Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 239201 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #3760 on: August 24, 2011, 10:32:02 »
Γ@μημένε χρόνε, γυρνα 5 χρονια πίσω, γ@μώ τα πάντα σου όλα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #3761 on: August 29, 2011, 15:01:16 »
δεν υπαρχει κεντρο χωρις εσενα ρε Παυλο
απο την μεσαια γραμη μεχρι εξω απο την περιοχη μας καναν παρτυ χθες
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #3762 on: September 16, 2011, 10:47:52 »
ο θεος να μου κοβει μερες, να σου χαριζει χρονια στον ΠΑΟΚ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3763 on: September 16, 2011, 10:48:33 »
Π.Α.Ο.Κ. Υπάρχει, γιατί υπάρχεις εσύ. Και το λιγότερο είναι το αγωνιστικό. Και μόνο που πιάνεις τα γατάκια απο τα λαιμάρια για να μην σε κουνιούνται, γίνεσαι αυτόματα σημαιοφόρος της ιδέας. Και μόνο που κράζεις με τιναγμένες φλέβες τον μαλεζάκο που τρώει πρόλογο απ τον Ντος Σάντος και πετάει την μπάλα έξω για fair play, δείχνει πόσο μεγάλος είσαι. Και μόνο που μιλάς στο τοίχος στο στημένο του Παβλιουτσένκο, όταν σε ρωτάει ο Φωτάκης κ ζητάς κ άλλον ψηλό παίκτη γτ ξέρεις οτι θα πάει απευθείας, δείχνει απο τι είσαι φτιαγμένος.

6άρι, 34 χρονών με σαραντάρα μπαλιά, κάποτε θα λέμε στα παιδιά μας για σένα. Ευχαριστώ αυτήν την υπέρτατη δύναμη, ό, τι και να ναι, όποια κ να ναι, που με αξίωσε να σε βλέπω να ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ τη θέση, να διδάσκεις Π.Α.Ο.Κ.
« Last Edit: September 16, 2011, 10:55:24 by CLUB »

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3764 on: September 16, 2011, 11:23:06 »
Έτσι ακριβώς.... Θες δε θες γίνεσαι προσωπολάτρης με αυτόν τον παίκτη....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #3765 on: September 16, 2011, 11:58:12 »
Άμεσα ανανέωση για 2 χρόνια ακόμα, μετά 1 χρόνο Ουρουγουάη για κυνήγι και στα 38 να γυρίσεις για προπονητικό πόστο.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3766 on: September 16, 2011, 15:12:26 »
ο μεγαλυτερος παικτης της ομαδας μας απο τοτε που παρακολουθω την τελευταια 15ετια....2 σε ενα....και δεκαρι και αμυντικο χαφ και τα δυο αψογα....

στην συνειδηση μου εχει ξεπερασει φρατζεσκο και γεωργιαδη.....θα ναι κριμα να μην παρει ενα τιτλο με την ομαδα μας....αν και περσι η ασσιστ στον ιβιτς στον ημιτελικο με την αεκ στην τουμπα ηταν μισος τιτλος...αλλα ο σερβος  την χαραμισε....

αλλα και το απευθειας φαουλ του με τον βαζελο πριν 1,5 χρονο παλι μισος τιτλος....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #3767 on: September 16, 2011, 15:25:04 »
Δε θα πω για το πρωτάθλημα αλλά το γαμωκύπελλο είναι στο χέρι μας, πάντα είναι στο χέρι μας... Η καταλληλότερη στιγμή θα ήταν πέρσι αλλά και φέτος να έρθει θα είναι καλά.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #3768 on: September 16, 2011, 16:53:03 »
ο θεος να μου κοβει μερες, να σου χαριζει χρονια στον ΠΑΟΚ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3769 on: September 16, 2011, 17:08:01 »
Eισαι μεγαλος παικτης ρε αλανι...Μπραβο!Οτι και να πουμε ειναι λιγο....

zagorakis

• Guest
« Reply #3770 on: September 18, 2011, 21:03:35 »
«Åõ÷áñéóôþ ôïí ÊùíóôáíôéíÝá…»

Ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá äåí Ýêñõøå ôï… êßíçôñï ôïõ ãéá ôï óçìåñéíü ðáé÷íßäé, ôüíéóå üôé åß÷å æåóôÞ êáñäéÜ êáé êñýï ìõáëü, åíþ õðïãñÜììéóå üôé öÝôïò ðåñéìÝíåé ôïõò äéáéôçôÝò íá åßíáé ðéï äßêáéïé êáé Ýêáíå êáé ôçí åõ÷Þ ôïõ ãéá ôïí Åóôïãéáíüö.

Ãéá ôï áí Þôáí ìßá éäéáßôåñç íßêç: «Çôáí Ýíá ðïëý äýóêïëï ðáé÷íßäé. Åðñåðå íá êåñäßóïõìå. Óôï ðñþôï çìß÷ñïíï Ýêáíá ìüíï Ýíá öÜïõë êáé ï äéáéôçôÞò ìïõ åßðå üôé óôï åðüìåíï èá ìå âãÜëåé åêôüò. ÁõôÜ óå êÜíïõí íá æåóôáßíåóáé ðáñáðÜíù íá åßóáé ðéï íåõñéêüò. Íá ôïí åõ÷áñéóôÞóù ðïõ ìïõ ôï åßðå êáé ìïõ Ýäùóå ðåñéóóüôåñï êßíçôñï ãéá íá êåñäßóù. Åßíáé êÜðïéïé äéáéôçôÝò ðïõ ðñïóðáèïýí íá êÜíïõí êáëýôåñá ôá ðñÜãìáôá ìÝóá óôï ðáé÷íßäé êáé õðÜñ÷ïõí êáé êÜðïéïé Üëëïé üðùò ï óçìåñéíüò ðïõ óå êÜíïõí íá ðáßæåéò ðéï æåóôÜ. ÐñÝðåé íá Ý÷åéò æåóôÞ êáñäéÜ êáé êñýï ìõáëü».

Ãéá ôïí Åóôïãéáíüö: «Ôïí ãíùñßæù ðïëý êáëÜ, Ý÷ïõìå ðáßîåé ìáæß óôçí åèíéêÞ êáé óôï ôÝëïò ìéëÞóáìå ëßãï ãéá ôï ðáé÷íßäé. Ãéá ìÝíá åßíáé áäåñöüò. ÌáêÜñé íá ôïí åß÷áìå ìáæß  ìáò óôïí ÐÁÏÊ

Ãéá ôá óõíå÷üìåíá ðáé÷íßäéá: «Äåí õðÜñ÷åé Üëëç ëýóç. ÐñÝðåé íá åßìáóôå Ýôïéìïé øõ÷ïëïãéêÜ. ÊÜíáìå Ýíá êáëü ðáé÷íßäé ôçí ÐÝìðôç, Þìáóôáí ëßãï ÷áëáñïß óÞìåñá êáé ðñÝðåé íá ðñïóÝ÷ïõìå ðåñéóóüôåñï».

Ãéá ôï áí ôá ðáé÷íßäéá ìå ÁÅÊ êáé Ïëõìðéáêü åßíáé êïìâéêÜ: «Ðéóôåýù ðùò íáé. ¼ëá åßíáé ðïëý óçìáíôéêÜ êáé åéäéêÜ üôáí ðáßæïõìå óôï óðßôé ìáò. Ôï ìüíï ðïõ æçôÜìå åßíáíé íá Ý÷ïõìå öÝôïò Ýíá äßêáéï ðñùôÜèëçìá êáé íá ìç óöõñßæïõí åíáíôßïí ìáò üðùò ðÝñóé. Óôï ðïäüóöáéñï ÷Üíåéò, êåñäßæåéò, áëëÜ ðñÝðåé ðÜíôá íá åßíáé äßêáéï».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11845

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3771 on: September 18, 2011, 23:18:31 »
Μετριος προς κακος σημερα..ειδικα στο 1ο ημιχρονο δεν υπηρχε..στο 2ο υποφερτος.. αλλα ρε πουστη μου αυτη η μαλακια με τα κορνερ παραπαει.. ο Πανιωνιος κερδισε 2 στο πρωτο ημιχρονο και μας εκανε φαση και απ τα 2.. εμεις κερδισαμε 6 και τα 5 που εκτελεσε ο Γκαρσια κλασσικα τα πηγε για απευθειας.. εχει πανω απο 1 χρονο που τα δοκιμαζει παντα ετσι.. καποιος πρεπει να του πει κατι.. απορω κιολας απωθημενο το εχει να βαλει απευθειας κορνερ?  :'(

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3772 on: September 18, 2011, 23:31:21 »
Συμφωνω απολυτα για τα κορνερ οπως και για τη σημερινη του εμφανιση.

ΟΜΩΣ,
 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ.
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #3773 on: September 19, 2011, 00:51:13 »
Πρέπει να έχεις ζεστή καρδιά και κρύο μυαλό

Διαβάζει Νίτσε ο Παυλάρας. Αυτά είναι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3774 on: September 19, 2011, 11:14:03 »
εγω παλι αλλα καταλαβαινω .εχει τετοια φαλτσα το κορνερ του που παει παντα καποιος στο πρωτο δοκαρι ,ο τερμας δεν βγαινει απο την πορεια της μπαλας και παντα καποιος στο δευτερο .ειναι πολυ ευκολο να πιασεις κεφαλια ετσι με τον τροπο που το εκτελει,ενω παιζει κα ιτο απυθειας. δειτε ολα τα κορνερ του παυλαρα ο τερμας δεν βγαινει ποτε ενω ολοι οι αμυντικοι βγαινουν να ακολουθησουν τον βιερινια στο πρωτο δοκαρι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

zagorakis

• Guest
« Reply #3775 on: September 19, 2011, 13:58:48 »
"Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ ακόμη μια σεζόν"

Ο Πάμπλο Γκαρσία με δηλώσεις του την Δευτέρα (19/9) άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον "Δικέφαλο" για άλλη μια περίοδο. Τι δήλωσε για τον Κωνσταντινέα, το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος και το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε την Δευτέρα (19/9) στον διαιτητή Κωνσταντινέα και την παρατήρηση που του έκανε την Κυριακή (18/9), μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί, τις αιτίες που δεν επέτρεψαν τον ΠΑΟΚ να πάρει τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με την Τότεναμ και τόνισε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Τούμπα για ακόμη σεζόν.

Λέγοντας καλημέρα σε άπταιστα ελληνικά ο Γκαρσία ξεκίνησε λέγοντας στον "Sport 103": "Πάντα μετά από νίκη είμαστε χαρούμενοι, είχαμε δύο ματς χωρίς νίκη και αυτή η επιτυχία μας κάνει να αισθανθούμε δυνατοί και ευτυχισμένοι".

Συνέχισε μιλώντας:

Για τον Κωνσταντινέα: "Εκανα ένα φάουλ συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο, όχι με βία, και ο διαιτητής με είπε ήρεμα γιατί θα σε πετάξω έξω. Τον ευχαρίστησα ειλικρινά γιατί είμαι 34 χρονών ήμουν λίγο κουρασμένος και αυτά τα λόγια που με είπε με έκαναν να δω λίγο πιο ζεστά το ματς, στο εσωτερικό μου, γιατί αν το έβλεπα εξωτερικά μπορεί να τον έδινα σφαλιάρα.

Με βγάζει την όρεξη να παλεύω γιατί με κάνει μια παρατήρηση χωρίς λόγο. Καλό είναι να μην λέγονται αυτά τα πράγματα, κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσω στο μέλλον με την πίεση που έχει ένα ματς. Σίγουρα προσπαθούμε να κρατηθούμε, δεν θέλω να αφήσω την ομάδα με δέκα παίκτες, κρατιέμαι για την ομάδα, δεν ξέρεις, όμως, πως θα αντιδράσεις μπορεί να δαγκώσεις την γλώσσα να μην κάνεις κακό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις."

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Παίζουμε στην έδρα μας, εγώ θα παίξω όπως πάντα αυτή, αυτή η ομάδα πάντα μας δυσκολεύει, στο τελευταίο παιχνίδι τους κερδίσαμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε και πάλι."

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ: "Πρέπει να έχεις και λίγο τύχη, για ελάχιστο η μπάλα δεν μπήκε μέσα. Αυτή η ομάδα έχει άλλο ρυθμό, εμείς προσπαθούμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο και να αγωνιστούμε με ηρεμία. Πιστεύω παίξαμε καλά, μας έλειψε μόνο το γκολ. Δεν μπορούμε να κάτσουμε να σκεφτούμε τι έγινε και να ταλαιπωρούμε το μυαλό μας γιατί δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει μόνο να δουλέψουμε."

Για την συνέχεια του Europa League: "Σίγουρα είναι καλές ομάδες και αυτές (σ.σ. Σάμροκ και Ρούμπιν) αλλά τα παιχνίδια πρέπει να γίνουν. Εχουμε εμπιστοσύνη σε εμάς, σε αυτό που κάνουμε και αυτό που παίζουμε. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί, το πιστεύουμε, πρέπει να αγωνιστούμε με όλη την δύναμή μας. Εμείς πρέπει να τα δούμε σαν τελικό."

Για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ: Αυτό που γίνεται είναι πολύ ωραίο, αισθάνομαι πολύ ευχάριστα. Για τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου βλέπουν άλλα παιδάκια να φορούν την φανέλα μου και αισθάνομαι πολύ όμορφα, η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι σε αυτή την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και για αυτό το γεγονός επιθυμώ να τα δίνω όλα στο γήπεδο για τους κάνω χαρούμενους".

Για το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου: "Ετσι είναι, κάθε χρονιά που ξεκινάει έχουμε τον τίτλο στο μυαλό μας. Θέλουμε να το κάνουμε αυτό στο πρωτάθλημα. Εχουμε την θέληση, αλλά αναρωτιέσαι και λες είναι το πρωτάθλημα όπως πρέπει να είναι; Πάντα έχεις αυτή την αμφιβολία. Σκέφτεσαι αυτό συνέχεια. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να σκεφτούμε ότι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα τίμιο. Δεν με πειράζει να βγω ματωμένος από το γήπεδο, αυτό είναι πιο τίμιο από το να κερδίσεις το πρωτάθλημα."

Πρόθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι να του προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο τουλάχιστον. Πάνω σε αυτό σχολίασε: "Δεν μπορώ να πω κάτι εγώ. Το σημαντικό είναι να μην έχω προβλήματα τραυματισμών, λατρεύω το ποδόσφαιρο, είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, αυτή η ομάδα είναι τα χρώματά μου τώρα, σίγουρα θα το συζητήσω και με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου είναι καλά εδώ και πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα να συνεχίσω για ακόμη μια σεζόν. Σίγουρα έχω θέληση όταν μπαίνω σε ένα γήπεδο να παίζω, αν δεν έχω τραυματισμούς. Την ημέρα που δεν θα μπορέσω άλλο θα φύγω. Είμαι γνώστης και ξέρω πως πρέπει να βοηθήσω, δεν θέλω να υπογράψω ένα συμβόλαιο και μετά να ξύνω τα...".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_synexisw_ston_paok_akomh_mia_sezon.1375712.html

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3776 on: September 19, 2011, 17:39:41 »

Για τον Κωνσταντινέα: "Εκανα ένα φάουλ συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο, όχι με βία, και ο διαιτητής με είπε ήρεμα γιατί θα σε πετάξω έξω. Τον ευχαρίστησα ειλικρινά γιατί είμαι 34 χρονών ήμουν λίγο κουρασμένος και αυτά τα λόγια που με είπε με έκαναν να δω λίγο πιο ζεστά το ματς, στο εσωτερικό μου, γιατί αν το έβλεπα εξωτερικά μπορεί να τον έδινα σφαλιάρα.

Με βγάζει την όρεξη να παλεύω γιατί με κάνει μια παρατήρηση χωρίς λόγο. Καλό είναι να μην λέγονται αυτά τα πράγματα, κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσω στο μέλλον με την πίεση που έχει ένα ματς. Σίγουρα προσπαθούμε να κρατηθούμε, δεν θέλω να αφήσω την ομάδα με δέκα παίκτες, κρατιέμαι για την ομάδα, δεν ξέρεις, όμως, πως θα αντιδράσεις μπορεί να δαγκώσεις την γλώσσα να μην κάνεις κακό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις."

"Ετσι είναι, κάθε χρονιά που ξεκινάει έχουμε τον τίτλο στο μυαλό μας. Θέλουμε να το κάνουμε αυτό στο πρωτάθλημα. Εχουμε την θέληση, αλλά αναρωτιέσαι και λες είναι το πρωτάθλημα όπως πρέπει να είναι; Πάντα έχεις αυτή την αμφιβολία. Σκέφτεσαι αυτό συνέχεια. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να σκεφτούμε ότι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα τίμιο. Δεν με πειράζει να βγω ματωμένος από το γήπεδο, αυτό είναι πιο τίμιο από το να κερδίσεις το πρωτάθλημα."

Σίγουρα έχω θέληση όταν μπαίνω σε ένα γήπεδο να παίζω, αν δεν έχω τραυματισμούς. Την ημέρα που δεν θα μπορέσω άλλο θα φύγω. Είμαι γνώστης και ξέρω πως πρέπει να βοηθήσω, δεν θέλω να υπογράψω ένα συμβόλαιο και μετά να ξύνω τα...".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_synexisw_ston_paok_akomh_mia_sezon.1375712.html

άντε ρε..πάμε να τον πάρουμε και να τον κάνουμε πρόεδρο,όπως κάναμε τον ζαγοράκη...και τεχνικός διευθυντής Κοντρέρας...να τελειώνουμε...μπλέξαμε με αυτούς που δεν μπορούν να σκίσουν ούτε βρεγμένη εφημερίδα(εκτος ότι μας κάνουν και χρέη) και τους έχουμε κάνει μπροστάρηδες,του πιο μάγκα λαου του πλανήτη....
πρόεδρος Γκαρσία λοιπόν η επομενη λύση-πραγματικός ΠΑΟΚΤΣΗΣ ...και όχι πρόεδρος που θα κάνει τον ΠΑΟΚ βάζελο...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

zagorakis

• Guest
« Reply #3777 on: September 20, 2011, 09:29:06 »
O Ýôïéìïò Ãêáñóßá êé ï… ðáíÝôïéìïò ÆáãïñÜêçò

Áí ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá èÝëåé ìßá öïñÜ íá áíáíåþóåé (ãéá áêüìç Ýíá ÷ñüíï) ôï óõìâüëáéü ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ, ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò ôï èÝëåé äýï. Ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ôïí ôåëåõôáßï êáéñü, ìáêñéÜ áðü ôá öþôá ôçò äçìïóéüôçôáò, Ý÷åé áíáðôýîåé ìéá åîáéñåôéêÞ ó÷Ýóç ìå ôïí Ïõñïõãïõáíü ìÝóï.

Ï ÆáãïñÜêçò êé ï Ãêáñóßá óõíáíôéïýíôáé óõ÷íÜ ðõêíÜ êé áíôáëÜóóïõí áðüøåéò ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ðùò ç ïìÜäá ìðïñåß íá ðéÜíåé ôá õøçëÜ ôçò óôÜíôáñíôò. ÅðïìÝíùò åßíáé åýëïãï üôé ï ðñüåäñïò ôçò ïìÜäáò åßíáé êÜôé ðáñáðÜíù áðü èåôéêüò óôçí áíáíÝùóç ãéá áêüìç Ýíáí ÷ñüíï ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ Ïõñïõãïõáíïý ìÝóïõ.

Åðßóçò åßíáé ãíùóôü üôé üôáí ôï êáëïêáßñé ôïõ 2009 ôÝèçêå æÞôçìá áðïìÜêñõíóçò ôïõ Ãêáñóßá, ï ÆáãïñÜêçò äå óõíáßíåóå áíôéëáìâáíüìåíïò ôï ðüóá ìðïñåß íá ðñïóöÝñåé ï çãÝôçò ÐÜìðëï Ãêáñóßá. ÅðïìÝíùò ìå ÆáãïñÜêç óôçí ðñïåäñßá ôçò ÐÁÅ, ï Ãêáñóßá äå èá öýãåé ôï åðüìåíï êáëïêáßñé (ðïõ åêðíÝåé ôï õðÜñ÷ïí óõìâüëáéï) áðü ôïí «ÄéêÝöáëï».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11888

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3778 on: September 20, 2011, 09:41:27 »
Επίσης είναι γνωστό ότι όταν το καλοκαίρι του 2009 τέθηκε ζήτημα απομάκρυνσης του Γκαρσία, ο Ζαγοράκης δε συναίνεσε αντιλαμβανόμενος το πόσα μπορεί να προσφέρει ο ηγέτης Πάμπλο Γκαρσία.

εγω γιατι τα θυμαμαι αλλιως τα πραγματα;   ::)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3779 on: September 20, 2011, 10:52:10 »
ασε ρε φίλε που τα θυμάσαι αλλιώς τα πράγματα!
Θα βγάλεις τρελούς φερεφωνοβρυκόλακες;

Εμείς είμαστε οι τρελοί... εδώ σε έβγαλαν τρελό για το δεκανίκι, στο πταίσμα θα κολλήσουν;