Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 240437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #3620 on: May 19, 2011, 01:25:11 »
G A Y L A

και χωρις τον πραγματικο αρχηγο θα την παροθμε την ππρωτια......Αστους τωρα να σφαχτουν μεταξυ τους

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3621 on: May 19, 2011, 01:42:12 »
μεγάλε PABLO με κάνες προσωπολάτρη

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3622 on: May 19, 2011, 02:10:53 »

opws_mathame

• Guest
« Reply #3623 on: May 19, 2011, 02:19:10 »
μονο εγω ειδα οτι ο μαστροκωστας εβριζε τη μανα του γκαρσια μετα τη φαση της αποβολης????πως και δε σχολιασαν οι φαροι της δημοσιογραφιας το ηθος του κολοσσου να βριζει ατομο που δε βρισκεται εν ζωη???

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3624 on: May 19, 2011, 02:54:18 »
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ

+1926

Μονο που θα έλεγα αυτός θα έπρεπε να είναι ο ΠΑΟΚ. Ai σιχτίρ με όλα τα γατάκια.
Ο Pablo εκτροχιάστηκε ΜΕΤΑ την αστεία κόκκινη από το κοράκι, οποτε το match με τη ζέλα θα το έχανε ούτος η άλλως. Πυρηνική φυσική είναι, το κέρατο μου?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3625 on: May 19, 2011, 03:14:29 »
μονο εγω ειδα οτι ο μαστροκωστας εβριζε τη μανα του γκαρσια μετα τη φαση της αποβολης????πως και δε σχολιασαν οι φαροι της δημοσιογραφιας το ηθος του κολοσσου να βριζει ατομο που δε βρισκεται εν ζωη???

σωστος πολυ σωστος...

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3626 on: May 19, 2011, 03:30:03 »

το κομπλεξ του κολοσου απέναντι στον ΠΑΟΚ ειναι διαχρονικό και θα ειναι για παντα... και πηγαζει απο την γυναικα του!!!.....ποτε δεν πρόκειται  να  χωνέψει το γεγονος   οτι  το 2003 η γυναικα του  ειχε ρουφηξει  τα μισα ασπρομαυρα παπαρια της Θεσσαλονίκης με το αντίτιμο των 400 ευρω....

ΑΥΤΑ!! 
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3627 on: May 19, 2011, 03:53:10 »
Λοιπον επειδη ειδα παλι την φαση και δεν το ειχα προσεξει καλα...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ σε καμια περιπτωση, το μουνοπανο ο Μιτσελ πεφτει απλα εντυπωσιακα μετα απο απωθηση του Παμπλο...Μπερδευτηκα και γω στην αρχη...

''Τον χτύπησα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω. Έκανε υπέρβαση και έπεσε κάτω. Αυτή είναι η διαφορά. Αν με χτυπήσουν εμένα, εγώ δεν πέφτω κάτω.''

Ειπες την αληθεια απλα τεραστιε Παμπλο...Ο πιο αρχιδατος παικτης που εχω δει...Δεν εχει κανει ποτε θεατρινισμο να παριστανει τον τραυματια και ακομα οταν τρωει σκαριες προσπαθει να μεινει ορθιος, ουτε καν να πεσει...Ακομα και στα 36 του...ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

apostolos

• Guest
« Reply #3628 on: May 19, 2011, 06:30:10 »

το κομπλεξ του κολοσου απέναντι στον ΠΑΟΚ ειναι διαχρονικό και θα ειναι για παντα... και πηγαζει απο την γυναικα του!!!.....ποτε δεν πρόκειται  να  χωνέψει το γεγονος   οτι  το 2003 η γυναικα του  ειχε ρουφηξει  τα μισα ασπρομαυρα παπαρια της Θεσσαλονίκης με το αντίτιμο των 400 ευρω....

ΑΥΤΑ!! 

4 κατοσταρικάκια το Γωγουλίνι? Ακριβούτσικο το μπάζο...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3629 on: May 19, 2011, 09:03:44 »
Ρε μάγκες έχει κανείς αυτή την φάση που πιάνει τον αράπη από το λαιμό το αλάνι ? Όσο για τον Δέλλα αν είναι αλήθεια , τέτοια χαμούρα είναι και αυτός για αυτό παντρεύτηκε την άλλη την πουτάνα..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline DaronG4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3630 on: May 19, 2011, 09:36:05 »

ΑΥΤΑ!! 
+1926 φιλος!οπως τα λες!
ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3631 on: May 19, 2011, 09:52:06 »
αν κ χθες μετα το ματσ κ εχοντας δει μονο μια φορα την φαση νομιζα πως οντως τον χτυπησε κ επεσε κατω τον μιτσελ αλλα βλεποντας την φαση ξανα αυτο το γατακι που πεφτει λες κ εφαγε μπουνια απο τον μπιγκσοου αξιζε την μπουνια μετα  :P :P δν υπαρχει κοκκινη στην φαση μετα νταξει ο παμπλιτο τα γαμαει ολα αλλα για παμπλο ειναι λογικο αφου η κοκκινη δεν υπαρχει  ;D

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3632 on: May 19, 2011, 10:34:44 »
Bati, έχεις διατελέσει πρόεδρος του εδεσσαϊκού στο παρελθόν;  :'(

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3633 on: May 19, 2011, 10:44:16 »
 :smiley4: :smiley4: δν θυμαμαι παντως εχω εναν αδερφο μεγαλυτερο που ονομαζεται ιορδανης δεν ξερω αν βοηθησα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3634 on: May 19, 2011, 10:46:36 »
Κρίμα Ινδιάνε, γτ απο σένα είχα μεγαλύτερες προσδοκίες. Δεν θα πρεπε να μείνεις καν στις γροθιές σου στον Πίθηκο Africa που η μάνα του τον συνέλαβε σπρώχνοντας μπανάνες στο μουνί της και σπόρο κακαόδεντρου στον πάτο της. Έπρεπε να πας στη φυσούνα μετά το τέλος και να τον ρίξεις και κανα 2 χαρακιές με σουγιά τροχισμένο να του γαμήσεις τον πατέρα του, τον Γορίλα της βροχής και να σκούζει σαν βουβάλι, θυμούμενος την καταγωγή του....

Αυτό είναι ποδοσφαιρική αλητεία και μαγκιά, όχι σαν το γατάκι που δυστυχώς φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ πίσω αριστερά και εκστομίζοντας κανα πούτα, γυρνάει την πλάτη και τρέχει....Αλλά απο βραζιλιάνο, τι να περιμένεις. Μόνο γατιά και κανα πατατάκι lays, απο μπάλα και αντριλίκι μυρωδιά......

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #3635 on: May 19, 2011, 10:46:54 »
Όλα τα λεφτά η στιγμή που αρπάζει τον Ντιοπ (!!!!!) από τον λαιμό (!!!!!). Προσκυνώ.

Μεγάλε Πάμπλο μην ακους τα γατιά που σε κατηγορούν. Γιατί γατιά είναι. Το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο για να παίζεται από άντρες και όχι από πουστράκια...

Χωρίς το γκολ σου τώρα θα είχες γλιτώσει την κόκκινη γιατί το ματς θα είχε ήδη διακοπεί πριν φτάσει καν στο 80'...

Καλή ξεκούραση αρχηγέ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3636 on: May 19, 2011, 10:49:56 »
:smiley4: :smiley4: δν θυμαμαι παντως εχω εναν αδερφο μεγαλυτερο που ονομαζεται ιορδανης δεν ξερω αν βοηθησα

:a1006: :a1006:

Απαίσιος!

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #3637 on: May 19, 2011, 11:20:04 »
Απορω πως λενε μερικοι οτι ο PABLO μας κρεμασε στο επομενο κρισιμο ματς. Αν δηλαδη μετα την κοκκινη που ΔΕΝ ηταν δεν γαμουσε οτι εβρισκε μπροστα του παλι δε θα ελειπε με βαζελο???? Ο ΑΡΧΗΓΟΣ λειπει στο επομενο ματς επειδη ο πουτανας γιος ο διαιτητης τον απεβαλλε χωρις λογο ( στο τζαρζαρισμα με το πουστρακι)
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #3638 on: May 19, 2011, 11:47:50 »
προσωπικα τον προτιμω με καθαρο μυαλο... νομιζω εχει να προσφερει πολλα περισσοτερα ετσι στην ομαδα.... σιγουρα τα καραγκιοζιλικια κ οι βλαχομαγκιες τυπου μακου κ μαστροκωστα δεν εχουν καμια σχεση με την αυθεντικοτητα του χαρακτηρα του γκαρσια... αλλα ταπεινη αποψη ειναι οτι τον χρειαζομαστε περισσοτερο μεσα στο γηπεδο παρα να μας δινει δανεια περηφανιας που καποιοι αλλοι μας στερησαν ..

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3639 on: May 19, 2011, 11:51:21 »
Κρίμα Ινδιάνε, γτ απο σένα είχα μεγαλύτερες προσδοκίες. Δεν θα πρεπε να μείνεις καν στις γροθιές σου στον Πίθηκο Africa που η μάνα του τον συνέλαβε σπρώχνοντας μπανάνες στο μουνί της και σπόρο κακαόδεντρου στον πάτο της. Έπρεπε να πας στη φυσούνα μετά το τέλος και να τον ρίξεις και κανα 2 χαρακιές με σουγιά τροχισμένο να του γαμήσεις τον πατέρα του, τον Γορίλα της βροχής και να σκούζει σαν βουβάλι, θυμούμενος την καταγωγή του...

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΑΝ .ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ