Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235874 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1700 on: September 24, 2009, 17:13:43 »
Η ισοπέδωση από την αντίθετη.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1701 on: September 24, 2009, 17:28:03 »
νορθ για κολκα σου απαντησα στο τοπικ κονσεισαο..ελεος

θα γραψω κατι και ας φαω κραξιμο..ο μεσος ΠΑΟΚτσης δεν εχει παιξει ποτε μπαλα στην ζωη του, βλεπει μια φορα την κυριακη τον ΠΑΟΚ και αν, και δεν εχει ιδεα ουτε απο τα βασικα του συχγρονου ποδοσφαιρου

και δυστυχως τετοιους εχουμε και εδω πολλους

η θεση απαιτει πρωτιστως τρεξιμο και ταχυτητα και εμεις εχουμε το πιο αργο αμυντικο χαφ του πρωταθληματος εν ετη 2009 και μερικοι ακομα δεν το εχουνε παρει χαμπαρι

τωρα πως αυτος ο παικτης στη συνταξη παρα ενα με μια μπουνια στο ντιογκο εγινε παικταρας αυτα μονο στον ΠΑΟΚ δυστυχως γινονται

Μιλάς πολύ υποτιμητικά αδερφέ και για το φόρουμ και για τα μέλη του. Εγώ τουναντίον πιστεύω οτι οι περισσότεροι εδώ μέσα κάτι βλέπουμε απο μπάλα. Δεν είμαι τρελός φαν ορισμένων στιγμών του Γκαρσία, υπήρξα μέγας φαν όταν πρωτοπάτησε πόδι στην Τούμπα, τόσο βαρύ όνομα, λίγες φορές αξιωθήκαμε να δούμε. Σαφώς η ιεροποίηση κ η ηρωωποίηση έκαναν κακό κ νομίζω οτι μάθαμε απ' το λάθος αλλά μην φτάνεις τη σκέψη σου στο άκρο. Είναι γρηγορότερος του Γκαρσία ο Λεντέσμα?Τον έχεις παρατηρήσει ποτέ?Υπάρχουν μέσες οδοί κ σαφώς ο καθένας με την άποψή του.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #1702 on: September 24, 2009, 18:43:16 »
Ôé Ýãéíå ñå ðáéäéÜ ìå ôïí ÐÜìðëï; Ãéáôß ôüóç áðáîßùóç ðéá;

ÄçëáäÞ öÝôïò Ýãéíå áñãüò ï Ãêáñóßá; ÐÝñõóé Ýôñå÷å óáí óßöïõíáò;
ÖÝôïò êïëëÜåé ôá ôåëåõôáßá Ýíóçìá; ÐÝñõóé Þôáí óôçí áñ÷Þ ôçò êáñéÝñáò ôïõ äçëáäÞ;
ÖÝôïò äåí ðáíçãõñßæåé ôá ãêïë; ÐÝñõóé Ýêáíå áåñïðëáíéêÜ óå êÜèå ôÝñìá ôçò ïìÜäáò;

Íïìßæù üôé Ý÷ïíôáò ôç ìýãá ìõãéáæüìáóôå êáé êÜíïõìå ôçí ôñß÷á ôñé÷éÜ.

Èåùñþ üôé óå ó÷Ýóç ìå ôï Ãêáñóßá ôá ëÜèç Ýãéíáí ôï êáëïêáßñé êáé Ýãéíáí áðü ôç äéïßêçóç (ßóùò êáé ôïí ÓÜíôïò). Áí êáé Ý÷ù ôïðïèåôçèåß îáíÜ óôï ßäéï topic èá ôï îáíáêÜíù (åëðßæù íá ìç ãßíïìáé êïõñáóôéêüò).

Áí ï Ãêáñóßá äåí Ýêáíå ãéá ôçí ïìÜäá Þ Ýêáíå ùò äåýôåñç ëýóç, ôïí êáëåßò (ôï êáëïêáßñé üìùò, Ýôóé;) êáé ôïõ ëåò : «ÐáëéêÜñé ìïõ, Ýôóé üðùò ó÷åäéÜæïõìå ôçí ïìÜäá ãéá ôïõ ÷ñüíïõ êé åðåéäÞ èá ðÜñïõìå ôï Âéôüëï ðïõ åßíáé ðéï ãñÞãïñïò êáé áõôü ÷ñåéáæüìáóôå, üðùò êáôáëáâáßíåéò èá åßóáé ðïëëÝò öïñÝò óå äåýôåñï ñüëï. Ïðüôå  Ý÷åéò äýï åðéëïãÝò: Þ øÜ÷íåéò ïìÜäá ãéá íá ðáò êáé ó´ åõ÷áñéóôïýìå ãéá ôç óõíåñãáóßá êáé ãéá ôç âïÞèåéÜ óïõ, Þ ìÝíåéò áëëÜ ïé óõììåôï÷Ýò óïõ óôçí ðñþôç åíäåêÜäá èá åßíáé ðåñéïñéóìÝíåò.»

Áíôß áõôÞò ôçò «íôüìðñáò» óõìðåñéöïñÜò, ç äéïßêçóç «äéáðñáãìáôåýôçêå» ôçí ðþëçóç ôïõ ðáßêôç ìÝóù ôùí åöçìåñßäùí, ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ôïí Ýâáëå íá ðáßîåé óôçí Ïëëáíäßá áñéóôåñÜ óôï ñüìâï (èÝóç ðïõ áðïäåäåéãìÝíá äåí Ý÷åé ðáßîåé ðïôÝ) ïõóéáóôéêÜ êáôáñãþíôáò ôïí êáé åêèÝôïíôÜò ôïí, áìÝóùò ìåôÜ ôïí áðïêëåéóìü ç ÐÁÅ óêÝöôçêå íá ôïí áðïäåóìåýóåé (ôçí ôåëåõôáßá çìÝñá), ìåôÜ ôïí Ýâãáëå óôïí íôÜêï ìå ôçí áíáêïßíùóç ãéá ôïí ôñáõìáôéóìü ôïõ êáé ï ðñïðïíçôÞò ôïõ «ôïí Ýäùóå» óôç óõíÝíôåõîç ôýðïõ. Êé üëá áõôÜ ü÷é ãéá êÜðïéïí ðïäïóöáéñéóôÞ ðïõ Þñèå áðü ôï åñáóéôå÷íéêü ðñùôÜèëçìá, áëëÜ ãéá ôïí Ãêáñóßá.

Áò ìçí øÜ÷íïõìå ëïéðüí íá âñïýìå Áí åßíáé óôñáâùìÝíïò ï ÐÜìðëï ãéáôß ÅÉÍÁÉ óôñáâùìÝíïò êáé êáôÜ ôçí ôáðåéíÞ ìïõ Üðïøç ÄÉÊÁÉÙÓ ÅÉÍÁÉ ÓÔÑÁÂÙÌÅÍÏÓ.

Ðáñ’ üëá áõôÜ íïìßæù üôé áãùíéóôéêÜ äßíåé Þ ðñïóðáèåß íá äþóåé üóá ðåñéóóüôåñá ìðïñåß.

Áõôü ðïõ ìå áíçóõ÷åß åßíáé üôé (ü÷é ìüíï óôçí ðåñßðôùóç ôïõ Ãêáñóßá) áõôïß ðïõ Ýðñåðå íá ìáãåéñÝøïõí ðñéí ðåéíÜóïõí, äçëáäÞ ç äéïßêçóç êáé ï ðñïðïíçôÞò, ôï êÜøáíå ôï öáãçôü, ðñÜãìá ðïõ áðïäåß÷ôçêå ðåñßôñáíá (êáé äõóôõ÷þò ãéá ôçí ïìÜäá) óôçí Ôñßðïëç ìå ôïí ôñáõìáôéóìü ôçò ðñþôçò åðéëïãÞò ìáò, äçëáäÞ ôïõ Âéôüëï.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1703 on: September 24, 2009, 19:11:05 »
νορθ για κολκα σου απαντησα στο τοπικ κονσεισαο..ελεος

θα γραψω κατι και ας φαω κραξιμο..ο μεσος ΠΑΟΚτσης δεν εχει παιξει ποτε μπαλα στην ζωη του, βλεπει μια φορα την κυριακη τον ΠΑΟΚ και αν, και δεν εχει ιδεα ουτε απο τα βασικα του συχγρονου ποδοσφαιρου

και δυστυχως τετοιους εχουμε και εδω πολλους

η θεση απαιτει πρωτιστως τρεξιμο και ταχυτητα και εμεις εχουμε το πιο αργο αμυντικο χαφ του πρωταθληματος εν ετη 2009 και μερικοι ακομα δεν το εχουνε παρει χαμπαρι

τωρα πως αυτος ο παικτης στη συνταξη παρα ενα με μια μπουνια στο ντιογκο εγινε παικταρας αυτα μονο στον ΠΑΟΚ δυστυχως γινονται

Μιλάς πολύ υποτιμητικά αδερφέ και για το φόρουμ και για τα μέλη του. Εγώ τουναντίον πιστεύω οτι οι περισσότεροι εδώ μέσα κάτι βλέπουμε απο μπάλα. Δεν είμαι τρελός φαν ορισμένων στιγμών του Γκαρσία, υπήρξα μέγας φαν όταν πρωτοπάτησε πόδι στην Τούμπα, τόσο βαρύ όνομα, λίγες φορές αξιωθήκαμε να δούμε. Σαφώς η ιεροποίηση κ η ηρωωποίηση έκαναν κακό κ νομίζω οτι μάθαμε απ' το λάθος αλλά μην φτάνεις τη σκέψη σου στο άκρο. Είναι γρηγορότερος του Γκαρσία ο Λεντέσμα?Τον έχεις παρατηρήσει ποτέ?Υπάρχουν μέσες οδοί κ σαφώς ο καθένας με την άποψή του.
δεν υποννοω την νοημοσυνη καθενος αλλα καθαρα τις ποδοσφαιρικες του γνωσεις..πες με εγωιστη, πες με κακο αλλα εγω θεωρω οτι υπαρχουν πολλοι που δεν ξερουν γρι απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μπαλα γενικα στο ελληνικο ποδοσφαιρο, επειτα σαν προεκταση στον ΠΑΟΚ και συνεπως και εδω μεσα

τωρα για την συγκριση γκαρσια-λεντεσμα σε παραπεμπω στα 2 τελευταια ματς του πρωταθληματος

για μενα δεν μπορεις να θελεις να κανεις σοβαρη ομαδα υψηλου επιπεδου που να κανει πρωατθλητισμο και να στεκεται επαξια στην ευρωπη με αμυντικο χαφ τον σλοου-μοσιον γκαρσια...πειτε εμενα αμπαλο αλλα προσωπικα σε αυτο ειμαι καθετος και θεωρω οτι οποιος το πιστευει αυτο δεν εχει ιδεα απο συγχρονο και ευρωπαικο ποδοσφαιρο

agamemnon

• Guest
« Reply #1704 on: September 24, 2009, 20:01:29 »
Συμφωνω απολυτα στο οτι ελαχιστοι στην ελλαδα ξερουν απο πραγματικη μπαλα(ουτε εγω θελω να πιστευω πως ξερω ΣΩΣΤΗ μπαλα)

ΑΛΛΑ ειναι χαζο να μιλαμε για τον παμπλο σαν να ειναι επενδυση για το μελλον!!!για φετος ειναι καλος σε καποια ματς που θα των χρειαστουμε..απο του χρονου...αντιο σε ευχαριστουμε κ δωσε κ μια μπουνια ακομα στον φιογκο φευγοντας... ;)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1705 on: September 24, 2009, 20:31:59 »
είναι ένας παίκτης όπως άλλοι 24 στην ομάδα, είναι ιδιάιτερος λόγω της ιστορίας τους και της καριέρας του, μπορεί να πει και να κάνει κάτι παραπάνω σε βαθμό όμως που να μην βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Ας παίζει όπως χτες (με εξαίρεση το κλωτσίδι στον μανιάτη) και ας λέει ότι θέλει. Εμένα με νιάζει τι κάνει στο γήπεδο την ώρα του αγώνα και μόνο αυτή. Εκτός ας κάνει ότι θέλει, τον θαυμάζω για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Έβγαλε μιά πίκρα με τις δηλώσεις του αλλά και ο σάντος φόρα παρτίδα τον υποβάθμισε στην συνέντευξή του λέγοντας πως είναι δεύτερη λύση. Όποιος και να ήταν στη θέση του το ίδιο θα αισθανόταν, πως να δεχτείς ότι κάπου στην ελλάδα ενώ έχεις παίξει σε ρεάλ,μίλαν έχεις 70 συμμετοχές στην εθνική ουρουγουάη σε θεωρούν δευτεράντζα?? Πάντως νομίζω ότι και ο σάντος βλέποντας την αγωνιστική του συμπεριφορά θα έχει μετανιώσει κατά κάποιον τρόπο για τις δηλώσεις του στην συνέντευξη, γιατί κάλιστα ο πάμπλο, θα μπορούσε στα 3 τελευταία παιχνίδια που δίνει τα πάντα και είναι θετικός στο παιχνίδι ενώ θα μπορούσε να σφυρίζει αδιάφορα ξέρωντας μάλιστα ότι είναι και ο μοναδικός κόφτης που έμεινε στην ομάδα την παρούσα στιγμή. Γιαυτό λοιπόν τα λόγια είναι αέρας και φεύγουν, οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε και ο πάμπλο των τριών τελευταίων παιχνιδιών με αρέσει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Diego-4

• Guest
« Reply #1706 on: September 24, 2009, 20:41:36 »
Δεν υπάρχει θέμα Γκαρσία , τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη...Ας μη συνεχίσουμε να αναπαράγουμε μαλακίες!

Diego-4

• Guest
« Reply #1707 on: September 24, 2009, 20:50:42 »
http://www.youtube.com/watch?v=0pLNbnAu_cM

αντε ρε παμπλο για σενα...αλλα και για μας...

TIMH ΚΑΙ ΔΟΞΑ !

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1708 on: September 24, 2009, 20:58:55 »
κουκουβαγια ειναι αυτο?

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
« Reply #1709 on: September 24, 2009, 21:02:07 »
Είναι γεράκι του τύπου πετρίτης ;)

ορνιθολόγος-4-

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1710 on: September 24, 2009, 22:44:49 »
Νομίζω ότι φτάνει να μενουμε σε πρόσωπα. Πάνω απ'όλα ο ΠΑΟΚ. ο Πάμπλο με την συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό με έχει στεναχωρήσει. Επίσης να τονίσω ότι την ώρα που έβαλε γκολ ο Βιερίνια ο Γκαρσία ήταν ο μόνος που ούτε καν σήκωσε το χέρι του να πανηγυρίσει.
Δε ξέρω αν τον έχει ενοχλήσει κατι. Δε με ενδιαφέρε κιόλας για κανέναν το τι τον απασχολεί. Με ενδιαφέρει να παίζουν μπάλλα. Τώρα για τα υπόλοιπα αν είναι γρήγορος ή όχι δε θα σχολιάσω τίποτα. Είναι παικταράς , πάει και τελείωσε

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1711 on: September 24, 2009, 22:57:39 »
Θεωρω οτι εχετε φαει οι περισσοτεροι απο εσας τον παπα των μμε που απαξιωνουν τον Παμπλο Γκαρσια....

Εαν αυτη η προσωπηκοτητα επαιζε στον γκευ....η στον λαγο....η στο χανουμι..... θα ηταν ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.....ΤΟ ΑΛΑΝΙ.....Ο ΜΑΓΚΑΣ.....Η ΨΥΧΑΡΑ.....Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ.....Ο ΤΟ HARD TO DIE....Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΜΠΛΟ.....κτλ κτλ εγκωμιαστικα σχολια λογω της παρουσιας του και ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ....

Αλλωστε παρακαλανε και θελουν τετοιους παικτες σε αυτες τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ για να γουσταρει το κοινο τους αλλα και να κραταει την ομαδα ψυχωμενη....επειδη τυχαινει και διαβαζω εφημεριδες και ειδικοτερα το καλοκαιρι θυμαμαι εναν γαυρο δημοσιογραφο ο οποιος ειχε θαψει τον  Γκαρσια μας για την αντιαθλητικη του συμπεριφορα να γραφει και να χαιρεται για τον μαρεσκα ο οποιος λεει ειναι παικταρας ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ....και αλλα τετοια παραδειγματα που βαριεμαι να γραψω.....

Εγω τον Γκαρσια τον ειδα να μπαινει στο δευτερο ημιχρονο με τον γκευ στην Τουμπα και τον ειδα να πηγαινει στον κουτσια να του δινει το χερι και να τον εμψυχωνει.....ο Γκαρσια ειναι τοσο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ στο παιχνιδι του γι αυτο και δεν πανυγιριζει.....

Υπαρχει παρατηρω μια εξαρση απαξιωσης στο φορουμ αλλα και ΒΛΑΚΕΙΑΣ γιατι οταν την μια λες ετσι και την αλλη αλλιως διχνεις νοοτροπια μικρου χαζου παιδιου....

Η ομαδα οπως σωστα ειπωθηκε απο τον Ζαγορακη ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ........!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

northeagle_4

• Guest
« Reply #1712 on: September 24, 2009, 22:59:35 »
Σωστα τα λες.Τα πραγματα τα τραβαμε στα ακρα,δεν ειμαστε ουτε με γκαρσια ουτε με σαντος.Με τον ΠΑΟΚ μας ειμαστε.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

MetroStar

• Guest
« Reply #1714 on: September 24, 2009, 23:14:55 »
Παύλο Αλάνι

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1715 on: September 24, 2009, 23:26:27 »
Δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση αδέρφια...δε θυμάμαι ιδιαίτερα εκδηλωτικό τον Γκαρσία....επίσης μου φαίνεται ότι δεν είναι απλά στραβωμένος αλλά ο άνθρωπος στραβωμένος γεννήθηκε...εγώ φέτος τον βλέπω πιο ώριμο και ψύχραιμο με εξαίρεση το τελευταίο μαρκάρισμα με Πανιώνιο...το οποίο ωστόσο το έχει κάνει και ο Βιτόλο,ο Παπάζογλου και τόσοι άλλοι...στο τέλος θα κριθεί όπως όλοι

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1716 on: September 24, 2009, 23:40:02 »
απο τους ποιο @@@δατους παιχτες που ειχε ο ΠΑΟΚ ποτε, δεν με νοιαζει αν τον φανε επειδη ειναι αργος η δεν ξερω κ γω τι, αλλα κανει οτι μπορει μεσα στο γηπεδο, ειναι γενημενος νικητης κ οταν χανει καλα κανει κ σκυβει το κεφαλει κ φευγει, θα τον δειτε κ την κυριακη θα ναι κ παλι απο τους κορυφαιους..

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1717 on: September 25, 2009, 00:07:01 »
αργος ειναι αλλα λογω της εμπειριας του και της αξιας του ειναι εκει που πρεπει και τουλαχιστον για την ελλαδα ειναι ενα πολυ καλο αμυντικο χαφ....με τον γαυρο μονος του επαιζε στο κεντρο αφου οι αλλοι ηταν ανυπαρκτοι....

μαζι με τον βιερινια θεωρω πως ειναι ειναι οι μονοι που παιζουν τα τελευταια ματς....οποιος δεν το παραδεχεται ενταξει εχει εμπαθεια με τον τυπο....

και ειμαι και αυτους που δεν τον πολυχωνευαν με τις περσινες του μαλακιες....

το πραγματικο προβλημα ειναι με αλλους οπως με τον ανυπαρκτο τσιριλο,με τον κονσεισαο κ.τ.λ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1718 on: September 25, 2009, 00:59:46 »
Δεύτερο πράγμα που το λέτε συνεχώς χωρίς να είναι αλήθεια: ο Γκαρσία στράβωσε γιατί δεν λογίζεται ως βασικός. Ψέμμα!

Ο Γκαρσία στράβωσε για πολύ συγκεκριμένους λόγους που δεν είναι σωστό να ξεχνάμε:
1. Γιατί ο προπονητής του δεν τον θέλει καθόλου στην ομάδα από τα play off και μετά. Όχι για αναπληρωματικό, αλλά καθόλου
2. Γιατί δεν του το είπαν ποτέ στα ίσα από την ομάδα, παρά μόνο όταν διέρρευσε ξαφνικά τα κατάλαβε πως κάτι τρέχει.

Όσο για το πόσο μπάλα ξέρει ο καθένας εδώ μέσα φίλε blue eyes δεν θα το συνεχίσω γιατί είναι μεγάλη μαλακία να μειώνεις τους άλλους για να πεις τη γνώμη σου. Όταν ο καθένας εδώ μέσα καταλάβει κάποτε ότι αυτά που λέει και πιστεύει δεν είναι κάποιου είδους ευαγγέλιο, αλλά απλά μία ακόμη γνώμη, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε και για μπάλα και για τη μελλοντική σύνθεση των οπαδών στη Τούμπα και όλα, χωρίς να ξεκινάμε με τη φράση "Άκου τον άρχοντα τώρα να μάθεις μπαλίτσα ρε..."

Αυτό όμως που με πείραξε αφάνταστα σε αυτά που γράφεις και το διαβάζω μέσα σε δυο μέρες από δεύτερο Αθηναίο ΠΑΟΚτσή να κράζει τους Θεσσαλονικείς και γενικά Βορειοελλαδίτες αδερφούς του. Μετά τον papakon που μας την είπε με υφάκι όλους εμάς τους "εδώ πάνω" επειδή έκραξε τον Χαλκιά για τη καθυστέρηση και μας μάλωσε που δεν έχουμε αυτή τη νοοτροπία νικητή των Αθηναίων, έρχεσαι κι εσύ να μας πεις πως εδώ πάνω εμείς οι Θεσσαλονικείς είμαστε τα μαστούρια που κάνουμε το ένα και το άλλο εις βάρος της ομάδας μας.

Εκτός του ότι είναι εντελώς κωμική αυτή η άποψη γιατί είναι ψέμμα, αυτό που προσωπικά με εξοργίζει είναι αυτό το αφ' υψηλού υφάκι του κάθε "πρωτευουσιάνου" που μου τη λέει εμένα του "καράβλαχου". Ντροπή και μόνο που σκέφτεστε έτσι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #1719 on: September 25, 2009, 01:01:28 »
εδω τον λενε ανεμογαμι
ΠΑΟΚ παντου!!!