Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DigitalFan

• Guest
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #4420 on: March 19, 2013, 13:33:16 »
Λυπαμαι αδερφε CLUB που τα βλεπεις τοσο μαυρα κι αραχνα... Λυπαμαι για εσενα... Ολα αυτα που γραφεις ξεχιλιζουν απο υπερβολη... Με οποια ερεθισματα και να τα γραφεις, σιγουρα δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα... Μπορει να σκεφτεσαι τωρα οτι εγω δεν καταλαβαινω αυτα που αντιλαμβανεσαι εσυ και ισως να εχεις και δικιο, αλλα να μου επιτρεψεις να εκφρασω την αποψη μου... Ο ΠΑΟΚ παραμενει αυτος που ηταν παντα και δεν θα αλλαξει ποτε! Οσο για το πανο, δεν απαγορευτηκε να αναρτηθει, αλλα απλα μεταφερθηκε... Απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι ο Σαββιδης εχει την οποιαδηποτε προθεση απεναντι σε καποιους οπαδους; Προτρεχεις και κρινεις αυστηρα καποια πραγματα...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #4421 on: March 19, 2013, 13:37:35 »
digi άσε από άλλον πλανήτη..προσπαθώ να εμίν εκφραστώ διαφορετικά ..αν δεν νιώθεις γαμάτο και αστο και μην πεζής με το σεκλέτι μας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4422 on: March 19, 2013, 13:37:58 »
τέλη poses εκδρομές έχεις πάει σε ποσα λεωφορεία έχεις μπει και poses φορες έχεις πάει σε σύνδεσμο..?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #4423 on: March 19, 2013, 13:38:10 »
Με τον όρο φυτό χαρακτηρίζεται ένας από τους τύπους με τους οποίους εμφανίζεται η ζωή στη γη, κι ο όρος φυτό είναι γενική ονομασία που δίνεται στα ποώδη, θαμνώδη και δενδρώδη ζώντα είδη. Τα Φυτά (Plantae) αποτελούν ένα από τα 4 βασίλεια (μαζί με τα Ζώα, τα Πρώτιστα και τους Μύκητες) που σχηματίζουν το υπερβασίλειο των Ευκαριωτικών οργανισμών (Ευκάρυα). Μέχρι το 2010 είχαν βρεθεί 300-315 χιλιάδες είδη φυτών, εκ των οποίων τα 260-290 χιλιάδες ήταν Σπερματόφυτα.

σιγουρα σπερματοφυτο πιστευω
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #4424 on: March 19, 2013, 13:39:43 »
ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΚΡΙΝΑΝΕ ΕΝΟΧΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ??

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #4425 on: March 19, 2013, 13:40:41 »
μύκητας ή βακτήριο πιστεύω ... γιατί πολλαπλασιαζεται ...

και κάθε φορά που μπαίνει με νέο λογαριασμό πιστεύοντας πως δεν θα τον καταλάβουμε ανεβαίνει και σε level μαλακίας ...

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #4426 on: March 19, 2013, 13:43:39 »
Τέλος ο Γκαρσία

Αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ ο Ουρουγουανός, συνέντευξη Τύπου στις 16.00

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ μετά την σημερινή συνάντηση που είχε με τους διοικούντες τον "Δικέφαλο". Ο Ουρουγουανός μέσος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στις 16.00.

http://olapaok.gr/podosfairo/telos_o_gkarsia.2174140.html
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

baron

• Guest
« Reply #4427 on: March 19, 2013, 13:44:44 »
Εγώ σας το είπα:

Είναι άλλο πράμα να διαφωνείς με τον έναν η τον άλλον εδώ μέσα (στο FORUM) και άλλο πράμα να βγάζεις συνεχώς υπερασπιστική γραμμή της διοίκησης για ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανεις ότι τα συγκεκριμένα άτομα παίρνουν ΚΑΙ χρήμα ώστε να είναι σε επιφυλακή και να επεμβαίνουν οποτε (κατά την γνώμη τους και προς το συμφέρον των εργοδοτών τους) χρειάζεται... γαμημένο Internet: Με διαφορετικό nick μπαίνεις όπου πρέπει και ακίνδυνα γραφεις ότι σου υπαγορεύουν...

Εγώ τους καταλαβαίνω.... δύσκολες εποχές - να βγάλουν κάνα φράγκο ρε παιδί μου, τον καφέ τα τσιγάρα

DigitalFan

• Guest
« Reply #4428 on: March 19, 2013, 13:51:00 »
Τον Gebels τι τον εχεις...;
Οσο παιρνω εγω χρηματα και εχω σκοπιμοτητα με αυτα που γραφω, αλλο τοσο εσυ εχεις επιχειρηματα να μου απαντησεις, προφανως...

Οσο για τους αλλους σεβομαι την αποψη σας και δεν εχω να πω κατι για τους χαρακτηρισμους... Εκτιθεστε μονοι σας...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4429 on: March 19, 2013, 13:55:37 »
δεν μου απαντάς όμως
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #4430 on: March 19, 2013, 13:59:54 »
ο μόνος που μπορεί να εκτίθεται είναι εκείνος ο οποίος χρησιμοποιεί διαφορετικούς λογαριασμούς για να μπαίνει κάπου ... να γράφει απο τον έναν και να απαντάει ταυτόχρονα στον εαυτό του απο τον άλλον ...

και γενικά να μην μπορεί να αντιληφθεί ότι είναι ανεπιθύμητος σε μια ολόκληρη κοινωνία ...

Offline teod1980

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4431 on: March 19, 2013, 14:01:40 »
Αστεία διοίκηση.

Αστείος προπονητής.

Θαμπωθηκανε πολλοι απο τα χρηματα και ξεχασαν και ποιοι ειναι...
Π.Α.Ο.Κ.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4432 on: March 19, 2013, 14:03:53 »
σπινο δεν ξερει φιλε τι ειναι λεωφοριο και εκδρομη ρε............γαμα τον το βλακα
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #4433 on: March 19, 2013, 14:05:52 »
τι επιχειρήματα θες ρε πλαγκτόν;

άντε μου στον αγύριστο...

ή τουλάχιστον μην μολύνεις αυτό το τόπικ αυτές τις ώρες...

άντε σίχαμα γιατί τα μυαλά μας έχουν γίνει ταραμάς...

έχουμε την αιμορραγία μας στην ψυχή αυτές τις ώρες με την ύψιστη πουστιά που του παίζουν, έχουμε κι εσένα να μας ζαλίζεις τον έρωτα...

άντε σπάσε...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4434 on: March 19, 2013, 14:06:17 »
ρωσοι μαλακες, προεδροι μαριονετες,υπαλληλοι συγγενης, προπονητης αλλοθρησκος, και αρχηγος προδωτης...........!!!

αυτον τον ΠΑΟΚ θελατε..............!

ΠΑΟΚ θρησκεια τρομοκρατια..........τιμη και δοξα στον PABLO τον GARCIA

ΥΓ=>ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΖΩΑ
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

DigitalFan

• Guest
« Reply #4435 on: March 19, 2013, 14:07:43 »
τέλη poses εκδρομές έχεις πάει σε ποσα λεωφορεία έχεις μπει και poses φορες έχεις πάει σε σύνδεσμο..?
Καμία και καμία, αλλα θα 'θελα πολυ και στο μελλον σιγουρα θα γινει!

ο μόνος που μπορεί να εκτίθεται είναι εκείνος ο οποίος χρησιμοποιεί διαφορετικούς λογαριασμούς για να μπαίνει κάπου ... να γράφει απο τον έναν και να απαντάει ταυτόχρονα στον εαυτό του απο τον άλλον ...
Πότε εκανα εγω τετοιο πραγμα...;

Παυλάρα αντιο... Να πας στο καλο...
Αφου δεν ηθελες να μεινεις αλλους 3 μηνες, εχει καλως! Δεν θα σε ξεχασουμε ποτε!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4436 on: March 19, 2013, 14:10:16 »
με κάθε καλή διάθεση στο λέω.. όταν αρχίσεις να πηγαίνεις εκδρομές με λεωφορείο κτλ.. σε εκτος έδρας, κύριος αθηνα.. να νιώσεις τον κίνδυνο κτλ.. τότε θα αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις τον ΠΑΟΚ..
εγώ προσωπικά δικαιολογώ κάθε μαλακια που γραφεις γιατί πολύ απλά έχεις αγνοια του τι είναι ΠΑΟΚ.. η συμβουλή μου θα ήταν σταματα γιατί εκθέτεις τον εαυτό σου...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #4437 on: March 19, 2013, 14:13:18 »
άλλοι λένε στις 4, άλλοι στις 5, πως θα δώσει συνέντευξη τύπου σε "ξενοδοχείο της πόλης"

ξέρουμε ακριβώς που και πότε;
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline Bono

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4438 on: March 19, 2013, 14:14:33 »
Σε ΞΕΝΟδοχείο ρε πούστη μου η τελευταία του συνέντευξη, ούτε καν στα γραφεία της ΠΑΕ. Ετσι για να μην υπάρχει ούτε μία αμφιβολία σε κανέναν τι σημαίνει γι' αυτούς ο Πάμπλο.

υ.γ Μ' αρέσει που τον παίρνετε και στα σοβαρά και προσπαθείτε να επιχειρηματολογήσετε απέναντί του ρε μάγκες.

Offline teod1980

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4439 on: March 19, 2013, 14:16:42 »
Ευτυχώς πρόλαβε και πήρε έστω ελάχιστα standing ovation σε σχέση με την προσφορά του από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Σάπιο σκηνικό.

Άλλος θα φύγει από την πίσω πόρτα πάντως και σύντομα.  

Παυλάρα έμπλεξες με ξεφτιλισμένους που δε φοράνε παντελόνια.
Π.Α.Ο.Κ.