Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 239994 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1760 on: October 06, 2009, 01:10:24 »
Πανηγύρισε σήμερα?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1761 on: October 06, 2009, 01:16:55 »
έκανε δύο λάθος πάσες σήμερα.Τον μπούλο (και ας ήταν ο κορυφαίος πάλι..)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kp-83

• Guest
« Reply #1762 on: October 06, 2009, 01:39:01 »
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά μεγάλε Παυλάρα!!!!!Ήσουν άρχοντας στο κέντρο τους κατάπιες πραγματικά βράχος χαντάκι.Και καλά έκανες σε αυτό XXXXXXX πέρισι πήγε να κόψει την μπάλα στον Γκαρσία και στο Μούσλι!!!Και σήμερα ήταν προκλιτικός δυστηχώς δεν έπαθε τίποτε XXXXXXXX σε αντίθεση με τον Γκαρσία που έμεινε 2 μήνες έξω πέρισι!!!!

Χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς
« Last Edit: October 06, 2009, 02:19:34 by Capricorn »

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1763 on: October 06, 2009, 03:30:17 »
Πανηγύρισε σήμερα?

οταν τελειωσε το παιχνιδι βρισκοταν στην ακρη του γηπεδου κοντα στον τεταρτο διατητη.χειροκροτησε για λιγα δευτερολεπτα με σηκωμενα τα χερια.μετα  αλλαξε το πλανο κ δεν ξερω τι εγινε..

chiltsid

• Guest
« Reply #1764 on: October 06, 2009, 03:56:58 »
ΑΨΟΓΟΣ παλι!!!

guest4

• Guest
« Reply #1765 on: October 06, 2009, 09:15:41 »
Κάθε Κυριακή επιβεβαιώνεις την άποψη μου ότι είσαι η καλύτερη
μεταγραφή όλων των εποχών.
Χθές ήσουν μέτριος αγωνιστικά αλλά το πάθος σου σε έκανε να
είσαι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.
Τέλος.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel Garcνa Pιrez
« Reply #1766 on: October 06, 2009, 09:58:54 »
Συνεχισε να παιζεις την μπαλα σου Παυλαρα!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1767 on: October 06, 2009, 11:09:55 »
Κάθε Κυριακή επιβεβαιώνεις την άποψη μου ότι είσαι η καλύτερη
μεταγραφή όλων των εποχών.
Χθές ήσουν μέτριος αγωνιστικά αλλά το πάθος σου σε έκανε να
είσαι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.
Τέλος.

Μετριος?Εγω νομιζω πως δεσποζε στο κεντρο.Κορυφαιος χθες μαζι με Βιερινια και Σορλεν. Μονο κανα 2 λαθος μεταβιβασεις εκανε αλλα ηταν πανταχου παρων, με παθος αλλα το κυριοτερο: ΜΕ ΜΥΑΛΟ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1768 on: October 06, 2009, 11:12:17 »
Pablo Garcia εισαι TΣΑΚΑΛΙ !!!

zagorakis

• Guest
« Reply #1769 on: October 06, 2009, 17:45:57 »
ÐÜìðëï Ãêáñóßá: «ÌáêÜñé íá èÝëåé ï Èåüò íá êñåìÜóù ôá ðáðïýôóéá ìïõ óôïí ÐÁÏÊ»

Ï ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ, ÐÜìðëï Ãêáñóßá ìßëçóå óôï «Áèëçôéêü Metropolis» ãéá ôçí íßêç åðß ôïõ ÇñáêëÞ ëÝãïíôáò áñ÷éêÜ: «Åß÷áìå äõóêïëßåò óôá ôåëåõôáßá ðáé÷íßäéá üðïõ äåí Ýñ÷ïíôáí ôá áðïôåëÝóìáôá ðïõ èÝëáìå. Äåí ìðïñïýóáìå íá óêïñÜñïõìå êáé ôï ðåôý÷áìå ÷èåò, ïðüôå ðÞñáìå êé åìåßò ÷áñÜ áëëÜ äþóáìå êáé óôïí êüóìï ðïõ ìáò áêïëïõèåß êáé ìáò óôçñßîåé. Óôï ðïäüóöáéñï äåí äéêáéïýóáé ôßðïôá ðáñáðÜíù áðü áõôü ðïõ êÜíåéò ãéá íá Ýñèåé ôï áðïôÝëåóìá. Ðéóôåýù üôé ðáßîáìå êáëýôåñá áðü ôïí ÇñáêëÞ, ï ïðïßïò åß÷å ôçí ðßåóç ìáò áëëÜ êáé ôïõ êüóìïõ».
Ãéá ôçí áãÜðç ôïõ êüóìïõ ðñïò ôï ðñüóùðï ôïõ åßðå: «Åßìáé ðïëý ÷áñïýìåíïò ãéá ôçí áãÜðç ôïõ êüóìïõ ôçí ïðïßá åéóðñÜôôù. Èá Þèåëá íá åñ÷üìïõí íùñßôåñá óôçí êáñéÝñá ìïõ êáé íá Ýðáéæá óôïí ÐÁÏÊ êáé èÝëù íá ðñïóöÝñù óôçí ïìÜäá ôá åðüìåíá ÷ñüíéá. ÌáêÜñé ï Èåüò íá ôï èÝëåé íá êñåìÜóù ôá ðáðïýôóéá ìïõ óôïí ÐÁÏÊ. Äåí åßíáé óôï ÷Ýñé ìïõ, åãþ Ý÷ù óõìâüëáéï ìÝ÷ñé ôïí Éïýíéï êáé èÝëù íá äþóù üôé ìðïñþ ðåñéóóüôåñï óôçí ïìÜäá» åíþ óõìðëçñþóåé ãéá ôçí áãÜðç ôïõ êüóìïõ: «Óßãïõñá ìðïñåß íá åß÷á íéþóåé êÜôé ðáñüìïéï óôçí Ðáìðëüíá áëëÜ äåí åßíáé ôï ßäéï. Áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ ðïõ ðÜôçóá ôï ðüäé ìïõ óôçí ÅëëÜäá ï êüóìïò ìå Ý÷åé áãáðÞóåé. Åßíáé ìåãÜëç ôéìÞ êáé ÷áñÜ ãéá Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ íá ìðïñåß íá áéóèáíèåß áõôÜ ðïõ íéþèù åãþ ìå ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ».
Ãéá ôçí ðáñïõóßá áñêåôþí ïðáäþí óôçí äéÜñêåéáò ìßáò ðñïðüíçóçò ôçò ðñïçãïýìåíçò åâäïìÜäáò åßðå: «¹ñèáí ãéá íá ìáò… îõðíÞóïõí, ôï Ýêáíáí ìå êáëü ôñüðï. Ãéáôß üôáí ìéëÜò óôïí Üëëï, ðñüóùðï ìå ðñüóùðï åßíáé üôé êáëýôåñï. Êáíåßò äåí èÝëåé íá ÷Üóåé, ïýôå ïé ïðáäïß. Åãþ üôáí ÷Üíù äåí ìéëÜù ìßá åâäïìÜäá óôçí ãõíáßêá ìïõ. Êáëü Þôáí ðïõ Þñèáí ãéáôß êåñäßóáìå ôï ðáé÷íßäé» åíþ óå ó÷Ýóç ìå ôçí ðåñóéíÞ ÷ñïíéÜ åßðå: «ÐÝñõóé åß÷áìå êáëýôåñá áðïôåëÝóìáôá êáé óêïñÜñáìå, öÝôïò Ý÷ïõìå ðñüâëçìá êáé ðñïóðáèïýìå. Ìå ëßãï õðïìïíÞ üëá èá ôá äéïñèþóïõìå êáé èá ðÜìå ãéá ôï êáëýôåñï».
Êëåßíïíôáò Ýóôåéëå ôï äéêü ôïõ ìÞíõìá ëÝãïíôáò: «ÈÝëù íá åõ÷áñéóôÞóù ôïí êüóìï ãéá ôçí óõìðáñÜóôáóç ðáñüôé äåí åß÷áìå êáëÜ áðïôåëÝóìáôá. Ðñïóðáèïýìå íá äßíïõìå óå êÜèå áãþíá ôï 100%, ï ÐÁÏÊ åßíáé ìåãÜëç ïìÜäá ìå ÐÜìðëï Ãêáñóßá Þ ÷ùñßò ÐÜìðëï Ãêáñóßá» åíþ ãéá ôçí óôéãìÞ ôçò êáôÜèåóçò óôåöáíéïý óôïõò áäéêï÷áìÝíïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ åßðå: «Åßíáé ìåãÜëç ôéìÞ ðïõ åßìáóôå óå ìßá ïìÜäá üðùò ï ÐÁÏÊ êáé íá íéþèïõìå óõãêéíçìÝíïé ãéá áõôü ðïõ âéþóáìå ÷èåò, ìå ôçí êáôÜèåóç ôïõ óôåöáíéïý. ¼ëá ãéá áõôïýò ãßíïíôáé êáé ôïõò áöéåñþíïõìå ôçí íßêç».

http://www.metrosport.gr/archives/31784

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1770 on: October 06, 2009, 17:54:48 »
Ο Γκαρσία των τριών τελευταίων παιχνιδιών είναι πραγματικά φανταστικός, όποια υποψία αντεπίθεσης από την γριά σταματούσε πάνω του, προωθούσε το παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο ιδανικά και νομίζω ότι αυτός ο παίκτης μας χρειάζεται και για τα επόμενα χρόνια. Μέσα στο γήπεδο που είναι ο καθρέφτης των ποδοσφαιριστών χτες ήταν για μένα ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Επίσης καλά τον έκανε τον ντιέ που τον κοπάνησε στο τέλος γιατί αυτή η κωλόγρια πέρσι του' κοψε το ποδόσφαιρο για 2 μήνες, πάνω στην φάση και μέσα στην βαβούρα εγώ από το γήπεδο δεν πήρα χαμπάρι τίποτα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1771 on: October 06, 2009, 18:26:26 »
ο ανθρωπος τα δινει ολά. απορώ από που βγήκαν οι φήμες περί κλίκας κατά του σάντος. χθες στο πρώτο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά.
βέβαια έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα, ότι και να κάνει δε μπορεί να αντέξει μετά το 70.
χθες φάνηκε ξανά.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1772 on: October 06, 2009, 18:56:15 »
Εγώ όταν χάνω δεν μιλάω μία εβδομάδα στην γυναίκα μου.

Ποσο νοιωθεις απο ΠΑΟΚ ρε πουστη μου? τετοιες δηλωσεις κανεις και ξεχναω ολες τις ανοησιες που κατα καιρους πανω στην τρελα σου κανεις μεσα στο γηπεδο(καθαρη κοκκινη και χτες το χρωστουμενο μαρκαρισμα απο πισω χωρις καμια προθεση να παει στην μπαλα στον Ντιε)

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #1773 on: October 06, 2009, 20:04:02 »
Μα τι λέτε;; Χαλάει το κλίμα στα αποδύτηρια αφού...
Έπρεπε να τον διώξει ο Ζαγοράκης.
ΚολλητόςΚόλκα-4-
ΑΡχίΔια

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1774 on: October 06, 2009, 20:13:17 »
Ο Πάμπλο ήταν γα όλο το 1ο ημίχρονο χτες ο καλύτερος. Και μάλιστα έπαιζε μόνος του στο κέντρο. Ο Σορλέν ήταν κακός και ο Φωτάκης ανύπαρκτος. Μπράβο ρε μάγκα Πάμπλο.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1775 on: October 06, 2009, 20:32:43 »
Μου αρέσει που είναι απλός στις μεταβιβάσεις του.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1776 on: October 06, 2009, 20:47:49 »
Μα τι λέτε;; Χαλάει το κλίμα στα αποδύτηρια αφού...
Έπρεπε να τον διώξει ο Ζαγοράκης.
ΚολλητόςΚόλκα-4-

Αν ανόιξω και γω το στόμα μου για αυτά που κάνει αχ αχ αχ...
Λάθος που τον κρατήσαμε!! Μόνο προβλήματα δημιουργεί.
Κολλητός του κολλητούΚόλκα-4-

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1777 on: October 06, 2009, 20:49:10 »
Πανηγύρισε σήμερα?

σαν τρελος...αυτο ειδα απο την κερκιδα τουλαχιστον...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1778 on: October 06, 2009, 20:53:46 »
Μου αρέσει που είναι απλός στις μεταβιβάσεις του.

Aπλός - απλός, αλλά αν προσέξατε έχει και κάτι μπαλιές 30 - 40 μέτρων με μοιρογνωμόνιο. Τρελή ακρίβεια. Προσωπικά πάντως θα ήθελα να τον δω να σουτάρει και εκτός περιοχής όταν του δίνεται η ευκαιρία. Δεν νομίζω πως έχει και άσχημο σουτ...

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1779 on: October 06, 2009, 21:07:41 »
Garcia είσαι αργός και αληταράς!! Δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ!!! Χαλάς και το κλίμα στα αποδυτήρια!!! Πάρε τον πούλο απο τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ!!!!

ήθελα να καθίσω να παραθέσω τα ποστ με τα απίστευτα κραξίματα και βρισίδια που έφαγε στο παρελθόν αλλά βαριέμαι. Τελοσπαντων

Ο άνθρωπος είναι παιχταράς. Ναι είναι αργός, το εχουμε πει εκατό φορές αλλά με τις τοποθετήσεις, την εμπειρία και τον τσαμπουκά του κρατάει μόνος του το κέντρο. Αυτήν την άποψη θα έχουν και όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο και όχι γκομενάκια στην 4
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ