Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 234719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #2660 on: May 16, 2010, 13:42:37 »
http://www.gazzetta.gr/football/world/item/83171-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AF%CE%B1

«Πρότυπο μου ο Πάμπλο Γκαρσία»

Η φήμη που έχει στο εξωτερικό δεν είναι κάτι το οποίο προκαλεί εντύπωση ωστόσο ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως αποτελεί πρότυπο για τον μέσο της Νάπολι, Βάλτερ Γκαργκάνο.Ο συμπατριώτης του «Παυλάρα», Ουρουγουανός που αγωνίζεται στην ιταλική Νάπολι μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας του τονίζοντας για τον μέσο του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να βελτιωθώ όχι μόνο σε ό,τι αφορά στην τεχνική μου κατάρτιση, αλλά και στο δυναμισμό που βγάζω μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να φτάσω στο επίπεδο του Πάμπλο Γκαρσία».

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2661 on: May 16, 2010, 13:54:51 »
ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ.

Ούτε δήθεν, ούτε ποζεράς, ούτε μπουζούκια,ούτε χάιδεμα .Αγωνιστικά μας έδειξε πόσο μας αγαπάει όταν έπρεπε, Σαν Ανθρωπος, ΠΡΟΤΥΠΟ αντίστασης και ιδεολογικής καθαρότητας.... Όποιος είδε χθες τη συνεντευξη στον Σκάι κατάλαβε, πόσο ΑΛΗΘΙΝΟΣ είναι ο Commandante

SKAILS

• Guest
« Reply #2662 on: May 16, 2010, 17:03:32 »
συμφωνω απολυτα...δοξασμενη η ωρα που ηρθε στον ΠΑΟΚ...

JamaicaN

• Guest
« Reply #2663 on: May 16, 2010, 18:39:18 »
Εχουμε ξεφυγει τελειως:

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #2664 on: May 17, 2010, 14:20:07 »
Καλό το avatar Παυλάρα?Ε?Ε?Ο μικρός ίδιος είναι... :tsigaro: δέστε φάτσα με τα πιτσιρίκια του χαχαχαχαχα πάνε περίπατο τσαμπουκάδες,μαγκιές,κλανιές... ;D ;D

ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
« Last Edit: May 17, 2010, 14:25:11 by Nikos1967 »

ive4

• Guest
« Reply #2665 on: May 17, 2010, 22:15:32 »
χαχαχα απίστευτο βιντεάκι!

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2666 on: May 18, 2010, 22:54:15 »
μακεδονια τβ τωρα...ο Παυλαρας σε απιστευτη συνετευξη...μπλουζακι με τον che να κραταει πιστολι...
δεν υπαρχεις ρε παιχταρα εισαι ο ΤΥΠΟΣ με κεφαλαια...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #2667 on: May 18, 2010, 23:08:14 »
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ....

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2668 on: May 18, 2010, 23:19:03 »
Γκαρσία: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο, Superleague 18 Μαϊ. 2010 21:35 - Από Χρήστος Κομνηνακίδης

Αποκαλυπτικός ο Πάμπλο Γκαρσια κατά τη διάρκεια συνέντευξης που μεταδίδεται αυτή τη στιγμή από το "TV Μακεδονία".
Σχολιάστε

"Θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορέσαμε για διάφορους λόγους." Ήταν η πρώτη απάντηση του Ουρουγουνού, ο οποίος συμπλήρωσε: "Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα ψηλότερα στον πίνακα της βαθμολογίας και να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν καταφέρνεις κάτι περισσότερο είσαι χαρούμενος. Στον αθλητισμό δεν παίρνεις τίποτα που δεν δικαιούσαι."

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουρουγουανός

Για το τι θα ξεχώριζε από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ: "Όλο αυτό που έχει δημιουργήσει ο κόσμος με την ομάδα. Σίγουρα φτάσαμε να έχουμε μία ομάδα ενωμένη, το προπνητικό τιμ και παίκτες είμαστε μία γροθιά. Αυτό είναι, πιστεύω το σημαντικότερο. Για αυτό ο ΠΑΟΚ πάει και θα πάει μπροστά."

Για τον η αγάπη που παίρνει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ του δίνει δύναμη: "Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύεις σκληρά και ποτέ αν μην κατεβάσεις τα χέρια κάτω. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά και προσωπικά, αλλά η αγάπη του κόσμου και των συμπαικτών μου, που ήταν συνέχεια δίπλα μου, κατάφερα να το ξεπεράσω και τώρα πια, όλα πάνε καλύτερα."

Για την συμπεριφορά του κόσμου προς το πρόσωπο του: "Αυτό με κάνει να αισθανθώ μεγάλη τιμή. Εγώ έτσι ήμουν πάντα, όπου κι αν έπαιζα. Δεν έχω κάνει κάτι διαφορετικό στον ΠΑΟΚ. Έτσι είμαι στη ζωή μου και έτσι ήμουν πάντοτε. Είναι μεγάλη τιμή να μπορεί ο κόσμος να δίνει αυτό που μπορεί. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής. Δεν δικαιούμαι τόσα από τον κόσμο. Το 'χω ξαναπεί. Έτσι είμαι εγώ. Έτσι έχω παίξει ποδόσφαιρο παντού και αυτή είναι η στάση ζωής που έχω. Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι περήφανος και να δίνω 200% της προσπάθειας μου μέσα στο γήπεδο είναι  είναι όλη αυτή η αγάπη που παίρνω από τον κόσμο."

Για το τι τον "χαλάει" πιο πολύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Μερικοί από τους διαιτητές. Αλλά, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ γιατί θα με τιμωρήσουν. Το έχω ζήσει και αλλού. Κι αλλού έχουν "σφάξει ομάδες που ήμουν μέλος τους. Αν με ρωτάτε δεν θα έπινα καφέ με τον Σπάθα, μετά από όλα αυτά που έγιναν στο Χαριλάου."

Για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", αλλά και αυτόν της Τετάρτης (19/5): "Σίγουρα ήταν από τα πιο δύσκολα βράδια εκείνο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι αποφάσεις του διαιτητή μας καθήλωσαν. Μας έκαναν να αισθανθούμε ανίκανοι. Εδώ στην Ελλάδα αν πας να κλοτσήσεις είτε την μπάλα είτε τον παίκτη, ίσως να σε απολύσουν κανονικά. Θα μπω για να νικήσω, αν μπω. Αλλά σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που λείπουν πολλοί παίκτες από την ομάδα μου. Έχουμε πολλές κάρτες, σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε."

Για το ποια ομάδα δεν "γουστάρει" στην Ελλάδα: "Εγώ προσωπικά με οποιαδήποτε ομάδα και να παίζω αντίπαλος δεν την γουστάρω. Πέρυσι έγιναν πολλά πράγματα με πολλές ομάδες και αυτό με έκανε να τις αισθανθώ περισσότερους αντίπαλους. Όπως αυτά που έγιναν με τον Ολυμπιακό. Αργότερα, όταν με καλέσανε στη θύρα 4 αισθάνθηκα ποια είναι η αντιπαλότητά με αυτούς."

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν. Έχουμε ένα συν, ότι παίζουμε στην Τούμπα με τον κόσμο μας, αλλά πρέπει να πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα και παντού. Θα φανεί όταν παίξουμε πρώτη φορά πόσο έχει αλλάξει το επίπεδο. Σίγουρα θα υπάρξουν ομάδες με καλύτερο επίπεδο, αλλά θα το πολεμήσουμε τρέχοντας, με ψυχή και με καρδιά."

Για το αν έχει απορήσει με τον εαυτό του όταν δει τι έχει κάνει εντός γηπέδου: "Έχω δει τον εαυτό μου να κάνει κακά πράγματα την ώρα του αγώνα. Αλλά αυτά τα περιστατικά που γίνονται μέσα στο γήπεδο μένουν εκεί. Δεν είμαι "ο ιδιοκτήτης της αλήθειας". Σίγουρα έχω κάνει λάθη, δεν μου αρέσει η αδικία. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος σ' αυτό που κάνω."

Για το αν έχεις αδικήσει ποτέ τον εαυτό του με τη συμπεριφορά του: "Τον εαυτό μου όχι. Πάντοτε θα παίζω στο μάξιμουμ. Θα δώσω τα πάντα. Πάω σπίτι μου και κοιμάμαι ήρεμος. Μπορώ να κοιτάζω την οικογένειά μου στα ίσια, στα μάτια. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα."
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/gkarsia_tha_mporousame_na_paroyme_to_prwtathlhma.155938.html

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #2669 on: May 19, 2010, 02:07:35 »
Για τον χαρακτήρα του και την συμπαράσταση του κόσμου:  "Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Για αυτό μου κανονίζουν οι ατζέντηδες μου τις συνεντεύξεις που δίνω. Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη που είχα όχι μόνο για αυτή τη χρονιά, αλλά και την προηγούμενη. Θα μείνει χαραγμένη για πάντα και σίγουρα αν την επόμενη σεζόν πάμε καλά θα δώσουμε χαρές στον κόσμο. Θα κάνω τατουάζ του ΠΑΟΚ όταν φύγω από την πατρίδα μου, δεν το βλέπω καλά να το κάνω τώρα. Όταν φύγω στην πατρίδα μου, θα το κάνω. Δεν έχω κάνει τατουάζ καμίας άλλης ομάδας."

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/gkarsia_tha_mporousame_na_paroyme_to_prwtathlhma.155938.html

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #2670 on: May 26, 2010, 16:29:00 »
Που είσαι ρε καρντάσι, σε χάσαμε...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2671 on: May 26, 2010, 16:29:57 »
την κυριακη εκανε την εξορμηση του στην κατερινη κ εγινε χαμος..

jmjyiannis

• Guest
« Reply #2672 on: May 26, 2010, 18:50:19 »
Εχουμε ξεφυγει τελειως:

http://www.youtube.com/watch?v=yhIaPmXnmxk&feature=related

τρελαίνομαι σου λεω....  :D :D :D

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Last Edit: June 02, 2010, 11:33:19 by maria-mtb »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2674 on: June 07, 2010, 15:49:08 »
Καλα θα σας στειλω τωρα.

Θυμαστε ωρε, που ο παικτης ειχε κληθει σε απολογια κλπ κλπ;

Τι εγινε με την περιπτωση του;;;;;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2675 on: June 07, 2010, 17:13:04 »
Περιμενουν να γινει η κληρωση του πρωταθληματος και αν τα 3 πρωτα ματς ειναι με ομαδα του ποκ θα βγει η τιμωρια ;D

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #2676 on: June 08, 2010, 23:39:35 »
Ï Êþóôáò ÌáñìáôÜêçò ìßëçóå óôï Áèëçôéêü Metropolis ãéá ôï óõìâÜí ìå ôç öáíÝëá ôïõ ÐÜìðëï Ãêáñóßá óôï óõíÝäñéï ôïõ ÓÕÑÉÆÁ.

ÌÝëïò ôçò ðïëéôéêÞò ãñáììáôåßáò ôïõ ÓÕÍ êáé ôçò åðéôñïðÞò äéêáéùìÜôùí ôïõ ÓÕÑÉÆÁ, ï ê. ÌáñìáôÜêçò ðáñÝäùóå óå Üëëï ìÝëïò ôïõ êüììáôïò ìßá öáíÝëá ìå ôï ðñüóùðï ôïõ Ãêáñóßá óáí Ôóå ÃêåâÜñá êáé ôï ìüôï ôïõ Ïõñïõãïõáíïý Üóïõ.

“¸ãéíå Ýíá ðåñéóôáôéêü, êñÜôáãá ìßá öáíÝëá ìå ôï ðñüóùðï ôïõ ÐÜìðëï óáí Ôóå êáé ôï ãíùóôü óýíèçìá “åðéôñÝðåôáé íá ðÝóåéò, åðéâÜëëåôáé íá óçêùèåßò”. Åß÷á õðïó÷åèåß íá ôç öÝñù óôï óýíôñïöï Åõêëåßäç Ôóáêáëþôï, ï ïðïßïò åßíáé ößëïò êáé ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ, Üññùóôïò èá Ýëåãá. ÂÝâáéá, ôï êÜíáìå ëßãï ðñïêëçôéêÜ óôçí áñ÷Þ ìðñïóôÜ óå Ýíá ößëï ìáò Áñåéáíü, ôïí ê. ËÜóêï, ï ïðïßïò áíôÝäñáóå êáé Ýãéíå ç ó÷åôéêÞ êáæïýñá” äÞëùóå ï ê. ÌáñìáôÜêçò êáé ðñüóèåóå:

“Ðïëýò êüóìïò ðïõ Þôáí åêåß, äåí Þîåñå ôï óýíèçìá êáé ôïõ Üñåóå, Ýìáèå üôé ï Ãêáñóßá åßíáé áñéóôåñüò, ìå Üðïøç æùÞò, ðñïÝñ÷åôáé áðü ôçí ÏõñïõãïõÜç, ìéá ÷þñá ôçò ËáôéíéêÞò ÁìåñéêÞò. Óôéò äýóêïëåò þñåò ðïõ ðåñíÜ ï ÓÕÑÉÆÁ, åßðáí êÜðïéïé íá ãßíåé êåíôñéêü óýíèçìá ôïõ óõíåäñßïõ ôï ìüôï ôïõ ÐÜìðëï. Ìáò Ýäùóå óýíèçìá ï Ãêáñóßá. Ï ÐÜìðëï ìðïñåß íá ôá êÜíåé üëá. Ìïõ æÞôçóáí áñêåôïß íá ôïõò âñù ôÝôïéåò öáíÝëåò”.

Ãéá ôï ðïõ âñÞêå ôç öáíÝëá ìå ôïí Ãêáñóßá, åßðå: “Ìïõ ôçí Ýöåñå äþñï Ýíáò ößëïò ìïõ áðü ôï óýíäåóìï ößëùí ÐÁÏÊ ×áíßùí, ôïõ ïðïßïõ Þìïõí éäñõôéêü ìÝëïò êáé ðáëáéüôåñá åß÷á áó÷ïëçèåß åíåñãÜ”.

Óõíå÷ßæïíôáò, ï ê. ÌáñìáôÜêçò åðéóÞìáíå: “¸÷åé ðÜñá ðïëëïýò ößëïõò ôïõ ÐÁÏÊ ï ÓÕÑÉÆÁ. ÐëÝïí êáé áñêåôÝò ãõíáßêåò, ðïõ äåí áó÷ïëïýíôáé ìå ôï ðïäüóöáéñï, áëëÜ ìÝóù ôïõ ÐÜìðëï Ãêáñóßá ôï Ýêáíáí, áöïý äéáðßóôùóáí üôé õðÜñ÷ïõí ðñïâëçìáôéóìïß êáé óôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò, êáèþò ìÝ÷ñé ðñüôéíïò èåùñïýóáí üôé äå óõìâáßíåé áõôü”.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2677 on: June 08, 2010, 23:45:25 »
όπως επίσης και ότι η γη είναι στρόγγυλη και γυρίζει... λόλα, να ένα μήλο!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2678 on: June 08, 2010, 23:47:24 »
Κοινωνικό φαινόμενο πλέον ο Παύλος, άρχισε να ξεπερνά τα στενά ποδοσφαιρικά όρια  :P
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2679 on: June 09, 2010, 00:38:32 »
Επίσης το κκε πρότεινε για εκπρόσωπο της αγωνιζόμενης αγροτιάς τον Αραμπατζή
και η νδ τον Σαβίνι για πρόεδρο της δαπ Ρώμης!Ο Λεβέντης θέλει για στέλεχος τον Βιτόλο
για δυνατό κέντρο ενώ φήμες θέλουν την εξωκοινοβουλευτική αριστερά να καλεί στις
μαζώξεις της τον αρνητή εργασίας Ρικάρντο Βερόν για διαλέξεις και σεμινάρια "πως να βγάζετε 300χιλιαρικα
το χρόνο χωρίς να ιδρώνετε"..

Η δημοσιογραφία στα καλύτερα της..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ