Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 234835 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BnW

• Guest
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #5120 on: January 06, 2014, 15:11:07 »
Γκαρσια τελος

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα αποτελέσει
σύντομα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ
καθώς έγινε η συνάντηση του με
τον Ιβάν Σαββίδη παρουσία και
του Ζήση Βρύζα. Ο μεγαλομέτοχος
ζήτησε από τον Γκαρσία από τη
στιγμή που επιμένει να συνεχίσει
το ποδόσφαιρο, να παραχωρηθεί
δανεικός σε άλλη ομάδα μέχρι το
καλοκαίρι και στη συνέχεια να
επιστρέψει στην ομάδα από άλλο
πόστο.

Παράλληλα του τόνισε πως ο
Στέφενς δεν έχει προσωπικό
πρόβλημα μαζί του και πως για
αγωνιστικούς λόγους δεν τον
υπολογίζει. Ο Πάμπλο από την
πλευρά του είπε για μια ακόμη
φορά πως νιώθει δυνατός και έτσι
σύντομα θα υπάρξει και η σχετική
ανακοίνωση.

paokrevolution.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5298.html?m=1

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5121 on: January 06, 2014, 19:01:41 »
Πήγαινε παλικάρι μου σε μια απο τις πόλεις κάστρα του Π.Α.Ο.Κ. να παίξεις μπάλα και όταν θα έρθεις στην Τούμπα εμείς θα σε τιμήσουμε όπως αξίζει σε ενα σύμβολο του λαού του Π.Α.Ο.Κ.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #5122 on: January 06, 2014, 20:02:56 »
Εγώ ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ νιώθω την ανάγκη να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη από τον PABLO GARCIA γιατί η ομάδα μου δεν είχε το μυαλό, την εξυπνάδα και την διπλωματία να διαχειριστεί σωστά, έντιμα, ειλικρινώς και με ουσία αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή.
Θεωρώ προδοσία και εξευτελισμό όλα όσα έγιναν εις βάρος του από πέρσυ έως σήμερα.
Θεωρώ ότι του γύρισαν την πλάτη όλοι όσοι πριν λίγο καιρό τον αποθέωναν και αυτό δεν τιμά κανέναν γνήσιο παλιό μπεσαλη ΠΑΟΚΤΣΗ.
Ντρέπομαι που η ίδια μου η οικογένεια φέρθηκε έτσι σε ένα από τα πιο σημαντικά παιδιά της, και δεν με πειράζει τόσο η συμπεριφορά της κλίκας που τον έφαγε , καθώς αυτοί κάναν την δουλειά τους, με πειράζει περισσότερο η απαξίωση από αδερφούς συνοπαδούς που στο όνομα του υποτιθέμενου νέου ΠΑΟΚ ξέχασαν... και έγιναν αχάριστοι και αγνώμονες.
Ένας ΠΑΟΚ χωρίς ψυχή και ιδανικά και περηφάνεια δεν είναι ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ. Είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα και εμείς, ή τουλάχιστον εγώ και η γενιά μου, ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΤΣΙ.....

ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Ο ΠΑΜΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι σαν τον ΠΑΜΠΛΟ

symfono apolita ...to ekana kopy APO alloy

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5123 on: January 06, 2014, 20:07:40 »
Πίκρα. Κρίμα.

zadas4

• Guest
« Reply #5124 on: January 06, 2014, 20:25:29 »
Αν ο ΠΑΟΚ ήταν άνθρωπος, θα ήταν Γκαρσία.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5125 on: January 07, 2014, 00:25:11 »
Εγώ ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ νιώθω την ανάγκη να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη από τον PABLO GARCIA γιατί η ομάδα μου δεν είχε το μυαλό, την εξυπνάδα και την διπλωματία να διαχειριστεί σωστά, έντιμα, ειλικρινώς και με ουσία αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή.
Θεωρώ προδοσία και εξευτελισμό όλα όσα έγιναν εις βάρος του από πέρσυ έως σήμερα.
Θεωρώ ότι του γύρισαν την πλάτη όλοι όσοι πριν λίγο καιρό τον αποθέωναν και αυτό δεν τιμά κανέναν γνήσιο παλιό μπεσαλη ΠΑΟΚΤΣΗ.
Ντρέπομαι που η ίδια μου η οικογένεια φέρθηκε έτσι σε ένα από τα πιο σημαντικά παιδιά της, και δεν με πειράζει τόσο η συμπεριφορά της κλίκας που τον έφαγε , καθώς αυτοί κάναν την δουλειά τους, με πειράζει περισσότερο η απαξίωση από αδερφούς συνοπαδούς που στο όνομα του υποτιθέμενου νέου ΠΑΟΚ ξέχασαν... και έγιναν αχάριστοι και αγνώμονες.
Ένας ΠΑΟΚ χωρίς ψυχή και ιδανικά και περηφάνεια δεν είναι ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ. Είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα και εμείς, ή τουλάχιστον εγώ και η γενιά μου, ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΤΣΙ.....

ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Ο ΠΑΜΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι σαν τον ΠΑΜΠΛΟ

symfono apolita ...to ekana kopy APO alloy

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #5126 on: January 07, 2014, 01:09:59 »
ΠΑΥΛΑΡΑ ΑΡΧΗΓΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #5127 on: January 07, 2014, 02:17:11 »
Κανονικα για μενα το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν να σε βαλουν να παιξεις στο κυπελλο οση ωρα σε βαλουν για να σε χειροκροτησουμε και να σε αποχαιρετησουμε με τον τροπο μας...Το λιγοτερο που θα επρεπε να κανουν,για να μην μιλησουμε για το τι πραγματικα πρεπει και ποσο πολυ αξιζεις..
Εκτος αυτου και εμεις πρεπει να κανουμε κατι γι αυτον δεν ξερω τι..καποιο φιλικο παιχνιδι μεταξυ συνδεσμων προς τιμη του?καποια εκδηλωση ,κατι μεσα στο γηπεδο,δεν ξερω κατι...Ακομα και αυτοι που οταν τους μιλουσες για τον Γκαρσια και αμεσως σε λεγανε ποιος γκαρσια μην ειστε προσωπολατρες και τωρα δηθεν στεναχωριουνται  που φευγει,ολοι μα ολοι  πρεπει να οργανωσουμε κατι προς τιμην του...
Ο Γκαρσια εκατσε για τον ΠΑΟΚ και τον κοσμο του και οχι για την διοικηση του ΠΑΟΚ..Η διοικηση τον διωχνει,εμεις τι κανουμε?

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5128 on: January 07, 2014, 10:21:18 »
οπως ειχε γραψει καποιος εδω πριν κανα χρονο, ο Γκαρσια ειναι/ηταν ισως το τελευταιο οπαδικο οχυρο (πλην του γηπεδου). Επεσε κι αυτο.
Αυτοι ειμαστε. Σουρωσαμε με υποτιθεμενα ρουβλια.

αγωνιστικα επιχειρηματα της πουτσας για ηλικιες, εργομετρικα, μπουνιες, μαχαιριες κτλ ειναι το λιγοτερο αστεια.
μιλαμε για 10-12 30λεπτα στη σουπερλιγκ.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5129 on: January 07, 2014, 13:10:37 »
Ντροπη μου, ντροπη σας, ντροπη ολων μας που αφησαμε την ιδεα ΠΑΟΚ ερμαιο σε ενα παρεακι καταχραστων.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5131 on: January 07, 2014, 17:02:20 »
Νταξ. Ενας Ινδιανος με κοχονες σε μια ομαδα με μεγαλομετοχο εναν παραμυθα πολιτικαντη, εναν Λιθουανο "τεχνοκρατη", εναν Προεδρο που αλληθωριζει για το μισθο του και τις μιζες του, εναν Βοηθο προπονητη τεως τρομερο παιχτη αλλα που μπορει να πουλησει ακομα και την μανα του για τα φραγκα. Τον τεστοστερονη τον απαλλασσω απο την ευθυνη γιατι απο οτι ξερουμε αφενος μεσολαβησε στην επιστροφη του Ινδιανου αφετερου δεν ξερουμε τι ρολο ακριβως εχει αυτη τη στιγμη στην ομαδα.
Απο αυτους λοιπον λιγο πολυ ξεραμε τι να περιμενουμε. Καποιοι εχουν κριθει οριστικα.
ΑΛΛΑ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ?
Απο τη στιγμη που δεχτηκε να παρει μερος σε αυτο το το βρωμικο παιχνιδι, απο τη στιγμη που βρηκε "μονο" 2 παιχνιδια καταλληλα για να τον χρησιμοποιησει και μαλιστα στο ενα ηταν μια χαρα, απο τη στιγμη που εδωσε ευκαιριες σε καθε κουτσο-στραβο, απο τη στιγμη που η ομαδα σερνεται στο κεντρο, απο τη στιγμη που εχει κανει ενα σωρο πειραματισμους με παιχτες σε αλλες θεσεις λογω "αναγκης" αλλα δεν δεησε καν να παρει στην αποστολη τον Γκαρσια λες και ειχε λεπρα,  Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΕ. ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
Ειχα την αμφιβολια μηπως ο Στεφενς δεν ηξερε τι συμβολιζε ο Γκαρσια για τον μεσο οπαδο. Να μην ηξερε την αγωνιστικη του αξια το απεκλεια και το αποκλειω. Εκανα μια χειρογραφη επιστολη να του την δωσω πριν ενα μηνα και κατι. Τελικα ενω ηθελα να του την δωσω προσωπικα και την κουβαλουσα πανω μερικες μερες, δεν τον βρηκα στην Τουμπα, μετα εσπασα και το ποδι μου, τελικα εγινε ο ντορος με εκεινη τη συνεντευξη Τυπου και τελικα την ταχυδρομησα με το δικο του ονομα στα γραφεια της ΠΑΕ. Λογικα την εχει λαβει. Αν ηθελε μπορουσε να μου απαντησει με email. Εκει σε 3 σελιδες κυριλε και ευγενικα εξηγουσα οτι θα επρεπε να παρει ευκαιριες και να παψει αυτη η κοροιδια καθε παρασκευη να τραυματιζεται και να αποκλειεται απο την αποστολη. Εννοειται με ευγενικο τροπο χωρις εξυπνακιστικα και στραβοστομιες κλπ. Αρα εστω και τωρα κανεις δεν θα μπορουσε να πει οτι ο Στεφενς δεν ηξερε τι σημαινει Γκαρσια για τον ΠΑΟΚ.
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ.
Κιτρινη καρτα απο μενα στο συγκεκριμενο θεμα. Και πολυ μεγαλη απογοητευση.....

ΥΓ: Δηλαδη ως τι μπορει να συνεργαστει μαζι σας ρε λερες μελλοντικα ο Γκαρσια?
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
« Last Edit: January 07, 2014, 17:11:11 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5132 on: January 07, 2014, 17:17:38 »
@ HOMO

:prosk: :prosk: :prosk:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5133 on: January 07, 2014, 17:19:21 »
Φυσικα και ειναι μεσα στο κολπο ο Στεφενς, δεν νομιζω να το αμφισβητει κανενας. Αυτα περι 'αγωνιστικων λογων' δε πειθουν ουτε παιδακι δημοτικου. Νομιζω οταν ειχε ερθει ο προπονητης του εξηγησαν τη φαση με τον Παυλαρα, απο τη δικη τους πλευρα βεβαια, και αυτος συμφωνησε. Το θεμα ομως αδερφε Homo δεν ειναι ο προπονητης, ο μιζας, ο μπλιατ ή το μαρακι. Το μεγαλο προβλημα ειναι η απαθεια μας σαν λαος, στην αλλαγη νοοτροπιας που μας περνανε με το ζορι εδω και μια πενταετια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

BnW

• Guest
« Reply #5134 on: January 07, 2014, 17:27:22 »
Πολυ ωραια τα ειπε παραπανω ο homo, αλλα ειλικρινα νομιζετε οτι αν πιστευε ο Στιβενς πως μπορει ο Γκαρσια να προσφερει, θα μπορουσε να τον εμποδισει καποιος αλλος λογος να τον χρησιμοποιησει...; Εγω δυσκολευομαι να το φανταστω!
« Last Edit: January 07, 2014, 17:35:49 by BnW »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #5135 on: January 07, 2014, 17:41:20 »
ολοι πουτανακια ειστε μπροστα στον μεγαλο Παμπλο απο τον προπονητη μεχρι το ρωσο και το σκατοπουστα συμβουλο του

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

(χομο η θοδωρα μεσολαβησε για τα ματια του κοσμου μην ψαρωνεις)

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #5136 on: January 07, 2014, 17:56:38 »
ρε θέλω να δω ποτε θα το πάρουμε χαμπάρι...
αυτοί δεν καταλαβαίνουν ΑΠΟ λόγια...
χαρτζιλικώνουν και μερικούς ..εποχές που είναι και μούγκα ο περήφανος λαός.....
ρε sis λαμόγια του κερατα περισσότεροι παρουσιάζονται στα αστυνομικά τμήματα τις κυριακές όταν παίζει ο PAOK ΑΠΟ τα εισιτήρια όλης τις αγωνιστικής...
"μουνακια" καλά το είπε ο κερατάς..τα κάστρα πέφτουν ΑΠΟ μέσα..ακριβώς αυτό έκανε

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5137 on: January 07, 2014, 18:00:03 »
εδώ είδαμε αυτά πριν λίγο καιρό

έβαλε για ένα ακόμη παιχνίδι να παίξουν η 2 καμμένοι λαζαρ και τζιώλης, μαζί αυτή τη φορα με τον κωνσταντινίδη  ::) ...και μετά έβαλε τον κίτσιου να παίξει στο κέντρο...και στο τελος εβαλε μεχρι και τον ποζογλου...και στη συνεντευξη ειπε,ελατε να  δειτε στην προπονηση τον pablo...δηλαδή ότι είναι δυνατόν ,για να μην χρησιμοποιηθεί ο ουρουγουανός και να τα παρει στο κρανιο...
εβγαλα συμπερασμα η συμπατριωτης του μπλιατ ειναι η λαμογιο.

αλλα αυτο που λεει ο sky ειναι το θεμα

Το μεγαλο προβλημα ειναι η απαθεια μας σαν λαος, στην αλλαγη νοοτροπιας που μας περνανε με το ζορι εδω και μια πενταετια.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5138 on: January 07, 2014, 18:11:56 »
εδώ μέχρι και ο  ....... νίνης έπαιξε αμυντικό χαφ σε τελειωμένο παιχνίδι και με μοναδικό χαφ στον πάγκο τον γκαρσία.
Και σαν να μην έφτανε ο προκλητικός παραγκωνισμός του ...... ήρθε ο κωσταντάρας με το ....βαρύ βιογραφικό να τον πρασβάλλει απρόκλητα. Ήταν βλέπεις δύσκολο στην υπερομάδα που πήραν ευκαιρίες λογής λογιών παλτά, να πάρει και ο πάμπλο το τεταρτάκι του.
Δώστου το ρε φίλε και αμα δείξει πως είναι ξοφλημένος 100 φορες μαζί σου.  Δεν φταίτε εσείς όμως....ο κόσμος φταίει που δεν σας πήρε με τις ντομάτες όλους σας κ φυσικά ο ίδιος ο πάμπλο που σας εμπιστέυτηκε το καλοκαίρι γαμημένα λαμόγια
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5139 on: January 07, 2014, 18:19:05 »
Το μεγαλο προβλημα ειναι η απαθεια μας σαν λαος, στην αλλαγη νοοτροπιας που μας περνανε με το ζορι εδω και μια πενταετια.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»