Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 239350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

prowler_

• Guest
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #4480 on: March 19, 2013, 17:59:48 »
Βλέπει μπάλα ο αδερφός, πολλά like, να ποστάρει πιο συχνά, +1926, +4, +1976 +ταρχίδιαμαςταδυό..

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τώρα και on line

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4481 on: March 19, 2013, 18:01:46 »
Δε γινεται να τον αφησουμε να φυγει ετσι..Γαμηθηκε η ψυχολογια μας σημερα-δεν εχω ορεξη για τιποτα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #4482 on: March 19, 2013, 18:05:13 »
'ο Δώνης πλεον με σαιτες καμαρα ολισε θελει να παιξει μοντερνο συγχρονο ποδοσφαιρο με κατοχη γρηγορες πασες και το πιο βασικο αστραπιαιες επιστροφες οταν χανεται η μπαλα λογω του ολη η ομαδα ειναι απτο κεντρο και μπροστα αυτο το πραγμα ο γκαρσια δε μπορει να το κανει τωρα οποιος θελει να βλεπει ποδοσφαιρο ρεχαγκελ αναστοπουλου σαντοσ ασ παρει αυτουσ προπονητεσ και ασ κρατησει μεχρι τα 39 τον γκαρσια να κανει πασουλες στο κεντρο'

Καλώς όρισες νεόκοπε ΠΑΟΚτσή.
Γαμώ τη μάνα σου.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #4483 on: March 19, 2013, 18:07:54 »
αν και νέος, μια παράκληση...σήμερα είναι η χαρά του κάθε πουτάνας γιου που βρήκε ευκαιρία να λιθοβολήσει αυτό που δεν μπορεί να φτάσει...και δυστυχώς έτσι όπως γίναν τα πράματα στην φάση συμμετέχουν πιασμένοι χεράκι-χεράκι και τα "παοκτσήδικα" και τα "αντικειμενικά" και τα αλλόθρησκα μέσα...όπου και να μπεις μαλακίες για τον Πάμπλο θα διαβάσεις...ας μην τις μεταφέρουμε και εδώ...
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #4484 on: March 19, 2013, 18:22:28 »
Εγώ ο μαλάκας τώρα σε τι ελπίζω που αναβλήθηκε η συνέντευξη?

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4485 on: March 19, 2013, 18:29:58 »
Όχι απλά κρατήστε τον..
Κλωνοποιήστε τον και βάλτε τους ΟΛΟΥΣ μέσα..

bonus video..

http://www.youtube.com/watch?v=8jVwgbPx7l0&feature=channel_page

Νούμερο 1 Pablo Garcia..

Νούμερο 2 Pablo Garcia..

Νούμερο 3 Pablo Garcia..

Νούμερο 4 Pablo Garcia..

Θέλω έναν ΠΑΟΚ γεμάτο με Garcia,γεμάτο με Garcia,γεμάτο με Garcia..!!!!

Νούμερο 5 Pablo Garcia..

Νούμερο 6 Pablo Garcia..

Νούμερο 7 Pablo Garcia..

Νούμερο 8 Pablo Garcia..

Νούμερο 9 Pablo Garcia..

Νούμερο 10 Pablo Garcia..

Νούμερο 11 Pablo Garcia..

Τριάντα χιλιάρικα Pablo Garcia..

4 χρόνια μετά εμφανίστηκε ο λεφτάς να σε πάρει από κοντά μας..
Αύριο θα δώσω την τελευταία μου μάχη μήπως και μπορέσω να σε κρατήσω..
Το πιο πιθανό είναι να μην τα καταφέρω αλλά θα έχω μια μικρή παρηγοριά ότι τουλάχιστον προσπάθησα..
Όποιος ξέρει να μου πει σίγουρα τι ώρα θα είναι ο Πάμπλο αύριο στο γήπεδο για να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του παρακαλώ να το γράψει στο φόρουμ..
Επίσης όποιος θεωρεί ότι αξίζει μια τελευταία προσπάθεια ας έρθει εκείνη την ώρα να με τον Αδερφό μας μπας και καταφέρουμε να αλλάξει κάτι..

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #4486 on: March 19, 2013, 18:31:42 »
Μάλλον θα είσαι η τελευταία παράγραφος της ιστορίας που θα διηγούμαι αύριο μεθαύριο στα παιδιά μου γιατί αυτό που αγάπησα από μικρό παιδί κάποιος με καταράστηκε να μεταλλαχτεί σε κάτι που μισούσα θανάσιμα με όλη μου την δύναμη και ήμουν περήφανος γι΄αυτό.

Ζωάκι στο τσίρκο που στήνει ο καπνέμπορας εγώ δεν γίνομαι, την σημαία του ΠΑΟΚ θα την κουνάω όταν γουστάρω και για τον ΠΑΟΚ θα φωνάζω όποτε γουστάρω, στο σπίτι μου έμαθα να είμαι ελεύθερος.

Στο καλό ρε παλίκαρε σε ευχαριστώ για όλα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #4487 on: March 19, 2013, 18:33:42 »
τελικα ειμαστε τοσο λιγοι ως λαος..... ειλικρινα πιστευω οτι αν αυτες τις μερες ειχαμε κινητοποιηθει οπως επρεπε ισως και να τον κρατουσαμε τον Παυλάρα.... μονοι μας, με τα αρχιδια μας.... αλλα τελικα ο ευνουχισμος του πιο περηφανου λαου ειναι πλεον γεγονος, μονο μερικα "αντιδραστικα στοιχεια" αντιτιθενται στην νεα ταξη πραγματων αλλα ευτυχως για τους προυχοντες ειμαστε τοσο λιγοι αριθμητικα και τοσο ανικανοι σε δυναμη πλεον που δεν μπορουμε να αλλαξουμε το καθεστως..... η φυτοποιηση του λαου ειναι ενα γεγονος και οσοι νοσταλγοι του παρελθοντος εχουμε απομεινει πλεον, θα θυμομαστε τα παλια μεγαλεια, ειτε σε παρεες ειτε μεσα σε κατι κλειστα κομπλεξικα φορουμ για να αναπολουμε "θυμασαι τοτε ρε μαλακα; αλλες εποχες ε;;;"...... οπως κανουν κατι γεροντακια σημερα που θυμουνται τα μεγαλεια της χαμενης νιοτης τους που δεν μπορουν να ξαναζησουν, αλλα θα πουλουσαν και την ψυχη τους για μερικες ακομη τετοιες στιγμες.....
Παυλο μαζι σου φευγει καθε υπολλειμα του παλιου αρχιδατου ΠΑΟΚ.... αυτος ο ΠΑΟΚ μονο στην ψυχη μας υπαρχει πλεον και θα παραμεινει για παντα εκει μεσα ως κατι παλιο, αυθεντικο και ανεκτιμητο... ξερω πως το ιδιο θα γινει και στην δικη σου ψυχη. θα κλεισεις μεσα της τον ΠΑΟΚ που αγαπησες και αυτον τον ΛΑΟ που σε λατρεψε. Στην ουσια λοιπον δεν εφυγες.
ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ.....

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4488 on: March 19, 2013, 18:36:07 »
'ο Δώνης πλεον με σαιτες καμαρα ολισε θελει να παιξει μοντερνο συγχρονο ποδοσφαιρο με κατοχη γρηγορες πασες και το πιο βασικο αστραπιαιες επιστροφες οταν χανεται η μπαλα λογω του ολη η ομαδα ειναι απτο κεντρο και μπροστα αυτο το πραγμα ο γκαρσια δε μπορει να το κανει τωρα οποιος θελει να βλεπει ποδοσφαιρο ρεχαγκελ αναστοπουλου σαντοσ ασ παρει αυτουσ προπονητεσ και ασ κρατησει μεχρι τα 39 τον γκαρσια να κανει πασουλες στο κεντρο'

Καλώς όρισες νεόκοπε ΠΑΟΚτσή.
Γαμώ τη μάνα σου.

+1926
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4489 on: March 19, 2013, 18:53:27 »
Αντε σβήστε τις μαλακιες απο το ιερό τοπικ του ΠΑΜΠΛΟ μην μας γυρνάτε και άλλο τα μυαλά.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #4490 on: March 19, 2013, 19:10:37 »
Απεραντη θλιψη που δεν την χωραει ο νους δεν μπορει να συμβαινει ολο αυτο στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4491 on: March 19, 2013, 19:29:06 »
Παβλαρα, παλικαρε, το βλεμμα που ειχες πριν το γκολ με τον βαζελο πριν 3 χρονια, σε ενα παιχνιδι που ηταν βγαλμενο απο την μοιρα για να περασεις στην ιστορια αυτης της ομαδας, ειναι το βλεμμα του αυθεντικου ΠΑΟΚτση, το βλεμμα του ΠΑΟΚτση που γεννηθηκε ΠΑΟΚ και δεν εγινε ΠΑΟΚ.
Δυστυχως σε διωξαν ανθρωποι που εγιναν ΠΑΟΚ γιατι απλα αυτο τους συνεφερε στα σχεδια τους.
Δεν σε αποχαιρεταω γιατι παραμενεις ενας απο εμας. ΠΑΟΚ.

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

floudas4

• Guest
« Reply #4492 on: March 19, 2013, 19:37:18 »
Δε γινεται να τον αφησουμε να φυγει ετσι..Ενα φιλικο ρε παιδια στο ναο μας.Ας ειναι και με οδυσσεα κορδελιου,ακομα καλυτερα για τον απλο ανθρωπο παμπλο γκαρσια.Θα εχει 50000.Οι συνδεσμοι τι κανουν γαμω τη πουτανα μου??Σε συνεργασια με τον ασ. να κλεισουμε φιλικο.Το γηπεδο ΑΚΟΜΑ μας ανηκει.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4493 on: March 19, 2013, 19:55:19 »
Μπορεί να πονάει η αλήθεια, αλλά δεν παύει να είναι το μόνο που πραγματικά ισχύει.
Και αυτό που ισχύει στην περίπτωση του Παυλάρα είναι το ότι στον ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε ήταν ο παίχτης που τον συμβόλιζε απόλυτα.
Στον νέο ΠΑΟΚΠΑΝΩΑΠΟΛΑ όμως είναι ουσιαστικά ξένο σώμα. Και προσέξτε: δεν είναι νέος ΠΑΟΚ ο Σαββίδης ή ξέρω γω ποιος. ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι ο λαός του. Ε λοιπόν, όσο κι αν πονάει: ο σημερινός λαός του ΠΑΟΚ (η πλειοψηφία τουλάχιστον) κι ένας Ινδιάνος όπως ο Παμπλίτο δεν έχουν και μεγάλη σχέση. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Evolution

Ε λοιπόν η πούστικη αποπομπή του θα συμβολίσει και το τελευταίο καρφί στον Old school ΠΑΟΚ. Όχι ότι δεν έχει γίνει το θάψιμο προ πολλού. Απλά ο συμβολισμός αυτής της κίνησης κάνει πιο εντυπωσιακή την επικράτηση της νέας κατάστασης.

Προσωπικά στ' αρχίδια μου η όλη φάση. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Πόνεσα τόσο όταν έκοψα την εξάρτηση με τον "ΠΑΟΚ μου", που η φυγή του Πάμπλο είναι σαν γρατζουνιά. Ενοχλητική μεν, αλλά κλάιν μάιν. Πλέον περιμένω το μέλλον σαν κεντροευρωπαίος μαλάκας: μπάλα και πατατάκι με μπυρίτσα, χωρίς πολύ άγχος, έχοντας παρκάρει στο πάρκινγκ του γηπέδου. Ωραία μπαλίτσα και αν νικήσουμε κάνουμε και καζούρα.

"Defence-Defence" (όχι αυτό είναι από το NBA, πιο προχώ κατάσταση φυτοποίησης - γι' αυτή την evolution όμως θα μαλώνουν οι γιοι μου πλέον στο μέλλον - δηλ. πώς από φίλαθλος/πελάτης γίνεσαι εντελώς ζόμπι που γυρνάς με τατού τον εκάστοτε χορηγό. Συγγνώμη για την κληρονομιά μας, αλλά μας έφαγε οριστικά η λαϊκή επανάσταση με τον revolution)

Πάνω κάτω έτσι είμαι κι εγώ μετά το ματς με το άεκ και το γκολ του δέλλα στην Τούμπα. Εκεί έσπασε κάτι μέσα μου. Εκεί έπρεπε να φύγει ο Πάμπλο. Κατά τ' άλλα, σήμερα κάθε ΠΑΟΚτσής κλαίει.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4494 on: March 19, 2013, 20:04:54 »
το γήπεδο ανήκει στον ασ ναι αλλά το έχει παραχωρήσει στην παε. Μάλιστα εχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές για το τίμημα της ενοικίασης(ναι έτσι θα το χαρακτηρίσω) που είναι διαφορετικο από το 10% των εσόδων της παε από την λειτουργία του γηπέδου. Τώρα περισσότερα λιγότερα δεν ξέρω. Ως εκ τούτο στο γηπεδο κουμάντο η γκοντζάρεβα. Εδώ θα κάνει συνέντευξη σε ξενοδοχείο ρε παιδιά τι συζητάμε? Μιλάμε είναι η απόλυτη αποκαθήλωση της μεγαλύτερης προσωπικότητας που πέρασε από τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. απ όπου και αν το πιάσεις. Έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το αυτό. Δυστυχώς όμως ο ΠΑΜΠΛΟ αντί να έρχεται θα φεύγει.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4495 on: March 19, 2013, 20:05:24 »
το γήπεδο ανήκει στον ασ ναι αλλά το έχει παραχωρήσει στην παε. Μάλιστα εχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές για το τίμημα της ενοικίασης(ναι έτσι θα το χαρακτηρίσω) που είναι διαφορετικο από το 10% των εσόδων της παε από την λειτουργία του γηπέδου. Τώρα περισσότερα λιγότερα δεν ξέρω. Ως εκ τούτο στο γηπεδο κουμάντο η γκοντζάρεβα. Εδώ θα κάνει συνέντευξη σε ξενοδοχείο ρε παιδιά τι συζητάμε? Μιλάμε είναι η απόλυτη αποκαθήλωση της μεγαλύτερης προσωπικότητας που πέρασε από τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. απ όπου και αν το πιάσεις. Έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το αυτό. Δυστυχώς όμως ο ΠΑΜΠΛΟ αντί να έρχεται θα φεύγει.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4496 on: March 19, 2013, 20:07:11 »
Παβλαρα, παλικαρε, το βλεμμα που ειχες πριν το γκολ με τον βαζελο πριν 3 χρονια, σε ενα παιχνιδι που ηταν βγαλμενο απο την μοιρα για να περασεις στην ιστορια αυτης της ομαδας, ειναι το βλεμμα του αυθεντικου ΠΑΟΚτση, το βλεμμα του ΠΑΟΚτση που γεννηθηκε ΠΑΟΚ και δεν εγινε ΠΑΟΚ.
Δυστυχως σε διωξαν ανθρωποι που εγιναν ΠΑΟΚ γιατι απλα αυτο τους συνεφερε στα σχεδια τους.
Δεν σε αποχαιρεταω γιατι παραμενεις ενας απο εμας. ΠΑΟΚ.

http://www.youtube.com/watch?v=K_KD_m3RrM8

Με τη μάνα του να έχει πεθάνει μερικές μέρες πριν...Ανατριχίλα

Πάμπλο σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μας χάρισες.-

http://www.youtube.com/watch?v=m8HXC5lEv2Q (Embedding disabled, limit reached)

Aπο το 3.44 και μέτα όλα τα λεφτά..

Δεν γίνεται να φύγει χωρίς τουλάχιστον ένα τελευταίο γαμημένο χειροκρότημα..Δεν γίνεται γαμώτο.. :-\
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #4497 on: March 19, 2013, 21:03:35 »
στον Π.Α.Ο.Κ. τον δικο μας δεν γινεται.... στο π.α.ο.κ. ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...... εκτος απο 1: ο μεγας ΠΑΜΠΛΟ ΓΑΚΡΣΙΑ δεν ξεπουληθηκε, δεν ξεπεσε, δεν εγινε ρουφιανος και τσιρακι κανενος.... γιαυτο και φευγει.... με τα κοχονες του βαρια και με την ψυχη αγνη και ΠΑΟΚτσηδικη......

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #4498 on: March 19, 2013, 21:07:42 »
Δεν γίνεται να φύγει χωρίς τουλάχιστον ένα τελευταίο γαμημένο χειροκρότημα..Δεν γίνεται γαμώτο.. :-\

ποιος να το ήξερε.

http://www.youtube.com/watch?v=Z3imD_SiuFM&t=4m26s (Embedding disabled, limit reached)

στο 4:26

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4499 on: March 19, 2013, 21:41:39 »
Αν ξερει κανεις τι ωρα υπογραφει την λυση του συμβολαιου του ή καλυτερα στο ξενοδοχειο που θα δωσει την συνεντευξη.να ειμαστε εκει μην τον αφησουμε μονο του.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ