Εγω αν ημουν χαβος και ηθελα να παει καλα η ομαδα στην ισπανια, θα προσπαθουσα να πιασω τους παιχτες με το καλο, να τους χτυπησω στο φιλοτιμο και στο γαμωτο, και να το παιξω και ΜΑΛΑΚΑΣ αν χρειαστει για να βγει το 3ημερο και να παει οσο πιο καλα (και στα κουφα) γινετε το ματς στην ισπανια... Αυτος επελεξε να κανει πειραματα και να βγαλει αλλο συστημαν να αλλαξει τον παμπλο θεση και δεν ξερω και εγω τι αλλο... Ρε με το συστημα σαντος δεν θα παιξεις?? τι καθεσαι και κανεις λοιπον ρε καμαρι μου..?? Μηπως εχει νευρακια ο μακης που εφυγε το φιλαρακι του? λεω εγω τωρα.... Οτι να ναι γινετε ρε πουστη μου...
Ακουει σημερα ο γκαρσια τα παντα λογο της απιστευτης απειθαρχιας που βλεπουμε εδω και τοσο καιρο στην ομαδα... Για μενα ειναι ακυρο και αδικο απο οποια πλευρα και αν το δω.
Ειναι σωστο και κανονας να ακουει ο παιχτης τον προπονητη του, αλλα οχι ετσι ρε μαγκες... Αν μπορουσε ο χαβος να κανει καλα τετοιους παιχτες δεν θα ψαχναμε για προπονητη ρε. Οπως ειπε και ο Skyclad, σε ολες τις δουλειες εξω ετσι ειναι. Δεν γινετε ο προισταμενος να ειναι πιο πουθενας απο τον υπαλληλο σου.. Και αν τυχον ειναι, θα γινεις και εσυ παμπλο αν αυτος αρχισει να σου κανει νερα.. ειδικα αν ειναι και αναλωσιμος και 3ημερος οπως ο χαβος... παρτυ τον κανεις

καλως κακως ετσι πανε αυτα..
Επισης διαβαζω πολλους που το εχουν προχωρισει και γραφουν πως φετος ο παμπλο σερνεται, δεν υπαρχει και τετοια... Μου φαινεται πως κατι λαθος εχει γινει, γιατι ο παμπλο δεν επαιξε καλα σε 2 ματς απο οσο θυμαμαι εγω. Στα αλλα ισα ισα που θα τον ελεγα και σωσιβιο του δερμιτζακη..! οσο μπορουσε επαιξε και μαλιστα σε καποια εδωσε και την ψυχη του. Τι να πω, σιγουρα εχουμε αλλους πολυ χειροτερους για να φτασουμε να κραξουμε τον παμπλο, αλλα ετσι οπως ειναι η κατασταση φετος, η μπαλα εχει παρει τους παντες δυστυχως...
Απο μενα να ξερετε πως στα παπαρια μου (γιατι θα με πειτε και προσωπολατρη), κραξτε τον, δεν με λενε παμπλο ουτε τραβαω κανα υπερμετρο νταλκα με την παρτυ του για να φοραω t-shirtakia με την μαπα του και τετοια, αλλα μην ξεχνατε ομως πως καποτε αυτος ο παιχτης εκανε ρομπα ολη την διοικηση, τον σαντος, ολα τα μμε της χωρας και ενα σεβαστο κομματι του λαου μας... Αυτο εμενα με κανει να τον πιστευω ακομα.. Ο μοναδικος που δεν μου εχει πουλησει φουμαρα. Ο μοναδικος που εχω δει να τελικιαζει το κορμι του για τον ΠΑΟΚ οταν ολοι οι αλλοι κλανουν. Οχι μαγκες, τοσο ευκολα δεν θα τον κραξω. Οταν ερθει πραγματικος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και δω τον παμπλο να βγαζει γλωσσα, θα τον παρει ο διαολος και θα ειμαι ο πρωτος που θα τον κραξει. Οχι τωρα ομως.... Bad timing και λαθος περιπτωση πιασατε για να κραξετε και να δειξετε τι ειναι σωστο να γινετε στην σχεση προπονητη και παιχτη... Αφελες θα ελεγα, αλλα δικαιολογημενο λογο του πουταναριου που ζουμε τις τελευταιες μερες..
Τελος, δειτε μια και τα στατιστικα των παιχτων μας για να κανετε τις απαραιτητες συγκρισεις περι αποδωσης του παμπλο κλπ...
http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2010_11/aeteam.asp?t=02Αυτα απο μενα και ευχομαι ο νεος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι το καραβι βυθιζεται με ρυθμους πολυ rock.... Ο κοσμος θελει ΟΡΑΜΑ για να ξεκωλησει απο το μυαλο του και να δει επιτελους μπροστα με αισιοδοξια και πιστη. Οχι να ψαχνει ποιος φταιει που ο ΠΑΟΚ ειναι τελευταιος και να την ακουνε ο ενας μετα τον αλλο επειδη ολοι εχουμε τα νευρα μας και οποιον παρει ο χαρος.. ΔΕν γινετε δουλεια ετσι.