Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235827 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Callahan

• Guest
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1040 on: May 11, 2009, 19:53:53 »
Χρονια πολλα στρατηγέ.

Παρά την αποβολή και ότι την ακολούθησε (που θέλω να το ξεχάσω γιατί το επόμενο ματς είναι κοντά), είχες την εντύπωση οτι ο Πάμπλο έπαιζε κόντρα σε παιδάκια. Τόσο εύκολα τους είχε... 

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1041 on: May 11, 2009, 20:32:08 »
Έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα,αλλά άμα χάνει ο ΠΑΟΚ γαμιούνται όλα..

Μεγάλε Pablo χρόνια σου πολλά!
Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι στην πατρίδα σου σκέφτονται μόνοι τους και λένε αυτά που πιστεύουν αφού σκεφθούν πρώτα,αλλά εδώ στη δική μου περιμένουν να ακούσουν τον πίσω τους στο γήπεδο,τον κάθε πεταμένο δημοσιογράφο της πόλης,τον κάθε κωλογαμημένο δημοσιογράφο που έγινε τέτοιος για να κατέβει να γράφει σε μια χαμουτζοφυλλάδα,τον χ ψ javatone στο forum και μετά να πει κι αυτός τη μαλακία του σύμφωνα με τη γραμμή που του φυτέψανε στον εγκέφαλο όλοι οι προηγούμενοι.
Ελπίζω να μην τους κάνουμε το χατίρι και φύγεις απ'τον ΠΑΟΚ,
για να σε δούμε του χρόνου να γαμάς και να δέρνεις μετά από προετοιμασία στα πόδια σου.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1042 on: May 11, 2009, 20:34:01 »
Παικτης επιπεδου champions league που φυσικο να  εχει νευρα με ολη τη γελοια κατασταση στην μπανανια μας.Επιτελους ενας πραγματικος μαχητης που ελπιζω να μεινει και του χρονου.
Γεμισαμε φλωρους τα τελευταια χρονια κι επιτελους η φετεινη χρονια ειναι οαση.
Και του χρονου θα μαθει να συγκρατειται γιατι παρολο που εχει δικιο εδω δεν ισχυει το 50-50,και σιγουρα το εχει καταλαβει
Χρονια πολλα παιχταρα
ΠΑΟΚ G4Α

rokas

• Guest
« Reply #1043 on: May 11, 2009, 20:39:06 »
παμπλο εισαι μεγαλος παικτης που χρονια εχουμαι να δουμε στην τουμπα.χρονια πολλα και να εισαι παντα γερος.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1044 on: May 11, 2009, 20:59:07 »
Παμπλο πολλά, πολλα  χρόνια σου πολλά
Παμπλο γερά, γερά 
του χρόνου με σουγιά  ;D

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1045 on: May 11, 2009, 22:41:31 »
Χρονια πολλα Παμπλο!
Γαμησε τα ολα και μην ξεχνας ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1046 on: May 11, 2009, 23:13:55 »
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ" ΑΠΟΒΟΛΕΣ

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1047 on: May 11, 2009, 23:15:02 »
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΜΠΛΟ..ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΛΥΣΜΩΝΗΣΟΥΝ !

+1

πολλοι θα τον λυσμονήσουν φιλε diego αλλά υπάρχουν και πολλοι περισσότεροι, μεσα σε αυτούς και εσύ φυσικα απ όσα καταλαβαίνω,  που δε θα τον ξεχάσουμε και θα τον θυμόμαστε για παντα!

κρίμα που δε μπορούμε να φερθούμε με το σεβασμό που αρμόζει σε τόσο μεγάλους παίχτες που έχουν φορέσει μεγάλες φανέλες στην Ευρώπη. Χθες, απλά έδειξε το πόσο μεγάλος παίχτης είναι που για ένα ημίχρονο (τόσο του επιτράπηκε να αγωνιστεί) έκανε σκόνη εναν ολόκληρο βαζελο.
είναι ενας μεγάλος ποδοσφαιριστής.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1048 on: May 11, 2009, 23:35:01 »
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΒΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1049 on: May 11, 2009, 23:44:46 »
στην κρέμα πάλι ο πάμπλο!!! 600 χιλιάρικα από το μπάτζετ θα κάνει μπάνια στην χαλκιδική ενώ η ομάδα παλεύει για την υπέρβαση και μεις λέμε τιμή και δόξα!!! μυαλό δεν βάζουμε!!! να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος επαναστάτης που δεν θα τον κρατάν τα πόδια του και θα το γυρίσει στην βλαχομαγκιά. Κατά τ'άλλα μας φταίει ο σάντος!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1050 on: May 11, 2009, 23:47:49 »
τα πραγματα για τον ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ Παμπλο Γκαρσια ειναι παρα πολυ απλα:

την Κυριακη 17-5-09 θα δοθει η απαντηση απο 30.000 ΠΑΟΚτσηδες μειον μερικους θολοκουλτουριαρηδες για το τι σκεφτεται ο γηπεδικος λαος του ΠΑΟΚ για το μειζον θεμα που προεκυψε:

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Matador

• Αλλαγή
¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #1051 on: May 11, 2009, 23:51:35 »
Ο πουστης ο Κακος η π@@τανα αυτη απο την Κερκυρα, ο συνδεσμιτης της πιο πουστικιας ομαδας στην Ελλαδα ηταν ο σεναριογραφος με καλους ηθοποιους τους πουστηδες της πρασινης παραγκας, εστησαν την παγιδα και ο παλικαρος "επεσε" μεσα οδηγουμενος απο το παθος του.

Βλεπω το δασος.

Οπως ειπε και ο Diego ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ απο το μπουρδελοκρατος και το μπουρδελοπρωταθλημα!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1052 on: May 11, 2009, 23:58:15 »
στην κρέμα πάλι ο πάμπλο!!! 600 χιλιάρικα από το μπάτζετ θα κάνει μπάνια στην χαλκιδική ενώ η ομάδα παλεύει για την υπέρβαση και μεις λέμε τιμή και δόξα!!! μυαλό δεν βάζουμε!!! να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος επαναστάτης που δεν θα τον κρατάν τα πόδια του και θα το γυρίσει στην βλαχομαγκιά. Κατά τ'άλλα μας φταίει ο σάντος!!

αδερφρε τον αδικείς. σχολιάζω μόνο τη φράση που έχω κανει με έντονο.
Έδειξε στο χθεσινό παιχνίδι να μην τον κρατούν τα ποδια του?
Εγω κατάλαβα πως έκανε σκόνη κατι ακριβοπληρωμένες πρασινες κουράδες και ιδίως σε μια φάση ξεφτύλησε 3 απο αυτές... Είχε παρει όλο το κεντρο και τους εκανε πλακα...οχι και δε τον κρατουν τα ποδια του . . .

Callahan

• Guest
« Reply #1053 on: May 12, 2009, 00:00:53 »
O Πάμπλο είναι παικτάρα άλλου επιπέδου, και φαίνεται ότι δεν εκτιμάμε την αξία του αρκετα.
« Last Edit: May 12, 2009, 00:06:43 by Callahan »

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1054 on: May 12, 2009, 00:04:53 »
Πραγματικά μου φαίνεται ότι οι κωλοφυλλάδες-κωλοκάναλα-κολοραδιόφωνα έχουν πείσει πολλούς από εμάς ότι μιλάμε για αληταρά και κωλόπαιδο. Τόσο που να έχει απολέσει το τεκμήριο της αθωότητας. Στο γήπεδο όλοι πίστεψαν ότι βάρεσε αγκωνιά εκτός φάσης. Όταν είδαμε το ριπλέϊ, αποδείχθηκε ότι δε συνέβη. Την ενέργεια του την κρίνω λιγότερο επικίνδυνη και αντι-αθλητική από του Σιμάο καθώς τουλάχιστον δεν κινδύνευε να τραυματίσει τον αντίπαλο (ενώ ο Σιμάο αν έβρισκε πόδι... )

Εκτός από τη φάση του Ντιόγκο, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια ενέργεια που να τον ξεχωρίζει από όλους σχεδόν τους δυναμικούς μέσους της Ελλάδας.
Και σε κάθε περίπτωση αν θεωρεί κάποιος ότι ο Πάμπλο κάνει κακό στην ομάδα, ίσως θα πρέπει να πούμε το ίδιο για Κονσεϊσάο και Κοντρέρας. Ακόμα και Μπαλάφα!

Εγώ νομίζω ότι αν εκδιωχθεί αυτός ο παίκτης, θα έχει επιβληθεί-επικρατήσει η βούληση των δημοσιογράφων, και δη των Αθηναίων.
Συμφωνώ μαζί σου. Ακόμα και τη φάση του Ντιόγο έχω δικαιολογήσει γιατί λες άνθρωπος έισαι και σκας δεν αντέχεις, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να βάζεις την ομάδα πάνω από τον εαυτό σου. Παρόλα αυτά θέλω να μείνει γιατί είναι παικταράς και θα βοηθήσει, επίσης μ'αρέσει που οι κωλοφυλλάδες της χαμουτζίας κάνουν αφιερώματα σε παίκτες μας
 Άντε γ.... ρε Μπαλάφα  :tsigaro:

kostas4

• Guest
« Reply #1055 on: May 12, 2009, 00:11:08 »
δυστυχως δεν ειναι λιγοι αυτοι που επεσαν στην παγιδα των μμε και εφαγαν το κουτοχορτο.αλητη και καρατεριστα τον χαρακτηρισαν πριν καν ερθει στον ΠΑΟΚ και την μια και μοναδικη φορα που προκαλεσε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ στο παιχνιδι με τον γαυρο τον θαψανε.
αλητης ειναι ο γκαρσια αλλα δεν ειναι ο σιμαο.ο σιμαο που στον πρωτο γυρο εβγαλε τον γκαρσια 1,5 μηνα εκτος και το ιδιο προσπαθησε να κανει και χθες.γιατι αλλιως στα ισια δεν μπορουσε να τον παιξει και ως γνησια αδερφαρα βαζελα πηγε να του παρει την κοκκινη αφου ειδε οτι με τις κλωτσιες δεν πεφτει κατω.
τον στοχοποιησανε,τον προκαλεσανε και ηταν φυσιολογικο να ερθει αυτη η συμπεριφορα.

μακαρι στον ΠΑΟΚ να ειχαμε 11 τετοιους παιχτες.ετσι και αλλιως δεν προκειται ποτε να μας αφησουν να τους περασουμε εκτος αν μας πεταξουν κανενα ψιχουλο.τουλαχιστον ας χεζονται πανω τους καθε φορα που παιζουν μαζι μας

ΠΑΜΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1056 on: May 12, 2009, 00:12:22 »

αδερφρε τον αδικείς. σχολιάζω μόνο τη φράση που έχω κανει με έντονο.
Έδειξε στο χθεσινό παιχνίδι να μην τον κρατούν τα ποδια του?
Εγω κατάλαβα πως έκανε σκόνη κατι ακριβοπληρωμένες πρασινες κουράδες και ιδίως σε μια φάση ξεφτύλησε 3 απο αυτές... Είχε παρει όλο το κεντρο και τους εκανε πλακα...οχι και δε τον κρατουν τα ποδια του . . .

εγώ ξέρω ότι η ομάδα έπαιξε ένα ημίχρονο με 10 και έχασε το ματς!!! κουράστηκε όλη η ομάδα γιατί οι 10 τρέξανε και γι αυτόν, κλωτσούσε τις μπάλες προπηλάκισε συμπάικτες του και προπονητή , έκανε δηλώσεις που θα τον στείλουν τρεις αγωνιστικές εκτός, δηλαδή θα ξαναπάιξει μάλλον όταν θα έχουν κριθεί όλα!!! Σαν παίκτης δεν υπάρχει τέτοια χαφάρα στην ελλάδα και περίμενα στα play off να βοηθήσει την ομάδα και αντ' αυτού την κρέμασε!!! όσο δίκιο και να έχει το αποτέλεσμα είναι ότι χάσαμε το χτεσινό ματς και χάνουμε το ακριβότερο συμβόλαιο μας για τα κρισιμότερα παιχνίδια των μπαράζ. Συγνώμη αλλά εγώ δεν θα φωνάξω το όνομα του, γιατί κανείς γκαρσία δεν είναι πάνω από το συμφερον του ΠΑΟΚ και ο συγκεκριμένος παίκτης βάζει τα νεύρα του πάνω από το καλό της ομάδας!! Μακάρι να φύγει το καλοκαίρι και με τα ίδια λεφτά να πάρουμε έναν παίκτη που θα παίζει περισσότερο και θα μιλάει λιγότερο!!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kostas4

• Guest
« Reply #1057 on: May 12, 2009, 00:14:06 »
τασουλη παρτο χαμπαρι οτι με τα ιδια λεφτα το πολυ να φερεις κανεναν βιτολο.

θελεις το πουστρακι τον βιτολο η τον γκαρσια?

καποιοι νομιζετε οτι γιναμε μπαρτσελονα και παιρνουμε οποιον θελουμε.η αχαριστια ομως ηδη εχει αρχισει να φαινεται

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1058 on: May 12, 2009, 00:14:32 »
Για να καταλαβετε το ποσο εχουν επηρεαστει πολλοι απο μας σχετικα με τον Παμπλο ειναι (μου προκαλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντυπωση) οτι βλεπουν να κανει αλητεια ο Παμπλο και λενε οτι χτυπαει τον σιμαο.....κλωτσια λενε αγκωνια .....παναγια και χριστε μου........

Απο την αλλη εχεισ τον παμπλο τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ να τον λενε οι χαμουτζηδες και οι κολοδημοσιογραφοι της πολης πυγμαχο και για ρινγκ και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ 'ΤΟ ΑΛΑΝΙ' Η ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ..........ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ....ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΑΣ.............!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΜΠΛΟ....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...........!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1059 on: May 12, 2009, 00:15:09 »
¦®¦Á¦Í¦Á¦Â¦Ë¦Å¦Ð¦Ø ¦Ó¦Ç¦Í ¦Õ¦Á¦Ò¦Ç ¦Ê¦Á¦É ¦Å¦Ö¦Ø ¦Ó¦Ñ¦Å¦Ë¦Á¦È¦Å¦É. ¦°¦Ï¦Ò¦Ï ¦Ê¦Á¦Ë¦Ï¦Ò¦Ó¦Ç¦Ì¦Å¦Í¦Ç ¦Ð¦Á¦Ã¦É¦Ä¦Á ¦Ç¦Ó¦Á¦Í, ¦Ä¦Ô¦Ò¦Ó¦Ô¦Ö¦Øς ¦Ï ¦°¦Á¦Ë¦É¦Ê¦Á¦Ñ¦Ïς ¦Å¦Ð¦Å¦Ò¦Å ¦Ì¦Å¦Ò¦Á. ¦²¦Ó¦Ç¦Ì¦Å¦Í¦Ç ¦Ó¦Ï¦Ô ¦Ó¦Ç¦Í ¦Å¦É¦Ö¦Á¦Í¦Å. ¦°@¦´¦²¦³¦§¦¤¦¥¦² ¦£@¦¬¦¸ ¦³¦¡ ¦²¦°¦«¦¡¦¶¦­¦¡ ¦²¦¡¦².

¦­¦Á¦É ¦Ñ¦Å ¦Å¦É¦Ì¦Á¦É ¦Å¦Ð¦Á¦Í¦Á¦Ò¦Ó¦Á¦Ó¦Çς, ¦Å¦Ö¦Ø ¦Õ¦Ô¦Ã¦Å¦É 2 ¦Õ¦Ï¦Ñ¦Åς ¦Á¦Ð¦Ï ¦Ó¦Ï ¦Ã¦Ç¦Ð¦Å¦Ä¦Ï ¦Ì¦Ç¦Í ¦Á¦Í¦Ó¦Å¦Ö¦Ï¦Í¦Ó¦Áς ¦Ó¦Ç¦Í ¦Á¦Ä¦É¦Ê¦É¦Á, ¦Ì¦É¦Á ¦Á¦Ñ¦Ö¦Åς ¦Ó¦Çς ¦Ä¦Å¦Ê¦Á¦Å¦Ó¦É¦Áς ¦Ó¦Ï¦Ô 60 ¦Ì¦Å ¦Ó¦Ï¦Ôς ¦Ð@¦Ô¦Ò¦Ó¦Ç¦Ä¦Åς ¦Ó¦Çς ¦Ó¦Ñ¦Ï¦Ô¦Ì¦Ð¦Áς ¦Ê¦Á¦É ¦Ì¦É¦Á ¦Ó¦Ç¦Í ¦Ä¦Å¦Ê¦Á¦Ó¦Å¦Ó¦É¦Á ¦Ì¦Å ¦Ó¦Ï¦Ôς ¦Ð@¦Ô¦Ò¦Ó¦Ç¦Ä¦Åς ¦Ó¦Çς ¦Á¦Ë¦Ï¦Ã¦Ï¦Ó¦Ñ¦Ï¦Õ¦Çς.

¦¥¦Ö¦Ø ¦Ó¦Ñ¦Å¦Ë¦Á¦È¦Å¦É ¦Î¦Á¦Í¦Á¦Â¦Ë¦Å¦Ð¦Ø¦Í¦Ó¦Áς ¦Ó¦Ç¦Í ¦Õ¦Á¦Ò¦Ç.

¦¨¦Ô¦Ì¦Ç¦È¦Å¦É¦Ó¦Å ¦¦¦É¦Í¦Ó¦Á¦Í, ¦ª¦Á¦Í¦Ó¦Ï¦Í¦Á, ¦¬¦Á¦Ñ¦Á¦Í¦Ó¦Ï¦Í¦Á ¦Ê¦Ë¦Ð.