr. Γιατί έχουν δίκιο οι "Αγανακτισμένοι"
4 Σεπτεμβρίου 2011, στην εφημερίδα RealNews. "Φρένο στις σπατάλες"
7 Οκτωβρίου 2011, Στο site του www.euro2day.gr. "Κούρεμα χωρίς λύση είναι καταστροφή"
16 Οκτωβρίου 2011, Στην εφημερίδα RealNews. "Η παιδεία μοχλός ανάπτυξης"
24 Ιανουαρίου 2012, Στο www.xrimanews.gr. "Πλαφόν με νόμο ΤΩΡΑ στις δημόσιες δαπάνες"
29 Ιανουαρίου 2012, Στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. "Μια κυνική ομολογία που κατά βάθος δεν εκπλήσσει"
5 Φεβρουαρίου 2012, Στην εφημερίδα RealNews. "Αποκατάσταση φορολογικών αδικιών"
6 Μαρτίου 2012, Στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. "Να γίνει άμεσα κούρεμα από τις τράπεζες στα δάνεια των ιδιωτών"
6 Απριλίου 2012, Στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ. "Οι ανέξοδες αλλά ανεφάρμοστες προτάσεις των λαϊκιστών"
10 Απριλίου 2012, Στο www.euro2day.gr. "Δήμευση περιουσιών επίορκων πολιτικών"

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ :
Να προσφέρω λύσεις για την ανάπτυξη.
Να τελειώσει κάθε μείωση Μισθών και Συντάξεων.
Να καταπολεμηθεί άμεσα και αποτελεσματικά η Ανεργία.
Να σταματήσει η σπατάλη, η γραφειοκρατία και η διαφθορά.
Να αξιοποιούνται οι ιδέες/προτάσεις αγοράς και πολιτών.
Να επιβληθεί διοικητικός καταλογισμός με δήμευση περιουσιών επίορκων πολιτικών.

Σας περιμένω την 23η Απριλίου 2012, στις 19:00, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (η κάποια άλλη στιγμή κατόπιν ραντεβού) για να συζητήσουμε για τις "λύσεις την ώρα της Κρίσης". ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Νέα Δημοκρατία
Αλέξανδρος Μωραϊτάκης
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Α' Αθηνών
Δραγατσανίου 6, 10559 Αθήνα, Τηλέφωνο: 2103350599
Ιστοσελίδα των Απόψεων, των Θέσεων και των Δεσμεύσεων μου: Αλέξανδρος Μωραϊτάκης

Από: *******<*******>
Ημερομηνία: 21 Απριλίου 2012 2:26 π.μ.
Θέμα: Re: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΩΝ
Προς: moraitakis@ami.gr

Ουστ ρε ψευτη,
δεν πιστευω τιποτα μονο και μονο βλεποντας την φωτογραφια σου με το Σαμαρα. Ωστε δεν φταις ε? Ο καριολης στη φωτογραφια διπλα σου φταίει ή οχi?Και πως θα μας σωσεις εσυ? Θα εφαρμοσεις τις καινοτομες ιδεες σου με τον Σαμαρα και τα αλλα αξια στελεχη της ΝΔ οπως ο Αλογομουρης ας πουμε?
10 εκατομμυριακια τσιμπισατε για να κανετε αφισες, πλαστικες σημαιες και να βαζεις ΚΙ ΕΣΥ κατι εταιριες πληροφορικης να ψαρευουνε email σαν το δικο μου, οταν ταυτοχρονα δεν εχει ο γερος λεφτα να παρει τα φαρμακα του και ο αναπηρος να αγορασει ροδες για το καροτσακι του. ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!
Αν σε αδικω, ας με συγχωρεσει ο Θεος.
Και ταυτοχρονα να τιμωρησει ολους οσους μας εφτασαν εδω. Στην κολαση ολοι τους.
Κι Α-Ν ευθυνεσαι και συ, το ιδιο ευχομαι και σε σενα.
Αντι να αυτοκτονουν τα λαμογια, αυτοκτονει ο κοσμος! ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ!!
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
Μην με ξαναενοχλησεις με email. Θα τα πουμε στις 6 Μαϊου.

ΥΓ1: Και μιας που μου εστειλες σε ΠΑΟΚτσηδικο email

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙ

ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΥΓ2:  Εξαιρετικο βιογραφικο, πσσσσσσ!!!, ΦΥΣΑΕΙ!!! Εφαμιλλο και καλυτερο ισως του Παπαδημου. Ασορτι εισαι με ΝΔ, τροικα, Τραπεζες, Χρηματιστηρια. Wannabe ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ε?Θα εκανες ωραιες συμφωνιες "επενδυσης" οπως πχ ο Σουφλιας με τον Αυτοκινητοδρομο Αιγαιου. Η μηπως εισαι ενας απλος Ελληνας βιοπαλαιστης, ενας "απο μας"?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Català

• Αλλαγή
http://www.dailymotion.com/video/xq91hx_yyyyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyy-yyy-y-yyyyyy_news?start=14#from=embediframe (Embedding disabled, limit reached)

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Αποκλεισμένη όλη η περιοχή στη νέα σμύρνη προχτές από τις ένστολες φιλιππινέζες, έλεγχοι, εξακριβώσεις και άλλα όμορφα σε όλους τους περαστικούς, ανακρίσεις του στυλ "τι γυρεύεις στην περιοχή" κτλ. Παρόλα αυτά, βρέθηκαν και πάλι καμιά 200-300 άτομα άκουσα, να κράξουν μετά το τέλος έστω από μακριά.
Αυτό πάει να πει υψηλή πολιτική, πριβέ κλαμπ θα είναι τα κόμματα και μόνο με vip προσκλήσεις θα μπορείς να μπαίνεις στις συγκεντρώσεις τους σε κλειστά γήπεδα (τι διάολο, απρίλη μήνα χιόνι έχει έξω και γίνονται όλες οι ομιλίες σε κλειστά;).
Η λύση και πάλι είναι απλή βέβαια: εφόσον έχεις τουλάχιστον οπτική επαφή, κοζάρεις ποιο δίποδο γουρούνι βγαίνει από τη συγκέντρωση, περιμένεις να βγει από τη ζώνη προστασίας και μόλις απομακρυνθεί τον γαμάς οικογενειακώς. Αυτό θα είναι στην πράξη το "τσακίστε τους τους μπατσόκους σε κάθε γειτονιά".
Αλλά τι λέω, πάλι πασοκάρα θα ψηφίσει η καημένη η γιαγιά που ο μακαρίτης ο άντρας της έκανε και αντάρτικο και εξορία. Τι θέλετε δηλαδή, να βγει η δεξιά;

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
[quote
Αλλά τι λέω, πάλι πασοκάρα θα ψηφίσει η καημένη η γιαγιά που ο μακαρίτης ο άντρας της έκανε και αντάρτικο και εξορία. Τι θέλετε δηλαδή, να βγει η δεξιά;
[/quote]

:'( :'( :'(

http://www.youtube.com/watch?v=5Yu4X8PBgKE (Embedding disabled, limit reached)

1.43 μεχρι τελος
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Οκτώβριος 1991
Αστυνομικοί των ΜΑΤ με τη βοήθεια ακροδεξιών «αγανακτισμένων» πολιτών πολιορκούν επί ώρες το Πολυτεχνείο. Τα επεισόδια κατέληξαν στον εμπρησμό της πρυτανείας

Απρίλιος 1993
Αστυνομικοί στήνουν χουντογλέντι στο πεδίο βολής της Θέρμης και «βαφτίζουν» με ρετσίνα νεαρό Αλβανό

Απρίλιος 1995
Σε επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ ακροδεξιοί παρατάσσονται δίπλα στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Βρίζουν και πετούν πέτρες εναντίον νεαρών. Τραυματίζεται μια κοπέλα.

Ιούνιος 1998
Μέλη της Χρυσής Αυγής προκαλούν με την ανοχή της Αστυνομίας επεισόδια στην πρώην Σχολή Ευελπίδων. Ακολουθεί η απόπειρα δολοφονίας κατά του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή

Νοέμβριο 2002
Με την ανοχή της Αστυνομίας που δεν επενέβη εγκαίρως, ακροδεξιοί τραυμάτισαν με μαχαίρι φοιτητή στην οδό Σολωμού

Απρίλιος 2006
Ακροδεξιοί τραυμάτισαν με μαχαίρι δύο φοιτητές στο Πάντειο και ξυλοκόπησαν άγρια μια φοιτήτρια.

Νοέμβριος 2006
Ακροδεξιοί μαζί με τα ΜΑΤ επιτέθηκαν εναντίον αναρχικών κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην επέτειο του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη

Φεβρουάριος 2008
Η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε εκδήλωση για την επέτειο των Ιμίων στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Στην περιοχή συγκεντρώθηκαν και οργανώσεις της Αριστεράς. Δυο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά από επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής

Ιούνιος 2011
Μέλη ακροδεξιάς συνδικαλιστικής παράταξης της ΕΘΕΛ και άγνωστης ταυτότητας άτομα, οπλισμένα με ρόπαλα και έχοντας καλυμμένα με κράνη και μάσκες τα πρόσωπά τους, «περιθάλπτονται» από διμοιρίες των ΜΑΤ και οδηγούνται στον προστατευόμενο χώρο του Κοινοβουλίου

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4639407

http://www.youtube.com/watch?v=RG4Cf1T8bR4 (Embedding disabled, limit reached)

ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!

ive4

• Guest
δροσιά στους προδότες και στις λουλούδες των μεγαλοεκδοτών.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Καλη η δροσια συνελληνα, αλλα δεν γινεται εκπροσωποι ενος αστικου κομματος να επιτιθονται με φυσικη βια σε εκπροσωπους της ελληνικης δημοκρατιας. Ή θα αγωνιζεσαι μεσα απο τους θεσμους της δημοκρατιας μας για να εκπροσωπησεις τον κυριαρχο λαο μας στη βουλη, ή θα πολεμας αυτες τις δομες και τους εκφραστες τους. Λιγο απ'ολα χωρις τζατζικι δε γινεται. Καπου το μπερδευει ο αρειος κ. μιχαλολιακος.
Παντως αν ετρωγε πεσιμο πασοκος υπουργος σε προεκλογικη εκδηλωση απο τιποτα πρεζακια πλουσιοπαιδα που καινε τα μαγαζια του κοσμακη, αυτη τη στιγμη θα ηταν μεσα με τον αντιτρομοκρατικο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline petrov

• Αλλαγή
Οι τελευταίες επιθέσεις της Χρυσής Αυγής βολεύουν πολύ το σύστημα, γι'αυτό και τις αναδεικνύει τόσο.
Εμφανίζονται ως νούμερο ένα κίνδυνος οι νεοναζί που απειλούν το πολίτευμα, για να εξιλεωθούν αυτοί από εγκλήματα δεκαετιών. Μην ξεχνάτε, μιλάμε για τα "παιδιά του Πολυτεχνείου" που εξαγόρασαν στο έπακρο την παρουσία τους τότε με βουλευτιλίκια και βίλες, τη στιγμή που δεκάδες κοινωνικοί αγωνιστές του τότε παρέμειναν στην αφάνεια και δυσκολεύτηκαν ακόμη και στην επιβίωσή τους.
Πάντως έχω μία ενδόμυχη βεβαιότητα ότι η Χ.Α. είναι ικανή για απίστευτα αυτογκόλ, δεδομένου του ότι είναι μία στρατιωτικού τύπου γκρούπα και δεν ξέρει που της παν τα τέσσερα από πολιτική. Εδώ χαμήλωσαν αρκετούς πόντους τον μετρ της κωλοτούμπας Καρατζαφέρη και του πήραν τα καλύτερα στελέχη, δε θα βρουν πέντε-έξι κινήσεις σκακιέρας για να βγάλουν από τη μέση έναν ερυθρόδερμο που αυτοαποκαλείται Άριος;
Βέβαια και ο Χίτλερ μελαχρινός και δύσμορφος ήταν, το θέμα με τον εθνικοσοσιαλισμό δεν είναι να πιστέψεις τα μάτια σου, αλλά τον Φύρερ και την προπαγάνδα του.  Η μόνη περίπτωση να φασιστοποιηθεί η ελληνική πολιτική σκηνή είναι το σενάριο των αλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων με ταυτόχρονη έκρηξη πολιτικής βίας. Πάντως διαχρονικά αν το δει κανείς, η ελληνική ακροδεξιά ουδέποτε είχε το ακροατήριο και τον πληθυσμό για να κυβερνήσει κατά τα πρότυπα του Χίτλερ ή του Μουσολίνι, ακόμη και η δικτατορία Μεταξά που ήταν φασίζουσα, χρειάστηκε τους αστούς συντηρητικούς και την βασιλική πτέρυγα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή

μαρεσει που νομιζεις οτι διαφερετε απο αυτους και οτι θα την γλυτωσετε  ;)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tool4a

• Αλλαγή
Áðßóôåõôï! ÐïëéôåõôÞò ôçò ÍÄ óôçí ÐÜôñá: «Óôá @@ ìïõ áí áõôïêôüíçóáí»!    Print    E-mail
Monday, 23 April 2012 14:25

ÐïëéôåõôÞò ôçò ÍÄ óôçí ÐÜôñá: «Óôá @@ ìïõ áí áõôïêôüíçóáí»!

ÏñãéóìÝíá ó÷üëéá ðõñïäüôçóå ç áðïêÜëõøç ôïõ Marios A óôï Facebook ìçíýìáôïò ðïõ ôïõ Ýóôåéëå ï ðïëéôåõôÞò ôçò ÍÄ óôçí ÐÜôñá ÃéÜííçò ÄñéìÜëáò.

ÃñÜöåé ï ÌÜñéïò: «o Êýñéïò Giannis Drimalas ðïëéôåõôÞò ôçò ÏÍÍÅÄ & ôçò ÍÄ ï ïðïßïò ìïõ Ýóôåéëå áßôçìá öéëßáò, ìå áöïñìÞ áíÜñôçóç óôïí ôïß÷ï ôïõ üðïõ Ýãñáøå áõôïëåîß ôá ëüãéá ôïõ Áíôþíç ÓáìáñÜ óôçí ðïëéôéêÞ äéáöÞìéóç ôçò ÍÄ üðïõ êáé êáôáëÞãåé «ÌÁÆÉ ÈÁ ÔÁ ÊÁÔÁÖÅÑÏÕÌÅ» êáé ôïõ áðÜíôçóá «ÐÜëé óÞìåñá åß÷áìå 3 áõôïêôïíßåò ÃéÜííç. ¸÷åé äßêéï ï ÓáìáñÜò. Èá ôá êáôáöÝñïõìå. Íá ìçí ìåßíåé êáíåíáò æùíôáíïò» ìïõ Ýóôåéëå ôï áêüëïõèï ìýíçìá óôá åéóåñ÷üìåíÜ ìïõ:
«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!!
mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»»

Ï ÃéÜííçò ÄñéìÜëáò ðïõ åßíáé ãíùóôüò óôçí ÐÜôñá Ýóðåõóå áìÝóùò íá áëëÜîåé ôéò öùôïãñáößåò ôïõ ðñïößë ôïõ, üðïõ åìöáíßæåôáé ìáæß ìå ôïí Áíôþíç ÓáìáñÜ áëëÜ äõóôõ÷þò ãéá áõôüí ïé åéêüíåò ìÝíïõí ìå Ýíá áðëü print screen.

Update: Ðñïöáíþò Ýðåóáí «óöáëéÜñåò» êáé ìüëéò Üëëáîå êáé ôï üíïìá ôïõ óå Giannis Dgiannis
[profil1] Áõôü Þôáí ôï ðñïößë ôïõ Ã. ÄñéìÜëá óôï Facebook ðñéí áëëÜîåé ôéò öùôïãñáößåò

[marios1] Ç öùôïãñáößá ìå ôï ìÞíõìá ôïõ ÄñéìÜëá ðïõ áíÜñôçóå ï Marios Andriopoulos

www.enimerosi24.gr/

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=55049:-l-r&catid=74:sites&Itemid=54
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline KATISI4

• Αλλαγή
 *Θεμα:* ΝΤΡΟΠΗ & ΑΗΔΙΑ!!!!!Κρατικό κανάλι της Γερμανικής ARD! απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TEA8n4TbP6A&oref=http%3A%2F%2F (Embedding disabled, limit reached)

αν δεν το βγαζει οποιος μπορει η εχει λογαριαμο στο youtube ας πατησει γερμανικο βιντεο με ελληνικους υποτιτλους..

θα φριξετε

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Και κατι διαφορετικο

Οικονομική κρίση. Δέκα επτά λόγοι για να μας αρέσει !

Μία χιουμοριστική προσέγγιση και εναγώνια προσπάθεια να βρούμε λόγους για να μας αρέσει η οικονομική κρίση. Λεφτά... μπορεί να μην υπάρχουν, λόγοι όμως υπάρχουν για να μας αρέσει η οικονομική κρίση, αρκεί να έχουμε αίσθηση του χιούμορ.

1.   Μου αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά λιώνει στα γέλια. Άσε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους.

2.   Μου αρέσει που πολλοί φίλοι μουμετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.Άσε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές.

3.   Μου αρεσει που ακρίβυνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη, και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια, κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική. Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.

4.   Μου αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον.

5.   Επιπλέον για τις γκόμενες, είσαι σίγουρος πια 100% ότι δε σε θέλει για τα λεφτά σου.

6.   Μου αρέσει που ο κουλουρτζής έξω από τα μπουζούκια έχει πιο πολύ δουλειά από τη λουλουδού μέσα στα μπουζουκια.

7.   Μου αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια αποτελεί το 2%του μισθού μου που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει ένα μισθό.

8.   Μου αρέσει που θα κόψουν τα επιδόματα. Δεν άντεχα να περιμένω σε ουρές όρθιος.

9.   Μου αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

10.                     Μου αρέσει που μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα. Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι "Τι σου λείπει ρε μαλάκα ; Τη δουλειά σου την έχεις, το αμαξάκι σου,τι άλλο θες ;"

11.                     Μου αρέσει που στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστά να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια, και αν πέσεις σε τέτοιον, του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτυ.

12.                     Μου αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμιεύαν τόσα χρόνια, να χάνουν τα λεφτά τους, γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από "σπάταλος" έγινα "προνοητικός" γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.

13.                     Μου αρέσει που γίνονται πιο πολλοί πολιτικοί γάμοι, γιατί σε αυτούς τουλάχιστον δε χρεώνουν για τους πολυέλαιους.

14.                     Μου αρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία γιατί προστατεύουν το περιβάλλον.

15.                     Μου αρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.

16.                     Μου αρέσει που αν πω ότι δουλέυω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν "Ρε τον τεμπέλη"..

17.                     Μου αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας, όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και κατοχή.  Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο.

ive4

• Guest

Καλη η δροσια συνελληνα, αλλα δεν γινεται εκπροσωποι ενος αστικου κομματος να επιτιθονται με φυσικη βια σε εκπροσωπους της ελληνικης δημοκρατιας. Ή θα αγωνιζεσαι μεσα απο τους θεσμους της δημοκρατιας μας για να εκπροσωπησεις τον κυριαρχο λαο μας στη βουλη, ή θα πολεμας αυτες τις δομες και τους εκφραστες τους. Λιγο απ'ολα χωρις τζατζικι δε γινεται. Καπου το μπερδευει ο αρειος κ. μιχαλολιακος.
Παντως αν ετρωγε πεσιμο πασοκος υπουργος σε προεκλογικη εκδηλωση απο τιποτα πρεζακια πλουσιοπαιδα που καινε τα μαγαζια του κοσμακη, αυτη τη στιγμη θα ηταν μεσα με τον αντιτρομοκρατικο.

Συνήθως η είσοδος αντιδραστικών κομμάτων στη Βουλή συνοδεύεται από σταδιακή στρογγύλευση των ακραίων θέσεων. Κατά μία έννοια αστικοποιούνται αυτά τα κόμματα και γίνονται πιο ακίνδυνα για το σύστημα. Νομίζω αυτό έγινε με την νομιμοποίηση του ΚΚΕ. Το ίδιο έγινε με την παρουσία της λεγόμενης ''ριζοσπαστικής'' αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τα τελευταία χρόνια με την πλήρη υποταγή (ωρίμανση το λένε μερικοί) του Τσίπρα στη λογική του συστήματος και την πλήρη αποδοχή ακόμα και της κατεστημένης και ξύλινης πολιτικής ρητορικής.

Όσο για το πέσιμο στον τύπο που ήθελε κοινά βιβλία ιστορίας στην Ελλάδα και στην Τουρκία πραγματικά λυπάμαι για τους σερβιτόρους της καφετέριας που μέσα στην αναμπουμπούλα δε θα πήραν τιπς.
Επίσης θυμάμαι το γιαούρτωμα ενός δημοσιογράφου στα Γιάννενα επειδή φιλοξένησε στην εκπομπή του έναν ''φασίστα''. Φυσικά αυτό ήταν απόλυτα αποδεκτό γιατί δεν είχε λίγο από όλα χωρίς τζατζίκι. Συνηθισμένα όλα αυτά, αλλά καλό θα ήταν να κρίνουμε ίδιες περιπτώσεις με ίδια κριτήρια. Αν και οκ δεν είναι εύκολο, αφού κανενός το ιδεολογικό μπακράουντ δεν είναι λευκό.

ΥΓ : Αν μάθει κανείς πότε θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση Βεργή και Τζούλιας, να ενημερώσει. Αναμένω αφίσα ίδιας έμπνευσης με τον γυμνό Βεργή πάνω σε βραχονησίδα και την ατάκα ''Τσιλέρ, έλα να την πάρεις''. Και συγχωρώ στην Τζούλια τις αισχρές συνευρέσεις της στην ταινία ''2 μάυροι''.  :P

Offline spartiatis

• Αλλαγή
σβερκοκαράφλες, στη Πάτρα δεν έχει γραφεία  που να χτυπιέται ο κώλος σας.
βγάλτε το απ το μυαλό σας.
Να σας μάσουν στα σπίτια τους όσοι σας γουστάρουν.  

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ

http://imf-fuck-off.blogspot.com/2012/04/blog-post_25.html

Offline tool4a

• Αλλαγή
Νικ81 καλό το αρθρο αλλά ως επίλογο έχει αυτο ''Ταυτόχρονα πάνε να μεγαλώσουν τα μικρά κόμματα και τα κόμματα δορυφόρους για να πετύχουν τη σωστή αναλογία που θα επιτρέψει τις κατάλληλες συνεργασίες. Θα τους αφήσουμε;  ''

Σωστό το ερώτημα αλλά κάποια λύση η τρόπος ώστε ''να μην τους αφήσουμε'' δε θα πρέπε να υπάρχει?
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τool ο τροπος ειναι μονο ενας και τον ξερουμε ολοι, αλλα που να βρεθουν τα cojones που λεει και ο Παυλαρας.
Τελευταια φορα που οι ανθρωποι αλλαξαν τη μοιρα τους χωρις οπλα ηταν κατορθωμα του Γκαντι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΟΎΛΙΑ: ΕΊΣΤΕ ΠΡΌΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ;

Αν είχα τη δύναμη θα προτιμούσα ως
πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας όχι
εσάς αλλά τον Ισλανδό πρόεδρο, τον
Όλαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον. Μπορεί να
καυχιόμαστε ότι εμείς γεννήσαμε τη
δημοκρατία, αλλά πάει καιρός πια που
δεν έχουμε συγγένεια μαζί της.

Όταν το ισλανδικό Κοινοβούλιο ενέκρινε
κάποιο νόμο παρόμοιο με το Μνημόνιο 1
και στάλθηκε για επικύρωση στον
πρόεδρο της δημοκρατίας, αυτός
ενεργοποίησε το μόνο...

δικαίωμα που είχε, όπως κι εσείς: δεν το
υπέγραψε και κάλεσε το λαό σε
δημοψήφισμα. Ήταν η πρώτη φορά που
έγινε δημοψήφισμα στη χώρα αυτή. Η
εξήγηση ήταν σαφής: «ΔΕ ΜΠΟΡΏ ΕΓΏ Ή ΟΙ
ΛΊΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΠΟΥ ΨΉΦΙΣΑΝ ΑΥΤΌ ΤΟ
ΝΌΜΟ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΩ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΏΣΩ
ΈΝΑ ΝΌΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΆΣΕΙ ΤΗ ΖΩΉ ΚΆΘΕ
ΠΟΛΊΤΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΟΥ. ΣΕ ΈΝΑ ΤΌΣΟ ΣΟΒΑΡΌ
ΘΈΜΑ ΜΌΝΟ Ο ΛΑΌΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ».

Το δημοψήφισμα έγινε και ο λαός
απέρριψε το νόμο. Δεν είχε άδικο: τρεις
τράπεζες είχαν δανειστεί 80 δις ευρώ,
ήτοι το δεκαπλάσιο από το Ακαθάριστο
Εθνικό Εισόδημα της χώρας, είχαν
χρεοκοπήσει και τώρα ζητούσαν από το
λαό να πληρώσει τους δανειστές σε
διάφορες χώρες.

Οι πολιτικοί άρχισαν νέες συνομιλίες
με τους δανειστές και έφεραν
τροποποιημένο σχέδιο στη Βουλή, κάτι
σαν Μνημόνιο 2, το οποίο ψηφίστηκε κατά
πλειοψηφία και στάλθηκε στον πρόεδρο
της Δημοκρατίας για επικύρωση. Και πάλι
εκείνος είπε όχι και ζήτησε νέο
δημοψήφισμα. Το επιχείρημά του ήταν
σαφέστατο: «ΣΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΘΈΜΑΤΑ ΔΕΝ
ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΊ ΗΓΈΤΕΣ, ΗΓΈΤΗΣ
ΕΊΝΑΙ Ο ΛΑΌΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ».
Χρειάστηκε να κατεβεί στους δρόμους
για να υπερασπιστεί τη θέση του ενάντια
στη λυσσαλέα επίθεση των πολιτικών.
Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν τη σύζυγό
του να αγκαλιάζει διαδηλωτές που η
αστυνομία τους έχει πνίξει στα
καπνογόνα. Ήταν ανένδοτος στις αρχές
του: «ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΧΏΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΈΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΑΠΌ ΜΑΣ, ΕΜΕΊΣ ΌΜΩΣ ΔΕΝ
ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΈΡΔΟΣ ΠΆΝΩ ΑΠΌ
ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ».

Στο νέο δημοψήφισμα ο λαός απέρριψε και
το Μνημόνιο 2.

Ο πρόεδρος το πήγε ακόμα πιο πέρα και
ζήτησε ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ,
ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ Η ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ ΔΕ ΘΑ
ΓΙΝΌΤΑΝ ΑΠΌ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΤΟΝ
ΊΔΙΟ ΤΟ ΛΑΌ. Το επιχείρημά του ήταν και
πάλι ατράνταχτο: «Ο ΛΑΌΣ ΕΊΝΑΙ Η
ΥΠΈΡΤΑΤΗ ΕΞΟΥΣΊΑ, ΑΥΤΌΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ
ΣΥΝΤΆΞΕΙ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ». Έγιναν χιλιάδες
συναντήσεις, στάλθηκαν άπειρα
ηλεκτρονικά μηνύματα και η λαϊκή
επιτροπή κατέληξε σε μια μορφή του
συντάγματος που φυσικά δεν είχε ούτε
παραγραφές, ούτε ασυλίες και ούτε
φοροαπαλλαγές για τους πολιτικούς. Δεν
έχει γίνει ακόμα δημοψήφισμα για το
σύνταγμα, καθώς οι πολιτικοί παλεύουν
με κάθε μέσο να το καθυστερήσουν, αλλά
δε θα το πετύχουν για πολύ.

Σε κάποια στιγμή χρειάστηκε να
καλέσουν το ΔΝΤ για βοήθεια, αλλά υπό
ένα όρο: «ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ Ό,ΤΙ
ΔΑΝΕΙΣΤΟΎΜΕ, ΑΛΛΆ ΥΠΌ ΈΝΑ ΌΡΟ: ΔΕ ΘΑ
ΠΕΙΡΑΧΘΟΎΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΊ, ΟΙ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ΚΑΙ
ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΊ
ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΉ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΉ
ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΌΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η
ΕΥΗΜΕΡΊΑ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΑ ΚΈΡΔΗ
ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ». Ούτε κεραμίδα να έπεφτε
στα κεφάλια των αρμόδιων του ΔΝΤ, αλλά
τελικά το δέχτηκαν για πρώτη φορά στην
ιστορία του ταμείου, γιατί κατάλαβαν
ότι δεν έχουν να κάνουν με άτομα όπως ----
(δε χρειάζεται να αναφέρω ονόματα).

Αλλά ο πρόεδρος μιας δημοκρατίας δε
σταμάτησε εκεί: ζήτησε να γίνει ΈΛΕΓΧΟΣ
ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ και
πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν τον
πέλεκυ της δικαιοσύνης,
συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του
πρωθυπουργού. Η έκθεση της αδέσμευτης
επιτροπής έφτασε τις 2,500 σελίδες και
χρειάστηκαν 45 συνεχείς ώρες για να
διαβαστεί από καλλιτέχνες, συγγραφείς,
απλούς πολίτες σε κεντρικό σημείο της
πρωτεύουσας.

Και το συμπέρασμα ήταν σαφές: δεν
ευθύνεται ο λαός για όσα έκαναν οι
πολιτικοί οι οποίο εκλέχτηκαν λέγοντας
τα αντίθετα από όσα υποσχέθηκαν.

Τρία χρόνια μετά η Ισλανδία αρχίζει να
βγαίνει από την κρίση, στην Ελλάδα μας
λένε ότι θα χρειαστούν δεκαετίες και
αν....

Και κάτι ακόμα: ο Πρόεδρος της
Δημοκρατίας της Ισλανδίας δεν το έκανε
αυτό για να κρατηθεί στην καρέκλα. Πριν
λίγες μέρες δήλωσε ότι δε θα είναι
υποψήφιος για επόμενη θητεία.
«Εκπλήρωσα το χρέος μου στο λαό μου»
ήταν η λακωνική δήλωσή του (όχι δεν είπε
αν ήταν και στην Εθνική Αντίσταση).

ΜΉΠΩΣ Κ. ΠΑΠΟΎΛΙΑ ΘΆΠΡΕΠΕ ΝΑ
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΒΊΚΙΝΓΚΣ ΤΗΣ
ΙΣΛΑΝΔΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΚΆΠΟΙΑ
ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ; Μήπως αυτοί που
έτρωγαν βελανίδια όταν εμείς χτίζαμε
Παρθενώνες τώρα ξέρουν καλύτερα τι
σημαίνει δημοκρατία ενώ εσείς την
ευτελίζετε - ουσιαστικά μια πράξη
αιμομιξίας -- στη χώρα που γεννήθηκε;

Και μια ακόμα δήλωσή του Όλαφουρ
Ράγκναρ Γκρίμσον: «ΈΧΩ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΉ
ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΌΤΙ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ ΔΕΝ
ΕΚΦΡΆΖΟΥΝ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ
ΑΝΑΛΟΓΊΑ ΣΤΟ ΛΑΌ». Εσείς θα κάνατε ποτέ
αυτή τη δήλωση, που είναι πασιφανής σε
κάθε έλληνα πολίτη;

Θα ήθελα να σας δω δίπλα στον Όλαφουρ
Ράγκναρ Γκρίμσον. ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΩ
ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΓΊΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΆΝΟΣ
ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ....

Χρήστος Μαγγούτας

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=28777
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Bergman

• Κερκίδα
  • *
Η κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία έχει αφαιρέσει από το ανδρείκελο που λέγεται πρόεδρός της το δικαίωμα να ασκεί βέτο. Πρόκειται περί μαριονέτας που αμοίβεται 1 εκ. ευρώ/έτος για να εξασκεί τα σημαντικά καθήκοντα της παρουσίας σε 2-3 παρελάσεις και αντίστοιχα διαγγέλματα που κατηγορεί τους πολίτες ότι είναι αχάριστοι που τον βρίζουν. Την ίδια ώρα σαμαράδες, βενιζέλοι, χρυσοχοίδηδες και οι λοιποί των γνωστών συμμοριών δρουν ανεξέλεγκτα σε βάρος της κοινωνίας και τα δικαστήρια δουλεύουν υπερωρίες καταδικάζοντας όποιον αντιστεκόμενο άνθρωπο διεκδικεί λιγάκι αξιοπρέπεια.