Για μένα δεν φταίει κανείς άλλος πέρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν κατόρθωσε μέχρι σήμερα να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές της από τους διαιτητές, όπως αντίστοιχα έκαναν και κάνουν οι γαύροι , βάζελος και κούλα.
Είναι ένα θέμα που δυστυχώς απέτυχε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή δεν του έδωσε την απαραίτητη προσοχή.
Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει αυτό. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος, αλλά με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.
Το ότι θα προπαγάνδιζε ΠΑΟΚΤΣΗΣ σε ΠΑΟΚΤΣΗ υπέρ του ακατανόμαστου,και μάλιστα στο όνομα του καλού του ΠΑΟΚ,ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου.
Θεωρείς προπαγάνδα όσα έγραψα; Είμαι προπαγανδιστής; Θεωρείς ότι δεν θέλω το καλό του ΠΑΟΚ και έχω σκοπιμότητα; Και ποιος είσαι εσύ ρε και με χαρακτηρίζεις;
Απαντώ στους υπόλοιπους.
Σε κάθε δύσκολη περίπτωση που προκαλεί διαφορετικές απόψεις, υπάρχει ο εύκολος και ο δύσκολος δρόμος.
Θα μπορούσα να διαλέξω την εύκολη οδό. Και να μείνω στο παρελθόν.
Θέμα Γκαγκάτση:
"Θα έρθει ο Γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ; Ποιος; Ο υπάλληλος του Κόκκαλη; Αυτός που συνέχισε την παράγκα των Μητροπουλέων; Αυτός που το όνομα του συνδέθηκε με την βρωμιά και τα σάπια πρωταθλήματα του γάβρου;"
Θέμα Γκαρσία:
"Να πει κάποιος σε αυτόν τον τύπο, ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που πρέπει να πέφτεις και να επιδιώκεις την τιμωρία του αντιπάλου. Μας έχει καταστρέψει το κάθαρμα. Να πάρει τον μπούλο."
Θέμα ΑΣ:
"Γιατί ο Ζαγοράκης πήγε με τον Κατσαρή; Για ποιο λόγο έβαλε τον Βιολίδη στο ίδιο ψηφοδέλτιο; Δεν μπορούσε να κατέβει μόνος του με δικό του ψηφοδέλτιο; Αδιαφορώ για όποια μελλοντικά προβλήματα προκύψουν ανάμεσα σε Ζαγοράκη και Γιάννη Παπαδόπουλο, δηλαδή ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΑΣ. Ο Κατσαρής είναι η καταστροφή του ΠΑΟΚ, άρα ψηφίζω Παπαδόπουλο ή δεν πάω καθόλου στις εκλογές. Στο κάτω κάτω, αν είχαν διαφορές οι Ζαγοράκης και Παπαδόπουλος, ας τις έβγαζαν στην δημοσιότητα για να τις ξέρω. Στα αρχίδια μου που θα τα μάθαιναν οι αλλόθρησκοι και θα γινόμασταν ρόμπα. Όλα θέλω να τα μαθαίνω."
Θέμα Σάντος:
"Άντε ρε λούζερ των ντέρμπι πάρε τον μπούλο. Στα παπάρια μου τι κατόρθωσες φέτος. Οι παικταράδες φταίνε για τις νίκες, εσύ Σάντος μόνο για τις ήττες. Ζαγοράκη, άλλαξε τον ρε. Δεν το βλέπεις τον άχρηστο; Κανόνισε Ζαγοράκη, γιατί παίζεις την στήριξη μου και αν δεν σε χρηματοδοτήσω φέτος με διαρκείας, μετοχές κλπ, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις."
Μήπως αν έλεγα όλα τα παραπάνω, θα ήταν όλα καλά; Αν έλεγα όλα αυτά θα ήμουν μαζί με την πλειοψηφία, άρα κανένας κίνδυνος να χαρακτηριστώ προπαγανδιστής. Πως το λέτε; Politically correct!