Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235374 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #4680 on: March 28, 2013, 20:02:31 »
Τον εβαλε και αυτον στην τροικα με Ζαγορακη και Σαντος ο Πανταζης και το δεσαμε σκοινι κορδονι.. για ενα φιλικο με την εθνικη Ουρουγουαης(η Μιλαν η Ρεαλ) στην Τουμπα για να τιμηθει οπως του αρμοζει πρεπει να γυρισει ο Παυλαρας!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #4681 on: April 01, 2013, 14:06:22 »
http://www.contra.gr/Soccer/France/Ligue1/psg/theloyme-mpekam-kai-toy-xronoy-menei-o-antseloti.2191410.html

"Θέλουμε Μπέκαμ και του χρόνου, μένει ο Αντσελότι"

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ αλ Κελαϊφί, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και πως δεν θα αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι.

"Θα μιλήσουμε μαζί του γι' αυτό, αλλά ειλικρινά θέλουνε να τον κρατήσουμε μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Είναι φανταστικός εντός κι εκτός γηπέδου. Το να υπογράψουμε τον Μπέκαμ ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις μου. Είναι εκπληκτικός ως άνθρωπος και ως πρέσβης", δήλωσε ο ζάμπλουτος Άραβας στην γαλλική αθλητική εφημερίδα "Equipe".

Ο 37χρονος Άγγλος έχει αρχίσει μόνο σε ένα παιχνίδι με τους πρωτοπόρος της Ligue 1 και χρησιμοποιείται ως αλλαγή από τον Κάρλο Αντσελότι. Αποκτήθηκε από τους αναγεννημένους Γάλλους τον Ιανουάριο, όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τη Λος Άντζελες Γκάλαξι και η αμοιβή του, αν και μεγάλη (περίπου 4.000.000 ευρώ, από τα οποία αφαιρείται ο φόρος που στη Γαλλία ανέρχεται στο 40% και αναμένεται να διπλασιαστεί), δεν καταλήγει στους φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μπέκαμ, αλλά σε δωρεά προς τοπικό ίδρυμα για παιδιά.

Από εκεί και πέρα, ο Αλ Κελαϊφί μίλησε και για την περίπτωση του Ιταλού τεχνικού της Παρί, τονίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης: "Ο Αντσελότι μένει στην Παρί. Δεν καταλαβαίνω γιατί το μέλλον του έχει τεθεί εν αμφιβόλω. Το συμβόλαιό του μαζί μας ισχύει μέχρι το 2014 και εάν η ομάδα τερματίσει στους 3 πρώτους της σεζόν στη Ligue 1, τότε η παραμονή του είναι βέβαιη 100%".

---------------------

Ποιος Μπέκαμ μωρέ? o 37 χρονος? το ΛΙΜΟ ??

Νασέρ αλ Κελαϊφί tseka laka mori aloma να μη μάθει τα καμώματα σου ο ζήσης και ο μυρωδιάς προπονητή και σε κράξουν στο "σαιτ των δημοσιογράφων" ΠΑΛΙΟΛΕΣΙ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4682 on: April 01, 2013, 15:05:28 »
Και για τους ελαχιστους που λενε οτι ο Γκαρσια δεν εκανε λογω ηλικιας, ενω παραδεχονται οτι ο Λινο ειναι ψυχαρα,να τους ενημερωσουμε οτι ο Παμπλο ειναι γηραιοτερος του Λινο κατα ...20 ημερες.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4683 on: April 04, 2013, 00:11:49 »

επιτρέπεται να φύγεις
επιβάλλεται να επιστρέψεις
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4684 on: April 04, 2013, 00:33:11 »
 :05a: :05a: :05a: :05a:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4685 on: April 04, 2013, 15:16:36 »
Και για τους ελαχιστους που λενε οτι ο Γκαρσια δεν εκανε λογω ηλικιας, ενω παραδεχονται οτι ο Λινο ειναι ψυχαρα,να τους ενημερωσουμε οτι ο Παμπλο ειναι γηραιοτερος του Λινο κατα ...20 ημερες.

Αυτοι που λενε οτι ο Γκαρσια ηταν μεγαλος να παιξει,να τους θυμησω τον Δελλα  που σε εριξε καλο γκολακι μεσα στην Τουμπα....και ηταν 37 χρονων..οεο...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4686 on: April 04, 2013, 18:00:56 »
Το χουμε πεί 100 φορές. Το έγκλημα της αποπομπής του Γκαρσία είναι πολυεπίπεδο

α. αγωνιστικό
β. για το πρεστίζ του συλλόγου ειδικά με τον τρόπο που έγινε
γ. οικονομικό (ναι κ αυτό μετράει)
δ. διχαστικό μιας κ βάλανε ένα σωρό κόσμο να ψάχνει για λογής λογιών ηλίθιες δικαιολογίες για να υποστηρίξει τον δώνη κ τα γίδια που τον έφεραν

θα μπορούσα να πώ κ πολλά άλλα ακόμη άλλα πραγματικά είμαι απογοητευμένος από την στάση που κράτησε η μάζα του κόσμου μας (και) σε αυτό το θέμα. Σε άλλα χρόνια θα είχαν ανοίξει κεφαλιά όμως στην εποχή της κακομοιριάς κ του γλυψίματος όλα πλέον φαντάζουν φυσιολογικά. Ας τα λουστούμε λοιπόν
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4687 on: April 07, 2013, 13:00:48 »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4688 on: April 07, 2013, 13:06:24 »
γιατί πάντα πρέπει να είναι μια κολόνα στην μέση σε αυτό το γήπεδο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4689 on: April 12, 2013, 00:28:26 »
Νιώστε

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #4690 on: April 18, 2013, 01:21:22 »
Ευτυχως που εφυγες και το κεντρο σπερνει. Καλυτερα γι' αυτον να μην ξαναρθει ποτε.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4691 on: April 18, 2013, 02:27:17 »
Δεν μ΄εχει περασει ακομα η στεναχωρια ουτε ξερω αν και ποτε θα μου περασει. Ευτυχως η συνειδηση μου ειναι ησυχη οτι εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου. Αν δεν ειχα οικογενεια ισως εκανα και περισσοτερα, να νοιωσω λιγο βαλσαμο. Να σαι παντα καλα εσυ και οι δικοι σου και μακαρι....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4692 on: April 18, 2013, 10:08:54 »
Και εδώ τραγική μειοψηφία είμαστε. Γεμάτο γήπεδο κ ένα σύνθημα δεν ακούστηκε για το πούστικο διώξιμό του. Αλλά ποιός Γκαρσία τώρα έχουμε τον λεφτά, τώρα θα πάμε τελικό να γαμήσουμε τον ολιεμπιακό, τώρα κ την 7 κ την 8, τώρα FYROM ξακουστή και ο, τι να ναι. Χειροτερη εποχή δύσκολα ξαναυπήρξε, έχω τέτοια απογοήτευση μέσα μου που δεν λέγεται. Π-Α-Ρ-Α-Κ-Μ-Η σε όλα τα επίπεδα, εκμοντερνισμός και επιθανάτιος ρόγχος. Δεν ξέρω αν κ πόσοι νιώθουν, θυμηθείτε ρε πούστη μου γιατί είστε Π.Α.Ο.Κ. ποιός τελικός και μαστραπάδες γαμώ την κατάντια μου

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #4693 on: April 18, 2013, 10:35:44 »
Δεν υπήρξε αντίδραση όταν έπρεπε, πριν φύγει, περιμένεις κάτι τώρα;
Αλλά δυστυχώς η κατάντια δεν ξεκίνησε ούτε χθες, ούτε προχθές. . . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4694 on: April 18, 2013, 10:41:58 »
Ο Λίνο πήγε, πριν τρεις εβδομάδες, τον 10χρονο γιο του στην ακαδημία της ΑΕ Φαλήρου στη Θέρμη και τον ακολούθησε ο κολλητός του φίλος, Γκαρσία, με τον μικρό του γιο, τον 5χρονο «Ινδιάνο», όπως τον αποκάλεσε ο Ουρουγουανός μέσος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν μεταφερθεί από τους ανθρώπους της συγκεκριμένης ακαδημίας, όταν ο Πάμπλο Γκαρσία πήγε για πρώτη φορά στην ακαδημία για να πάει τον μικρό γιο του, έγινε... πανικός εκεί, μια κι οι γονείς και τα παιδιά έστησαν ουρές για μια φωτογραφία κι ένα αυτόγραφο.

Σταμάτησαν όλες οι προπονήσεις των τμημάτων κι επικράτησε ο «νόμος Γκαρσία», δηλαδή η κατάσταση... ουράς για να μπορέσει κάποιος να μιλήσει με τον Ουρουγουανό μέσο.

Από τη στιγμή που ο Γκαρσία ενέταξε τον 5χρονο γιο του σε ακαδημία, μήνα Απρίλιο, επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι ο Ουρουγουανός δε σκέφτεται να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, μια κι η οικογένειά του δεν αλλάζει με κανένα άλλο μέρος τη συγκεκριμένη πόλη.

.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=44&id=27194

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #4695 on: April 18, 2013, 13:50:40 »
χωρίς εσένα δεν υπάρχουν οι άλλοι μέσα στο γήπεδο..κότες..
"ΚΟΤΑΡΕΣ"...
που είσαι ρε παυλάρα...

ήταν δυνατόν να κάνανε μαγκιές τα γατάκια

Offline Matador

• Αλλαγή
¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #4696 on: April 18, 2013, 13:54:27 »
¦³¦Ï ¦Ð¦É¦Ò¦Ó¦Å¦Ô¦Ø ¦Á¦Ê¦Ñ¦Á¦Ä¦Á¦Í¦Ó¦Á ¦Ï¦Ó¦É ¦Ï ¦°¦¡¦´¦«¦¡¦±¦¡¦² ¦È¦Á ¦Ã¦Ô¦Ñ¦É¦Ò¦Å¦É ¦Ð¦É¦Ò¦Ø. ¦³¦Ø¦Ñ¦Á ¦Á¦Ð¦Ï ¦Ð¦Ï¦É¦Ï ¦Ð¦Ï¦Ò¦Ó¦Ï, ¦Ì¦Ï¦Í¦Ï ¦Á¦Ô¦Ó¦Ïς ¦Ó¦Ï ¦Î¦Å¦Ñ¦Å¦É ¦Ê¦Á¦É ¦Á¦Ô¦Ó¦Ï¦É ¦Ð¦Ï¦Ô ¦È¦Á ¦Ó¦Ï¦Í ¦Õ¦Å¦Ñ¦Ï¦Ô¦Í ¦Ð¦É¦Ò¦Ø. ¦´¦Ð¦Ï¦Í¦Ï¦É¦Åς ¦Ê¦Á¦Í¦Ø.
¦¥¦Í¦Á ¦Ó¦Ï ¦Á¦Ð¦Ï ¦Ð¦Á¦Í¦Ø ¦Ì¦Å ¦Ó¦Ï ¦Ì¦É¦Ê¦Ñ¦Ï ¦É¦Í¦Ä¦É¦Á¦Í¦Á¦Ê¦É, ¦Å¦Í¦Á ¦Ð¦Ï¦Ô ¦Ä¦Å¦Í ¦Ð¦Ç¦Ã¦Å ¦Ò¦Å ¦Å¦Ê¦Å¦É¦Í¦Ç ¦Ó¦Ç¦Í ¦Á¦Ð¦É¦È¦Á¦Í¦Ç ¦Ï¦Ì¦Á¦Ä¦Á ¦Ð¦Ï¦Ô ¦Ó¦Ï¦Í ¦Ç¦È¦Å¦Ë¦Å ¦Ê¦Á¦É "¦Ì¦Å¦Ó¦Á¦Í¦Ï¦É¦Ø¦Ò¦Å" ¦Ó¦Ç¦Í ¦Ó¦Å¦Ë¦Å¦Ô¦Ó¦Á¦É¦Á ¦Ò¦Ó¦É¦Ã¦Ì¦Ç,
¦Ì¦Ð¦Ï¦Ñ¦Å¦É ¦Ê¦Á¦É ¦Á¦Ë¦Ë¦Á ¦Ð¦Ï¦Ô ¦Ä¦Å¦Í ¦Ó¦Á ¦Å¦Ö¦Ø ¦Ô¦Ð' ¦Ï¦×¦É¦Í ¦Ì¦Ï¦Ô, ¦Ò¦Ô¦Í¦Ä¦É¦Á¦Æ¦Ï¦Ì¦Å¦Í¦Á ¦Ó¦Á ¦Ä¦Ô¦Ï ¦Ð¦Å¦Ñ¦É¦Ò¦Ó¦Á¦Ó¦É¦Ê¦Á ¦Ì¦Ï¦Ô ¦Ä¦É¦Í¦Ï¦Ô¦Í ¦Ó¦Ç¦Í ¦Å¦Í¦Ó¦Ô¦Ð¦Ø¦Ò¦Ç ¦Ï¦Ó¦É ¦Ï ¦©¦­¦¤¦©¦¡¦­¦¯¦² ¦Ä¦Å¦Í ¦Õ¦Å¦Ô¦Ã¦Å¦É ¦Á¦Ð¦Ï ¦Ó¦Ï¦Í ¦°¦¡¦¯¦ª ¦Ê¦Á¦É ¦Ó¦Ç¦Í ¦¨¦Å¦Ò¦Ò¦Á¦Ë¦Ï¦Í¦É¦Ê¦Ç.
¦³¦Ï ¦Í¦Á ¦Ð¦Á¦Å¦É ¦Ò¦Å ¦Á¦Ë¦Ë¦Ç ¦Ï¦Ì¦Á¦Ä¦Á ¦Ó¦Çς ¦Ð¦Ï¦Ë¦Çς ¦Ó¦Ï ¦È¦Å¦Ø¦Ñ¦Ø ¦Á¦Ð¦É¦È¦Á¦Í¦Ï ¦Ï¦Ò¦Ï ¦Í¦Á ¦Ð¦Á¦Ñ¦Å¦É ¦Ï ¦Ñ¦Ï¦Ô¦Ë¦Çς ¦Ó¦Ï ¦Ð¦Ñ¦Ø¦Ó¦Á¦È¦Ë¦Ç¦Ì¦Á :'(

¦²¦Å¦Í¦Á¦Ñ¦É¦Ï: ¦³¦Ï ¦Ê¦Á¦Ë¦Ï¦Ê¦Á¦É¦Ñ¦É ¦Ã¦É¦Í¦Å¦Ó¦Á¦É ¦Å¦Í¦Á ¦Õ¦É¦Ë¦É¦Ê¦Ï ¦°¦¡¦¯¦ª-¦£¦É¦Ï¦Ô¦Â¦Å (¦Å¦Ö¦Ï¦Ô¦Ì¦Å ¦Ê¦Á¦Ë¦Åς ¦Ò¦Ö¦Å¦Ò¦Å¦Éς ;D), ¦Ó¦Å¦Ë¦Å¦É¦Ø¦Í¦Å¦É ¦Ó¦Ç¦Í ¦Ê¦Á¦Ñ¦É¦Å¦Ñ¦Á ¦Ó¦Ï¦Ô ¦Ï¦Ð¦Øς ¦Ó¦Ï¦Ô ¦Á¦Ñ¦Ì¦Ï¦Æ¦Å¦É ¦Ò¦Å ¦Ì¦É¦Á ¦Ã¦Å¦Ì¦Á¦Ó¦Ç ¦³¦Ï¦Ô¦Ì¦Ð¦Á
¦Ð¦Ï¦Ô ¦È¦Á ¦Ã¦É¦Í¦Å¦É ¦Ï ¦¶¦¡¦¬¦¯¦², ¦Ê¦Á¦É ¦Å¦Ð¦Å¦É¦Ó¦Á ¦Ð¦Ç¦Ã¦Á¦É¦Í¦Ï¦Å¦Ñ¦Ö¦Å¦Ó¦Á¦É ¦Ò¦Ó¦Ç¦Í ¦«¦Á¦Ó¦É¦Í¦É¦Ê¦Ç ¦¡¦Ì¦Å¦Ñ¦É¦Ê¦Ç, ¦Ì¦É¦Ò¦È¦Ø¦Ó¦Ïς ¦Á¦Í¦É¦Ö¦Í¦Å¦Ô¦Ó¦Çς ¦Ã¦É¦Á ¦Ð¦Á¦É¦Ê¦Ó¦Á¦Ê¦É¦Á ¦Ð¦Ï¦Ô ¦Å¦Ö¦Ï¦Ô¦Í ¦Ó¦Á ¦Ð¦Ñ¦Ï¦Ò¦Ï¦Í¦Ó¦Á ¦Í¦Á ¦Ã¦É¦Í¦Ï¦Ô¦Í ¦Ð¦Á¦É¦Ê¦Ó¦Á¦Ñ¦Á¦Ä¦Åς
¦Ê¦Á¦É ¦Å¦Ó¦Ï¦É¦Ì¦Ï¦Ôς ¦Ð¦Á¦É¦Ê¦Ó¦Åς ¦É¦Í¦Ä¦É¦Á¦Í¦Ï¦Ôς, ¦Øς ¦Å¦Ð¦É ¦Ó¦Ï ¦Ð¦Ë¦Å¦É¦Ò¦Ó¦Ï¦Í, ¦Ð¦Ï¦Ô ¦Í¦Á ¦Â¦Ñ¦Ø¦Ì¦Á¦Í ¦Ó¦Á ¦Ö¦Í¦Ø¦Ó¦Á ¦Ó¦Ï¦Ôς ¦Á¦Ð¦Ï ¦¬¦¡¦³¦¥ ¦Ê¦Á¦É ¦Í¦Á ¦Ì¦Á¦Ò¦Á¦Í¦Å ¦Ò¦É¦Ä¦Å¦Ñ¦Á ¦Ö¦Ø¦Ñ¦Éς ¦Ä¦Ï¦Í¦Ó¦É¦Á.

¦³¦Ï ¦Ê¦Å¦Õ¦Á¦Ë¦Á¦É¦Ï ¦£¦Ê¦Á¦Ñ¦Ò¦É¦Á ¦Ä¦Å¦Í ¦Ð¦Ñ¦Å¦Ð¦Å¦É ¦Í¦Á ¦Ö¦Á¦È¦Å¦É ¦Á¦Ð¦Ï ¦Ó¦Ï¦Í ¦°¦¡¦¯¦ª ¦Ì¦Å ¦Ê¦Á¦Í¦Å¦Í¦Á ¦Ó¦Ñ¦Ï¦Ð¦Ï.

¦±¦Ø¦Ó¦Ç¦Ò¦Á ¦Ì¦É¦Á ¦Ï¦Ô¦Ñ¦Ï¦Ô¦Ã¦Ï¦Ô¦Á¦Í¦Ç ¦Å¦Ä¦Ø ¦Ð¦Å¦Ñ¦Á, ¦Á¦Í ¦Î¦Å¦Ñ¦Å¦É ¦Ó¦Ï¦Í ¦£¦Ê¦Á¦Ñ¦Ò¦É¦Á.

¦¬¦Ï¦Ô ¦Å¦É¦Ð¦Å ¦Ì¦Ï¦Í¦Ï ¦Ó¦Ï ¦Å¦Î¦Çς: ¦©¦Å¦Ñ¦Ç ¦Á¦Ã¦Å¦Ë¦Á¦Ä¦Á!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4697 on: April 18, 2013, 14:35:38 »
Και εδώ τραγική μειοψηφία είμαστε. Γεμάτο γήπεδο κ ένα σύνθημα δεν ακούστηκε για το πούστικο διώξιμό του. Αλλά ποιός Γκαρσία τώρα έχουμε τον λεφτά, τώρα θα πάμε τελικό να γαμήσουμε τον ολιεμπιακό, τώρα κ την 7 κ την 8, τώρα FYROM ξακουστή και ο, τι να ναι. Χειροτερη εποχή δύσκολα ξαναυπήρξε, έχω τέτοια απογοήτευση μέσα μου που δεν λέγεται. Π-Α-Ρ-Α-Κ-Μ-Η σε όλα τα επίπεδα, εκμοντερνισμός και επιθανάτιος ρόγχος. Δεν ξέρω αν κ πόσοι νιώθουν, θυμηθείτε ρε πούστη μου γιατί είστε Π.Α.Ο.Κ. ποιός τελικός και μαστραπάδες γαμώ την κατάντια μου

ΠΕΣ ΤΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ....ΕΤΣΙ...

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4698 on: April 18, 2013, 16:46:32 »
+1926

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4699 on: April 19, 2013, 16:59:33 »

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος