Κρατιέμαι κρατιέμαι, αλλά δεν μπορώ θα την γράψω την άποψή μου, γιατί θα χαζέψουμε τελείως.
Το πόσο ΤΡΕΛΑ συμπαθώ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ PABLO GARCIA, είναι εύκολο να το δει κανείς, ας ανατρέξει λίγο πιο πίσω στο thread, αν θέλει. Μέγας κόφτης, σχεδόν αλάνθαστος στην πάσα κ στο transition στις πλευρές, ακόμα κ αν δεν πασάρει σωστά, θα γυρίσει να κυνηγήσει την μαλακία του. Το αν ο άνθρωπος κ κατ' επέκτασιν ποδοσφαιρίστης PABLO GARCIA, στοιχίζει ή δεν στοιχίζει στην ομάδα του ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ....Ούτε εγώ, ούτε οι προπονητές στην 3, ούτε τα επίσημα.
Χθες έκανε ΜΑΛΑΚΙΑ Κ ΕΠΕΣΕ στα μάτια μου που τον είχαν πολύ ψηλά. Δεν είναι αντίδραση αυτή, δεν γίνεται να προσπαθεί ο αρχηγός της ομάδας σου, ο ΠΡΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΥ να σε συνεφέρουν κ εσύ να σπρώχνεις κ να βαράς τις φυσούνες κ να πετάς τις μπάλες, λες κ παίζεις τοπικό. Τα σχόλια "είχε νεύρα","προκλήθηκε", "καλά έκανε" είναι ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ. Ιδίως όταν σ' έχουν πάρει χαμπάρι όλοι κ τρέχουν κατά πάνω σου για ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΜΑΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ. Σε έβαλε την σκαριά ο καζαμπούμπου?Μάστα, στην έβαλε, ήταν 2η κάρτα κ αποβολή, όπως απευθείας κάρτα ήταν του Βύντρα του "ΠΑΟΚΤΣΗ (ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ, ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ)" που πέφτει στον Ζλάταν.
Πάνε λοιπόν Γκαρσία στο ημίχρονο στην φυσούνα κ σάπισέ τον τον μαύρο, κάντον άσπρο κ λιποθύμησέ τον. Όχι όμως φανερά ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ.
Είναι ασέβεια, στον πρόεδρό σου που κοιτάει απο το booth, είναι ασέβεια στον Γεν. Διευθυντή σου, είναι ασέβεια στον προπονητή σου.
ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ Κ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ ΔΙΟΙΚΗΣΗ να εκτιμήσουν αν κάνει ή ου....