Ρε παίδες χαλαρώστε λίγο. Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι που στο ρόστερ έχουμε ένα τόσο μεγάλο όνομα του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου, αλλά καλό είναι να μη θεοποιούμε κανέναν. Ο Πάμπλο παίζει ψυχωμένα και όλοι τον γουστάρουμε γι αυτό, αλλά μέχρι τώρα δε μας έχει δώσει τα αναμενόμενα.
Εγώ τον θέλω επαγγελματία, να σκέφτεται πάνω απ'όλα την ομάδα. Δε μ'ενδιαφέρει τι θεωρεί προσβολή και τι όχι από τη στιγμή που βλάπτεται ο σύλλογος που λέγεται ΠΑΟΚ. Απαιτώ απ'όλους που έχουν την τιμή να φοράνε τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος να βάζουν ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ την ομάδα.
Η κριτική μου γι αυτόν τον ποδοσφαιριστή ήταν σκληρή από την αρχή της χρονιάς και θα συνεχίσει να είναι γιατί τον θεωρώ τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ μας και έχω τεράστιες προσδοκίες από αυτόν. Είναι το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας, αμοίβεται με πάρα πολλά χρήματα το χρόνο και θέλω να δω περισσότερα από αυτόν... Κυρίως στον τομέα του επαγγελματισμού και κατά δεύτερο λόγο στη βελτίωση της -μέχρι τώρα- μέτριας απόδοσης του.
Δηλαδη ο γαυρος που ειχε ολα εκεινα τα κολωπαιδα (που φυσικα δεν μπορουν να συγκριθουν ουτε στο νυχακι σε αγωνιστικη αξια με τον Παμπλο), και που ΣΑΚΑΤΕΒΑΝ τους παιχτες του αντιπαλου με οτι ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ηξεραν, και μαλιστα με την ανοχη των διαιτητων, ΠΟΥ ΒΛΑΦΘΗΚΕ? Και εκεινοι αμοιβονταν με ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...
Μα καλα, δεν βλεπετε οτι ετσι παιζετε το παιχνιδι του σωκρατη? Δεν βλεπετε οτι δεν μας θελουν με Γκαρσια? Δηλαδη τι παραπανω κακο εκανε ο Γκαρσια π.χ απο τον Ζουραφσκι? Για να δουμε τι θα του κανουν του Ζουραφσκι..Θα του την εχουν στημενη οπως με τον δικο μας?
Για μενα,οτι εκανε ο Γκαρσια με εκφραζει στο 1000%...Αλλωστε το εκανε μια φορα και εκει που επρεπε..Και τις δικαιολογιες (στυλ Ορφανου), οτι μετα τον τσαμπουκα στην αδερφη ντιογο, η ομαδα "εχασε τη αυτοσυγκεντρωση της", τ ακουω βερεσε..Δηλαδη ο ντιογο που κατεβαζε την μπαλλα με ταχερια του και βρισκοταν τετ α τετ με τον Χαλκια εφταιγε ο Γκαρσια? Μηπως πιο μπροστα ειχε τραυματιστει σοβαρα ο Κοντρερας?Το ματς θα το χαναμε...Απλα επρεπε να βρεθει ο τροπος...
Αλλωστε και εμεις σαν λαος δεν γιναμε αυτοι που ειμαστε επειδη σκυβαμε στον καθε γαυρο και στον καθε βαζελο και στους εντολοδοχους τους..
Γιναμε αυτοι που ειμαστε διοτι κρυβαμε εναν GARCIA μεσα μας...
Δηλαδη καναμε κακο στην ομαδα μας με τον Λιτσα, με τον παπαπετρου και ΣΙΑ?
Δηλαδη οταν πηραμε την ομαδα και φυγαμε απο το ματς με τον βαζελο(για να μην ξεφτιλιστουμε απο τα κορακια), καναμε κακο στην ομαδα? Μηπως επρεπε να τους χειροκροτουσαμε κιολας που μας βιαζανε?
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο ενα FC club.....