dave δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν το είπε ποτέ αφού τώρα ο γκαρσία κυνηγάει αρκούδες στα δάση . Απλώς φανερώνεται το πόσο σκουλήκια είναι αυτοί που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ . Απλώς το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν φιλτράρει τίποτα από αυτά που του λένε οι δημοσιογράφοι . Ακόμα φανερώνουν και το νοητικό τους επίπεδο στο συγκεκριμένο site με αυτό το ρεπορτάζ του κώλου .
Το ότι ο πάντα υπήρχε και αυτός ο κόσμος στον ΠΑΟΚ το ξέραμε . Το ότι αποτελεί πλειοψηφία πλέον αυτό το κομμάτι είναι ένα γεγονός μη αποδεκτό για εμένα και θα δώσω τα πάντα για να το αλλάξω .
καλα ρε παμε καλα?? η το χουμε χασει εντελως??? ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ Κ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΠΑΣΑΡΕ Η ΠΑΕ???
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Κ ΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΣΑΥΤΟΥΣ??
ΠΟΥΛΑΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!!!
εχετε χασει τη μπαλα παιδια σορυ κιολας...κ απευθυνομαι στα παιδια που ξερω προσωπικα απο δω μεσα, με την ελπιδα οτι δε θα με παρεξηγησουν οτι το λεω φιλικα...μαγκες, ξεφυγατε αν πιστευετε τετοιο πραγμα και ειναι απογοητευτικο.../
φίλε dave σε παρακαλώ πες μου σε παρακαλώ που λέω ότι το δημοσίευμα το πάσαρε η διοίκηση και θα πω ότι έχεις δίκιο . Η διοίκηση απλώς πριν από 7 με 8 μήνες είπε στα γνωστά παπαγαλάκια να στρώσουν το δρόμο , να προετοιμάσουν τον κόσμο , να μετατρέψουν και να φέρουν τούμπα το κλίμα . Αν δεν μπορείς να το διακρίνεις ούτε αυτό οκ πάω πάσο . Όσοι δεν το βλέπετε ΟΥΤΕ αυτό απλά δεν θέλετε να το δείτε .
Όσοι δεν έχετε καταλάβει ότι ο πρόλογος πως το καινούργιο γήπεδο δεν μπορεί να γίνει στη Τούμπα έχει ήδη αρχίσει να περνάει στο κόσμο με τον ίδιο τρόπο που άνοιξε ο κόσμος για τον αγαπημένο πλέον Σάλπι πρέπει να ξυπνήσετε από το λήθαργο . Είμαι πολύ μικρός για να υποδείξω τι στάση θα κρατήσει οποιοσδήποτε στο συγκεκριμένο θέμα αλλά όπως έχω γράψει πολύ φοβάμαι πως αν ο Κόλκας πει ότι το καινούργιο γήπεδο πρέπει να γίνει στην Επανωμή ηπλειοψηφία θα συμφωνήσει μαζί του .
φιλε obelus σορυ παρανοησα το ποστ σου. και να πω τι πστευω γενικα για αρδ κ το θεμα του κοντου.
ΠΙΣΤΕΥΩ, χωρις να ειμαι βεβαιος οτι οταν η παε καταλαβε πριν καποιους μηνες οτι υπαρχει η δυνατοτητα να φερει το κοντο πισω ηθελε να παρει κλιμα απο το κοσμο, συνδεσμιτες και ανοργανωτους, που αποτελουν κ τη πλειοψηφια του λαου.
θελω να πιστευω οτι ανεφερε το θεμα στη συντονιστικη, αν ξερει καποιος και θελει ας πει, εστω κ με πμ.
για τον ανοργανωτο κοσμο, προκειμενου να παρει κλιμα ειπε στο κολκα κ δε ξερω σε ποιον αλλο, οτι ξερεις υπαρχει αυτη η πιθανοτητα. χωρις φυσικα να χρειαστει να δωσει οδηγιες για αγιογραφιες, πιπιλισμα μυαλου κλπ, αφου ο καθε κολκας ειχε κινητρο να γραψει.
πιστευω ακδραντα οτι αν γινοταν δημοψηφισμα τη πρωτη μερα που θα εβγαινε η φημη στα μμε, η συντριπιτκη πλειοψηφια και παλι θα τον ηθελε πισω. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΙΛΙΣΜΑ. γιατι αυτος ειναι ο κοσμος...
απο κει και περα πηρε την αποφαση να το φερει, βλεποντας οτι αυτοι που αντιδρουν ειναι πολυ λιγοι και τους 'σκεπαζει' δυστυχως η τουμπα...
ο κολκας κ ο καθε κολκας απο τη στιγμη που εβλεπε ρευμα θετικο για επιστροφη αρχισανε να δινουν στο κοσμο οτι πουλαει...ετσι απλα...