Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 239130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1160 on: May 13, 2009, 14:27:42 »
Συγνώμη για το off-topic αλλά πραγματικά εκνευρίζομαι με την επίθεση που κάνατε συντεταγμένα στον kestrel για την άποψη του οτι οι νίκες είναι απαραίτητες για να κάνεις νέους οπαδούς (τώρα ανακαλύψαμε τον τροχό δηλαδή;; ) Μάλλον δεν συνειδητοποιείτε τι πάει να πει για ένα παιδάκι να ζει 1.000 χλμ μακριά από την ομάδα που υποστηρίζει (πιθανότατα ο μόνος στο σχολείο του)  να περιμένει να την δει ΜΙΑ φορά τον χρόνο και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια στο σχολείο που ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ να του πρήζουν τα @@ στην κάθε ήττα.. Όλο αυτό το "εκρηκτικό μείγμα" αυξάνει υπερβολικά την πιθανότητα το παιδάκι αυτό να μην αντέξει να ξυπνήσει ενα πρωι και να έχει γίνει γαυράκι (ΟΥΣΤ)..
Να το πω κι αλλιώς και τι έγινε ρε φίλε στο φινάλε που έγινες ΠΑΟΚ στα δύσκολα την στιγμή που μένεις 10 λεπτά με τα πόδια από την Τούμπα και όλοι σου οι φίλοι - συγγενείς ΠΑΟΚ είναι;; Εσύ έγινες και μπράβο σου το παιδάκι όμως στην Ρόδο π.χ. δεν θα γίνει.. Άρα μηδέν εις το πηλίκον..
Πρέπει λοιπόν όλοι να συνειδητοποιήσουμε οτι αν θέλουμε να γίνουμε ομάδα πραγματικά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ εμβέλειας με οπαδούς σε σοβαρά ποσοστά ΠΑΝΤΟΥ στην ελλάδα ο μόνος δρόμος είναι οι ΝΙΚΕΣ και οι ΤΙΤΛΟΙ.. Κανείς δεν είπε να κάνουμε πουστιές για κερδίζουμε (στημένες διαιτησίες στυλ γαύρου, δωροδοκίες όπως οι βάζελοι και δεν συμμαζεύεται) αλλά αν δεν μπορέσουμε να κοιτάξουμε ΣΤΑ ΙΣΙΑ το ποκ και να πετύχουμε ΝΙΚΕΣ εναντία του θα γίνουμε μια ομάδα ΜΟΝΟ της Β. Ελλάδας που ο κύριος αντίπαλος της θα είναι ο αρούλης, ο ηρακλάκος και ο ΠΑΟΝΕ.. Άλλωστε, ο κύριος λόγος που ο Ζαγοράκης είναι αποδεκτός είναι ακριβώς οτι προσπαθεί να εμφυσήσει μια τέτοια νοοτροπία στην ομάδα μετά την μιζέρια της εποχής Γούμενου - Μπατατούδη - βουλινού κλπ
Για να το συνδέσω με τα παραπάνω ο οξύθυμος χαρακτήρας του Γκαρσία και το γεγονός ότι δεν  μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του για το συμφέρον της ομάδας δεν συνάδουν με ομάδα που φιλοδοξεί να κάνει πορεία ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.. Τι να το κάνω δηλαδή που ο Γκαρσία είναι παιχταράς (που αδιαμφισβήτητα είναι ) όταν σε νεκρό χρόνο "τα παίρνει" και μου αφήνει την ομάδα με 10; Στο φινάλε, ακόμα και παγίδα να του στήσανε οι βάζελοι για να τον εκνευρίσουν, όπως γράφηκε, αυτός πήγε και έπεσε μέσα.. Όπως έγραψε και ενας φίλος παραπάνω: ο Γκαρσία τα πρώτα 44 λεπτά έδειξε γιατί έπαιζε στην Ρεάλ και στο 45ο έδειξε γιατί τον διώξανε..

ΥΓ Συγνώμη για την λίγο εκνευρισμένη απάντηση μου αλλά τόσα χρόνια δεν αντέχω όποτε λέω οτι είμαι ΠΑΟΚ να με ρωτάνε αν είμαι από Θεσ/νίκη και όταν απαντάω αρνητικά να δέχομαι πάντα την ίδια γεμάτη απορία ερώτηση: "Κρητικός και ΠΑΟΚ;; Πως και έτσι;;" Όσο στα μάτια του άλλου φαίνεται παράλογο να είσαι Κρητικός π.χ και ΠΑΟΚ (ενώ του φαίνεται λογικό να είσαι Κρητικός γαύρος) δεν έχουμε ακόμα πετύχει τον στόχο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ εμβέλειας που πρέπει να κυνηγάμε
ΥΓ2 Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω οι ομάδες Β εθνικής που γεμίζουν γήπεδα (στην Αγγλία π.χ.) τα γεμίζουν με ΝΤΟΠΙΟΥΣ οπαδούς.. Εκτός της περιοχής τους δεν έχουν κόσμο.. έτσι ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ δηλαδή;;
ΥΓ3 Ναι ξέρω ξέρω, να πάω να γίνω γαύρος κατά λάθος έγινα ΠΑΟΚ από τις συγκυρίες κλπ

ετσι ακριβως...δλδ ολοι οσοι γινανε ΠΑΟΚ γινανε γιατι σε καποια φαση της ιστοριας
της ομαδας(μπαλα,μπασκετ) η ομαδα ηταν στις κορυφαιες.υπαρχει και ο αλλος παραγοντας που καποιος να εγινε ΠΑΟΚτσης λογω του περιβαλλοντος του.

το να λεμε δεν χρειαζονται νικες για να κανεις νεα ΠΑΟΚτσακια ειναι κατι ομορφο και ρομαντικο αλλα δεν ειναι η αληθεια

ολοι μας εχουμε παραδειγματα γι'αυτο.εγω εχω ενα προσφατο με ανηψι μου στο λιτοχωρο που ολο το περιβαλλον του εκει ειναι ΠΑΟΚ.

κι ομως το ανηψακι μου ξεφευγει...

επισης υπαρχει και κατι αλλο....μεχρι την πρωτη μου φορα στον ναο της τουμπας ελεγα οτι υποστηριζω τον ΠΑΟΚ.απο την πρωτη μου φορα και μετα
εγινα ΠΑΟΚ...

ναι χρειαζεται και καποια ψυχοσυνθεση για να γινεις ΠΑΟΚτσης.ναι χρειαζεται και αυταπαρνηση στο ετοιμο.και ο kestrel για μενα τα εχει και τα δυο
μονο και μονο γιατι ειναι ΠΑΟΚτσης χιλια χιλιομετρα μακρια απο τον ΠΑΟΚ...

τα γινε γαυρος δεν ταιριαζουν αν θελουμε να μην καταντησουμε συναγωγη...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1161 on: May 13, 2009, 14:44:47 »
ερωτηξούλα...

πόσοι πιστεύουν ότι ΑΝ (λέμε ΑΝ ΡΕ) αφήσουμε τον Γκαρσία η πρώτη κίνηση θα είναι ή από βαζέλα ή από κούλα?

εγώ πάντως το πιστεύω ακράδαντα!!!

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #1162 on: May 13, 2009, 14:46:14 »
Για τα παιδια που ζουν μακρια απο την Θεσσαλονικη μπορουν να συμβουν ΔΥΟ περιπτωσεις....

Η μια ειναι ΑΝ θα βλεπουν τους παιχτες του ΠΑΟΚ να ειναι ΚΟΤΕΣ και  να λενε και ευχαριστω για τις καθε λογης κλωτσιες και μπουνιες(αγκωνιες)που θα τρωνε απο το καθε τσογλανι του ΠΟΚ, η για το καθε πεναλτυ που θα τους δινει και θα το κανουν γκολ, η την καθε 2η κιτρινη(για παραπτωματα της πλακας), η να συγχαιρουν τον καθε Κακο που μονο συγχαρητηρια δεν δινει στον καθε νδιογο, τσιμπαο, βιτολο,κλπ, για τις αριστουργηματικες καρατιες τους,που θα στελνουν τους παιχτες μας  για μηνες εξω, και στο τελος να τους δινουν και συγχαρητηρια για την ΠΑΝΑΞΙΑ νικη τους (με 9-11 η με 10-11 παιχτες...

Η αλλη ειναι  να βλεπουν τον Γκαρσια (αφου εχει περασει ολα τα παραπανω), να κανει αυτα που εκανε...

Αν υπαρχει ΜΙΑ, λεω ΜΙΑ περιπτωση να γινει ΠΑΟΚΤΣΗΣ ποτε θα ειναι?

Μην ξεχναμε οτι...........

"ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ"
Απλα ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ......

« Last Edit: May 13, 2009, 15:13:59 by Akis 1926 »
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

GeorgT

• Guest
« Reply #1163 on: May 13, 2009, 14:48:47 »
ερωτηξούλα...

πόσοι πιστεύουν ότι ΑΝ (λέμε ΑΝ ΡΕ) αφήσουμε τον Γκαρσία η πρώτη κίνηση θα είναι ή από βαζέλα ή από κούλα?

χλωμό να πηγενε στο ποκ ο παμπλο μετα απ' ολα αυτα, σφαίρα εξωτερικό θα έφευγε! ουτε πρόταση τους δεν θα δεχόταν! ;D

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1164 on: May 13, 2009, 14:55:11 »
ερωτηξούλα...

Μπααααααα...

Στο βάζελο είναι πολύ φλώροι για τον Γκαρσία ( άσε που θα την έχει στημένη στον Σιμάο και ή θα του σπάσει κάνα πόδι ή θα τον βιάσει στα αποδυτήρια) και στην κούλα ο Μπάγεβιτς θέλει καλά εργατικά παιδάκια που να πίνουν όλο το γαλατάκι τους και να τον ευχαριστούν 7 φορές την μέρα ( όσες οι μουσουλμάνοι τον μωάμεθ ) τύπου Καφέ ( κατάληξη - ιτς προτιμητέα..)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1165 on: May 13, 2009, 14:58:44 »
Δεν είπα οτι θα πάει...είπα ότι θεωρω δεδομένο ότι θα του κάνουν πρόταση! εξ' άλλου ΑΝ πάει αυτο το τόπικ..σβήνεται την επόμενη...

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1166 on: May 13, 2009, 15:12:07 »
Συγνώμη για το off-topic αλλά πραγματικά εκνευρίζομαι με την επίθεση που κάνατε συντεταγμένα στον kestrel για την άποψη του οτι οι νίκες είναι απαραίτητες για να κάνεις νέους οπαδούς (τώρα ανακαλύψαμε τον τροχό δηλαδή;; ) Μάλλον δεν συνειδητοποιείτε τι πάει να πει για ένα παιδάκι να ζει 1.000 χλμ μακριά από την ομάδα που υποστηρίζει (πιθανότατα ο μόνος στο σχολείο του)  να περιμένει να την δει ΜΙΑ φορά τον χρόνο και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια στο σχολείο που ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ να του πρήζουν τα @@ στην κάθε ήττα.. Όλο αυτό το "εκρηκτικό μείγμα" αυξάνει υπερβολικά την πιθανότητα το παιδάκι αυτό να μην αντέξει να ξυπνήσει ενα πρωι και να έχει γίνει γαυράκι (ΟΥΣΤ)..
Να το πω κι αλλιώς και τι έγινε ρε φίλε στο φινάλε που έγινες ΠΑΟΚ στα δύσκολα την στιγμή που μένεις 10 λεπτά με τα πόδια από την Τούμπα και όλοι σου οι φίλοι - συγγενείς ΠΑΟΚ είναι;; Εσύ έγινες και μπράβο σου το παιδάκι όμως στην Ρόδο π.χ. δεν θα γίνει.. Άρα μηδέν εις το πηλίκον..
Πρέπει λοιπόν όλοι να συνειδητοποιήσουμε οτι αν θέλουμε να γίνουμε ομάδα πραγματικά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ εμβέλειας με οπαδούς σε σοβαρά ποσοστά ΠΑΝΤΟΥ στην ελλάδα ο μόνος δρόμος είναι οι ΝΙΚΕΣ και οι ΤΙΤΛΟΙ.. Κανείς δεν είπε να κάνουμε πουστιές για κερδίζουμε (στημένες διαιτησίες στυλ γαύρου, δωροδοκίες όπως οι βάζελοι και δεν συμμαζεύεται) αλλά αν δεν μπορέσουμε να κοιτάξουμε ΣΤΑ ΙΣΙΑ το ποκ και να πετύχουμε ΝΙΚΕΣ εναντία του θα γίνουμε μια ομάδα ΜΟΝΟ της Β. Ελλάδας που ο κύριος αντίπαλος της θα είναι ο αρούλης, ο ηρακλάκος και ο ΠΑΟΝΕ.. Άλλωστε, ο κύριος λόγος που ο Ζαγοράκης είναι αποδεκτός είναι ακριβώς οτι προσπαθεί να εμφυσήσει μια τέτοια νοοτροπία στην ομάδα μετά την μιζέρια της εποχής Γούμενου - Μπατατούδη - βουλινού κλπ
Για να το συνδέσω με τα παραπάνω ο οξύθυμος χαρακτήρας του Γκαρσία και το γεγονός ότι δεν  μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του για το συμφέρον της ομάδας δεν συνάδουν με ομάδα που φιλοδοξεί να κάνει πορεία ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.. Τι να το κάνω δηλαδή που ο Γκαρσία είναι παιχταράς (που αδιαμφισβήτητα είναι ) όταν σε νεκρό χρόνο "τα παίρνει" και μου αφήνει την ομάδα με 10; Στο φινάλε, ακόμα και παγίδα να του στήσανε οι βάζελοι για να τον εκνευρίσουν, όπως γράφηκε, αυτός πήγε και έπεσε μέσα.. Όπως έγραψε και ενας φίλος παραπάνω: ο Γκαρσία τα πρώτα 44 λεπτά έδειξε γιατί έπαιζε στην Ρεάλ και στο 45ο έδειξε γιατί τον διώξανε..

ΥΓ Συγνώμη για την λίγο εκνευρισμένη απάντηση μου αλλά τόσα χρόνια δεν αντέχω όποτε λέω οτι είμαι ΠΑΟΚ να με ρωτάνε αν είμαι από Θεσ/νίκη και όταν απαντάω αρνητικά να δέχομαι πάντα την ίδια γεμάτη απορία ερώτηση: "Κρητικός και ΠΑΟΚ;; Πως και έτσι;;" Όσο στα μάτια του άλλου φαίνεται παράλογο να είσαι Κρητικός π.χ και ΠΑΟΚ (ενώ του φαίνεται λογικό να είσαι Κρητικός γαύρος) δεν έχουμε ακόμα πετύχει τον στόχο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ εμβέλειας που πρέπει να κυνηγάμε
ΥΓ2 Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω οι ομάδες Β εθνικής που γεμίζουν γήπεδα (στην Αγγλία π.χ.) τα γεμίζουν με ΝΤΟΠΙΟΥΣ οπαδούς.. Εκτός της περιοχής τους δεν έχουν κόσμο.. έτσι ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ δηλαδή;;
ΥΓ3 Ναι ξέρω ξέρω, να πάω να γίνω γαύρος κατά λάθος έγινα ΠΑΟΚ από τις συγκυρίες κλπ

Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ολοι ειναι οτι το πλεονεκτημα του ΠΑΟΚ απεναντι στο ΠΟΚ ειναι ηθικο και οχι οι τιτλοι. Μακαρι να μπορουσαμε να παρουμε περισσοτερους τιτλους αλλα αν δεν τους παρουμε δεν θα χαθουμε. Αν ομως χασουμε το ηθικο πλεονεκτημα χανουμε παρα πολλα...
Ο Γκαρσια πιστευω οτι δεν επεδιωξε να αποβληθει αλλα αποβληθηκε γιατι του την ειχαν στημενη. Τον προκαλεσαν και δεν προκαλεσε. Δεν μπορουμε να ζηταμε απο τον Γκαρσια να αλλαξει χαρακτηρα, αυτο δηλαδη που επιδιωκουν οι φιλησυχοι και φιληρηνικοι αγνοι Αθηναιοι οπαδοι, παραγοντες και δημοσιογραφοι. Αυτοι παντα βρισκουν αφορμη για να σε κλεψουν (στην περιπτωση του Καρεμπε αλλα λεγανε). Εσυ τι κανεις? Κατηγορεις τον παικτη σου ή τον υπερασπιζεσαι? Το αποτελεσμα, αντικειμενικα, ειναι το ιδιο - χανεις μεσα στο γηπεδο. Απλα στη δευτερη περιπτωση διατηρεις το ηθικο πλεονεκτημα που τους φερνει αλλεργια.
Παντως συμφωνω οτι τα παιδια θελουν τιτλους. Οι τιτλοι ομως θα ερθουν οταν αλλαξουν πολλα στις δομες του ελληνικου ποδοσφαιρου και γενικοτερα της ελληνικης κοινωνιας (εδω ισως εχουμε καποια ευθυνη γιατι ειμαστε μεγαλη μαζα και αμα θελουμε μπορουμε να κανουμε αλλαγες) και οχι αμα γινει θεατρινος ο Γκαρσια στα 32 του...

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Áð: ¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #1167 on: May 13, 2009, 15:15:31 »
Για τα παιδια που ζουν μακρια απο την Θεσσαλονικη μπορουν να συμβουν ΔΥΟ περιπτωσεις....

Η μια ειναι ΑΝ θα βλεπουν τους παιχτες του ΠΑΟΚ να ειναι ΚΟΤΕΣ και  να λενε και ευχαριστω για τις καθε λογης κλωτσιες και μπουνιες(αγκωνιες)που θα τρωνε απο το καθε τσογλανι του ΠΟΚ, η για το καθε πεναλτυ που θα τους δινει και θα το κανουν γκολ, η την καθε 2η κιτρινη(για παραπτωματα της πλακας), η να συγχαιρουν τον καθε Κακο που μονο συγχαρητηρια δεν δινει στον καθε νδιογο, τσιμπαο, βιτολο,κλπ, για τις αριστουργηματικες καρατιες τους,που θα στελνουν τους παιχτες μας  για μηνες εξω, και στο τελος να τους δινουν και συγχαρητηρια για την ΠΑΝΑΞΙΑ νικη τους (με 9-11 η με 10-11 παιχτες...

Η αλλη ειναι  να βλεπουν τον Γκαρσια (αφου εχει περασει ολα τα παραπανω), να κανει αυτα που εκανε...

Αν υπαρχει ΜΙΑ, λεω ΜΙΑ περιπτωση να γινει ΠΑΟΚΤΣΗΣ ποτε θα ειναι?

Μην ξεχναμε οτι...........

"ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ"
Απλα ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ......

Σ.Σ. παιδια για την επαναληψη αλλα μου εβγαλε πριν κατι κινεζικα...

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

JamaicaN

• Guest
« Reply #1168 on: May 13, 2009, 15:30:51 »

Νούμερο 1 Pablo Garcia..

Νούμερο 2 Pablo Garcia..

Νούμερο 3 Pablo Garcia..

Νούμερο 4 Pablo Garcia..

Θέλω έναν ΠΑΟΚ γεμάτο με Garcia,γεμάτο με Garcia,γεμάτο με Garcia..!!!!

Νούμερο 5 Pablo Garcia..

Νούμερο 6 Pablo Garcia..

Νούμερο 7 Pablo Garcia..

Νούμερο 8 Pablo Garcia..

Νούμερο 9 Pablo Garcia..

Νούμερο 10 Pablo Garcia..

Νούμερο 11 Pablo Garcia..

Τριάντα χιλιάρικα Pablo Garcia..

Εγω παντως 1η φορα το ακουω το συνθηματακι και τα ΣΠΑΕΙ! Πρεπει να το μελοποιησουμε!  :D

ΠΑΜΠΛΙΤΟ γαμω την τρελα σου ρε ψυχακια σε παω πολυ!

Γαμω το μουνι της μανας σας εκει στην ΕΠΟ για την τιμωρια!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1169 on: May 13, 2009, 16:11:28 »
Aφιερωμενο για σενα ΠΑΜΠΛΟ.........!!!!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2.30-3.05
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1170 on: May 13, 2009, 16:21:24 »

Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ολοι ειναι οτι το πλεονεκτημα του ΠΑΟΚ απεναντι στο ΠΟΚ ειναι ηθικο και οχι οι τιτλοι. Μακαρι να μπορουσαμε να παρουμε περισσοτερους τιτλους αλλα αν δεν τους παρουμε δεν θα χαθουμε. Αν ομως χασουμε το ηθικο πλεονεκτημα χανουμε παρα πολλα...
Ο Γκαρσια πιστευω οτι δεν επεδιωξε να αποβληθει αλλα αποβληθηκε γιατι του την ειχαν στημενη. Τον προκαλεσαν και δεν προκαλεσε. Δεν μπορουμε να ζηταμε απο τον Γκαρσια να αλλαξει χαρακτηρα, αυτο δηλαδη που επιδιωκουν οι φιλησυχοι και φιληρηνικοι αγνοι Αθηναιοι οπαδοι, παραγοντες και δημοσιογραφοι. Αυτοι παντα βρισκουν αφορμη για να σε κλεψουν (στην περιπτωση του Καρεμπε αλλα λεγανε). Εσυ τι κανεις? Κατηγορεις τον παικτη σου ή τον υπερασπιζεσαι? Το αποτελεσμα, αντικειμενικα, ειναι το ιδιο - χανεις μεσα στο γηπεδο. Απλα στη δευτερη περιπτωση διατηρεις το ηθικο πλεονεκτημα που τους φερνει αλλεργια.
Παντως συμφωνω οτι τα παιδια θελουν τιτλους. Οι τιτλοι ομως θα ερθουν οταν αλλαξουν πολλα στις δομες του ελληνικου ποδοσφαιρου και γενικοτερα της ελληνικης κοινωνιας (εδω ισως εχουμε καποια ευθυνη γιατι ειμαστε μεγαλη μαζα και αμα θελουμε μπορουμε να κανουμε αλλαγες) και οχι αμα γινει θεατρινος ο Γκαρσια στα 32 του...

Μα κανείς δεν είπε να γίνει ο Γκαρσία και ο κάθε Γκαρσία θεατρίνος ούτε να αλλάξει χαρακτήρα στα 32.. Να βάλει τα νεύρα και τον εγωισμό του κάτω από το συμφέρον της ομάδας είπα.. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό τότε ΔΕΝ μπορεί να κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και άρα δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.. So simple.. Και ο καριόλης ο Καστίγιο π.χ. ξέρει μπάλα αλλά δεν θα κάνει ποτέ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ σε σοβαρό επίπεδο ακριβώς επειδή έχει κωλοχαρακτήρα... Και ο τζιμπούρ είναι καλός παίκτης αλλά λόγω του χαρακτήρα του αλλάζει ομάδες σαν τα πουκάμισα
Επίσης, δεν ζήτησε κανείς το κεφάλι του Γκαρσία "επί πινάκι" Απλά αναφέραμε οτι ένας παίκτης "ωρολογιακή βόμβα" μέσα στο ματς δε συνάδει με την λογική μιας ομάδας που κυνηγάει ΤΙΤΛΟΥΣ από την στιγμή που δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς για όλο το πρωτάθλημα.. Είναι σαν να έχεις έναν παικταρά με πήλινα πόδια.. Όση μπάλα και να ξέρει αν κάθε λίγο και λιγάκι είναι τραυματίας δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του..
Τέλος, συμφωνώ οτι αναμφισβήτητα διατηρούμε το ηθικό πλεονέκτημα έναντι του ποκ γενικά.  Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω πώς το ηθικό αυτό πλεονέκτημα ενισχύεται με ανόητες κόκκινες κάρτες (όπως αυτή του Γκαρσία ή αυτή του Κοντρέρας με ΑΕΚ).
Το ηθικό πλεονέκτημα το έχουμε γιατί τόσα χρόνια επιστράτευαν για να σε κερδίσουν την πουστιά την λαμογιά και τα κοράκια και εσύ συνέχιζες να τους πολεμάς καθαρά.. Οι καζναφέρηδες και οι πουστιές του ποκ μας έχουν δώσει το ηθικό πλεονέκτημα του Δαυίδ έναντι του Γολιάθ.. Αν όμως δεν "χτίσουμε" πάνω στο ηθικό πλεονέκτημα μας αυτό κερδίζοντας νέους οπαδούς με ΝΙΚΕΣ και ΤΙΤΛΟΥΣ και μεγαλώνοντας τους ορίζοντες μας θα μείνουμε με το ηθικό πλεονέκτημα του κακομοίρη του Άντζα που του γαμούσαν την γυναίκα.. Αυτός έχει το ηθικό πλεονέκτημα αλλά ο άλλος έχει την γυναίκα.. Άλλωστε και ο Δαυίδ τον νίκησε τον Γολιάθ στο τέλος γι'αυτό έμεινε στην ιστορία όχι μόνο για το θάρρος του.. Και χωρίς νίκες no happy ending...

ΥΓ Συμφωνώ οτι του την είχαν στημένη του Γκαρσία.. Αλλά αυτός τί έκανε για να αποφύγει την παγίδα;; Όχι μόνο έπεσε μέσα αλλά το έκανε και τόσο εντυπωσιακά που τελικά μετέτρεψε το ηθικό του πλεονέκτημα (που λέγαμε και παραπάνω) σε γραφικότητες..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1171 on: May 13, 2009, 17:03:52 »
Η κοκκινη του Κοντρερας στην ΑΕΚ ηταν κατα λαθος. Δεν ηθελε να κλοτσησει τον Τζιμπουρ. Οι κοκκινες του Γκαρσια ηταν σωστες μετα ομως απο προκλησεις που δεν "ειδαν" οι διαιτητες.
Αν καταλαβα καλα με τα παραδειγματα του Αντζα και του Δαυιδ και Γολιαθ θελεις να πεις οτι στη ζωη υπαρχουν οι νικητες και οι ηττημενοι. Αν και ο Αντζας δεν βλεπω να κολλαει σαν παραδειγμα, βασικα δεν συμφωνω. Για παραδειγμα, οι 300 του Λεωνιδα ηττηθηκαν αλλα ιστορικα νικησαν. Ο νικητης μπορει να ειναι προσκαιρος ή ανηθικος. Για μενα ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα...
Δεν λεω οτι δεν χρειαζομαστε τιτλους. Λεω οτι δεν φταιει ο Γκαρσια γι'αυτο (εκτος αν παιρναμε τιτλους πριν ερθει ο Γκαρσια και τους χανουμε τωρα που παιζουμε με 10). Εμεις ισως φταιμε, που ενω ειμαστε πολλοι και εχουμε δυναμη, γινομαστε αντικειμενα εκμεταλευσης του κατεστημενου εδω και 85 χρονια. Ο Γκαρσια οχι...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1172 on: May 13, 2009, 17:08:00 »
Θελετε να πραξει αλλιως ο Γκαρσια?Να κανει τουμπεκι? Θεατρο? Υπομονη? Οπως θελετε πειτε το?

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΑΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΝΑΟ Η ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΕ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ???????????????????????ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ????????????

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1173 on: May 13, 2009, 17:38:14 »
Η κοκκινη του Κοντρερας στην ΑΕΚ ηταν κατα λαθος. Δεν ηθελε να κλοτσησει τον Τζιμπουρ. Οι κοκκινες του Γκαρσια ηταν σωστες μετα ομως απο προκλησεις που δεν "ειδαν" οι διαιτητες.
Αν καταλαβα καλα με τα παραδειγματα του Αντζα και του Δαυιδ και Γολιαθ θελεις να πεις οτι στη ζωη υπαρχουν οι νικητες και οι ηττημενοι. Αν και ο Αντζας δεν βλεπω να κολλαει σαν παραδειγμα, βασικα δεν συμφωνω. Για παραδειγμα, οι 300 του Λεωνιδα ηττηθηκαν αλλα ιστορικα νικησαν. Ο νικητης μπορει να ειναι προσκαιρος ή ανηθικος. Για μενα ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα...
Δεν λεω οτι δεν χρειαζομαστε τιτλους. Λεω οτι δεν φταιει ο Γκαρσια γι'αυτο (εκτος αν παιρναμε τιτλους πριν ερθει ο Γκαρσια και τους χανουμε τωρα που παιζουμε με 10). Εμεις ισως φταιμε, που ενω ειμαστε πολλοι και εχουμε δυναμη, γινομαστε αντικειμενα εκμεταλευσης του κατεστημενου εδω και 85 χρονια. Ο Γκαρσια οχι...

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά..
Συμφωνώ απόλυτα οτι ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα.. Γι'αυτό είμαι ΠΑΟΚ άλλωστε.. Αυτό που "διαφωνούμε" είναι μάλλον ποιός πρέπει να είναι ο σκοπός μας: να πρωταγωνιστήσουμε διατηρώντας ψηλά τις αρχές και τα πιστεύω μας ή να παραμένουμε τριτοτέταρτοι αρκεί να πουλάμε νταηλίκι και "μαγκιά" στο ποκ;; Ούτε εγώ πιστεύω οτι φταίει ο Γκαρσία που δεν παίρνουμε τίτλους (εννοείται αυτό..) Αυτό που λέω είναι οτι με το να των ηρωηοποιούμε για τις (λαθεμένες κατά την άποψη μου ενέργειες) κινούμαστε στην λαθεμένη κατεύθυνση.. Δεχόμαστε να "θυσιάσουμε" επιτυχίες για να κερδίσουμε "μαγκιά"...
Τα παραδείγματα του Δαυίδ και του Άντζα ήθελαν να δείξουν οτι το όποιο ηθικό πλεονέκτημα μπορεί να υπάρχει δεν αρκεί από μόνο του για να σε μεγαλώσει και να σε διατηρήσει ψηλά στην συνείδηση του κόσμου.. Χρειάζονται και επιτυχίες..
Χαρακτηρίστικό παράδειγμα είναι π.χ. η ομάδα του αρούλη... Όλο τον κόσμο που μάζεψε την μπασκετική δεκαετία του 80 με γκάλη γιαννάκη κλπ εκτός Θεσ/νίκης τον έχασε αμέσως μόλις η ομάδα αυτή ξεφούσκωσε.. Ηθικό δίδαγμα: Αν είσαι 33 χρόνια στην πίπα και στο neverkoupen δεν κάνεις οπαδούς ούτε 2 στενά από το γήπεδο σου πόσο μάλλον στην άλλη άκρη της Ελλάδας.. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος, η νοοτροπία του νικητή και οι επιτυχίες κάνουν τις μεγάλες ομάδες όχι το σφάξε με πασά μου να αγιάσω...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1174 on: May 13, 2009, 17:54:41 »
Ρε τι μαλακιες λετε ρε για μαγκια και νταιλικι....μην τρωτε τον παπα τον ψευτοδημοσιογραφισκων.....ποια μαγκια και ποιο νταιλικι....??????????? Φυσιολογικη και μετριμενη αντιδραση ΑΝΘΡΩΠΟΥ ηταν....ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ....ΟΥΤΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ....ΟΥΤΕ ΑΓΚΩΝΙΑ.....στημενη του την ειχαν και μαλλον μας την ειχαν.........

Που υπερτερουσαμε με διαφορα απο τις αλλες ανταγωνιστριες ομαδες??????ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....Ε ΠΑΡΕ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ....ΒΓΗΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΕΤΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ......ΔΙΧΟΝΟΙΑ (αν και βλεπω τα ΠΡΑΜΑΤΑ εχουν επανελθει με την συντιπτικη πλειοψηφια υπερ του Παμπλο) στην ομαδα ..παει το κλιμΑ.......!

Ε ΟΧΙ ΡΕ......Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΦΤαιει ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΚΚΙΝΗ......

ΠΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.........!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #1175 on: May 13, 2009, 18:09:35 »
Και τί γκρινιάζετε ρε παιδιά; Αφού το κερδίσαμε το ματς.

GeorgT

• Guest
« Reply #1176 on: May 13, 2009, 18:28:17 »
Οταν ο ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι συμφωνούσε να αποκτήσει τον Πάμπλο Γκαρσία, οι άνθρωποί του ήξεραν ποιον έπαιρναν. Ενας παίκτης που έχει κάνει καριέρα στην Ισπανία και έχει φορέσει τη φανέλα της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι τυχαίος. Και ο Γκαρσία κάθε άλλο παρά τυχαίος ποδοσφαιριστής είναι. Από την άλλη πλευρά, γνώριζαν πολύ καλά ότι ο Ουρουγουανός δεν το έχει σε τίποτα να τινάξει στον αέρα ένα παιχνίδι, όσο σημαντικό και αν είναι για την ομάδα του. Στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Οσασούνα, το 2004-05, όχι μόνο είχε κάνει ρεκόρ καριέρας με 17 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη στο πρωτάθλημα, αλλά και στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, όταν η ομάδα της Παμπλόνα έφτασε στο τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Ρεάλ Μπέτις και το παιχνίδι ήταν στην παράταση, ο Πάμπλο Γκαρσία αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 123' και ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 για ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα στο Χοακίν.

Βέβαια, οι κάρτες και οι αποβολές του δεν άλλαξαν τη γνώμη των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης, που τον απέκτησαν την επόμενη σεζόν. Ούτε, βέβαια, στάθηκαν στο γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι της Οσασούνα με τη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια, ψάχνοντας τον Ιβάν Ελγέρα για να λογαριαστούν. Τι είχε γίνει; Ο Ελγέρα είχε λογομαχήσει μαζί του στη διάρκεια του αγώνα και για να τον πικάρει τον ρώτησε με ύφος: «Πες μου αλήθεια. Τι έχεις κερδίσει στην καριέρα σου εσύ;». «Θα σου πω έξω, όταν τελειώσει το ματς» του είπε ο Γκαρσία και πράγματι προσπάθησε να του πει, αναστατώνοντας τα αποδυτήρια στο «Μπερναμπέου». :D :D

Τη σεζόν 2005-06, οπότε και αγωνίστηκε στη Ρεάλ, ο Γκαρσία κέρδισε πολλές φορές θέση στην ενδεκάδα από τον Γκράβερσεν, ξεκινώντας βασικός σε 17 αγώνες, και είχε συνολικά 22 συμμετοχές. Είπαμε, δεν είναι τυχαίος παίκτης, ωστόσο έχει καταφέρει τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Ισπανία να δει σε αγώνα της Οσασούνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης δύο κίτρινες κάρτες σε 12 λεπτά για ισάριθμα σκληρά μαρκαρίσματα από πίσω (ένα ρεκόρ που το κατέρριψε στην Ελλάδα με τις δύο απανωτές κίτρινες που του έδειξε ο Δαλούκας στη Φυλή στα τελευταία λεπτά του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Θρασύβουλο).

Οι τρεις φετινές κόκκινες είναι ρεκόρ για τον Γκαρσία, αφού είναι μία περισσότερη από τις δύο που αντίκρισε τη σεζόν 2006-07 σε 14 μόλις παιχνίδια με τη φανέλα της Θέλτα. Σε ένα παιχνίδι με την Ατλέτικ Μπιλμπάο για μια γροθιά στο Σαριέγκι, τον οποίο και έψαχνε την Κυριακή στα αποδυτήρια της Τούμπας. Και σε ένα παιχνίδι με την Μπέτις, όταν παίρνοντας την μπάλα από τον τερματοφύλακα την έχασε και στη συνέχεια «σήκωσε» το Σομπίς. Μάλιστα, σε εκείνο τον αγώνα είχε πει για το διαιτητή ότι είναι «πουτγιος», θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό όσα είπε και για τον Τάσο Κάκο.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=2673425

στοχοποιηση στο φουλ απο το ποκ, δεν ειναι τυχαίο που εχει σπάσει φετος ολα τα ρεκόρ του σε καρτες!!! ακομα κ δικοί μας τους πίστεψαν!!! ΠΑΜΠΛΟ ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ (αργότερα θα σε βάλουμε υπεύθυνο στις ακαδημίες μας)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1177 on: May 13, 2009, 20:22:48 »
Σιγα να μην τον βαλουμε στις ακαδημιες μας. Θα τον βαλσαμωσουμε και θα τον εχουμε στο κεντρο του γηπεδου για σκιαχτρο.

ΠΑΜΠΛΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

kestrel

• Guest
« Reply #1178 on: May 14, 2009, 00:35:54 »
Δεν χρειαζετε να απαντησω με πολλα λογια στα παλληκαρια που ειτε με ¨κοβουν¨ για γαυρο ειτε με καλουν να αλλαξω ομαδα γιατι απαντησαν και μαλιστα με τροπο αποστομοτικό, και τους ευχαριστώ γι αυτο o kriti 4 και o gianniwths.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ γιατι αποψε στο παιχνιδι με την αελ μπορει να μην ειπε τιποτα στα παραπανω παλληκαρια αλλα με την βουτια που εκανε για να παρει πεναλτυ μου δινει ενα επιχειρημα να υποστηριξω την αποψη μου οτι θελουμε νικες και οχι τσαμπουκαδες εκτος παιχνιδιου....ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ? τι θα τους πουμε αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ? γιατι και ο μουσλι παιχτης ειναι και μαλιστα ινδαλμα....παρεπιπτοντος μουσλι ξεφτιλιζεσε αλλα ευχαριστω.
Τα υποψηφια νεα παοκτσακια ευτηχως ειδαν την νικη, πηραν ενα συν αλλα σιγουρα ξεχασαν την βουτια.
Αφου εχουμε τετοιους παιχτες βουτηχτες μηπως πρεπει να αλλαξουμε ομαδα? ή δεν πειραζει εχουμε το γκαρσια και μας φτανει.
Ρε ο ΠΑΟΚ ειναι ενας δε θα τον κανει ουτε ενας γκαρσια ουτε ενας μουσλιμοβιτς θα τον κανουν οι ΝΙΚΕΣ αυτες μενουν, που θα τις φερουν οι καλοι και αποτελεσματικοι παιχτες με την βοηθεια του κοσμου

ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ, ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ

Callahan

• Guest
« Reply #1179 on: May 14, 2009, 01:12:47 »
Δεν γούσταρε κανένας ΠΑΟΚτσής τη βουτιά του Musli. Και όσο για τις νίκες που λες:

Τρεις και εξήντα θα είμασταν ,αν κάναμε παόκια από τις νίκες. Για κάποιους, μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι μια τυχαία επιλογή, για άλλους ομως είναι 100% συνειδητή.

Υ.Γ. Η αδερφή μου είναι 10 χρονών και έχει τον Δικέφαλο αφίσα πίσω από την πόρτα. Ούτε νίκες είδε, ούτε καν Arsenal, ούτε τίποτα. Μια φορά την πήραμε μαζί στην 4 και ήταν αρκετό.