Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 239257 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel Garcνa Pιrez
« Reply #3340 on: November 22, 2010, 12:23:33 »
Ψοφαω να ακουσω για πρωοσπολατρειες και αρχιδιες καμαρωτες.

Ενσαρκωνεις τον ΠΑΟΚ στο χορταρι, παιζεις οπως θα επαιζε ο καθενας απο μας και μου φαινεται αδιανοητο πως ενας ανθρωπος που ηρθε απο την αλλη ακρη της υφηλιου νιωθει περισσοτερο τι εστι ΠΑΟΚ απο κατι εγχωριους δικους μας "οπαδους" και μη, που "ξερουν σε ποια ομαδα εχουν ερθει" και "το βαρος που εχει η φανελα του ΠΑΟΚ".

Δεν ασχολουμαι και δεν σχολιαζω την αντιδραση σου στις κοκκινομουναρες. Ειναι το ελαχιστο απο τα οσα σου αναγνωριζω.

Εκει που σε παραδεχομαι αδερφε μου Παμπλο, γιατι ναι εισαι ενας απο μας και το ξερεις και το ξερουμε, ειναι οτι εχεις κανει ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ μπασταρδους που σε λοιδορουσαν, να αναγνωριζουν το μεγαλειο σου.

Απο τα μπινελικια που σου εριχνε ενα γηπεδο, απο τους αυνανες τους δικους μου που βλεπαμε το ματς και ελεγαν οτι παιχτη σαν κι αυτον δεν εχουμε, μεχρι την αρχιψευτολεσβια τον λεανη που του γαμιεται η γυναικα απο ΠΑΟΚτση και το ξερει και σε εκθειαζε πριν μιση ωρα στο ραδιοφωνο ως ενα απο τα μεγαλυτερα χαφ που εχουν περασει απο την Ελλαδα (κι αυτο γιατι ειναι τοσο πνιγμενος στο κομπλεξ και στην πουτσα σου που δεν μπορει να πει οτι εισαι ΤΟ μεγαλυτερο). Ακομα και απο τα δικα μας τα φυντανιαρδ. Υπαρχει μεγαλυτερη μαγκια απο την ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ?

Τι να μου πειτε ρε? Υπερανω προσωπων και μαλακιες.

Εμενα η φανελα με το -5- θα κοσμει τον τοιχο μου. Και να δω με τι σθενος και πως θα περπαταει ο επομενος που θα βαλει αυτην την φανελα με τοσο βαρος πανω της.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

zagorakis

• Guest
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #3341 on: November 22, 2010, 15:12:13 »
O παιχταρας μας εφτασε τις τρεις κιτρινες καρτες και αν αντικρισει ακομη μια τιμωρειται με μια αγωνιστικη

ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #3342 on: November 22, 2010, 15:41:50 »
Το γελοιο ειναι οτι οι 2 απο τις 3 ειναι σε φασεις για αποβολη του αντιπαλου. Νεα μοδα στην ελληνικη διαιτησια, σε βαρανε εν ψυχρο και παιρνεις απο 1 κιτρινη.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3343 on: November 22, 2010, 16:14:54 »
+ άπειρο

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3344 on: November 22, 2010, 16:19:28 »
Ψοφαω να ακουσω για πρωοσπολατρειες και αρχιδιες καμαρωτες.

Ενσαρκωνεις τον ΠΑΟΚ στο χορταρι, παιζεις οπως θα επαιζε ο καθενας απο μας και μου φαινεται αδιανοητο πως ενας ανθρωπος που ηρθε απο την αλλη ακρη της υφηλιου νιωθει περισσοτερο τι εστι ΠΑΟΚ απο κατι εγχωριους δικους μας "οπαδους" και μη, που "ξερουν σε ποια ομαδα εχουν ερθει" και "το βαρος που εχει η φανελα του ΠΑΟΚ".

Δεν ασχολουμαι και δεν σχολιαζω την αντιδραση σου στις κοκκινομουναρες. Ειναι το ελαχιστο απο τα οσα σου αναγνωριζω.

Εκει που σε παραδεχομαι αδερφε μου Παμπλο, γιατι ναι εισαι ενας απο μας και το ξερεις και το ξερουμε, ειναι οτι εχεις κανει ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ μπασταρδους που σε λοιδορουσαν, να αναγνωριζουν το μεγαλειο σου.

Απο τα μπινελικια που σου εριχνε ενα γηπεδο, απο τους αυνανες τους δικους μου που βλεπαμε το ματς και ελεγαν οτι παιχτη σαν κι αυτον δεν εχουμε, μεχρι την αρχιψευτολεσβια τον λεανη που του γαμιεται η γυναικα απο ΠΑΟΚτση και το ξερει και σε εκθειαζε πριν μιση ωρα στο ραδιοφωνο ως ενα απο τα μεγαλυτερα χαφ που εχουν περασει απο την Ελλαδα (κι αυτο γιατι ειναι τοσο πνιγμενος στο κομπλεξ και στην πουτσα σου που δεν μπορει να πει οτι εισαι ΤΟ μεγαλυτερο). Ακομα και απο τα δικα μας τα φυντανιαρδ. Υπαρχει μεγαλυτερη μαγκια απο την ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ?

Τι να μου πειτε ρε? Υπερανω προσωπων και μαλακιες.

Εμενα η φανελα με το -5- θα κοσμει τον τοιχο μου. Και να δω με τι σθενος και πως θα περπαταει ο επομενος που θα βαλει αυτην την φανελα με τοσο βαρος πανω της.

ελα ποιος μιλησε;

κατω η προσωπολατρεια...

τιμη και δοξα στον παμπλο τον γκαρσια  8)

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #3345 on: November 22, 2010, 16:32:20 »
τιμη και δοξα

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3346 on: November 22, 2010, 16:54:33 »
Πριν καποια χρονια ηθελα να παρω φανελα  του ΠΑΟΚ με το ονομα καποιου αγαπημενου μου τοτε παιχτη...................ενα παλιο τσακαλι και παλιο μελος του φορουμ με συμβουλεψε  ¨""  παρε φανελα παιχτη  που αγωνιστηκε και τελειωσε τη καριερα του στον ΠΑΟΚ η  παρε φανελα  χωρις ονομα παικτη""......... εγω ακολουθησα τοτε τη συμβουλη και πηρα χωρις ονομα.  Φετος  το τσακαλακι ο γιος μου με επρηζε να του παρω φανελλα Γκαρσια   ......τεσπα την ακριβοπληρωσα και του την πηρα.............τι μαλακια εκανα ...........επρεπε να παρω και μια ακομα για μενα .............

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3347 on: November 22, 2010, 17:04:40 »
Πριν καποια χρονια ηθελα να παρω φανελα  του ΠΑΟΚ με το ονομα καποιου αγαπημενου μου τοτε παιχτη...................ενα παλιο τσακαλι και παλιο μελος του φορουμ με συμβουλεψε  ¨""  παρε φανελα παιχτη  που αγωνιστηκε και τελειωσε τη καριερα του στον ΠΑΟΚ η  παρε φανελα  χωρις ονομα παικτη""......... εγω ακολουθησα τοτε τη συμβουλη και πηρα χωρις ονομα.  Φετος  το τσακαλακι ο γιος μου με επρηζε να του παρω φανελλα Γκαρσια   ......τεσπα την ακριβοπληρωσα και του την πηρα.............τι μαλακια εκανα ...........επρεπε να παρω και μια ακομα για μενα .............

Το τσακαλάκi σου φιλε αισθάνεται και ξέρει τι θα πει ΠΑΟΚ!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ!
« Last Edit: November 22, 2010, 17:28:47 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3348 on: November 22, 2010, 18:24:06 »
Comandante παρε την ΠΑΕ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #3349 on: November 23, 2010, 00:25:01 »
εδω εχω ξαδερφο βαζελο 45 χρονον αρρωστο με την μπαλα οταν μιλαμε οτι σκωτωνετε αν πεις κουβεντα
για τον ΠΑΜΠΛΟ απο τοτε που προτοηρθε ελλαδα οχι τωρα και η ατακα του ειναι
ΤΜΗ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ
ΑΥΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ και τα εννωει
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #3350 on: November 23, 2010, 00:42:37 »
Αρρώστια...

giannis80

• Guest
« Reply #3351 on: November 28, 2010, 20:46:31 »
Οταν απουσιάζει ο βιτόλο, η κούραση φαίνεται μετά το '60-65. Με το λήκι, τον πέρασε ο κάλβο στο κέντρο, σε 2 μέτρα τρέξιμο, τον γκρέμισε, φάουλ, γκολ. Σήμερα ο τάτος έκανε τον μέσι, διέσχισε όλο το γήπεδο, γκολ. Δεν είναι κακό όταν κουράζεται και λείπει κι ο βιτόλο, να γίνεται αλλαγή. Αλλιώς θα ξεφτιλίζεται από τον κάθε τάτο.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3352 on: November 28, 2010, 20:53:51 »
Φυσικά και αποδίδει πολύ καλύτερα με βιτόλο. Από κει και πέρα δικαιούται κι αυτός ένα κακό παιχνίδι. Τόσο καιρό είναι σταθερά κορυφαίος. Φυσικά αυτό ΔΕΝ τον δικαιολογεί, αλλά δυστυχώς τα περιμένουμε και όλα απ' αυτόν.
Υ.Γ: Να έβγαινε αλλαγή να έμπαινε ο μπαλάφας να σου γυρνούσε το ματς (ή να σου γυρνούσε περισσότερο τα μυαλά)? Τουλάχιστον από τον ινδιάνο κάτι περιμένεις και στην κακή του μέρα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3353 on: November 28, 2010, 20:57:36 »
Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος στην Τουμπα σημερα που δεν ειδα κακο παιχνιδι απο Γκαρσια. Μπορει να μην ηταν σουπερ αλλα ετρεξε, μαρκαρε, πασσαρε και γεμισε χωρους. Απλως ηταν ΜΟΝΟΣ του, δεν ειχε βοηθειες. Κακο παντως εγω δεν μπορω να τον πω.Γνωμη μου.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

giannis80

• Guest
« Reply #3354 on: November 28, 2010, 21:02:09 »
Δεν ήταν κακός σήμερα, συμφωνώ. Και ούτε φυσικά να έμπαινε ο μπαλάφας σήμερα στη θέση του. Επισήμανση έκανα για συγκεκριμένα πράματα μες στο παιχνίδι. Αλλά άμα κερδίζεις ποτέ κανά 2-0, 3-0 μες στην ΤΟΥΜΠΑ στο '70, μπορεί να βγει και να μπει ο Μπαλάφας. Όπως και το ίδιο μπορεί να γίνει επίσης για να πάρει χρόνο και κάνας Κλάους.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #3355 on: November 28, 2010, 23:41:38 »
Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος στην Τουμπα σημερα που δεν ειδα κακο παιχνιδι απο Γκαρσια. Μπορει να μην ηταν σουπερ αλλα ετρεξε, μαρκαρε, πασσαρε και γεμισε χωρους. Απλως ηταν ΜΟΝΟΣ του, δεν ειχε βοηθειες. Κακο παντως εγω δεν μπορω να τον πω.Γνωμη μου.

αν και από TV σύμφωνο 100% μαζί σου.

και πάλι ο μονος που ξεχώριζε
PAOK PANO APO OLLA

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #3356 on: November 28, 2010, 23:52:21 »
"Τρελάθηκε" ο Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα από τον Ατρόμητο και ξέσπασε στα αποδυτήρια

Ο Πάμπλο Γκαρσία με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μάνδαλου, έφυγε αμέσως στα αποδυτήρια φανερά εκνευρισμένος, μη μπορώντας να χωνέψει την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο. Ο Ουρουγουανός κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια της ομάδας, είπε κάποια... γαλλικά χωρίς να έχουν κάποιο συγκεκριμένο στόχο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βγάλει από μέσα του τον... νταλκά του για την απρόσμενη ήττα του ΠΑΟΚ.

"Στόχος" τα αποδυτήρια

Τα νεύρα του Ουρουγουανού είχαν... θύμα τα τρόφιμα και τα γλυκά που προορίζονταν για τον ίδιο και για τους συμπαίκτες του, αφού κλώτσησε ένα δίσκο πάνω στον οποίο βρίσκονταν αυτά. Λίγο αργότερα ήταν πιο ήρεμος και πάλι όμως πάρα πολύ στεναχωρημένος και τρελαμένος για τη νέα απώλεια

http://olapaok.gr/podosfairo/trelathhke_o_gkarsia.688778.html

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #3357 on: November 29, 2010, 00:03:30 »
Το να δεχθείς μείωση συμβολαίου είναι δύσκολο...το να δεχθείς όμως μείωση συμβολαίου και τα λεφτά σου να τα τσεπώνει μία κουράδα με πόδια δεν παλεύεται...μάλλον είχε στο μυαλό του την κουράδα και τα έβγαλε στον δίσκο...όχι ότι η κουράδα δεν μοιάζει με δίσκο αλλά τεσπαντ...
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #3358 on: November 30, 2010, 00:35:34 »
"Τρελάθηκε" ο Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα από τον Ατρόμητο και ξέσπασε στα αποδυτήρια

Ο Πάμπλο Γκαρσία με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μάνδαλου, έφυγε αμέσως στα αποδυτήρια φανερά εκνευρισμένος, μη μπορώντας να χωνέψει την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο. Ο Ουρουγουανός κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια της ομάδας, είπε κάποια... γαλλικά χωρίς να έχουν κάποιο συγκεκριμένο στόχο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βγάλει από μέσα του τον... νταλκά του για την απρόσμενη ήττα του ΠΑΟΚ.

"Στόχος" τα αποδυτήρια

Τα νεύρα του Ουρουγουανού είχαν... θύμα τα τρόφιμα και τα γλυκά που προορίζονταν για τον ίδιο και για τους συμπαίκτες του, αφού κλώτσησε ένα δίσκο πάνω στον οποίο βρίσκονταν αυτά. Λίγο αργότερα ήταν πιο ήρεμος και πάλι όμως πάρα πολύ στεναχωρημένος και τρελαμένος για τη νέα απώλεια

http://olapaok.gr/podosfairo/trelathhke_o_gkarsia.688778.html

μεγαλε ΠΑΜΠΛΟ πρεπει να γινεις πιο ευστοχος
τι σου καναν τα γλυκακια δηλ ριξε κανα κλωτσιδι σε καναν αδιαφορο εκει μεσα γαμω το κερατο τους
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3359 on: November 30, 2010, 01:12:25 »
Μια κλωτσιά στον κοντο θα ήταν ότι καλύτερο
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ