Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235682 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #4180 on: February 02, 2013, 19:18:33 »
Ξένα σώματα ως προς την ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚση

Δώνηδες γαλουχημένοι στην πουστιά της χαβούζας όπου είναι normal καταστάσεις να σκάβεις τον λάκκο ενός δικού σου παιδιού.

Διοίκηση ανθρώπου που δεν θέλω να ξέρω ακριβώς πάνω σε πια πτώματα πάτησε για να κάνει το χρήμα του, ... άντε να περιμένω από τέτοια ανθρωποειδή ...ανθρωπιά και να νιώσουν ΠΑΟΚ η τουλάχιστον να ξηγηθούν κυμπαρικα σε μια εικόνα του ΠΑΟΚ των τελευταίων χρονων.

Ίσως την μονη εικόνα εδώ και δεκαετίες.

Ξεφτιλισμένοι τύπου μπρύζα.

και μέσα σε όλους και τα υποτακτικά, οι προσφιλείς σε όλους ARD.

Όλοι μαζί για να ντεμονταρουν τον Garcia μπροστά στα ματια μας.

δεν ξέρω τι αξια έχει αυτός ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα δεν είναι ο δικός μου ΠΑΟΚ. δεν είναι εδώ και καιρό.

Αυτά τα πουστιλικια απλώς είναι το επιστέγασμα

ai σιχτίρ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #4181 on: February 02, 2013, 19:43:20 »
Τι ακριβώς έχει γίνει ρε παιδιά; Κάτι πήρε το μάτι μου τώρα σε ένα πρωτοσέλιδο και βλέπω κράξιμο και εδώ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4182 on: February 02, 2013, 20:14:43 »

ΠΑΜΠΛΟ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #4183 on: February 02, 2013, 20:29:13 »
ΠΑΥΛΑΡΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΡΕ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4184 on: February 02, 2013, 20:31:05 »
Άμα είναι να φύγεις πάντως, ρίχτου ένα χέρι ξύλο. Κι αν είναι να φύγει, ρίχτου πάλι.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4185 on: February 02, 2013, 20:37:48 »

Θεωρούμε ότι τη λύση θα την δώσει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. Και αυτός
είναι ο Ιβάν Σαββίδης ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Κανείς άλλος!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4186 on: February 02, 2013, 20:40:06 »
Α τωρα περιμενετε ανακοινωσεις απο τους σφ ε? Τωρα παλι αυτοι οι 200 ειναι καλοι και θα πρεπει να λυσουν και αυτο το ζητημα ε?

Το 10% απο αυτον τον γενικο ξεσηκωμο των πληκτρολογιων και των τηλεφωνων σε οποιοδηποτε σαιτ-μπλογκ-φορουμ-ραδιοφωνο για το τοτεμ να ειχαμε και για τα αδερφια μας που ειναι στη φυλακη και τι αλλο.. για τον Γκαρσια ειμαστε ετοιμοι να φαμε λαρυγγια και για τους συνοπαδους μας δεν ξερω δεν απαντω..

Η γνωμη μου επι του θεματος παραμενει η ιδια.. πρεπει να μεινει και να κλεισει την καριερα του οπως του αρμοζει σηκωνοντας εναν τιτλο φετος σαν αρχηγος του ΠΑΟΚ και οχι να αποχωρησει με τετοια ελεεινο τροπο μετα απο τετοια προσφορα στον συλλογο!

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4187 on: February 02, 2013, 21:10:43 »
biv ειναι οτι καλητερο εχω διαβασει
+1974

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4188 on: February 02, 2013, 21:15:21 »
Να μην περιμένει κανείς τίποτα από κανέναν..
Πρέπει να πάμε ΟΛΟΙ αύριο στην τούμπα μετά το ματς με το σκουλήκι (κερδίσουμε ή χάσουμε) μπας και καταφέρει να τον κρατήσει ο κόσμος την τελευταία στιγμή..
Με ευχολόγια, κατάρες και μπινελίκια σε ίντερνετ και ράδια δουλειά δε γίνεται..
Φυσική παρουσία κύριοι..
Καλός ο χαβαλές, καλό το ίντερνετ, καλές και οι ευθύνες σε σφ και δεξιά αριστερά αλλά όποιος Θεσσαλονικιός ΠΑΟΚτσής δεν τσακιστεί να έρθει στην Τούμπα αύριο μετά το ματς με το σκουλήκι γνώμη μου είναι ότι δεν δικαιούται να ξαναμιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα του Παύλου..
Βρείτε τα με την πάρτη σας ο καθένας ξεχωριστά και πράξτε αναλόγως..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4189 on: February 02, 2013, 22:17:17 »
Α τωρα περιμενετε ανακοινωσεις απο τους σφ ε? Τωρα παλι αυτοι οι 200 ειναι καλοι και θα πρεπει να λυσουν και αυτο το ζητημα ε?

Το 10% απο αυτον τον γενικο ξεσηκωμο των πληκτρολογιων και των τηλεφωνων σε οποιοδηποτε σαιτ-μπλογκ-φορουμ-ραδιοφωνο για το τοτεμ να ειχαμε και για τα αδερφια μας που ειναι στη φυλακη και τι αλλο.. για τον Γκαρσια ειμαστε ετοιμοι να φαμε λαρυγγια και για τους συνοπαδους μας δεν ξερω δεν απαντω..

Η γνωμη μου επι του θεματος παραμενει η ιδια.. πρεπει να μεινει και να κλεισει την καριερα του οπως του αρμοζει σηκωνοντας εναν τιτλο φετος σαν αρχηγος του ΠΑΟΚ και οχι να αποχωρησει με τετοια ελεεινο τροπο μετα απο τετοια προσφορα στον συλλογο!

Ρε συ biv επειδη το ανεφερα εγω για ανακοινωσεις κ νιωθω οτι απευθυνεται σε μενα, δεν μιλας σε καποιο φιλαθλο του φυτομανια οπως ξερεις πολυ καλα...
Ετσι οπως κατεβαινω στις πορειες για τα αδερφια στην φυλακη ετσι επισης θα ηθελα κ μια δραστηριοποιηση τους για αυτο το θεμα
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4190 on: February 02, 2013, 22:18:32 »
Πρέπει να πάμε ΟΛΟΙ αύριο στην τούμπα μετά το ματς με το σκουλήκι (κερδίσουμε ή χάσουμε) μπας και καταφέρει να τον κρατήσει ο κόσμος την τελευταία στιγμή..
Φυσική παρουσία κύριοι..
Καλός ο χαβαλές, καλό το ίντερνετ, καλές και οι ευθύνες σε σφ και δεξιά αριστερά αλλά όποιος Θεσσαλονικιός ΠΑΟΚτσής δεν τσακιστεί να έρθει στην Τούμπα αύριο μετά το ματς με το σκουλήκι γνώμη μου είναι ότι δεν δικαιούται να ξαναμιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα του Παύλου..

Μαζι σου, αλλα το καλεσμα απο ποιον θα γινει για να μαζευτουμε στην Τουμπα; Απο το paokworld?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

trelos4

• Guest
« Reply #4191 on: February 02, 2013, 22:22:54 »
ο μονος γνησιος εισαι παυλαρα και παει να σε φαει ο σπυριαρης.φυσικα δεν θα του περασει!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4192 on: February 02, 2013, 22:28:46 »

Μαζι σου, αλλα το καλεσμα απο ποιον θα γινει για να μαζευτουμε στην Τουμπα; Απο το paokworld?

Ρε αδερφέ θες και πρόσκληση για να πας στο σπίτι σου..?
Δεν το καταλαβαίνω αυτό..
Κανένα κάλεσμα και κανένα PAOKworld..
Ότι νιώθει ο καθένας ας κάνει

prowler_

• Guest
« Reply #4193 on: February 02, 2013, 23:12:53 »
Φυσική παρουσία κύριοι..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4194 on: February 02, 2013, 23:17:12 »
μπραβο ρε μπιβ

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #4195 on: February 02, 2013, 23:18:36 »

Ρε αδερφέ θες και πρόσκληση για να πας στο σπίτι σου..?
Δεν το καταλαβαίνω αυτό..
Κανένα κάλεσμα και κανένα PAOKworld..
Ότι νιώθει ο καθένας ας κάνει

Εννοεί ότι πρέπει να γίνει μια πιο οργανωμένη κίνηση. Αν είναι να πάμε και να είμαστε εσύ και γω, από το ένα αυτί θα μπει από το άλλο θα βγει.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4196 on: February 02, 2013, 23:20:59 »
Πανε να φανε τον Παυλο απο τον ΠΑΟΚ και εμεις ασχολουμαστε με σκουλικια,κερκυρες και ομαδουλες Β εθνικης γιατι ''προεχει το ματς της κυριακης''.
Στα αρχιδια μας το ματς με το σκουλικι ρε. ντερμπι και μαλακιες γαμω τη κωλοπολη μας και τα ραδια σας

όποιος Θεσσαλονικιός ΠΑΟΚτσής δεν τσακιστεί να έρθει στην Τούμπα αύριο μετά το ματς με το σκουλήκι γνώμη μου είναι ότι δεν δικαιούται να ξαναμιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα του Παύλου..

Για να σηκωσει το μαστραπα, στο τελευταιο του παιχνιδι, ανημερα των γενεθλιων του, στη μεγαλυτερη εκδρομη του πλανητη, στο καταραμενο οακα.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #4197 on: February 02, 2013, 23:42:22 »
Ο τρόπος που φέρονται στον Πάμπλο είναι αναμενόμενος αφού έχουμε μπλέξει με αυτή την κλίκα μιζαδόρων που δε λένε να ξεκουμπιστούν από τον ΠΑΟΚ. Τα τσιράκια (πχ Κόλκας) κάνουν αυτό που ήθελαν να κάνουν από τότε που ήρθε ο Πάμπλο. Απλά πράματα. Τα έκαναν στον Μπόλονι και δεν άνοιξε ρουθούνι. Είναι τόσος κόσμος στη φυλακή και από την ΠΑΕ δεν έχουν στείλει ούτε ένα πακέτο τσιγάρα.
Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό το έκτρωμα που έχει δημιουργηθεί δεν έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ που γνωρίσαμε και τρελαθήκαμε. Αν τελικά ο Πάμπλο αποχαιρετήσει έτσι άδοξα, νομίζω πως πολύς κόσμος που έχει σιχαθεί αυτή την αρρώστια θα κάνει καιρό να ασχοληθεί ξανά με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Γιατί ΠΑΟΚ δε γίναμε ούτε για τις μεταγραφές, ούτε για τους τίτλους, ούτε για τα σικάτα γήπεδα. ΠΑΟΚ γίναμε γιατί αυτή η ομάδα κάποτε εξέφραζε τη λεβεντιά, τη ντομπροσύνη, τη λαϊκότητα, την αντίσταση στη βρωμιά και τη σαπίλα του ελληνικού αθλητισμού. Μπορεί ο ρώσος να κάνει μεταγραφές και να φτιάξει γήπεδα, αλλά αν η πολιτική που θα ακολουθήσει είναι του επιπέδου να διώχνουμε στα πούστικα τη σημαία της ομάδας, τότε αυτό που θα φτιάξει τελικά λίγη σχέση θα έχει με τον ΠΑΟΚ των προσφύγων παππούδων μας, τον bizim ΠΑΟΚ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4198 on: February 02, 2013, 23:59:11 »
όσο είναι ο βρύζας στα πράγματα αυτά να τα περιμένουμε. Τα έκανε στο παρελθόν....θα τα κάνει κ στο μέλλον. Εγώ απορώ με τους Ρώσους...καλά ρε είστε τόσο χαιβάνια που θα αφήσετε έναν υπαλληλάκο της πούτσας να στρέψει τον κόσμο εναντίον σας κ να σας στερήσει από το πιο εμπορικό κομμάτι του σημερινού ΠΑΟΚ...? Δεν μιλάμε ούτε για ύφος,ούτε για ήθος ούτε για ΠΑΟΚτσηδιλίκι ούτε για τπτ.........εσείς δεν σκαμπάζετε από τέτοια. Ψυχρά συμφεροντολογικά μιλάω ρε ρώσοι.....θα τον αφήσετε να σας διαλύσει έτσι το μαγαζί...?

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4199 on: February 03, 2013, 00:08:37 »
Συμφωνω με τον γεολογο...Ενα θα σας πω κ ο ψηλος ξερει...καμια ιωση δεν εχει ο γκασια..στην  υγεια του ειναι μια χαρα...ψαξτε την...αν δεν κανουμε κατι θα βρεθουμε προ τετελεσμενων γεγονοτων.
θελουν πολυ μπινελικι και ολοι στην ΠΑΕ ειδικα δωνης κ βρυζας..

εκει στην Παε ξεχνατε μαλλον ποση λατρεια εχει ο κοσμος τον παμπλο...