Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 234682 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #860 on: February 13, 2009, 10:20:19 »
Για τον κόσμο: «Θεωρώ ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πιο παθιασμένοι που έχω γνωρίσει συνολικά στην καριέρα μου. Είναι ευχάριστο για μένα να ακούω από τους φιλάθλους μας συνθήματα προς το πρόσωπό μου. Ίσως γιατί τους αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες στην καριέρα μου αλλά εδώ οι οπαδοί έχουν... archidia (σ.σ είπε την λέξη στα Ελληνικά!!!)».

http://www.gazzetta.gr/content/view/25000/2/

Μετά το ματς με τον Θρασύβουλο ο Γκαρσία και την αποβολή του στα τελευταία λεπτά, ο Γκαρσία είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως "εάν δεν με θέλουν, να φύγω". Σε ερώτηση για έναν νέο σχολιασμό για τη διαιτησία, στάθηκε στον Ολυμπιακό: "Υπάρχουν διαιτητές και διαιτητές. Υπάρχουν κάποιοι που καταλαβαίνουν το παιχνίδι και κάποιοι που δεν το καταλαβαίνουν. Πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί ο διαιτητής να μιλάει και να γελάει με τους παίκτες του Ολυμπιακού και με εμάς όχι, ή κάθε άγγιγμα παίκτη του Ολυμπιακού να το δίνει φάουλ. Εάν σε ένα φάουλ πάνω στο Σορλέν που έκανε παίκτης του Ολυμπιακού το είχα κάνει εγώ, θα είχα αποβληθεί, θα είχα φάει τρεις-τέσσερις αγωνιστικές και θα είχαν φωνάξει την αστυνομία να με πάει φυλακή. Θεωρώ ότι οι διαιτητές βλέπουν το βιογραφικό μου, πόσες κάρτες πήρα, τι συμπεριφορά είχα όσα χρόνια αγωνίζομαι, και κρίνουν ανάλογα με αυτό"

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/230497.html

Νομιζω η καλυτερη μεταφραση της συνεντευξης υπαρχει αναλυτικα στο paokmania.gr...

http://www.paokmania.gr/index.php/articles/football/1226-synenteuksi-garcia.html

έπρεπε να έρθει παίχτης από την uruguay για να το ακούσομε live σε συνέντευξη. η δήλωση φυσικά με το δίκαιο

then θυμάμαι έστω ΕΝΑΣ έλληνας παίχτης του ΠΑΟΚ να έκανε παρόμοια δήλωση.

η μήπως κάνω λάθος?
PAOK PANO APO OLLA

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #861 on: February 13, 2009, 11:02:02 »
Cure, πρεπει να σου τα πει ο Club που ειδε την συνεντευξη στο τελεαστυ...  :D  :happy: :extralaugh:
Πρεπει να την βαλει καποιος youtube...  :icon23:

Αφού τα παμε με τον kingaro χθες βραδάκυ, να γράψω τ' αποστομωτικά που άκουσα κ είδα χθες στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Ο ψυχασθενής ζουλού φορούσε καπελάκι, ξεθωριασμένο κ τόσο χαμηλά που μάτια δε φαινόταν..... Ο γνωστός μεταφραστής που ζητούσε ο Σάντος κ προσελήφθη φέτος το καλοκαίρι (ευτυχώς που τελειώσαμε με τους προηγούμενους ανίδεους) δυσκολευόταν να μεταφράζει ακριβώς, έδειχνε να τα εχει ψιλοχαμένα.....Είπε όντως την λέξη αρχίδια (στα ουρουγουανέζικα ελληνικά) κ αυτό που μου έκανε τρελή εντύπωση  ήταν η τρελή στιχομυθία του Καρατζαφέρη με τον μαλακάκο τον ραπτόπουλο....Ο καρατζαφέρης λοιπόν ρώτησε τον πρώην περούκα αν αληθεύει αυτό που καιρό τώρα διαρρέει - αν δηλαδή όντως είπε στην πραγματικότητα ο τελετάρχης ανθρωποφάγος σε δημοσιογράφο της Σαλονίκης -  οτι "Θα τον βρω εγώ τον diogo κατω" ή αν είναι μεταξύ μύθου κ πραγματικότητας και όχι τα πραγματικά λεγόμενά του. Ο πρώην περούκας είπε "Τη συνέντευξη την πήρε η δική μας εφημερίδα (ποιά είναι αυτή ούτε που ξέρω, δεν παρακολουθώ τα χαμίνια δημοσιογραφίσκους της πόλης, δεν ξέρω σε ποιά δουλεύει ο Εβραίος) κ συγκεκριμένα ο Διονύσης (ποιός είναι αυτός, δεν ξέρω).Όταν τον ρώτησε ο Διονύσης αφού του είπε ακριβώς αυτήν την φράση, "θα τον βρώ εγώ τον Diogo", αν αυτό το λέει off the record ή αν θέλει να το παραφράσει για να είναι κ politically correct, ο τεράστιος Haniball γυρνάει κ του λέει με απορία "Όχι, γράψτο όπως το 'πα ακριβώς, θα τον ψάξω να τον βρω εγώ"!!!!
Περιμένω πως κ πως τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο προκατ νεοτηγάνι. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ να τον βρίζουν, να τον φτύνουν στα πλάγια, να του πετάνε ακόμα και βαριοπούλες. Θα τους μουρλάνει εντελώς....
Νομίζω πως τον παίκτη αυτόν, σε κανα ματς τιμωρίας οτι πρέπει να τον φωνάξουμε στην 4 να το δει το ματς παρέα μας....Είναι μεγάλη ευκαιρία να τον διώχνουμε στα 45 του χρόνια κ αυτός να μην φεύγει!!!!
Μεγάλε Pablito αρρώστησες κ συ και θες γιατρό........

GENTLESOS

• Guest
« Reply #862 on: February 13, 2009, 12:56:44 »

http://rapidshare.com/files/197549238/pablo.wmv

Πάρτε το και σε Rapidshare

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #863 on: February 13, 2009, 13:11:57 »
http://dalikeris1.blogspot.com/2009/02/blog-post_12.html

Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2009
Μικρός είχε πέσει στο βαρέλι με τα νεύρα!

Ο Παύλος ο Γροθίας είναι καλό παιδί. Καλό, αλλά παρεξηγημένο. Ισως φταίει η αγριεμένη φάτσα του γι΄ αυτό, ίσως και η καταγωγή του.

Ισως και το γεγονός πως όταν ήτανε μικρός, σαν άλλος Οβελίξ, είχε πέσει στο βαρέλι με τα νεύρα...

Ουρουγουανός είναι ο άνθρωπας και οι Ουρουγουανοί μαθαίνουν το ποδόσφαιρο με διαφορετικά "βασικά" από τον υπόλοιπο πλανήτη.

Οπως για παράδειγμα τα Σερβάκια, όταν κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ, μαθαίνουν πρώτα να σουτάρουν από τη γωνία και μετά ποιο ακριβώς είναι το χρώμα της μπάλας, έτσι και τα Ουρουγουανάκια έχουν τα δικά τους "βασικά".

Αυτά προφανώς ανάλυσε στον Παύλο και τους "συμμαθητές" του ο πρώτος τους προπονητής: "Λοιπόν, Παυλάκη, σε βλέπω πιο αγριεμένο από τους υπόλοιπους, οπότε λογικά θα τα παίρνεις τα ...γράμματα. Μάθημα πρώτο: αυτός είναι ο αντίπαλος. Ανεξάρτητα αν έχει την μπάλα ή όχι (τι είναι μπάλα θα σας διδάξω στο δεύτερο μάθημα), απαγορεύεται να περάσει. Δεν ισχύει αυτό που λένε σε άλλες σχολές ΄ή η μπάλα ή ο παίκτης΄. Κανόνας μας είναι ...ΠΟΤΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ".

Ακολουθούν δεκάδες ειδικά μαθήματα καράτε, κουνγκ-φου, φίκι-φίκι, βα-φακούλο και άλλων πολεμικών τεχνών, προκειμένου να επιτευχθεί ο βασικός στόχος του καλού Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή: τα πόδια, το κεφάλι ή το λαρύγγι του αντιπάλου!

Ο Παυλάκης όντως τα πήρε τα γράμματα. Εκανε, όμως, και μεταπτυχιακά, με αποτέλεσμα, εκτός από καλός Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, να γίνει και καλός ποδοσφαιριστής, να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, να τον βλέπεις στο γήπεδο και να καταλαβαίνεις πως πέρα από μεγάλο δρεπάνι, είναι και μεγάλος παίκτης, με προσωπικότητα, αποτελεσματικότητα και "άποψη". Το τελευταίο, τόσο στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό...

Ισως και γι΄ αυτό έκαναν αίσθηση οι - ηγετικές - δηλώσεις του περί Τσάμπιονς Λιγκ και Ολυμπιακού, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, δύο μέρες πριν τη γιορτή των ερωτευμένων. Ερωτευμένος με τον Ολυμπιακό είναι ο Παυλάκης (και με πονηρούς σκοπούς), γι΄ αυτό γυαλίζει το μάτι του κάθε φορά που αναφέρεται σ΄ αυτόν, λες κι είναι ο Οβελίξ και του μιλάνε για Ρωμαίους.

Τι είπε ο Γροθίας για τους στόχους του ΠΑΟΚ; Αυτό που δεν τόλμησε να πει κανένας από τους συμπαίκτες του τόσους μήνες που όλοι τους ακολουθούσαν τη μίζερη τακτική του δον-Φερνάντο ακόμα και στις δηλώσεις: "Πάμε για Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο", είπε ξεκάθαρα ο Ουρουγουανός, έχοντας - λόγω ειδικού και ...άλλου βάρους - το θάρρος της γνώμης και ενάντια στην παράλογη λογική των χαμηλών τόνων που προσπαθεί να επιβάλει ο Πορτογάλος.

Το αυτονόητο είπε ο άνθρωπας, έστω και στη μοναδική χρονική συγκυρία που ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτοικος της 2ης θέσης. Οταν μια ομάδα είναι 2η ή 3η σε ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν, δεν μπορεί να προσβλέπει σε τίποτα άλλο πέρα από την κατάκτηση της 2ης θέσης και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλογος ήταν ο χαβάς του δον-Φερνάντο και των υπολοίπων, που χαρακτήριζαν "στόχο" το Ουέφα.

Είναι σαν να έχεις δεσμό με το Μαράκι από δίπλα, να σου κλείνει το μάτι η Μόνικα, να γουστάρεις τρελά (τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;) κι αντί να λες πως "στόχος μου είναι να κρεβατώσω τη Μόνικα", να λες "πόσο μού ΄χει λείψει το Μαράκι".

Ε, με το Μαράκι θα μείνεις...

Τα άλλα που είπε ο Γροθίας για τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία είναι...
α) ...αυτά ακριβώς που ήθελαν να ακούσουν οι ΠΑΟΚτσήδες για να φτιαχτούν από τον φυσικό ηγέτη της ομάδας τους
β) ...αλήθεια.

Του-λάστιχον στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.

Ποια είναι αλήθεια; Οτι "υπάρχουν διαιτητές και διαιτητές, αυτοί που καταλαβαίνουν το παιχνίδι και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν".

Σαφές; Σαφέστατο, εκτός κι αν θεωρείτε πως ο προγούλιας ο Παλατιάν κι ο μπογιατζής ο Ζωγράφος, καταλαβαίνουν από μπάλα...

Αλλη αλήθεια; "Στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού το κάθε άγγιγμα δίνεται φάουλ".

Λες και παίζουν μπάσκετ...

Θέλετε κι άλλη; "Σε ένα φάουλ που είχε γίνει πάνω στον Σορλέν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αν το έκανα εγώ θα με τιμωρούσαν με τρεις αγωνιστικές".

Αλήθεια, αλλά μισή. Οντως, ο Αβράμης έπρεπε να αποβληθεί, αλλά δύο λεπτά νωρίτερα έπρεπε να πάει στα αποδυτήρια και ο Αναστασάκος.

Πάντως, μια άλλη αλήθεια είναι πως αν ο Αβράμης έπαιζε σε άλλη ομάδα, θα έκανε συλλογή από κάρτες, όπως κάποιοι άλλοι κάνουν συλλογή από γραμματόσημα. Λέτε να είναι συλλέκτης και να τον αδικούμε;

Μέχρι του Παύλου να τους περάσουνε τα νεύρα, εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...

Photis

• Guest
« Reply #864 on: February 14, 2009, 05:33:23 »
Πάμπλο Γκαρσία,εισαι μεγάλη μαφία!!!Παμπλοοοο Γκαρσίιιαααα..εισαι μεγάλη μαφία....!!! :prosk:

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #865 on: February 14, 2009, 13:05:29 »
¸êðëçîç ìüíï óå üóïõò äåí îÝñïõí ôïí ÷áñáêôÞñá ôïõ ðñïêÜëåóáí ïé ðñï÷èåóéíÝò äçëþóåéò ôïõ ÐÜìðëï Ãêáñóßá. ¼óïé ôïí ãíùñßæïõí ü÷é ìüíï äåí áéöíéäéÜóôçêáí áëëÜ èåþñçóáí áðüëõôá öõóéïëïãéêü ôïí ôñüðï Ýêöñáóçò åíüò áíèñþðïõ ðïõ èåùñåßôáé ßíäáëìá óôçí ðáôñßäá ôïõ ôüóï ãéá ôçí êïõëôïýñá ôïõ üóï êáé ãéá ôçí ðñïóöïñÜ ôïõ óôçí åèíéêÞ ïìÜäá ôçò ÏõñïõãïõÜçò.

Ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá áðïêáëåßôáé óôçí ðáôñßäá ôïõ “el cannario” ðïõ óçìáßíåé “ï åðáñ÷éþôçò”. Ôï ðñïóõíþìéï äåí ôïõ äüèçêå ãéáôß ãåííÞèçêå êáé ìåãÜëùóå óå ìéá áðü ôéò öôù÷Ýò ðåñéï÷Ýò ôçò ÏõñïõãïõÜçò. Ï Ãêáñóßá áðü ìéêñÞ çëéêßá åß÷å éäéáßôåñá áíåðôõãìÝíï ðáôñéùôéóìü êáé óðÜíéá áãÜðç ãéá ôçí åèíéêÞ ïìÜäá ôçò ÷þñáò óôïé÷ßá ãéá ôá ïðïßá äéáêñßíïíôáé ìüíï üóïé Ý÷ïõí ãåííçèåß êáé ìåãáëþóåé óôéò ìåãÜëåò ðüëåéò ôçò ÏõñïõãïõÜçò. Áêüìá êáé ãéá ðáßêôåò üðùò ï Ñåêüìðá ( ðïõ åõèáñóþò äçëþíåé èáõìáóôÞò ôïõ Ãêáñóßá ) ï “el cannario” åßíáé ìåãÜëïò ðáôñéþôçò. Ï Ãêáñóßá Ý÷åé ìÜèåé óôç æùÞ ôïõ íá ìéëÜåé Ýîù áðü ôá äüíôéá.

Ðñéí ôç óõíÝíôåõîç ôýðïõ åðéêïéíþíçóå ìå ôïõò åðéôåëåßò ôçò ÐÁÅ åíçìåñþíïíôáò ôïõò üôé áðü ôç óôéãìÞ ðïõ åðéëÝ÷èçêå ãéá íá êÜíåé äçëþóåéò óôïõò äçìïóéïãñÜöïõò èá ðåé üóá áéóèÜíåôáé ÷ùñßò íá öïâÜôáé ôéò óõíÝðåéåò. “Åãþ ìéëÜù ðÜíôá ìå ôç ãëþóóá ôçò øõ÷Þò ìïõ. Äåí îÝñù Üëëç ãëþóóá” åßðå ÷áñáêôçñéóôéêÜ ï Üíèñùðïò ðïõ óôï óôÞèïò ôïõ ( ðÜíù áðü ôçí êáñäéÜ ôïõ ) Ý÷åé êÜíåé tatto ìå ìïôï ôçò æùÞò ôïõ : “ÅðéôñÝðåôáé íá ðÝóåéò, åðéâÜëëåôáé íá óçêùèåßò”. Ìå áõôÞ ôç öéëïóïößá îåêßíçóå ôï ðïäüóöáéñï óôá ÷ùñÜöéá ôïõ ìéêñïý ÷ùñéïý ôïõ ( ÓïõÜñåò ) êáé ìå ôçí ßäéá öéëïóïößá Ýöèáóå ìÝ÷ñé ôçí ÑåÜë Ìáäñßôçò üðïõ áãáðÞèçêå ãéá ôïí áõèïñìçôéóìü ôïõ êáé ôï ðÜèïò ôïõ ãéá ôç íßêç. Ï Ãêáñóßá äåí åßíáé óõìâáôéêüò Üíèñùðïò. Äåí óõìðåñéöÝñåôáé üðùò ïé óôáñ ôïõ äéêïý ôïõ ìåãÝèïõò.

¸÷åé äéáöïñåôéêÜ óôÜíôáñ êáé äåí âÜæåé ôßðïôå ðÜíù áðü ôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ. Ó÷åäüí ðïôÝ äåí ëåßðåé áðü ôï óðßôé èåùñþíôáò õðï÷ñÝùóç ôïõ íá óõììåôÝ÷åé óôçí áíáôñïöÞ ôùí ðáéäéþí ôïõ. Óôçí ðñïóùðéêÞ ôïõ æùÞ åßíáé áðüëõôá Þñåìïò. Åêíåõñßæåôáé ìüíï üôáí áéóèÜíåôáé üôé áäéêåßôáé êé áõôü óõíÞèùò óõìâáßíåé ìÝóá óôïõò áãùíéóôéêïýò ÷þñïõò. ¼ôáí ïé åðáããåëìáôéêÝò ôïõ õðï÷ñåþóåéò ôï åðéôñÝðïõí ìåôáìïñöþíåôáé óå êõíçãü ìå âáóéêü ôïõ üðëï ôï ôüîï. Áõôü áêñéâþò Ýêáíå êáé óôç äéÜñêåéá ôùí ×ñéóôïõãåííéÜôéêùí äéáêïðþí.

Ïé ðåñéóóüôåñïé óõìðáßêôåò ôïõ äéÜëåîáí ôá êáëýôåñá èÝñåôñá ôçò ËáôéíéêÞò ÁìåñéêÞò ãéá íá äéáóêåäÜóïõí ìå ôéò ïéêïãÝíåéåò ôïõò. Ï Ãêáñóßá ðñïôßìçóå íá ðåñÜóåé ìå ôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ Þóõ÷á óå ìéá ëßìíç ôçò ÏõñïõãïõÜçò êÜíïíôáò ðïëýùñåò âüëôåò óôï äÜóïò áöéåñþíïíôáò ÷ñüíï óôï áãáðçìÝíï ôïõ ÷üìðé, ôï êõíÞãé.

Áõôüò åßíáé ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá ðïõ óå íåáñÞ çëéêßá Ýêáíå tatto óôï äåîß ôïõ ìðñÜôóï ôïí “Áñôßãêá”. Ôïí åèíéêü Þñùá ôçò ÏõñïõãïõÜçò. Áðü ôüôå ÷áñáêôçñßóôçêå “ðáôñéþôçò” êáé ïé ðéôóéñéêÜäåò åðßäïîïé áõñéáíïß ðïäïóöáéñéóôÝò óå êÜèå ãùíéÜ êáé óå êÜèå áêáäçìßá ôçò ÏõñïõãïõÜçò èÝëïõí íá ôïõ ìïéÜóïõí.

Ï ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ îÝóðáóå ãéáôß áéóèÜíåôáé áäéêçìÝíïò. Ìéëþíôáò ìå áíèñþðïõò ôïõ ðåñéâÜëëïíôïò ôïõ õðïóôçñßæåé üôé Ý÷åé áðïâëçèåß äõï öïñÝò áðü ôï ðñùôÜèëçìá åíþ Ý÷ïõí ãßíåé ðïëý ðéï óêëçñÜ öÜïõë ÷ùñßò íá õðÜñîåé áíÜëïãç ôéìùñßá. Èåùñåß üôé Ý÷åé óôï÷ïðïéçèåß êáé üôé ôá âÜóáíá ôïõ äåí ôåëåßùóáí. Ôïí ÌÜéï èá îÝñïõìå áí Ý÷åé äßêéï Þ Üäéêï ï ðáßêôçò ðïõ åîåëßóóåôáé óå ßíäáëìá ôçò Ôïýìðáò ãéáôß ðïëý áðëÜ ç éäéïóõãêñáóßá ôïõ ôáéñéÜæåé ì´ áõôÞ ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ.

Ê. ÂÁÓÉËÏÐÏÕËÏÓ
http://sport24.yooblog.gr/2009/02/13/689/
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

mpougatsas

• Guest
« Reply #866 on: February 14, 2009, 14:36:06 »
Pablo ψυχάκια.. σκίσε τα σουβλάκια!!  :P

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #867 on: February 14, 2009, 19:00:30 »
εντά3ει ο τύπος κυνηγάει με τόξο? δλδ είναι αλήθεια αυτό?
ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!

kp-83

• Guest
« Reply #868 on: February 14, 2009, 21:13:57 »
Πραγματικά πολύ μεγάλος παίκτης με τεράστια ψυχή και το θάρρος της γνώμης!!!!Τέτοιοι παίκτες χρειάζονται στην ομάδα να της δίνουν ψυχολογία να μην είναι ευθυνόφοβοι και να λένε ότι νοιώθουν χωρίς να φοβούνται και ούτε να το παίζουν δημοσιοσχεσίτες!!!!!Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα γιατί πέρα από την παρουσία του στο κέντρο όπου δεν περνάει τίποτε με τις απόψεις και την συμπεριφορά του δείχνει το δρόμο και στους άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα στους έλληνες......Προσήλωση πάθος τρέλα τσαμπουκάς σεβασμός!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #869 on: February 14, 2009, 23:18:20 »
μη μενουμε μονο στο ιδιαιτερο-καυλωτικο χαρακτηρα του παιδια!για ενα ακομη ματς ηταν πραγματικα πολυ καλος.εκτος απο οτι κοβει συνεχεια επιθεσεις αντιπαλων προσφεροντας τα μεγιστα στον αμυντικο τομεα,και παλι σημερα εβγαζε εξυπνες πασες και το κυριοτερο οταν οι αλλοι κουραζονται ο παμπλιτο δε σταματαει να τρεχει!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

BIANCONERO

• Guest
Απ: Pablo Gabriel Garcνa Pιrez
« Reply #870 on: February 14, 2009, 23:52:22 »
Αμυντικα ειναι κλασσικα βραχος! 
Επιθετικα εχω παθει ΠΛΑΚΑ με την ικανοτητα του να βρισκει (πολλες φορες χωρις να βλεπει) τον πιο αμαρκαριστο παιχτη και να το κανει και να φαινεται παντα τοσο απλο!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #871 on: February 15, 2009, 02:47:55 »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #872 on: February 21, 2009, 23:55:25 »
http://www.sport-fm.gr/article/166195

ΠΑΟΚ: «Σοκ» με Γκαρσία

Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη του ΠΑΟΚ επί του συμπολίτη Ηρακλή στην Τούμπα (1-0), καθώς τραυματισμό «κληρονόμησε» ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μέσος αποχώρησε απ΄ το γήπεδο στο 43΄ έπειτα από μια σύγκρουσή του με τον Ντιέ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου. Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο τότε θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του «δικεφάλου του Βορρά» για ένα μήνα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Photis

• Guest
« Reply #873 on: February 22, 2009, 05:07:09 »
Ελπίζω όλοι να διαψευσθούν και να είναι απλά ένα άσχημο χτύπημα και τίποτα παραπάνω.Απαραίτητος για την καλή λειτουργία της ομάδας μας.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #874 on: February 22, 2009, 05:11:22 »
Αν η πρώτη εκτίμηση είναι σύνδεσμος μην περιμένεις η μαγνητική να ειναι καλυτερη.

northeagle_4

• Guest
« Reply #875 on: February 22, 2009, 07:40:34 »
Μεγαλο πληγμα αν επιβεβαιωθει,ελπιζω να ειναι ταυρος ο Παυλος γιατι ειναι απαραιτητος....δεν λεει να μας αφησει φετος 4 σοβαροι τραυματισμοι απο χτυπηματα αντιπαλων και συνεχιζουμε.....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #876 on: February 22, 2009, 17:43:19 »
Ένα βίντεο-ύμνος για τον παιχταρά για να θυμόμαστε τώρα που θα μας λείψει.
Ήταν χρωστούμενο εδώ και καιρό  ;D
Τιμή και δόξα

http://www.youtube.com/watch?v=50henqWciyg (Embedding disabled, limit reached)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #877 on: February 22, 2009, 19:27:54 »
Θα ειναι ετοιμος ο ψυχοπαθης με γαυρο...Αυτο το ματς δεν το χανει και ας παιξει με αναπηρικο καροτσακι...Να μου το θυμηθειτε..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

LFPADRAM

• Guest
« Reply #878 on: February 23, 2009, 14:49:21 »
Bγηκαν τα αποτελεσματα της μαγνητικης που θα κανε σημερα? Μαθαμε τπτ?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #879 on: February 23, 2009, 15:41:13 »
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Πάμπλο Γκαρσία. Η κατάσταση του Ουρουγουανού άσου, δύο 24ωρα μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή (1-0), φαίνεται να είναι λιγότερο σοβαρή από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο ίδιος νιώθει πολύ καλύτερα και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Το ιατρικό τιμ του «δικεφάλου του βορρά» εκτιμά ότι ο Γκαρσία θα αγωνιστεί και πάλι στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=180805

περιμενουμε....
Στον κοσμο αλλος κανενας