Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235324 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #5361 on: January 22, 2015, 13:41:03 »

ο κολκας ηθελε να μας πείσει ότι δεν ειναι δικός του ο λογαριασμος μετά από εκείνο το μαφία.... βλεπεις ο καθένας μπορεί να βρει αυτές τις φώτο
nstagram.com/charrua5/

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5362 on: January 22, 2015, 13:53:21 »
Ο Κόλκας μας έπεισε οτι πρέπει να φύγει επειδή δεν πατάει περιοχή.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5363 on: February 03, 2015, 20:40:32 »
Πάμπλο Γκαρσία: Στην ΠΑΕ κοιμούνται!

Ο Πάμπλο Γκαρσία με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής (8/2) με τον Ολυμπιακό, ενώ επιτέθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στα στελέχη που την απαρτίζουν!

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας  στην κοπή της πίτας του συνδέσμου με τον Ουρουγουανό να μιλάει για όλους και για όλα.
«Τι άλλο να κάνει ο κόσμος μέσα σε όλη αυτή την κρίση. Ο ΠΑΟΚ είναι εκεί, στην ΠΑΕ «κοιμούνται» είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε από τον κόσμο αν θα επιστρέψει, απάντησε: «Αυτό το ξέρει ο Τζακ Αγγελίδης; Υπάρχει όμως Τζακ Αγγελίδης»;
Ερωτηθείς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Προέχει το ματς με τον ΟΦΗ. Ας κερδίσουμε εκεί και μετά η νίκη με τον Ολυμπιακό, είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας τύπος εκεί κάτω στην Αθήνα που είναι μαφιόζος! Αλλά και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός και να κερδίζει όλα τα παιχνίδια»

Για το αν θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκης είπε: «Κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαι εδώ, η οικογένεια μου είναι καλά, νιώθει καλά εδώ και όσο συμβαίνει αυτό, εγώ θα παραμένω γιατί την αγαπάω αυτή τη χώρα».

http://www.gazzetta.gr/football/article/697737/paok-keraynoi-gkarsia

« Last Edit: February 03, 2015, 20:45:48 by t.b »

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5364 on: February 03, 2015, 22:12:49 »
Τα λόγια έχουν στερέψει για σένα ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΑΥΛΑΡΑ!

Κι εσένα και τον άλλον τον τρελοβόσνιο, που θα είναι μέσα στην κερκίδα την Κυριακή, η ΠΑΕ σας έχει στο περιθώριο..

Δεν πειράζει.. μας περισσεύουν άλλωστε προσωπικότητες που νιώθουν ΠΑΟΚ.. έχουμε γκαγκατσομίζες είμαστε πλήρεις..

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5365 on: February 03, 2015, 22:58:49 »
Τελικά με ποιον πλακώθηκες και τους τα βρόντηξες?
Με τον τσοπάνη, με τον μεγιστάνα, ή και με τους δύο?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5366 on: February 04, 2015, 15:37:25 »
Οι δηλώσεις δείχνουν ότι τα έχει με τη διοίκηση.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #5367 on: February 04, 2015, 18:21:45 »
ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΒΡΥΖΑ, ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ... ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ
Τα... πήρε κρανίο ο Πάμπλο Γκαρσία!

«Επίθεση» εναντίον του Ζήση Βρύζα και του Ιάκωβου Αγγελίδη εξαπέλυσε ο Πάμπλο Γκαρσία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής πίτα συνδέσμου του ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου του Βορρά» έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος των Συκεών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρει και το όνομά του.

Ο Γκαρσία τόνισε πως «οι αναμνήσεις και οι καλές στιγμές είναι αυτές που μας μένουνε», ενώ διερωτήθηκε: «Υπάρχει Βρύζας, υπάρχει Τζακ (σ.σ. Αγγελίδης); Βλέπετε να υπάρχουν;».

Αναφορικά με τον λόγο που οδήγησε στην αποχώρησή του από την ομάδα αρκέστηκε να πει: «Όποιος έχει μυαλό βλέπει και αντιλαμβάνεται τι συνέβη. Τι να πεις στον κόσμο. Εγώ που είμαι έξι χρόνια εδώ, ο κόσμος δίνει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Τι να τους πεις άλλο; Και αυτοί που είναι μέσα δεν κουνιούνται...».

Ο Γκαρσία εν συνεχεία βρέθηκε σε «πηγαδάκι» όπου ρωτήθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ για το αν η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Η απάντησή του ήταν πως «υπάρχει ένας μαφιόζος τύπος εκεί κάτω, αλλά και εμείς πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να δίνεις όλο σου το είναι. Αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου».

Τέλος, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Πρώτα υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ. Πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Δεν μου αρέσει να είμαι έξω από το γήπεδο και να κριτικάρω την ομάδα».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16610&subid=2&pubid=129972452
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5368 on: February 11, 2015, 10:47:29 »

Árchisa se máuro kai áspro kai óchi aplos epitrépste mou na teleioso ... Den xechnáme oúte synchoresi.

http://instagram.com/p/y7BITjuEQV/

http://instagram.com/p/yPFCs6OESb/?modal=true

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #5369 on: February 11, 2015, 11:47:19 »
Δάκρυα

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5370 on: February 11, 2015, 13:47:40 »
Ούτε ένα φιλικό για αυτόν τον άνθρωπο,ούτε ένα τελευταίο ευχαριστώ τι να λέμε τώρα
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #5371 on: February 11, 2015, 13:51:16 »
Ποτέ μη λές ποτέ, ΠΑΟΚ είσαι,
αντίστοιχο φιλικό για τον Κούδα διεξήχθη μόλις... έντεκα χρόνια μετά τη λήξη της καριέρας του.

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5372 on: February 11, 2015, 14:23:19 »
Μακάρι,κάλλιο αργά παρα ποτε.Αν και πιο πιθανό βλέπω να δίνει φιλικά η ομάδα για τη 15η επέτειο της επιστροφής του 14 σε 11 χρονια  :'( :'(
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #5373 on: February 11, 2015, 15:20:38 »
Ούτε ένα φιλικό για αυτόν τον άνθρωπο,ούτε ένα τελευταίο ευχαριστώ τι να λέμε τώρα

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5374 on: February 24, 2015, 16:27:20 »

ο κολκας ηθελε να μας πείσει ότι δεν ειναι δικός του ο λογαριασμος μετά από εκείνο το μαφία.... βλεπεις ο καθένας μπορεί να βρει αυτές τις φώτο
nstagram.com/charrua5/

έχουμε κανέναν κυνηγό εδώ στο φόρουμ που να ξέρει τι είναι το θήραμα που κρατάει ο Παυλάρας??

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5375 on: February 24, 2015, 16:51:27 »
αρμαντίλο
δεν είμαι κυνηγός.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5376 on: February 24, 2015, 17:53:14 »
ο γιος του δώνη είναι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline manowar_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5377 on: May 11, 2015, 15:48:24 »
Χρονια σου πολλα ΜΕΓΑΛΕ PABLO, να εισαι παντα καλα και σε παρακαλω μεινε μακρια απ το βοθρο της ΠΑΕ.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #5378 on: May 11, 2015, 16:59:04 »
μεγαλε pablo χρονια σου παντα με υγεια....ευχομαι να βρουμε παικτες που να εχουν την δικια σου ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη και μπεσα...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5379 on: May 12, 2015, 00:22:15 »
Χρονια σου πολλα ΜΕΓΑΛΕ PABLO, να εισαι παντα καλα και σε παρακαλω μεινε μακρια απ το βοθρο της ΠΑΕ.