Σωστά τα λέει ο Athinaios4.
Είναι το θέμα και η σοβαρότητά του που σε υποχρεώνει να βγάλεις ανακοίνωση.
Επιπλέον, πιστεύω ότι όλη αυτή η ενορχηστρωμένη αλητεία με τα συνεχή δημοσιεύματα για τον "χασάπη" Γκαρσία πρέπει να απαντηθεί από τον επίσημο ΠΑΟΚ ως εξής:
1. Με πληρωμένη καταχώρηση σε μια σειρά από εφημερίδες (αθλητικές αλλά και πολιτικές). Τα λεφτά δεν είναι πολλά. Πληρωμένη καταχώρηση σημαίνει οτι βάζουν το κείμενό σου σε θέση που επιλέγεις εσύ (γιαυτό πληρώνεις π.χ. κεντρικές σελίδες), σε πλαίσιο και με ότι χαρακτήρες και εμφάνιση επιλέξεις εσύ. Είναι φανερό ότι άν ο ΠΑΟΚ βγάλει ανακοίνωση-διαμαρτυρία (δελτίο τύπου) οι σκατοδημοσιογράφοι θα γράψουν ότι τους κατέβει και όπως τους συμφέρει.
2. Σημαντικό είναι και τι θα γράφει η καταχώρηση αυτή. Η καταχώρηση νομίζω πρέπει να αναφέρει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους περισσότερους αθλητικούς δημοσιογράφους (να γιατί πρέπει να μπεί και σε πολιτικές εφημερίδες), ότι ο ΠΣΑΠ δεν έχει αντιδράσει ακόμη (αυτό κιαν είναι σκάνδαλο, παρόλο που θίγεται επαγγελματικά ένα μέλος του) και να απειλεί ότι θα προσφύγει ο ΠΑΟΚ σε κάθε αρμόδια αρχή (και στην UEFA, FIFA- γιατί οι δούλοι χέζονται στο άκουσμά τους) γιατί θεωρεί ότι υπάρχει θέμα δυσφήμησης και στον σύλλογο και στον παίκτη.
3. Με οποιαδήποτε άλλα μέτρα ως δεύτερη εφεδρεία (π.χ. οργανωμένο μπουκοτάζ εφημερίδων). Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν μέτρα εφεδρείες ανάλογα με την "απάντηση" δημοσιογράφων και ΠΟΚ στην καταχώρηση του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να τους υποτιμούμε απλώς πρέπει να φροντίσουμε οργανωμένα με στρατηγική ώστε να τους απαξιώσουμε στα μάτια όλης της κοινωνίας. (γιαυτό επιμένω και στις πολιτικές εφημερίδες, σε ακραία περίπτωση θάλεγα μόνο σε πολιτικές εφημερίδες. Το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αθλητικό μόνο)
4. Φυσικά πρέπει να αναφέρονται οι δημοσιογράφοι με ονόματα και ΜΜΕ που εργάζονται. Ας τους αφήσουμε μετά να λένε για μέρες για το δικαίωμα στην ενημέρωση και λοιπές παπαριές ΧΩΡΙΣ να απαντάμε. Θα συντηρούν αυτοί το θέμα για εμάς.
4. Ο στόχος είναι να δηλωθεί με όλους τους τρόπους ότι υπάρχει απαξίωση του "προίόντος¨" ποδόσφαιρο ώστε να θορυβηθεί η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ. Θέλει σκέψη και δουλειά ως προς την διατύπωση του κειμένου, πρέπει δηλαδή να είναι "επιστημονικό" (σας θυμίζει τίποτα?) αλλά να είστε σίγουροι ότι οι αντίπαλοί μας θα μας δίνουν πάντα το σκοινί για να τους κρεμάσουμε.
Η λογική μου είναι ότι οι πουστιές και οι αλητίες πρέπει να πολεμιώνται συνεχώς και κατά μέτωπο, με όλα τα μέσα. ΠΑΟΚτσήδες είμαστε στο κάτω κάτω.
Δεν διεκδικώ ειδικές γνώσεις νομικές κλπ. αλλά ας το ψάξει η διοίκηση και ο νέος εκτελεστικός μας διευθυντής (είναι μέρος της δουλειάς του). Πιστεύω πως όλοι θα είμαστε με το μέρος της διοίκησης.
Η εκτίμηση μου είναι ότι το θέμα πρέπει να "απλώσει" όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι κάτι που δεν το θέλουν - πιστέψτε με- ούτε οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ (ποιός τους χέζει τους δημοσιογράφους) ούτε οι ΟΥΕΦΟΦΙΦΕΣ.
Συγγνώμη για την πολυλογία.