Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 239395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1800 on: October 07, 2009, 10:42:37 »
ουχ μωρε , τα γλυκούλια μου!
Α ρε Πάμπλο .... Εσυ , ο Σάβιτς , ο Πρέλεβιτς και ο Μπάρλοου !

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1801 on: October 07, 2009, 12:03:59 »
Ανανέωση ΤΩΡΑ!

Diego-4

• Guest
« Reply #1802 on: October 07, 2009, 12:13:25 »
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1803 on: October 07, 2009, 12:30:51 »
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ. ΤΩΡΑ!!
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1804 on: October 07, 2009, 15:46:54 »
να δω τωρα που γυρναει ο βιτολο τι θα κανει ο δον. θα σας χωρεσει και τους 2 ή θα φας παγκο τωρα που εισαι ο καλυτερος στα τελευταια ματς ..οεοεεο

Αυτη ειναι η απορια μου και μενα.. ναι μεν γυρναει ο Βιτολο που ειναι υπερπολυτιμος... αλλα ο Γκαρσια στα τελευταια ματς ειναι σουπερ.. πως τον αφηνεις εξω?  αντε με Γιαννενα ενας απο τους 2 μενει παγκο.. στο οακα μετα τι κανεις? βλεπω να παιζουν και οι 2 στο μεγαλο διπλο του οακα..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1805 on: October 07, 2009, 16:45:21 »
ο γκαρσια ειναι τακτικα ο καλυτερος παιχτης του ΠΑΟΚ ξερει τι θα κανει μεσα στο γυπεδο καλυτερα απο τον καθενα με διαφορα το καλυτερο χαφ μας..

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1806 on: October 07, 2009, 18:51:22 »
Batistuta, όλα τα λεφτά η  υπογραφή σου με τον Σάντος... Πολύ γέλιο
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1807 on: October 07, 2009, 19:27:40 »
εγώ πάλι νομίζω ότι (ειδικά ανασταλτικά) το δίδυμο γκαρσία - βιτόλο θα ναι μούρλια.
Τα πνευμόνια κ η ταχύτητα του ενός με το κόψιμο, κράτημα της μπάλας και σωστή προώθηση του παιχνιδιού του άλλου , ταιριάζουν κουτί
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

JamaicaN

• Guest
« Reply #1808 on: October 07, 2009, 20:05:04 »
Οντως αλληλοσυμπληρωνονται καταπληκτικα...Βεβαια πρεπει να αφησει εναν εκ των Σορλεν-Φωτακη εκτος...

Batistuta, όλα τα λεφτά η  υπογραφή σου με τον Σάντος...

εμενα παλι επειδη η υπογραφη ειναι φλασακι, βαραινει λιγο παραπανω τον Safari( ton Mozilla)

GeorgT

• Guest
« Reply #1809 on: October 07, 2009, 20:08:10 »
ειναι κ σχεδον 6 mb η εικόνα, αλλα γαμάτη βεβαια

chiltsid

• Guest
« Reply #1810 on: October 07, 2009, 22:33:16 »
στα μικρα ματς μπορουν να εναλλάσσονται,γιατι θα παιζουμε με ενα κλασσικο ανασταλτικο χαφ,στα λεγομενα ποιο κλειστα ματς,θαμπορουσαμε να παιζουμε καπως ετσι:4-2-3-1,2 ανασταλατικα χαφ βιτολο και γκαρσια,που θα ειναι η απολυτη σκουπα.
αμα προωθουν και το παιχνιδι σωστα,οπως ξερουν και οι δυο να κανουν,δεν θα εχουμε προβλημα στην αναπτυξη.
μπροστα σαν επιθετικο χαφ,ο φωτακης που τα παει καλα εκει,ειναι γρηγορος,εχει καθετη,ξερει να μοιραζει το παιχνιδι,εχει σουτ,παταει περιοχη και εχει κ πολλα τρεξίματα.
αριστερα και δεξια σορλεν και βιερινια.
τωρα θα μου πειτε,ο σορλεν παλι στην γραμμη?
απο την ενδεκαδα δεν βγαινουν ευκολα σορλεν,γκαρσια και βιτολο,για να παιξει επιθετικο χαφ του λειπει η ταχυτητα και το να παταει περιοχη,αρα η καλυτερη επιλογη ειναι να παει στα ακρα,οπου δεν υστερει σε τπτ απο τον σεργκιο.
τριπλα και ταχυτητα δεν εχουν και οι δυο,αλλα στα υπολοιπα ειναι καλυτερος ο γαλλος,προπαντως στις σεντρες αμα παρατηρησετε,ειναι απο τους καλυτερους στην ομαδα και γενικα,πιστευω σε οτι εχει να κανει με την αναπτυξη και προωθηση του παιχνιδιου,ειναι καλυτερη λυση απο τον πορτογαλο.
καπως ετσι θα μπορουσαν να χωρεσουν ολοι οι ''πρωτοκλασατη'' μας παικτες.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #1811 on: October 08, 2009, 01:13:40 »
οσο κακός μπορεί και να φανώ, εγώ για ανανεώσεις και τέτοια θα πω μόνο όταν δω συμπεριφορά και επιδοση στα ζορικα τα ντέρμπι με το ΠΟΚ που πέρσυ τον προκαλούσαν και κατευθειαν τσιμπούσε με αποτέλεσμα να αφήνει την ομάδα ξεκρέμαστη. Δε μπορώ να το συγχωρέσω με τίποτε! και μέχρι να δω μόνιμη αλλαγή στάσης, είμαι πολύ επιφυλακτικός. και ποιος δε θα ήθελε στη δύση της καριέρας του, σε μια πόλη μούρλια, μια ομάδα καλή, έναν λαό θεότρελο που να σε λατρέυει να ήθελε να φύγει? ποιος? κανένας.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1812 on: October 08, 2009, 02:05:02 »
;D ;D ;D (φτυστά γκαρσιακια τα παιδιά του)

νομιζω ειναι πρωτη φορα που τον βλεπω να γελαει
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1813 on: October 09, 2009, 20:38:03 »
Δε θυμάσαι καλά αδερφέ...όταν έριχνε το μπουκέτο στη λούγκρα στράβωσε το στόμα του από το ζόρι...σαν χαμόγελο ήταν

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1814 on: October 17, 2009, 22:17:42 »
Απιστευτος σημερα,παιζει να ειναι η καλυτερη εμφανιση του μεχρι τωρα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1815 on: October 17, 2009, 22:29:41 »
έχει κάνει ένα σερί 4-5 ματς που είναι σταθερά στους διακριθέντες .Δεν είχα ποτέ κάποιο κόλλημα μαζί του, ίσα ίσα που ήμουν μάλλον τσατισμένος μαζί του για τις αποβολές και τις τιμωρίες του αλλά νομίζω πως φέτος είναι απλά ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα μαζί με το Βιερίνια.
Δείχνει οτι διαθέτει τον εγωισμό του μεγάλου παίχτη και επείδη ακουστήκαν πολλά πράγματα για αυτόν θέλει να κλέισει στόματα

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #1816 on: October 17, 2009, 22:32:32 »
ΑΡΧΟΝΤΑΣ.-
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1817 on: October 18, 2009, 00:29:33 »
μόνο αυτή η λέξη του ταιριάζει.

Α-Ρ-Χ-Ο-Ν-Τ-Α-Σ

ive4

• Guest
« Reply #1818 on: October 18, 2009, 01:15:07 »
Ο Βιρακότσα, σύμφωνα με τους θρύλους των Άνδεων, ήταν ο μεγάλος Θεός του ουρανού που είχε έρθει στη γη στα βάθη της αρχαιότητας, επιλέγοντας τις Άνδεις ως πεδίο δημιουργίας. Ο πρώτος μονάρχης των Ινκα, ο Μάνκο Καπάκ έφυγε από την λίμνη Τιτικάκα μέσω μιας υπόγειας οδού. Ήταν ο γιος του ήλιου και ο ήλιος του είχε δώσει χρυσό ραβδί, με το οποίο θα έβρισκε το Κούσκο. Ο δημιουργός των Πάντων πρόσταξε τους Ύνκα να παραμείνουν στο Ουανάκο που απέχει 70 λεύγες από το Κούσκο, την πόλη ανάμεσα στο Τουλιουμάγιο και το Ροδαδέρο που ήταν χτισμένο στους πρόποδες του Σακσαουαμάν και να παραμείνουν εκεί ως Μίτιμα, δηλαδή έποικοι με αυτονομιστικές τάσεις. Στο Τιαουανάκο άρχισε να πλάθει τους λαούς και τα έθνη που βρίσκονται στην περιοχή αυτή. Οσοι δεν υπάκουσαν τις εντολές του μεταμορφώθηκαν σε πέτρα. Ο δημιουργός είχε δύο γιους : Τον Υμαϋμάνα Βιρακότσα και τον Τοπάκο Βιρακότσα. Όταν γεννήθηκε ο Μάνκο Καπάκ, ξαναήρθε το φως και αντήχησαν σάλπιγγες....

και ο θεός Πατσακάμακ δήλωσε πως <<ανέτειλε η όμορφη μέρα του Μάνκο Καπάκ>>.

Zecharia Sitscin Τα χρονικα της γης, 4ος τόμος.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1819 on: October 18, 2009, 01:24:37 »
Ρε παιδια εμενα μου φανηκε μονο οτι ο Παμπλο εκτος των αλλων, εχει ανεβασει και ταχυτητα;

0-1 με γκολ του Παμπλιτο στο 94' την κυριακη.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»