Ποτέ δεν σε αποθέωσα και δεν με έπιανε υστερία με την πάρτη σου, όπως τους περισσότερους.
Τώρα στον αποχαιρετισμό νομίζω ήρθε η ώρα να σου αποδώσω κάθε τιμή που σου αξίζει, παρόλο που δε μου αρέσουν αυτά τα σούπερ συναισθηματικά. Πέρα από την οργή όμως, νιώθω πραγματικά μεγάλη στενοχώρια από χτες, με αιτία, αλλά και με αφορμή το δικό σου.
Έφυγε το τελευταίο κομμάτι που ήταν ΠΑΟΚ μέσα στην ομάδα.
Χτες έκλεισε πραγματικά μια ολόκληρη εποχή, μπήκε το τελευταίο λιθαράκι στο μεγαλύτερο ξεπούλημα του ΠΑΟΚ, στην προδοσία μιας εποχής γεμάτης όνειρα.
Και στο τέλος μένει βέβαια πάντα ο μαλάκας ο οπαδός.
Δεν ήρθε το τέλος ούτε του κόσμου ούτε του συλλόγου με τη φυγή του Πάμπλο, είναι όμως μια ολόκληρη σειρά γεγονότων που οδηγεί αναπόφευκτα στο συμπέρασμα πως όλα πάνε κατά διαόλου. Η φυγή του Πάμπλο ήταν απλώς το αποκορύφωμα.
Σε άλλες εποχές θα ορκιζόμασταν εκδίκηση από τους κύριους υπεύθυνους κατά σειρά αρχίζοντας από τον πρώτο: σαββίδης, βρύζας, ρεπόρτερ, σαλπιγγίδης, δώνης. Σε άλλες εποχές θα σκεφτόμασταν ότι μας έκοψαν τη χαρά, θα τους κόψουμε τον λαιμό. Τώρα απλώς κλαίμε.
Προσωπικά, πέρα από το κλάμα που έριξα χτες, για μένα το κόβω να είναι καιρός "αποχής και περισυλλογής" το επόμενο διάστημα.
Πλέον δεν αναγνωρίζω τίποτα το ΠΑΟΚτσήδικο και το αυθεντικό εκεί μέσα, μόνο φαντάσματα και μεγάλα λόγια από την πλευρά των οπαδών.
Ντροπή σε όλους μας και πρώτα στους οργανωμένους.
Πάμπλο, εξέφρασες απόλυτα κάθε λέξη από το Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση. Στο τελευταίο ας βάλει ο καθένας ό,τι νομίζει, αφού δεν ήταν κάποιος τίτλος.
Ακόμα και την ύστατη ώρα επέλεξες τον πολύ δύσκολο, αλλά ΠΑΟΚτσήδικο τρόπο της αξιοπρέπειας απέναντι σε αυτούς που ζουν παρασιτικά σε βάρος των άλλων και σέρνονται μέσα στο χώμα, σε υπονόμους και σκατά.
Ακόμα και χτες ήσουν άντρας ως το τέλος.
Ένα παλιό γνωστό σαχλοτράγουδο έχει δυο στίχους που ταιριάζουν απόλυτα στη σχέση μας με τον Γκαρσία και στο τι εξέφρασε αυτός,
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΞΑΝΑ
Μας έδωσες όραμα και το τίμησες ως το τέλος.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ
Αν και το τραγούδι που έβαλε ο Lennon από μια άλλη τεράστια προσωπικότητα του ΠΑΟΚ σου ταιριάζει γάντι, σου βάζω κι εγώ ένα, παρόλο που δεν γουστάρει τα βιντεάκια και τις μαλακίες ο σύνδεσμος που ήσουν μέλος του
ΥΓ: Έχω μια εντύπωση πως πιο πολύ στενοχωριέμαι που φεύγεις πικραμένος, πιο πολύ στενοχωριέμαι που είσαι εσύ στενοχωρημένος, παρά που φεύγεις.