Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 239008 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #5000 on: September 26, 2013, 12:35:54 »
φιλαράκι από πέρσι στο παιχνίδι με τον βάζελο( όπου απουσίαζε το πουτανόσπερμα) έχω να βρεθώ στην ιερή Τούμπα. Από την στιγμή που υπάρχει περίπτωση να δω και τον Παυλάρα η χαρά μου διπλασιάζεται, γιατί όπως τα βλέπω τα πράγματα μπορεί να μην ξανα υπάρξει η συγκυρία: εγώ στην κερκίδα και αυτός στο χορτάρι..

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5001 on: September 26, 2013, 12:40:56 »
Αδερφε t.b. ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα υπαρξει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αλλη μια ακομα.
κι εκει να προσεχεις μην σε πλακωσει το τσιμεντο!  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #5002 on: September 26, 2013, 22:39:51 »
Πως έπαιξε ο Pablo ?

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5003 on: September 26, 2013, 22:41:53 »
με στολή...

πλάκα κάνω μια χαρά πηγε

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #5004 on: September 26, 2013, 23:01:56 »
γυρνάω σπίτι, δεν έχω δει τίποτα, σκορ, έπαιξε δεν έπαιξε, μήνυμα από τον αδερφό μου, "ιλ καπιτάνο" και η φωτο

κρατήθηκα να μη βάλω τα κλάματα

Offline Mithra4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5005 on: September 26, 2013, 23:06:04 »
Επιτέλους! Διαψεύσθηκαν όσοι τον είχαν ξεγραμμένο. Ένα 30λεπτο στο Ηράκλειο και μετά παίρνει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του ως το τέλος της σεζόν.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #5006 on: September 26, 2013, 23:06:50 »
Ανασάναμε. Άντε να μπει σε ρυθμό γιατί τα πράγματα θα σφίξουν σύντομα σε Ελλάδα (και Ευρώπη) και ο ΠΑΟΚ θα έχει απόλυτη ανάγκη την ποιότητα και την καρδιά του Γκαρσία.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #5007 on: September 26, 2013, 23:13:16 »
σε μια φαση που δινει την μπαλα στο σαπακι τον ακανε , που 150% των βασικων θα γυρνουσαν την μπαλα πισω, ολα τα λεφτα
και αυτο το κρατημα της μπαλας μονο Ο αρχηγος
ΠΑΟΚ παντου!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5008 on: September 26, 2013, 23:15:09 »
γυρνάω σπίτι, δεν έχω δει τίποτα, σκορ, έπαιξε δεν έπαιξε, μήνυμα από τον αδερφό μου, "ιλ καπιτάνο" και η φωτο

κρατήθηκα να μη βάλω τα κλάματα

Αυτό το μπράτσο, δεμένο με το περιβραχιονιο, στην πλευρά της καρδιάς, κρατάει σφικτά στην σκέπη του την αξιοπρέπεια και την καθαρότητα του Συλλόγου. Δεν με αφορά καθόλου το αγωνιστικό, πρέπει να βαλσαμωθεί γτ είναι πλέον ιστορία και η ιστορία δεν ξεγράφει. Εμένα ζουμιά κόντεψαν να με πιάσουν όταν τα κοπρόσκυλα (αυτά που ενώ όλα δείχνουν οτι εκδιώκονται απο τα γήπεδα, με εναν μυστήριο ανεξήγητο τρόπο παραμένουν εκεί, για πάντα εκεί)  άφησαν λαρύγγια επιθετικά, στην αλλαγή του.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5009 on: September 26, 2013, 23:32:37 »
Αν είχαμε καλύτερο, θα δικαιολογούσα το θάψιμό του. Σήμερα είδαμε λίγο πάμπλο και γουστάραμε το γλυκό αριστερό του πόδι, το κράτημα της μπάλα στο κέντρο και την σωστή αλλαγή παιχνιδιού. Αμαρτία από τον θεό να μην παίζει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5010 on: September 26, 2013, 23:43:51 »
Δε θα σε τελειωσουν ο ρωσος και οι υπαλληλοι του για να παιζουν τα ερμαφροδιτα τσουτσεκια του παθαναικου. Γιατι ετσι γουσταρουμε
Στον κοσμο αλλος κανενας

northeagle_4

• Guest
« Reply #5011 on: September 26, 2013, 23:44:49 »
περα απο την καυλα που βλεπω τον αρχηγο παλι να παιζει,μονο που εχεις παικτη που απο την αμυνα μπορει να σου βγαλει πασα 30/40 μετρα στην αντεπιθεση ,επιταζνει την αναπτυξη,μοιραζει μπαλα και δεν την χανει τα λεει ολα για την αξια του.απο εκει και περα αγωνιστικα μιλωντας και για τα αρνητικα φανηκε σημερα οτι με ενα απλο σπριντ ο αντιπαλος(ακομα και της καρδιτσας) τον περναει και αυτο θα ηταν λογος να μεινει παγκο,ελα ομως που εχεις τζιολη που παιζει σοβαρα να ειναι πιο αργος.με αλλα λογια θα καταλαβεινα να μενει στον παγκο αν επαιυαν κατσε/λαζαρ στο 6 και 8 πχ. με τζιολη αδυνατω πραγματικα.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5012 on: September 26, 2013, 23:47:15 »
Για την άμυνα όμως θες δύο κόφτες γύρω του, γιατί με έναν, σφίγγεις. Κάποτε έπαιζε σε ματς που κανείς δεν περνούσε το κέντρο, γιατί σταματούσε πάνω του και το τε ζε βε και τα γιαπωνέζικα τα τραίνα. Τώρα, δύο μέτρα απόσταση ο αντίπαλος στην καλύτερη περίπτωση. Θέλει να βρει ρυθμό πιστεύω. Αλλά θα σου δώσει ακόμα κι έτσι την καλή την πάσα. Δύο ακόμα τέτοια ματς και ανεβαίνει πολύ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5013 on: September 27, 2013, 00:47:22 »
ο κλαμπ τα ειπε ολα

επισης το ποσο κολημμα εχει ο στεφενς με τον γκαρσια και το αντιστροφο φανηκε στην αλλαγη του...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5014 on: September 27, 2013, 01:38:57 »
γιαν αλλο ειπα, το κολλημα αν υπαρχει δεν ειναι προσωπικο αλλα προσηλωση σε ενα πλανο.αν ειναι ετσι μπορουν να χουν καλη σχεση οπως φανηκε στην αποχωρηση. για το ραουλ που ειπες κ γω το σκεφτομουνα αλλα απο την αλλη πως να πιστεψω οτι δε μπορει να βρει χρονο συμμετοχης αναμεσα σε κατι τζιοληδες.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5015 on: September 27, 2013, 02:05:27 »
Επαιξε σήμερα και είδαμε ένα ορθολογικο κέντρο που ενέπνεε, το λιγότερο, σιγουριά.
Γιατί πρέπει να πονάνε τα μάτια μας με τα σαπάκια?
Α ρε Παυλάρα πόσο λείπεις απο την ομάδα!!

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #5016 on: September 27, 2013, 03:25:20 »
για σένα μόνο ήρθα στο γήπεδο σήμερα, για να το λέω στα παιδιά μου πως μετά την συμπαιγνία Δώνη-Βρύζα ήμουν εκεί να σε χειροκροτήσω...

και τελικά μας διέψευσες ρε αλάνι...ποιος Τζιόλης ρε; βάλτε μέσα τον φυσικό αρχηγό της ομάδας να παίζει 90 λεπτά

γαμώ τα παιδιά του Κόλκα απ τον κώλο
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #5017 on: September 27, 2013, 05:10:30 »
ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ WELCOME BACK!!!!
φανηκε η ελλειψη αγωνιστικου ρυθμου, αλλα με 2-3 παιχνιδια στα ποδια θα δειξεις σε ολους - και κυριως στον στεφενς - γιατι ο Λαός του ΠΑΟΚ σε αποθεωνει ΚΑΙ για το αγωνιστικο κομματι.
μακαρι να σου δοθουν και αλλες ευκαιριες να δειξεις οτι τον καθε τζιολη τον εχεις για πρωινο.... α ρε παικταρα σημερα μονο εσενα εβλεπα στο γηπεδο, εψαχνα να βρω γιατι δεν αγωνιζοσουν εσυ στην θεση του τζιολη σε τοσους αγωνες. δεν βρηκα κανεναν λογο....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5018 on: September 27, 2013, 12:33:01 »
ποιος Τζιολης ρε πουστη μου.... Παμε ρε αρχηγε σιγα σιγα κ ως το τελος βασικος, γιατι το αξιζεις.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5019 on: September 27, 2013, 12:40:37 »

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo