Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235609 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #3800 on: October 02, 2011, 23:24:11 »
εδω μιλαμε εκανε πολλα αβιαστα λαθη.απαραδεκτη εμφανιση.ηταν αλλου
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #3801 on: October 02, 2011, 23:36:44 »
από έναν παίκτη στα τριανταφεύγα του, που ποτέ δεν φημιζόταν για τα τρεξίματά του, και με τον μπαλάφα δίπλα του, περιμένετε
να καταπιεί το κέντρο;  
++++
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3802 on: October 02, 2011, 23:50:34 »
Ξαφνικά μεγάλωσε ο Γκαρσία. Πριν μέρες έλεγαν κάποιιο γιατί τον άφησε εκτός Ρωσσίας και ότι μπορούσε να παίξει. Τώρα ξαφνικά δε μπορεί να παίξει ούτε ένα αγώνα τη βδομάδα και σε αυτό θα πρέπει να έχει επιλεγμένους παίκτες δίπλα του.. Μάλιστα....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #3803 on: October 03, 2011, 00:22:37 »
Για το δικό του επίπεδο ήταν κακός. Μπορώ να θυμηθώ αρκετές φάσεις που έκανε τα γνωστά του καλύμματα μπάλας κάνοντας τους γαύρους να μοιάζουν παιδάκια.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3804 on: October 03, 2011, 00:48:30 »
λες και έπαιζε ένας βετεράνος ήταν σήμερα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #3805 on: October 03, 2011, 00:56:25 »
επειδη εχεις εγωισμο και αρχιδια για αυτο το σημερινο χρωστας πολλα Παυλαρα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #3806 on: October 03, 2011, 09:45:36 »
Απο ολους τους αλλους δεν προκειτε να ζητησω εξηγηση γιατι δεν εμφανιστηκαν στο γηπεδο και γιατι ηταν τοσο για τον πουτσο χθες... το εχουν ξανακανει αλλωστε με πιο προσφατο παραδειγμα το ματς κυπελου με την κουλα. Εσυ ομως ρε καυλιαρη ΓΙΑΤΙ???? 1η φορα απουσιαζεις σε ματς που θα πρεπε να τρως λαρυγγια...  :-\ Ελπιζω να μην σε ξαναδω τοσο χαλια...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #3807 on: October 03, 2011, 13:27:53 »
επειδη εχεις εγωισμο και αρχιδια για αυτο το σημερινο χρωστας πολλα Παυλαρα.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3808 on: October 03, 2011, 13:29:12 »
Όλοι δικιαούνταινα κάνουν 1-2 κακά ματς. ΚΑι πόσο μάλλον ο Γκαρσία. Απλά ήταν το χειρότερο timing ever. Σε αυτό το ματς τον περίμενα Ταλιμπάν. Δυστυχώς δεν φάνηκε καθόλου. Είμαι σίγουρος ότι ήταν απλά μία κακή εμφάνιση και τίποτα παραπάνω. Σίγουρα πάντως χειάζεται δίπλα του ένα μηχανάκι γιατί αλλιώς δε γίνεται δουλειά.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #3809 on: October 03, 2011, 13:42:59 »
Ο κολκας αφηνει υποψιες οτι μπορει να στραβωσε που δεν τον πηρε μαζι του στο καζαν, γιαυτο χθες δεν επαιξε...
Το ολα για ιβιτς, το 24 για παμπλο... Τελικα ποιοι ειναι οι εχθροι μας??

Μπασταρδοι αρδ γαμω τις μανες σας τις χιλιοξεσκισμενες... Ειτε χοντρες, ειτε σαπιες, ειτε πατσαβουρες, ΤΙΣ ΓΑΜΑΩ. Αρχιδακια.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3810 on: October 03, 2011, 14:23:52 »
king να σου πω κατι .επειδη δεν εχουν και καλο παρελθον (βλεπε γιαννενα κυπελλο) δεν πιστευω σε κανεναν τους. αλλο ειναι το ζητημα .ολοι οι παικτες σε ολο τον κοσμο εχουν κακες μερες (και ολοι οι ανθρωποι βασικα) δε με χαλασε τιποτε αλλο ας τρωγαμε κα ι5 γκολ ,οσο η ψυχη της κοτας που ειχανε ολοι τους χθες .ολοι τους .στα αρχιδια μου το αποτελεσμα θελω να σκυλιαζουνε. .για μενα ο γκαρσια χθες ηταν το μεγαλυτερο γατι. τελος . αυτο δεν το περιμενα ποτε απο αυτον. 4 χρονο στην ελλαδα ειναι το χειροτερο του ματς απο αποψη καρδιας. χωρις πιστη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3811 on: October 03, 2011, 15:41:09 »
Μπασταρδοι αρδ γαμω τις μανες σας τις χιλιοξεσκισμενες...
Ειτε χοντρες, ειτε σαπιες, ειτε πατσαβουρες, ΤΙΣ ΓΑΜΑΩ. Αρχιδακια.

Τώρα αυτό να το εκλάβουμε ως νέο δηλαδή?

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #3812 on: October 03, 2011, 16:32:15 »
ηθελα να το πω πριν το παιχνιδι με τους γκευ αλλα οταν ο παυλος δεν παιζει σε ενα ματσ χανει τον ρυθμο του παρατηρημενο απο παλια και επηδη ξερει να κανει συντηρηση δυναμεων το μονο που θα τον κουραζε στο καζαν ηταν το ταξιδι και οχι ο αγωνας
οσο για χθες αν ειχε τρεχαλατζη διπλα του του ειχε για πλακα διαβασμενοι αυτοι απλωναν το παιχνιδι τους ποιος να τρεξει 
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

August Spies

• Guest
« Reply #3813 on: October 03, 2011, 18:21:37 »
Ο κολκας αφηνει υποψιες οτι μπορει να στραβωσε που δεν τον πηρε μαζι του στο καζαν, γιαυτο χθες δεν επαιξε...

Μπασταρδοι αρδ γαμω τις μανες σας τις χιλιοξεσκισμενες... Ειτε χοντρες, ειτε σαπιες, ειτε πατσαβουρες, ΤΙΣ ΓΑΜΑΩ. Αρχιδακια.

χοχο πετυχημένο!!!

Λοιπόν ο Πάμπλο ήταν μέτριος σε μιά ομάδα που ήταν ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ.
Μην πυροβολάτε λοιπον τις σημαίες μας γιατί αυτές μας δείχνουν τον δρόμο έξω απο τον βούρκο.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #3814 on: October 03, 2011, 18:31:47 »
ρε σεις μην τα διαλυετε ολα, εχει προσφερει πολλα ο παυλαρας στην ομαδα και θα προσφερει ακομη περισσοτερα.... αλλα μονος του στο κεντρο ενας παικτης στα 30φευγα του και αργος εκ γεννετης, τι περιμενατε να κανει; να κρατησει μονος του ολοκληρο κεντρο; οι πασες-γιομες να φευγουν απο τα ποδια του τσιριλο, αφαντος ο βιειρινια, κακο passing game κ.λπ. απλά ο μπαλαφας δεν κανει ως παρτενερ του παμπλο, τουλαχιστον οχι σε ορισμενα παιχνια οπου ο αντιπαλος εχει πολυ γρηγορους επιθετικους. τωρα το να μην επαιξε γιατι ο μπολονι τον ειχε εκτος στο παιχνιδι με την ρουμπιν ειναι απλά αστειο....αστειο που ομως δεν γελα κανεις....

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3815 on: October 03, 2011, 18:39:13 »

O Κόλκας είναι χαρακτηριστική περίπτωση Έλληνα ο οποίος παντού βλέπει συνομωσίες κλπ πιστεύοντας ότι έτσι είναι πιο προχωρημένος, πιο έξυπνος, πιο γάτα από τους υπόλοιπους κλπ, αλλά που τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται πιο γραφικός από το Πήλιο και πιο χαζός από τα λάχανα.... Πιο Κόλκας πεθαίνεις κοινώς.... Να το πω και έτσι...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #3816 on: October 10, 2011, 21:11:57 »
μεγαλε pablo  λες οτι κανεις πραγματα που απλα σαν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ,

Τελικα η εσυ λες μεγαλες αληθειες η στον ΠΑΟΚ ειχαμε να δουμε παρα πολλα χρονια επαγγελματια ποδοσφαιριστη.

παντος δεν ειναι αυτα που κανεις ρε μεγαλε PΑBLO,ειναι αυτα που νιωθεις, και αυτα που νιωθεις εσυ αγκιζουν τον καθε ενα απο μας ξεχωριστα.

σε αγαπαμε ρε τρελακι.

ΠΑΟΚ θρησκεια τρομοκρατια,τιμη και δοξα στον PABLO  GARCIA.

NO GARCIA NO PARTY!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3817 on: October 11, 2011, 07:51:16 »
Απο συνεντευξη ειναι τα παραπανω?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3818 on: October 14, 2011, 17:24:43 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/gkarsia-eimai-akomh-enas-indianos.1410786.html

Γκαρσία:"Είμαι ακόμη ένας Ινδιάνος"
Θα ήθελε να ήταν πιο νέος για να κυνηγήσει κάθε αντίπαλο. Δηλώνει ακόμη ένας Ινδιάνος στο σύνολο και δεν σκοπεύει να γίνει πρόεδρος με κουστούμι. Αυτός είναι ο αριστερός Πάμπλο Γκαρσία που φορά Dolce Cabanna και δεν πιστεύει πολύ στον Θεό.

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε στο PAOKwebtv (που θα προβληθεί το απόγευμα της Παρασκευής ) ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός δεν μιλά μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και προσωπικά ζητήματα, όπως η σχέση του με τον Θεό και την πολιτική. Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Για το αν θα θεωρούσε φυσιολογικό να λατρεύουν οι Ουρουγουανοί έναν Έλληνα, όπως λατρεύεται ο ίδιος στην Ελλάδα:

"Ο κόσμος στην Ουρουγουάη, είναι όπως εδώ οι Έλληνες. Γουστάρουν πολύ κάποιον ποδοσφαιριστή που είναι μαχητής και δυνατός, παθιάζονται με μία δυνατή διεκδίκηση της μπάλας ή ένα καλό φάουλ, παρά με πράγματα όπως να περάσεις τη μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου. Υπάρχουν πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές που έχουν αγαπηθεί στην Ουρουγουάη, γιατί στην τελική η εθνικότητα δεν μετράει".

Για το αν υπήρξαν τριβές ανάμεσα στις προσωπικότητες της ομάδας, αν ισχύει το "οικογενειακό κλίμα" στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ:

"Πιστεύω ανεξάρτητα με ότι γίνεται έξω από την ομάδα, δεν πρέπει να επηρεάζεται η απόδοσή μας στο γήπεδο, ήμουν σε ομάδες που έξω δεν υπήρχε αυτή η ενότητα, το έχουμε ζήσει και στις Εθνικές ομάδες αυτά τα πράγματα, όταν όμως μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο, σκέφτομαι ότι ο άλλος δίπλα μου είναι ο αδερφός μου και ότι μαζί αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό και αυτή πρέπει να είναι η σωστή νοοτροπία".

Για το αν όταν η ομάδα έχει πέσει κάτω, εκείνος αναλαμβάνει πρωτοβουλία να τη σηκώσει:

"Δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω αν προσφέρω κάτι τέτοιο, γιατί όταν είσαι μέσα σε μία ομάδα, δεν το βλέπεις αυτό, κι όπως έχω ξαναπεί, αυτή η έκφραση που έγινε τατουάζ, είναι ενός καθηγητή προπονητικής, ενός μεγάλου υποκινητή, που κάθε μέρα μας έβαζε διάφορα τέτοια μότο στον πίνακα ανακοινώσεων για να μας υποκινήσει. Εμένα αυτή η έκφραση μου έμεινε, αλλά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στη ζωή επίσης.  Το θέμα είναι ο κόσμος την ομάδας και η διοίκηση να είναι σε θέση να αναλύσει  αν έχω και  τι έχω προσφέρει,  εγώ  το μόνο που ξέρω είναι ότι έδωσα το 100%, εγώ απλά κάθε φορά που είμαι μέσα, είμαι ένας ακόμα Ινδιάνος στο σύνολο".

Για τη σχέση του με Ζαγοράκη - Βρύζα:

"Εγώ  ήρθα με εντολή του Ζαγοράκη και του Βρύζα στον ΠΑΟΚ.  Το ότι ήταν ποδοσφαιριστής είναι σημαντικό για μας, γιατί καταλαβαίνει τους ποδοσφαιριστές. Εγώ ποτέ σε καμία ομάδα πριν δεν είχα σχέσεις με πρόεδρους, είναι σημαντικό για μένα, που έχω μια καλή σχέση και με τον Ζαγοράκη και με τον Βρύζα".

Για τους Έλληνες διαιτητές και τη βελτίωση του...Κάκου:

"Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος δίκαιος. Ο διαιτητής στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, όταν είχα φύγει από το παιχνίδι, θεωρώ ότι παρορμητικά έδρασε, θεωρώ όμως, έχει βελτιωθεί πολύ. Αλλά εκτός από το καλό ή το κακό σφύριγμα, αυτό που μετράει, είναι η πρόθεση που μπορεί να υπάρχει για κάτι. Πιστεύω ότι κάποιοι σφυρίζουν καλά, άλλοι κάνουν λάθη, αλλά σημασία έχει να βελτιώνονται, όλοι πρέπει να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Κι εγώ έχω κάνω πολλά λάθη στην καριέρα μου, αλλά ποτέ δεν τραυμάτισα κάποιον, ποτέ. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που επιμένουν στα ίδια λάθη, πιέζουν καταστάσεις και τελικά καταλήγουν να τραυματίζουν, αυτούς πιστεύω πρέπει να προσέχουμε. Πάντως αυτός ο διαιτητής τώρα τελευταία, μας έχει παίξει καλά".

Για την αποχώρηση του Βιτόλο:

"Πιστεύω ότι ήταν προσωπική του επιλογή, δεν μου ζήτησε ποτέ τη γνώμη μου. Είχαμε κάνει καλό δίδυμο, εντάξει. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, έφυγε ο Σάντος, έφυγε ο Μουσλίμοβιτς, έφυγε ο Βιτόλο, αύριο θα φύγω εγώ. Έτσι γίνεται και το ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχίζεται. Οι παίκτες περνάνε, οι προπονητές περνάνε. Αυτό που θα μείνει για πάντα είναι το σύμβολο της ομάδας και ο κόσμος".

Για το αν θα ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ:

"Δεν ξέρω, αλήθεια. Από μικρός έχω δηλώσει οπαδός της Νασιονάλ, αυτή είναι η ομάδα μου εκεί, πάντοτε ήθελα να παίξω σ΄αυτή την ομάδα. Το γεγονός όμως ότι ήρθα στον ΠΑΟΚ και έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου, με προβληματίζει. Πραγματικά κι εγώ θέλω να δω τι θα γίνει όταν θα έρθει εκείνη η μέρα.  Τώρα ζω την κάθε μέρα και την κάθε Κυριακή ξεχωριστά. Σκέφτομαι καμιά φορά ότι αν είχα έρθει λίγο πιο νέος εδώ, και τα πόδια μου ήταν πιο δυνατά, όλα θα ήταν διαφορετικά. Καμιά φορά που μου ξεφεύγει κανένας παίχτης στο γήπεδο, λέω, γαμώτο! Να ήμουν λίγο πιο νέος να τον άρπαζα! Αλλά αυτό δεν μπορώ τώρα να το αλλάξω! Πρέπει να πάμε μπροστά με αυτό που έχουμε".

Για την πολιτική του ιδεολογία και τα γενικά "πιστεύω" του:

"Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, είμαι άνθρωπος που αν με φώναζε η πατρίδα μου να πάω στον πόλεμο θα το έκανα. Όλα τα τατουάζ μου κάτι σημαίνουν για μένα. Λείπει μόνο το όνομα του μικρού μου γιου και της γυναίκας μου. Σίγουρα στην εκκλησία δεν πιστεύω, πιστεύω ότι υπάρχει ένας θεός, κάτι πολύ μεγάλο, αλλά στην εκκλησία δεν πολύ πιστεύω. Είναι δύσκολο να μιλάω για αυτό. Είμαι αριστερός, αλλά φοράω τζιν Dolce Gabbana! Όμως η γυναίκα μου τα επιβάλλει, εμένα δε με ενδιαφέρουν οι μάρκες, αλλά αυτή μου τα αγοράζει και αυτά φοράω. Αυτή είναι η ιδεολογία μου, όταν πάω στο χωριό μου, μπορώ να είναι πολύ απλός, δεν θέλω τίποτα πάνω μου".

Για το τι θα κάνει όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο:

"Να φορέσω κοστούμι, δεν θα φορούσα ποτέ, δεν μου πάει. Υπάρχουν πρόεδροι και χωρίς κοστούμια. Δεν είναι για μένα όμως. Το να φορέσω τη φόρμα του προπονητή, με τραβάει. Έχω τις εμπειρίες, έχουν περάσει πολλοί προπονητές από την καριέρα μου, είναι κάτι που θα μου άρεσε να κάνω κάποια στιγμή, αλλά ειλικρινά δεν σκέφτομαι ακόμα καμία επιλογή, την πρώτη ήδη την απορρίπτω, η δεύτερη μου κάνει πιο πολύ, θα το
σκεφτόμουν, όμως όχι τώρα. Τώρα θέλω σκέφτομαι ότι θέλω να παίζω ποδόσφαιρο, και όσο υπάρχει αυτό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο".

Αντιο Mπολονι, γεια σου Γκαρσια :D
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #3819 on: October 14, 2011, 23:05:18 »
Είναι δύσκολο να μιλάω για αυτό. Είμαι αριστερός, αλλά φοράω τζιν Dolce Gabbana! Όμως η γυναίκα μου τα επιβάλλει, εμένα δε με ενδιαφέρουν οι μάρκες, αλλά αυτή μου τα αγοράζει και αυτά φοράω.

Τελικά είναι παγκόσμιο το φαινόμενο, κανείς δε γλιτώνει  :D

Πρέπει από τώρα να ετοιμάζουμε διάδοχη κατάσταση στα αμυντικά χαφ όσο αυτό είναι δυνατό...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά