Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 236130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #5260 on: February 08, 2014, 23:01:55 »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #5262 on: February 09, 2014, 02:47:16 »

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5268 on: February 10, 2014, 00:20:23 »
α ρε πάμπλο, μας λείπεις.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5269 on: February 10, 2014, 15:54:10 »

Παρελθόν από την Ξάνθη ο Γκαρσία

Μόλις ένα μήνα κράτησε η παραμονή του Πάμπλο Γκαρσία στην Ξάνθη, καθώς σήμερα θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με την ακριτική ομάδα.

Ο Ουρουγουανός είχε φύγει από το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ αποχώρησε από την προπόνηση όταν έμαθε ότι ήταν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία συναντήθηκε σήμερα με τους διοικούντες της Ξάνθης και αποφάσισαν ένα μήνα ακριβώς μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους πως θα λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο τους.

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με την Ξάνθη  σε τρία ματς (Άρη, Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα).

Διάβασε περισσότερα στο: Παρελθόν από την Ξάνθη ο Γκαρσία | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5270 on: February 10, 2014, 15:57:24 »
....Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ουρουγουανός άσσος μεταβαίνει αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5271 on: February 10, 2014, 16:56:20 »
To γάμησε και αυτός όλοι τον αδικούν. Νομίζω πως στην ηλικία που είναι θα πρέπει να σκέφτεται πιο ώριμα.
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5274 on: February 10, 2014, 18:00:42 »
Ελπιζω ο ρωσσοποντιος να σε παρει σε διοικητικο ποστο αν βεβαια καταδεχτεις να βλεπεις τις μαπες τους και να βαλεις μια ταξη εκει μεσα!

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #5275 on: February 10, 2014, 18:09:08 »
Δεν κολλαει ο Παμπλο σε διοικητικο ποστο. Δεν του ταιριαζει. Καθε τρεις και λιγο σφαλιαρες θα παιζει. Τουλαχιστον σε αυτον τον ΠΑΟΚ.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5276 on: February 10, 2014, 18:33:06 »
Εδώ ο γείτονας της παρτουζιαρας, ο βελης δεν τους άντεξε και την κοπανησε στην βδομάδα.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #5277 on: March 22, 2014, 09:58:15 »
Περίπου 1000 οπαδοί αποθέωσαν τον Ουρουγουανό στο χορό του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αριδαίας-Αλμωπίας. "Βλέπω το μέλλον μου στην προπονητική" είπε ο "Κανάριο"

Το ισχυρό δέσιμο του Πάμπλο Γκαρσία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά το βράδυ της Παρασκευής (21/3) στο κέντρο που φιλοξένησε τον χορό για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας Αλμωπίας. Στον χώρο βρέθηκαν περίπου 1000 άτομα που αποθέωσαν τον αγαπημένο τους Πάμπλο, ο οποίος συνοδεύονταν από τον ατζέντη του, Δημήτρη Καγιόγλου.

Εκ μέρους του συνδέσμου μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης που ευχαρίστησε τον Πάμπλο Γκαρσία για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πως "ξέρουμε πώς δεν προσποιήθηκε ποτέ, μείωνε το συμβόλαιό του συνεχώς για μείνει στην ομάδα", ενώ τόνισε ότι η ΠΑΕ δεν του συμπεριφέρθηκε όπως όφειλε και πως θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσει όπως όλες οι ομάδες τις "σημαίες" τους.

Ο Πάμπλο από την πλευρά του είπε: "Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί όπου κι αν πάω οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αγκαλιάζουν. Με αγαπάνε και μου το δείχνουν συνεχώς". Δεν παρέλειψε, τέλος, να αναφερθεί και στο μέλλον του, επισημαίνοντας ότι το βλέπει στην προπονητική!

«Εχω στα σχέδια μου να ασχοληθώ με την προπονητική», είπε ο Ουρουγουανός στον κόσμο, ενώ στην ομιλία του τόνισε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί όπου κι αν πάω οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αγκαλιάζουν. Με αγαπάνε και μου το δείχνουν συνεχώς».

Εκ μέρους του συνδέσμου μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης που ευχαρίστησε τον Πάμπλο Γκαρσία για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ξέρουμε πώς δεν προσποιήθηκε ποτέ, μείωνε το συμβόλαιό του συνεχώς για μείνει στην ομάδα» και ότι «η ΠΑΕ δεν του συμπεριφέρθηκε όπως όφειλε και πως θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσει όπως όλες οι ομάδες τις σημαίες τους».
« Last Edit: March 22, 2014, 10:03:53 by banis »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5278 on: March 22, 2014, 10:15:22 »
Τιμη και Δοξα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5279 on: March 22, 2014, 15:03:21 »