μετα απο τοσα χρονια που κατεβαιναμε στην αθηνα με κατι παιχτακια τυπου καφε τυπου οκκα που τα καταπινανε κατι καρεμπεδες και κατι ανατολακηδες..μετα απο τοσα χρονια που το καθε τσογλανι τυπου γεωργατου, τζορτζεβιτς, αμανατιδη, ανατολακη πουλουσε τρελα σε καθε παιχνιδι εναντιον μας και δν βρεθηκε ενας παικτης του ΠΑΟΚ να τους καθισει ενα μπουκετο.....μετα απο τοσα χρονια που μπαιναμε στο οακα και στο καραισκακη σαν κυριες......μετα απο τοσα χρονια λοιπον βρεθηκε ενας ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ο οποιος κατεβαινε σαν να ειναι ενας απο εμας..ενας ΓΚΑΡΣΙΑ που το 2008 μπορει να χασαμε απο τον γαυρο 2-0 αλλα τετοια χαρα και ικανοποιηση δεν ενοιωσα ουτε το 2001 στην φιλαδελφεια...δωνακο εισαι πολυ μικρος για να τελειωσεις το απολυτο συμβολο του ΠΑΟΚ...ειμαι σιγουρος οτι την δευτερα τελειωνεις εσυ....
Ρε φίλε, μέσα στην σκέψη μου είσαι...! Σε νιώθω ρε...! Γράφεις με λόγια πράγματα που αισθανόμαστε! Ειδικά για το 2008, με τον γαυρο, μπορεί να ακούγεται υποτιμητικό ισως για τον ΠΑΟΚ κατα κάποιον τρόπο, αλλά ένιωθα λες και κερδισα! Είπα από μέσα μου ένα "επιτέλους ρε πούστη μου"...!
Οφείλουμε πολλά στον Γκαρσία! Ήταν η σημαία στην αναγέννηση της ομάδας, παρ' όλο που την δόξα την είχε άλλος, ονόματα δεν λέμε, που υπονόμευε την αναγέννηση... Ήταν ένας από τους βασικότερους παράγοντες που οι κάτω οι κομπλεξικοί άρχισαν να σε σέβονται όπως σου πρέπει! Ακόμη και περισι και φέτος που έχεις ομάδα για το αναθεμα, όλοι ξέρουν πλέον τι θα πει ΠΑΟΚ...! Τα μικρά παιδάκια, που ήταν βουτιγμένα στην προπαγάνδα και την παραπληροφόριση, είδαν τι είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ... Είδαν την δύναμή του! Αυτή η δύναμη ενεργοποιήθηκε κατα μεγάλο βαθμό από αυτόν τον άνθρωπο... Από τον δικό μας τον Παυλάρα! Αυτός ήταν ο εκφραστής της δύναμης που εχει ο κόσμος της ομάδας (=ο ΠΑΟΚ) μέσα στο γήπεδο!
Μπορεί πλέον να μην είναι ικανός να εκφράσει αυτή την δύναμη, αλλά είναι όπως λέτε χαρακτηριστικα εδώ οι περισσοτεροι "το τελευταίο κομμάτι ΠΑΟΚ που έχει απομείνει μέσα στην ομάδα"... Ακούγεται υπερβολή, γραφικότητα, αλλά αν μπει κανείς βαθιά μέσα στην έννοια αυτής της φράσης, θα καταλάβει οτι είναι ουσιαστική και έχει αντικρισμα στην πραγματικότητα! Δεν μπορείς έτσι απλά να <<αφαιρέσεις>> από τον ΠΑΟΚ ένα τόσο μεγάλο κεφάλαιο! Πόσο μάλλον αν το κάνεις με ανήθικο τρόπο... Ο σκοπός του Σαββίδη, του Βρύζα και του Δώνη υποτίθεται ότι είναι να δυναμώσουν τον ΠΑΟΚ! Δεν ταιριάζει με αυτό το πνεύμα λοιπόν η (πιθανή) επιθυμία τους να "απαλλαγούν" από τον Παύλο... Ο Παύλος είναι σύμβολο και τα σύμβολα δεν πρέπει να αμαυρώνονται! Eξαίρεση αποτελεί ο "κύριος" που παραπάνω δεν αναφέρθηκε το όνομά του, ο οποίος αυτοαμαυρώθηκε...