Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 238334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1580 on: August 31, 2009, 12:52:14 »

φιλε επειδη ηταν αριστερο χαφ δεν μπορουσε να κανει ουτε κοντρολ; αν δεν μπορουσε να το λεγε στον Σαντος κ να μην εξεθετε κ τον εαυτο του κ την ομαδα. Δεν λεω να φυγει, αλλα δεν ειμαι κ τοσο αρνητικος οσο ημουν οταν φημολογουνταν οτι θα πηγαινε τουρκια. γενικα, για εμενα η προσωπολατρεια πεθανε την πεμπτη το βραδυ. περιμενω ολους τους παικτες να κανουν το χρεος τους για το οποιο ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. τπτ λιγοτερο, τπτ περισσοτερο.
σαν να τα εγραψα εγω φιλε λεξη προς λεξη..η προσωπολατρεια πεθανε

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1581 on: August 31, 2009, 12:54:11 »
η τουρκικη ομαδα δεν εστειλε ποτε κανεναν για τον γκαρσια οπως δηλωσε ο προεδρος τους σε μεσημεριανη εκπομπη την τοτε περιοδο στον μυρτσο αν θυμαμαι καλα

τα παιχνιδια των μανατζερ και γω δεν ξερω ποιον τα εκαναν οι δημοσιοκαφροι ενα ωραιο παραμυθακι

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ (ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ) ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΑΓΩΝΑ;
λες και οι αλλοι εβγαλαν ματια ετσι οπως επαιξαν
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

MetroStar

• Guest
« Reply #1582 on: August 31, 2009, 13:07:44 »

Τουλάχιστον δεν έχουμε να φοβόμαστε πως ο Γκαρσία θα χαλαστεί και δεν θα παίζει όπως μπορεί. Ο Πάμπλο θα τα δώσει όλα για μας, το λαό του. Τέτοιος χαρακτήρας είναι.

Τον ξέρεις από τον στρατό εσύ υποθέτω και ξέρεις και τον χαρακτήρα του...

Ο παππάς πάει σύννεφο. Επειδή ήρθε ένας χθεσινός και μας είπε πέντε πίπες του στυλ ''στην κηδεία μου θέλω στεφάνια ΠΑΟΚ'' νομίζουμε είναι το τρελοΠΑΟΚτσάκι και ο καραντόμπρος μάγκας. Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ δε στραβώνει επειδή πήραμε άλλον παίχτη στη θέση του και δεν κάνει βεντετισμούς. Μπορεί να είναι απ τους καλύτερους παίκτες μας που πέρσυ έβγαλε μάτια κυριολεκτικά (δε θα τον κρίνουμε φύσικα για τα 1-2 κακά ματς που μπορεί να έκανε φέτος,αυτά συμβαίνουν στον καθένα) αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ανέχετε βεντετισμούς και καραγκιοζιλίκια απο κανέναν. Αμά είναι να συμωρφωθεί ας μείνει. Αλλά άμα είναι στην πρώτη στραβή να αρχίσει τις μαιμουδιές να μας σπάσει τα νεύρα και να χαλάσει το κλίμα να σηκωθεί να φύγει.

Αγαπάς τον ΠΑΟΚ?Απόδειξε τον και παίξε για τον λαό του!

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #1583 on: August 31, 2009, 13:08:45 »
Φυσικά δεν είναι ο άσχημος αγώνας αλλά το κλίμα στις προπονήσεις , η κλίκα και ότι εγώ δεν βγαίνω αλλαγή..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

MetroStar

• Guest
« Reply #1584 on: August 31, 2009, 13:11:38 »
Και (όχι μόνο για τον Γκαρσία αλλά για όλες τις βεντέτες) φανταστείτε να είχαμε κανέναν Παράσχο ή Καραγεωργίου προπονητή και όχι κάποιον με την προσωπικότητα και την διεθνη αναγνωρισιμότητα του Σάντος τι θα γινόταν...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1585 on: August 31, 2009, 13:15:20 »
Πςςςςςςςςςςςς, που τα μάθατε όλα αυτά ρε σεις?Γράφει κανας Γιασερ εδώ μέσα κ δεν το χω πάρει χαμπάρι? Που ξέρετε για κλίκες, που ξέρετε οτι δεν θέλει να ναι αλλαγή, δε θέλει να γίνεται αλλαγή, που τα ξέρετε όλα αυτά?Τα λέει ο Λαγογιάννης κ τα ξέρετε?Ή είστε κολητάρια με τους παίκτες κ σας τα λένε στον καφέ? ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ?

Κ μιλάω εγώ που πέρσυ κ φέτος λέω όχι στην προσωπολατρεία, εγω που στράβωσα στις χαζομαγκιές που ξέφυγαν απο τον έλεγχο κατ' εμέ. ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ?

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ", ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΑ ΛΕΜΕ.......

Offline babis36

• Αλλαγή
Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1586 on: August 31, 2009, 13:17:36 »
Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα (31/08) θα λυθεί το θέμα που προέκυψε με τον Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός είναι άλλη μια αμφιλεγόμενη παρουσία στην Τούμπα και μετά τις ενοχλήσεις που επικαλέστηκε δημιούργησε νέες απορίες για το αν πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία θα περάσει από εξετάσεις και αν διαπιστωθεί ότι δεν έχει κάτι, τότε η ΠΑΕ θα αντιδράσει άμεσα.

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=35456

« Last Edit: August 31, 2009, 13:22:31 by BillYpoglwssioS »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #1587 on: August 31, 2009, 13:22:23 »
Αντίστοιχα ρε φίλε club larisa εσύ που ξέρεις ότι δεν γίνονται όλα αυτά?Και γιατί η παε τους είπε να βρουν ομάδα τελευταία μέρα?Ή δεν τους είπε?

Δλδ ούτε στην προπόνηση έγινε σκηνικό?Μήπως δεν υπήρχε και άδειασμα?Αν έλεγε ο μαλεζάς χτύπησα το πόδι και δεν υπήρχε μαγνητική θα έβγαζε η παε ανακοίνωση ότι ο μαλεζάς επικαλέστηκε ότι χτύπησε το πόδι?
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1588 on: August 31, 2009, 13:22:41 »
Πςςςςςςςςςςςς, που τα μάθατε όλα αυτά ρε σεις?Γράφει κανας Γιασερ εδώ μέσα κ δεν το χω πάρει χαμπάρι?

:lol: :lol: :lol: :lol:
κλαιω και μονο που το φανταζομαι

Ασχετο, θυμαμαι ενα ματς Ιωνικος - ΠΑΟΚ... πρεπει να ειχαμε χασει και πηγα αεροδρομιο να δωσω συγχαρητηρια στον Φερναντεζ που μας ειχε γλυτωσει απο διασυρμο, βλεπω λοιπον τον Γιασερ και του λεω "Τον Σικαμπαλα και τα ματια σου" Και μου λεει "Εγκω ντον εκω σαν γκιο μου"
Σορρυ για το οφτοπικ  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1589 on: August 31, 2009, 13:25:44 »
αυτα γιατι δεν τα λεγατε πριν; δεν ηταν τελειο το κλιμα πριν; ο γκαρσια το χαλασε; ή οι δημοσιογραφοι το εφτιαξαν; αυτοι που θελουν το κακο μας εφτιαχναν καλο κλιμα μεσα στην ομαδα; τελικα ποιος θα μας πει την αληθεια;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1590 on: August 31, 2009, 13:26:55 »
Αντίστοιχα ρε φίλε club larisa εσύ που ξέρεις ότι δεν γίνονται όλα αυτά?Και γιατί η παε τους είπε να βρουν ομάδα τελευταία μέρα?Ή δεν τους είπε?

Δλδ ούτε στην προπόνηση έγινε σκηνικό?Μήπως δεν υπήρχε και άδειασμα?Αν έλεγε ο μαλεζάς χτύπησα το πόδι και δεν υπήρχε μαγνητική θα έβγαζε η παε ανακοίνωση ότι ο μαλεζάς επικαλέστηκε ότι χτύπησε το πόδι?

Ρε φίλε καταλαβαίνεις τι παροξυσμός δημιουργείται χωρίς να υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ ενημέρωση? Πού είναι το άδειασμα κ που το ξέρεις? Βγήκε μια ανακοίνωση (απαράδεκτη γιατί τ αφησε στο φλού) απο την ΠΑΕ. Σου ξαναλέω οτι το "επικαλούμαι" του Γκαρσία δε σημαίνει οτι λέει κ ψέμματα. Γιατί δεν περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής? Τι υστερία μας έχει πιάσει με τον πούλο? Κ στα λέω εγώ, που πέρσυ μάλωσα με τους μισούς δικούς μου γιατί έλεγα οτι μαγκιές δε κάνεις κάνοντας τον μάγκα, αλλά κερδίζοντας παιχνίδια. Γιατί πέφτετε στη παγίδα ρε τσάκαλε?
ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?Αν αύριο αυτός ο παίκτης κ ο κάθε παίκτης επανενταχθεί κανονικά στην ομάδα, τι θα εξηγήσουμε, τ ανεξήγητα?

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1591 on: August 31, 2009, 13:29:25 »
Εγώ φίλε Metrostar έκανα μια υπόθεση όπως τον έχω κόψει και μπορεί να είναι και μαλακία και όντως να έφαγα ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Αλλά κι εσύ που έγραψες τόσες εικασίες για το πως υποτίθεται αντιδρά, θα πρέπει να είσαι συγκάτοικος του Σάντος και να σου λέει τον πόνο του κάθε μέρα.
Το μέλλον θα δείξει αν ο Πάμπλο παίξει όπως μπορεί ή όχι και φυσικά αν έγιναν όλα αυτά που λες.

Σε αυτό που συμφωνούμε απόλυτα όλοι είναι πως ο ΠΑΟΚ να είναι καλά και κανένας δεν μετράει μπροστά στο καλό του.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1592 on: August 31, 2009, 13:44:18 »

Diego-4

• Guest
« Reply #1593 on: August 31, 2009, 13:45:27 »
Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ δε στραβώνει επειδή πήραμε άλλον παίχτη στη θέση του και δεν κάνει βεντετισμούς.

Τον Σαλπιγγίδη τον θέλεις πίσω ?
Στο ρωτάω επειδή βάζεις τον ΠΑΟΚ πάνω απο όλα και μίλησες και για βεντετισμούς..απλά προσπαθώ να καταλάβω εάν είσαι επιλεκτικός σε αυτό που λές ή το εννοείς και σε μία γενικότερη κλίμακα.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1594 on: August 31, 2009, 13:48:29 »
ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.. ΤΕΛΟΣ!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1595 on: August 31, 2009, 14:15:12 »
+4

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1596 on: August 31, 2009, 14:44:27 »
Βασικά παρόλο που δε συμπαθώ καθόλου αυτόν τον παιχτή (πρωτό και κύριο γιατί μας θεωρεί τελείως φυτά και δυστυχώς δικαιώνεται) νομίζω πως σε καμία σοβαρή ομάδα δε θα υπήρχε ενδεχόμενο απομάκρυνσης του απλά και μόνο επειδή είχε μια τραγική εμφάνιση σε ένα πάρα πολύ σημντικό ματς για την ομάδα. λίγο ψυχραιμία

αν μπορούσαμε να μην τα βλέπαμε όλα ασπρο- μαύρο θα γλιτώναμε πολλές αντιπαραθέσεις

GeorgT

• Guest
« Reply #1597 on: August 31, 2009, 14:52:17 »

αν μπορούσαμε να μην τα βλέπαμε όλα ασπρο- μαύρο θα γλιτώναμε πολλές αντιπαραθέσεις

ΠΑΟΚ εισαι!! Πως αλλιώς να τα δεις??? ;D ;D ;D

GeorgT

• Guest
« Reply #1598 on: September 02, 2009, 17:10:19 »
Ατομικό ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα. Ο Ουρουγουανός εμφανίστηκε στην προπόνηση όπου και εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ. Στη γάμπα του έχει κάνει την εμφάνισή του ένα αιμάτωμα από σύγκρουση που είχε με παίκτη της Χίρενφεϊν, αλλά το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και ο έμπειρος μέσος αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος στα τέλη της εβδομάδας.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=4045703

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1599 on: September 02, 2009, 18:16:32 »
οποτε ειχε δικιο ο παμπλο κ ειπε στον σαντος οτι αισθανοταν ενοχλησεις, αμεσως τα παπαγαλακια ομως να τον βγαλουν στην σεντρα ταχα πως ηταν μια χαρα αρε κλωτσιες που θελετε αλητες ρουφιανοι...